hits
15.08.2015

En natt i badedrakt

Vi er fremme i grekerland! Reiste fra Oslo på morgenkvisten i går, og kom frem utover dagen. Jeg hadde rekordbesøk på bloggen i går også (!!), med 500 lesere og 99.plass på topplista. Så jeg svevde på en liten sky av takknemlighet, haha. 

På forhånd hadde jeg sendt en mail til hotellet med et ønske om hotellrom, men jeg var faktisk ikke forberedt på at vi skulle få det til den snille prisen vi betalte. Rommet er SÅ fint! Skal lage en liten "Hotel Tour" til uka, så da får dere se litt hva jeg mener. 

For å komme tilbake til overskriften; Da vi hadde spist middag og kikket litt i området i går, skulle jeg og Marius ta et kveldsbad på hotellet, ta bilder, og jeg skulle blogge. Klokka var bare syv på kvelden, så dette var en kjempeplan, tenkte jeg. Vi gjorde en svipptur innom rommet, og jeg tok på meg badedrakta, klar for å ta bilder i turkist bassengvann. Men med tre timers søvn dagen før avreise, merket vi jo at vi var litt slitne. Så den fantastiske ideen om en power nap kom selvfølgelig opp. 10 minutter ble plutselig til 4 timer.. Wooops!

Så da vi våknet i elleve-tiden, (jeg liggende på halv tolv i senga med håndkle som pute, og Marius på sofaen. Romantisk!) da var vi så borte at vi i halvsøvne ble enige om nå var det natta. Og badedrakta ble værende på. Ikke søren om jeg skulle røre en finger. (Marius kom opp til meg i senga til slutt, altså. )

I dag har vi med andre ord fått sovet ut, spist frokost og tenkte å slappe av ved bassenget før det er lunsjtid. Jeg har så mange bøker jeg vil lese, så jeg får vel sette i gang. Videre utover uka skal vi leie bil, og jeg har en del planer om forskjellige blogginnlegg fra turen. Så følg gjerne med videre!

Håper du har en super lørdag der du er 

- Silje 

2 Kommentarer

laylow x 👀

15.08.2015 kl. 13:56
Flotte bilder ;* god helg!

Silje Reistad

15.08.2015 kl. 15:29
laylow x 👀: Tuusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no