hits
09.02.2016

MIN FLAUESTE JOGGE-HISTORIE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tok på meg treningstøy i dag for å PRØVE og komme meg ut på joggetur. Men hvem er det jeg prøver å lure egentlig, haha. Sist gang jeg jogget med kjæresten endte det med at jeg begynte å gråte da vi var halvveis (.....) Og da jeg til slutt ramlet sammen etter runden var over og trodde jeg skulle dø, spurte kjæresten forsiktig om det var greit for meg at han løp samme runden en gang til. Jepp - jeg er den late i forholdet. I hvert fall i forhold til trening.

Forresten: Sander har vært ute i bånd for første gang i dag! Gjett om det var spennende ♥ (Max ble faktisk sur, tror han vil ha uteplassen for seg selv..)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Q: Hva er din plan for dagen?

- SILJE ♥

2 Kommentarer

Marius

09.02.2016 kl. 13:36
<3

Carina

09.02.2016 kl. 22:19
Haha, morsomt innlegg! Kjenner så til den fantastiske dørstokkmila, som kan være så alt for høy og vanskelig å komme over :) Bedre lykke neste gang, sant? :)

Dagen min har gått til skole og barkurs på jobb, så en helt ok tirsdag egentlig :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no