hits
06.02.2016

20 ting å gjøre med kjæresten ♥

Da jeg ventet på kjæresten i går, ble jeg inspirert til å skrive et innlegg om hva man kan finne på sammen. Derfor tenkte jeg å skrive det nå! Har ikke gjort alt dette selv altså, så det er like mye inspirasjon for meg selv. Men tenkte at det kanskje kan være gøy for andre og få noen ideer, sånn når hverdagen går sin gang?1. Planlegge tur sammen. (Finne reisemål og hotell, planlegge utflukter osv ♥)

2. Roadtrip (Enten i egen bil, buss eller tog. Ta dere en tur til en ny by dere kan utforske, eller overrask venner eller familie)

3. Dra i klatrepark sammen (F.eks http://hoytlavt.no/

4. Dra i svømmehallen (God og morsom trening, og tenk så godt å slenge seg på sofaen sammen etterpå)

5. Middag hjemme (Utfordring: lage tre-retters til hverandre annen hver gang?)

6. Bli med han på fotballkamp / trening - eller noe annet han interesser seg for. (Har han en interesse du ikke skjønner bæret av, prøv å bli med en gang!)

7. Dra på kino (Den må så klart med)8. Printe ut bilder og minner fra forholdet og ha scrapbook-kveld. (Høres kjedelig ut kanskje, og er vel gøyest om man er kreativ begge to. Men ta med noe godt å drikke - og masse snacks!)

9. Konsert, teater eller foredrag (Det er lett og automatisk velge kino, men det er mye bra konserter, teaterforestillinger og foredrag som er fantatisk å se live sammen)

10. Brettspillkveld (Er ikke så dreven på brettspill, men det finnes vel mye man kan spille bare to?)

11. Dataspillkveld (Må jo ha med det også! Finn et skummelt spill man kan spille toplayer på, eller gode gamle Mariokart)

12. Skogstur (Lag pinnebrød dere kan steke når dere er fremme, eller bak kanelsnurrer på forhånd og ta med. Det smaker myye bedre når man har gjort seg "fortjent" til det, ikke sant?)

13. IKEA-tur (Haha, whaaat? Men en tur til IKEA kan være gøy om den er litt spontan, og man ikke skal ha tusen ting)

14. Seriedag (Passer best til en søndag. Bur dere inne, kjøp inn god mat og drikke og se en HEL serie sammen! Dette er gøyest om man ikke gjør det hver dag altså..)15. Spontantur på byen sammen!

16. Massasjekveld 

17. Turist i egen by (Det kan virke kjipt og bruke penger på hotell når man bor i samme byen, men det er litt praktisk også. Prøv og sjekke ut nye restauranter og opplevelser, kanskje finner dere et nytt favorittsted?)

18. Begynn på kveldskurs sammen (Kickboxing, yoga, dans, språk eller skrivekurs. Hva enn som dere begge er litt nysgjerrige på)

19. Sverigetur! (Wuhu, godteri og billig mat ♥)

20. Lesestund (Eller lydbokstund! Masse levende lys, god drikke og litt snacks på bordet. Lite er så avslappende i en travel hverdag som det ♥)

_________________________________________________

Q: Har du noen tips? 

- SILJE ♥

Bilder: weheartit / pinterest

6 Kommentarer

Maja

06.02.2016 kl. 15:19
Så mange gode tips! Vi er alt for dårlige til å finne på ting i lag, men så har vi en sønn også da som begrenser oss litt, men alle morgenstundene i lag er likevel gull verdt :D

Silje Reistad

06.02.2016 kl. 15:43
Maja: Det er så sant! Det beste er jo de små hverdagsøyeblikkene :D

Henriette Celin

06.02.2016 kl. 16:47
Så mange fine tips! har selv gjort noe av dette, men mye jeg tenker på å gjøre og vil gjøre også :-D

Følte meg relativt tom for tips etter å ha lest disse, men trene sammen? det kan være både gøy og motiverende for begge parter ;-)

Silje Reistad

08.02.2016 kl. 13:06
Henriette Celin: Jaa, det er gøy og motiverende - helt enig :-D

cheerchrissy.blogg.no

06.02.2016 kl. 22:34
Gode tips!

Silje Reistad

08.02.2016 kl. 13:06
cheerchrissy.blogg.no: Tusen takk :D Håper de kan inspirere!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no