hits
26.08.2015

Klippet meg + nye planer for håret!

Goood onsdag! Starter teksten her oppe i dag, fordi jeg følte jeg måtte forklare bildene først. Haha. I går var var jeg hos min fine kusine, hvor vi begge hadde bestilt hjemmebesøk fra frisørvenninnen hennes Camilla. (Fra Elins Hårstudio, woop woop) 

Har hatt så slitte tupper i det siste, og føler håret virkelig har trengt en stuss. Alle jenter som sparer til langt hår, kjenner seg vel igjen i at det alltid gjør vondt i sjela (ja, tenkt det gjør det) å klippe vekk lengden - men jeg ble veldig fornøyd! Har vel innsett med tiden at jeg aldri kan få naturlig langt hår, når jeg har så tynt hår som jeg har. Har lyst til å prøve extensions en gang i fremtiden, men det blir ikke ennå.

Jeg fikk nemlig en plutselig idé om å gjøre noe crazy med håret. Har kjøpt inn det jeg trenger, så når Helene og kjæresten kommer på middagsbesøk til lørdag, skal det skje! Jeg og Helene farget alltid håret til hverandre på ungdomsskolen, så det blir akkurat som i gamle dager. En gang fikk vi ikke lov å farge håret, (siden vi hadde gjort det så mye..) så vi gjorde det i skjul, og måtte skylde ut fargen i en foss i skogen utenfor huset mitt - klokka 2 på natta. På jakt etter vann å skylde det ut i (vi prøvde naboens basseng og en hageslange som ikke funka.), brukte vi alt for lang tid. Så da vi først kom til fossen, hadde farget vært så lenge i at håret ble gult. Gooode minner, haha ♥ Blir nok litt annerledes på lørdag!

Før klippen..


.. og etter klippen:


Hva tror du jeg skal gjøre med håret?

- Silje 

6 Kommentarer

Linda

26.08.2015 kl. 10:49
Fiine du :) kanskje blå tupper?? :) gleder meg til etterbildet:)

Linda

alexandraiz

26.08.2015 kl. 10:52
Hei!

Så fin/inspirerende blogg!

Ha en fin dag/uke videre :D

Klem

Silje Reistad

26.08.2015 kl. 10:54
Linda: Takk, du er så go' <3 Bra forslag! Blir spennende å vise etterbildet, får håpe jeg tør!!

Silje Reistad

26.08.2015 kl. 10:54
alexandraiz: Tusen takk, så hyggelig! Samme til deg :D

Yteen

26.08.2015 kl. 14:03
Veldig fint nå iallefall :D

Silje Reistad

26.08.2015 kl. 14:18
Yteen: Tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no