hits
06.08.2015

Hjem til vofsen som reddet megPå tirsdag var jeg og Marius hjemme hos mamma og pappa, hvor hunden vår bor. Det er såå rart og ikke se han like ofte lenger - før bodde jeg jo med vofsen! Dere som har hund eller andre dyr, skjønner sikkert hva jeg snakker om..

Nå bor jeg i en leilighet med kjæresten, og har min helt egen kattepus som jeg ønsket meg lenge. Men den gyldne pelsdotten hjemme vil alltid bety mye. Man kan vel si at han redda oss da den forrige hunden jeg var oppvokst med døde. Jeg var 15 år og utrøstelig. Klarte ikke fokusere på noe, klarte heller ikke spille fotball husker jeg.. Men så kom Billy inn i huset, og ting ble sakte bra igjen. ♥

Fine, fine gullet! 

- Silje ♥

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no