hits
27.01.2016

DE GALE BLOGGERNE

Det er mye snakk i blogger og media om dagen om de gale og PR-kåte bloggerne. Hvem er de? Jo, alle de som ikke er på topplisten, men som ønsker å komme dit. Alle bloggere som ikke tjener penger på blogging, men som vil gjøre alt for å oppnå akkurat det. Koste hva det koste vil. 

Det er mye fokus på at de nye bloggerne gjør alt galt. De flasher det som er å flashe, de åpner seg opp om de mest personlige ting (noen med god hensikt, men ikke alle).  Bloggtitlene skriker om om voldtekt, graviditeter, nakenbilder og uthenging av andre. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg vil slå et slag for de bloggerne som ikke tyr til disse midlene. For ingen nevner dem. Og det er enda flere av disse. Som bærer på en drøm om å underholde, skrive, inspirere og engasjere. Som hver dag står opp for å sjekke statistikken og planlegge neste innlegg. Og som vet at hvis de bare hadde "dratt på litt" på tittelen til det neste innlegget, så ville statistikken blitt doblet. Kanskje tredoblet til og med. 

Selv ønsker jeg å være i denne kategorien, heller enn den kategorien som deler innlegg med titler som "JEG ER FORELSKET", når man har kjøpt ny genser. Hvor det står: "HAR FÅTT GRAVIDMAGE", når det egentlig bare handler om å spise for mye middag. 

Jeg ønsker heller å være i en kategori som tar den vanskelige veien. Den veien som tar mye lenger tid, men som er jeg sikker på føles mye bedre når man kommer i mål.

Men akkurat nå tenker jeg ikke spesielt på meg, for dere som leser bloggen min vet  jo at jeg drømmer om å leve av å skrive. Men det er SÅ mange der ute som jobber hardt hver eneste dag for å levere en god blogg. Mange av dem helt gratis. Og jeg håper alle dere som leser blogger (eller mener noe om blogging) ikke glemmer at det er mange av dem også. 

Vi er ikke perfekte. Men det vet vi, og det er akkurat det vi vil vise. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Når alt dette er sagt, så håper jeg du aldri vil føle deg lurt av mine bloggtitler. Men jeg har såpass journalistisk kunnskap at hvis noe dramatisk har skjedd, så vil ikke overskriften være så kjedelig som "En ny dag".  Mitt lille motto er at hvis tittelen min sier at noe dramatisk har skjedd, så skal det VÆRE noe dramatisk som skjedde.

Med andre ord:
Den dagen jeg skriver "JEG ER GRAVID", så skal jeg søren meg være det også.


- SILJE ♥

11 Kommentarer

Carina

27.01.2016 kl. 15:40
Utrolig bra skrevet, og kunne ikke vært mer enig. De som er så desperate at dem gjør at for å havne på topplisten kommer en dag til å angre på det. Det er jeg sikker på!

Håper du får en super bra onsdag videre:)

Silje Reistad

27.01.2016 kl. 15:46
Carina: Helt enig med deg, og tusen takk for hyggelig kommentar!

Ha en kjempefin dag videre :*

Torill Celine

27.01.2016 kl. 16:30
Du skriver så bra! :) Helt enig i alt du skriver.

Silje Reistad

27.01.2016 kl. 17:10
Torill Celine: Takk, skjønne deg!

Famwangaasegg

27.01.2016 kl. 22:13
Signerer på dette innlegget jeg, TAKK! ;)

Silje Reistad

27.01.2016 kl. 22:27
Famwangaasegg: Wiii! Liker det :D

Marius

27.01.2016 kl. 22:29
Veldig godt skrevet. I lengden er det de som jobber ærlig med det de vil og ikke tar snarveier som vil komme gjennom. Heier på deg!

Line Melbye

29.01.2016 kl. 10:20
Bra skrevet!:)

Silje Reistad

29.01.2016 kl. 11:55
Line Melbye: Tusen takk! :)

Louise

30.01.2016 kl. 11:55
Veldig enig!

Tjener du penger på bloggen? Hvor lang tid tok det før du kunne tjene penger på bloggingen? :-)

Silje Reistad

30.01.2016 kl. 14:39
Louise: Takk for kommentar, gøy at du er enig! :-)

Nei, jeg tjener ikke penger på bloggen nå, men har en drøm om å bli tilknyttet et bloggsamfunn så jeg kan bli lønnet for å blogge. Lov å håpe! :p

Skriv en ny kommentar

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no