hits
22.08.2015

Tips: Kalydna Island Hotel ♥


Ååå, jeg elsket hotellsenga. Savn! 


Å starte dagen med denne utsikten var nesten litt sånn at jeg måtte klype meg i armen. (Overse trøtte-trynet)


Det var så frodig i området, skikkelig fotogent for en blogger! Haha.


Leste tre bøker på turen. (Gjenferd, Indias datter, Blod på snø) Var så deilig og kickstarte leselysten igjen!


Rett ved Kalydna Island Hotel var det en kjempekoselig restaurant, hvor vi spiste flere ganger.


Iskaffe i Hellas-varmen er så forfriskende 


#Pool love 


Utsikt fra terrassen 


Hekta på gresk salat!


Glemte å ta bilde av rommet ved siden av dette igjen, hvor det var kjøkken, "stue" med to sofasenger, og bad!Fine Kalydna Island Hotel! Vi reiste med Ving og til en gresk øy som heter Kalymnos. Kjempekoselig øy for en ukes ferie. Hvis man er på Kos, er det også en kjempefin dagstur å ta båt over til Kalymnos for å se øya. Tror ikke jeg ville vært på Kalymnos mer enn en uke - kanskje én uke på Kos og én uke på Kalymnos er perfekt? Hotellrommet vi fikk ble jeg helt forelsket i. Nyoppussede nesten tre-roms (soverom, kjøkken/stue og bad + terrasse), og det til en veldig snill pris. Tror ikke dette er så veldig dyrt hotell, men det var overraskende fint likevel! Nydelig basseng og koselige ansatte. Vi hadde det så fint! 

// English: (Sorry for my bad translation) Beautiful Kalydna Island Hotel! We traveled with Ving, to a greek island named Kalymnos. A wonderful island for a week of vacation. If you're going to Kos, it is a good idea to spend a day on the island. I totally fell in love with our room at the amazing hotel. Livingroom and bedroom, cute kitchen (forgot to take pictures of it) bathroom, and a terrace with a perfect view over the big pool. It also was a restaurant with really good food nearby. (I loved greek salad and the fried cheese!) The people at the hotel were super friendly, and we really enjoyed our stay.  

- Silje

PS. Ville bare lage dette innlegget, så jeg kunne sende en link til de som jobbet ved hotellet! Imorgen blir det hverdagsinnlegg med Max igjen, følg gjerne med! ♥

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no