hits
02.02.2016

10 ting å gjøre i februar!

De to treigeste månedene i året må være januar og februar, etter min mening. Jada, det er mye fint i hver måned osv, men hallooo. Vått, slapsete snø, kaldt, grått? Jeg er glad i alle årstidene, men kjenner at våren ikke kan komme fort nok nå. 

Det er sikkert flere som har det på den måten, og derfor tenkte jeg å liste opp noen ting man kan finne på i februar! NÅ skal du nemlig ikke kjede deg, det skal jeg og pusene sørge for!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1: Få med deg soloppgangen
Jeg kan faktisk si med sikkerhet at du ikke kommer til å angre. Sjekk på mobilen eller på nett når sola står opp der du bor, og stå opp i god tid. Lag en kopp kaffe eller te, og nyt den sammen med soloppgangen. Bare hyggelig! 

2: Netflix and chill
Man kommer ikke utenom at dette er den ulitmate kosen. Gjør en avtale med kjæresten, vennen eller katten din. Finn fram popcornet, pizzaen eller en salat om det er det du liker - og sleng deg ned i sofaen og kos deg! Fra Netflix anbefaler jeg: Bates Motel, Under The Dome, Barnepiken, Pus Med Støvler-serien (den er faktisk hysterisk), American Horror Story +++

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Dra på kino
I februar kommer blant annet filmene: Birkebeinerne, How To Be Single, Zootropolis, Grimsby, Den danske piken ++

4. Lag et festmåltid hjemme
 
Det er rart å tenke på at man kan bruke mellom 400 og 600 kroner på et måltid for to ute, men tenk så mye deilig mat det er verdt hvis man lager det hjemme! Det er jo treretters i flere dager ♥

5. Ta en helvetesuke
Denne boka skal jeg lese så snart jeg er ferdig med den første. Klarer man en helvetesuke i løpet av februar, tro?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


6. Gave til Valentinsdagen / Morsdag
Ordne noe koselig til valentines eller morsdag er alltid gøy! Du kan lage hjemmelagde skrubber med en søt hilsen på, eller lage fotoalbum fra for eksempel FotoKnudsen! Eller du kan lage en personlig notatbok fra personligalmanakk.com ♥

7. Begynn på den boka du aldri får begynt på
Trenger jeg si mer? Det er alltid berikende å lese nye bøker! (Hilsen supernerd_92_xx)

8. Planlegg sommerferien
Har du allerde planer for sommeren, kan du jo lage et lite moodboard til og ha på veggen for å drømme seg bort i. Hvis ikke kan du jo begynne å se på reisemål, hoteller og andre ting du vil gjøre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

9. Lang skogstur med pinnebrød

Jeg ELSKER pinnebrød. Hvorfor gjør jeg ikke dette punktet hver helg? Det er alt for kos. Og man føler seg jammen sprek også, der man sitter og gomler på pinnebrødet sitt når man har kommet frem.

10. Lese pusemamma.blogg.no ♥ Hehehehe. 

Har du andre ting du vil gjøre i februar?

- SILJE ♥

10 Kommentarer

Carina

02.02.2016 kl. 14:46
Kunne ikke vært mer enig! Januar og februar snegler seg alltid forbi.. Kunne like så greit hoppet rett på vår månedene. Er jo så mye koseligere! :) Super fine tips du kommer med altså! Planene for februar er egentlig minimale, eneste er at det blir mye jobbing under ungdoms OL i Lillehammer :)

Silje Reistad

02.02.2016 kl. 14:47
Carina: Så gøy! Er alltid så mye som skjer i Lillehammer synes jeg, haha :p Har mange venner som studerer der! Håper måneden blir bra for deg <3

Vibeke Hermansen

02.02.2016 kl. 14:57
Jeg hater februar fordi det er en utrolig kjedelig måned. Det er ingenting som skjer, det er grått , trist og kaldt =)hehe. Skal aboslutt gjøre noe av det du skriver på lista :) Takk for tips!!!

Silje Reistad

02.02.2016 kl. 20:56
Vibeke Hermansen: Eeenig, den er så treig. Gøy at du likte tipsene! :*

Benedicte Arntzen

02.02.2016 kl. 16:46
så herlige tips!

Silje Reistad

02.02.2016 kl. 20:55
Benedicte Arntzen: Takk! :D

Madeleine

02.02.2016 kl. 17:50
veldig fine tips :D

Silje Reistad

02.02.2016 kl. 20:55
Madeleine: Takk! :D

Kjersti

02.02.2016 kl. 20:49
Så mange gode tips her! Januar og februar er ofte grå og treige, men er fullt mulig å gjøre de litt koselige :) Leser også bøkene til Erik Bertrand Larssen, syns de er kjempebra :)

Silje Reistad

02.02.2016 kl. 20:55
Kjersti: Takk for at du synes det :* Jaa, de er utrolig bra! Så motiverende :p

Skriv en ny kommentar

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no