hits
02.08.2015

11 sommerøyeblikk

Jeg liker og ha et mål om å blogge hver dag, og det må jeg nok begynne med igjen! Savner så alt for fort å ta bilder, skrive innlegg og trykke publiser. Har i utgangspunket så mange planer med denne bloggen, så her er det bare å fortsette med bloggingen. Ingen tvil om at det krever tid, men det er jo så gøy :-) For å kickstarte bloggen igjen, slenger jeg med noen øyeblikk som forteller hva jeg har drevet med de siste dagene ♥
 

1. Lunsj med Martine ved en strand på Nøtterøy. Var superkos, selv om vi ble baksnakka av et eldre par for å ha på høy musikk. 2. Smoothie til frokost! En fargerik start på dagen. Det trengs for syvsovere som meg..


3. Gjemsel med Max! Han blir helt gæren, (må filme det en gang) og er imponerende god på både å gjemme seg, og å finne oss.4. Bursdagsfeiringer! Har blitt en del kake og feiringer i sommer, men det hører vel med.


5. Max nyter at vi bor i første etasje, og at han kan være i bånd hver dag.


6. Følte meg superkreativ da jeg serverte dette i familiebursdagen til Marius.


7. Å sitte ute på terassen med Max gjør hver dag litt bedre ♥♥


8. Koselige kvelder med Marius og Netflix. Ganske klassisk, men såå kos.


9. Sommerfilmskole med disse gutta! Vi underviser ungdom i film, og lager kortfilmer. Ganske kul jobb i grunn! Ny uke imorgen :-)


10. Magasiner ♥ En lite must om sommeren.


11. Se på Max. Jepp, det blir et sommerøyeblikk, fordi han er ganske stor underholdning i seg selv. Hvem trenger TV-kanaler når man har en katt?

Snakkes imorgen! 

- Silje ♥

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no