hits
27.08.2015

Linsedrama i OsloHei, fining! Vi har vært i Oslo i natt, og kom tilbake utover dagen i dag. Marius viste film på Parkteatret under arrangementet til Grønnskjerm, kjempegøy! Jeg regna nesten bort på vei til eventet, så følte meg som en drukna sau (får krøller....), men var veldig kos uansett.

For å forklare overskriften: Da jeg skulle ta ut linsene i går, ble jeg plutselig helt ildrød i begge øynene. Så ut som en demon! Marius ble faktisk skremt, og jeg ble det selv. Så jeg fant ut at jeg skulle ha en linse- og sminkefri dag i dag. Turte bare å ta på litt maskara. Tenkte det var lurt å gi ansiktet en liten pause, selv om jeg tipper jeg hadde hatt linsene for lenge i, og at jeg rusha med å ta dem ut.. Jepp. Var ikke DET interessant, så vet ikke jeg! Haha.

Nå sitter jeg her med Max på PC-en. Har hatt så vondt i magen i dag, (herlighet, som jeg klager) så tror jeg skal roe ned resten av kvelden. I tillegg begynner jeg å gjøre litt research til hvordan jeg bør kle meg når jeg får nytt hår på lørdag, iiih! Håper du vil følge med for å se hva det blir.

Ha en fiiiin kveld!

- Silje & Max 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no