hits
02.02.2016

SNART ER JEG IKKE BRUNETTE LENGER..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg så det var tilbud på hårfarger hos VITA nå, og da måtte jeg klikke noen av dem hjem. Så da har jeg laget en plan for hvilke farger jeg skal ha for håret fremover! 

MARS: Lys, gyllebrun

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
APRIL: Blond

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
MAI: Lyseblond

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg vet at den siste ser helt ekstremt lys ut, men jeg kommer nok til å bruke den som striper. Vi får se! 

Q: Har du farget håret med noen av disse?

- SILJE 

♥ Få med deg alle bloggpostene mine! Følg meg på Facebook HER - På Bloglovin HER

6 Kommentarer

Marthe Jacobsen

02.02.2016 kl. 10:56
Heia Silje!

Jeg kan selv si at jeg har farget med mange av de hårfargene selv, tror egentlig alle - siden jeg siste året har gått fra rødtopp til blond. Nutrisse sine farger fungerer bra, men mitt aller beste tips om du ønsker å bli platina igjen uten rødskjær er å rett og slett på på eBay og kjøpe en toner. Disse er laget for å fjerne rød/oransje eller gulskjær i håret og fungerer som en drøm. Bare sånn obs om man ikke har lyst på gule striper ;)

Woho for blondt hår!

Silje Reistad

02.02.2016 kl. 11:04
Marthe Jacobsen: Tusen takk for tips, Marthe!

Det skal jeg huske, for jeg har ikke lyst på gult hår. Been there, done that - for å si det sånn.. :p

Carina

02.02.2016 kl. 11:59
Så gøy med litt forandringer! Har selv lyst til å bli litt lysere å håret, men er skeptisk for til å farge det lysere.. Har hørt at det skader noe helt sinnsykt på håret.. Så har ikke turt å gjøre det :) Håper du får en super bra tirsdag :)

Silje Reistad

02.02.2016 kl. 13:07
Carina: Jeg har stripet håret lyst i alle år hos frisøren, og det har gått veldig fint på mitt hår :) Men jeg synes det er nyttig og prate med en frisør før jeg gjør noe, godt å få litt tips på veien.

Synes uansett du kler godt det mørke håret! :* Ha en veldig fin tirsdag du også :)

Benedikte MK

02.02.2016 kl. 12:33
Jo mer farge du putter i håret (uansett om det er lysere farger) vil det være vanskeligere å få blondt hår igjen når du først skal begynne å lysne det. Tips - begynn lysningsprosessen fremfor å farge håret ditt i lysebrune farger. Etter en lysningsprosess fra det du har nå, vil hårfargen din være ganske lik april fargen. Og du kan risikere å måtte klippe av 10 cm av håret pga slitasje D;

Vær forsiktig!

Silje Reistad

02.02.2016 kl. 13:04
Benedikte MK: Takk for tips, noterer meg det! :-D

Skriv en ny kommentar

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no