hits
18.08.2015

Jo Nesbø i sydensolaHei og hopp! Jeg ga meg selv en dag med bloggpause som straff, fordi jeg synes det forrige innlegget mitt var så dårlig. Haha. Vet ikke om jeg har så mye mer spennende å komme med nå, men. Vi prøver. 

Internett på hoteller er noe for seg selv, forresten. Hvorfor ER det så treigt? I går var det et eldre par som absolutt skulle streame film over lobby-nettet (det eneste nettet som er på hotellet, og som er treigt nok fra før) og da holdt jeg på og klikke. Det gikk ikke an og få kommet seg inn på en eneste nettside, eller sett et eneste Instagram-bilde. Så kanskje det var like greit at jeg tok meg en bloggpause i går. Hallo - jeg må jo kunne ligge ved bassenget og sole meg OG sjekke Instagram??  (neida, jeg tuller)Mens jeg nå sitter i lobbyen og prøver og godta at dette innleget kommer til å ta 2 timer og lage med dette nettet, er Marius ute på løpetur. (Ja, han er crazy) 

Når han kommer tilbake, blir det soling ved bassenget. Det er så deilig! Får nyte det mens vi kan, for fredagen setter vi kursen til Norge. Da får vi se Maxen vår igjen! Her er alle bøkene jeg hadde lyst til å lese på turen. Litt optimistisk, men jeg blir nok ferdig med "Gjenferd" i dag, så jeg har troa. Har du du lest noen av disse som du anbefaler?Håper dere nyter det fine været som er i Norge nå, ser såå digg ut! Får håpe det er noe igjen til oss når vi kommer hjem på fredag. 

- Silje 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no