hits
10.02.2016

6 TING SOM MOTIVERER MEG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå kom jeg nettopp hjem fra et nesten fire timers kafé-besøk med to herlige damer fra et journalistkurs jeg har tatt. Hadde tenkt til å bare rable ned noen linjer om dagen min, som jeg ellers har brukt sammen med pusene (sjokk) - men fikk lyst til å ramse opp hva som motiverer meg mot å nå målene mine! 
____________________________

1. Krysse ut de små målene
Jeg er en listeperson og har alt for mange lister. Jeg har lister med store mål og lister med små mål. Og i tillegg til disse listene, har jeg lister med enda mindre mål, som er så "små" at de handler om å stå opp, eller dusje. Teit? Uansett - jeg ELSKER å krysse de ut ♥ 

2. Støtte fra andre
Det krever litt å fortelle om målene sine, og da er det ekstremt godt når folk rundt deg støtter dem opp.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Kommentarer fra andre
Når jeg snakker med folk som forteller at de leser bloggen min hver dag, eller kommenterer noe fint på bloggen som man skjønner ikke bare er spam. Det er ingen som tvinger dem til og si dette til meg, og jeg setter så pris på disse ordene at jeg tror ikke det er mulig og forstå det. For å si det sånn: På en dårlig dag er det disse tingene som gjør at man fortsetter, og ikke sletter både blogg og drømmer på flekken.

4. Resultater
Et innlegg som får hundrevis av klikk, noen som setter pris på en rolle jeg har spilt, eller liker noe jeg har skrevet. Resultater som er gull verdt på veien mot de store målene♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5. Motivasjonsbøker
Når jeg merker at jeg setter på den sjette episoden av American Horror Story på Netflix, og jeg eegentlig skulle gjort hundre andre ting.. Da leser jeg en side i Bertrand sine motivasjonsbøker, og vips så er jeg på plass på kontoret.

6. Reiser
Å være på reise inspirerer og motiverer meg. Mennesker med nye historier, nye steder og inntrykk. Sukk, reising altså ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Q: Hva motiverer deg?

- SILJE ♥

4 Kommentarer

Carina

10.02.2016 kl. 19:19
Utrolig bra innlegg! :) En av mine største motivasjoner er helt klart å se resultater. Den mestringsfølelsen når du får til noe er en helt fantastisk følelse. Er de bøkene til Bertand noe bra?? Vurderer sterkt å gå til innkjøp av de :) Håper du har hatt en super onsdag :)

Silje Reistad

10.02.2016 kl. 19:25
Carina: Tusen takk, fine deg! Ja, den følelsen er faktisk noe Bertrand skriver mye om. Jeg synes de er kjempemotiverende, føler de gjør at man kjenner etter på hva man vil og hvor "langt" man vil gå! :)

cheerchrissy.blogg.no

10.02.2016 kl. 21:23
Herlig innlegg! Mange av tingene motiverer meg også :D

Silje Reistad

11.02.2016 kl. 18:25
cheerchrissy.blogg.no: Takk, snille deg! :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no