hits
24.08.2015

Livet som nettstudentHei, fine mennesker! Mandagen min startet med å sette seg ute i sola med frokosten og kaffen, veldig deilig så lenge det varte. Nå er det nemlig meldt unormalt mye nedbør her på Østlandet, og det har allerede plasket ned en god del. (Max er veldig lei seg for at han ikke kan være ute og leke..)

Denne dagen har jeg brukt på å komme i gang med studiene igjen! I tillegg til å jobbe som frilansjournailst og frilansskuespiller, har jeg studert på nett siden høsten 2014. Å være nettstudent gir en fantastisk frihet, og jeg elsker ny kunnskap. Hæ, sa jeg det? Nå følte jeg meg nerd, men det er jo sant. Tydelig at jeg trengte noen år etter videregående før jeg fikk lyst til å studere på nytt, men lysten kom visst tilbake. Jeg studerer det som heter "featurejournalistikk" via NKS Nettstudier, og har eksamen i desember. Så her gjelder det å jobbe på!Studerer du?

- Silje & Max

1 Kommentar

Kat

24.08.2015 kl. 20:46
Så søt katt :) masse lykke til med studiene, selv studerer jeg til å bli lærer i England!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no