hits
23.08.2015

Tilbake til kråka/kattenDet er så godt å være tilbake hos denne tassen! Vel, hadde du spurt meg 07:00 i dag tidlig da nevnte pelsdott hadde mjauekonsert i gangen, (det er søndag, Max..!!) så hadde jeg kanskje sagt noe annet? Neida. Max er en raring som jeg er alt for glad i. Rett etter mjauekonserten kom han inn på soverommet for å ligge mellom meg og Marius og få kos, så han vet å sjarmere seg ut av trøbbel ..

I dag har vi kost oss masse ute i sola. Fant ut at vi måtte nyte det mens det varte, siden det er meldt dårlig fremover? Hvis det blir regnskur til uka, klager jeg ikke på Netflix og sofakos heller. I morgen er det ny uke, og mandag! Skal prøve og være effektiv med jobb og studier, kanskje få til en treningsøkt? (Må ha klikka for meg)
Tilbake i leiligheten - og marsvina!


- Jada jada. Kan jeg få godbit nåå?Håper du får en kjempefin søndag før neste uke kicker i gang!

- Silje & Max 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no