hits
14.02.2016

DEN STORE MATDAGEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har klart og bli syk på det som skal være den mest romantiske dagen i året, så det er egentlig bra at jeg og Marius ikke har så mange tradisjoner i dag. Jeg liker likevel å ha kvelden sammen på Valentinsdagen, så i går kjøpte jeg inn masse ost, kjeks og vin ♥ (Og potetgull til mannen)

Om litt skal vi reise til mamma for å feire morsdag, hvor det blir kake og middag. Så hiv og hoi - jeg forstod nettopp at dette seriøst blir den store matdagen. Startet denne også denne søndagen med rundstykker og crab sticks, og sushi til lunsj. Så jeg har skjemt bort meg selv litt i dag. Så får jeg heller skjemme bort kjæresten i kveld! (Eh.. Det hørtes feil ut. Jeg mente med ost, kjeks og vin altså.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Q: Skal du feire morsdag eller Valentines i dag?

- SILJE ♥

2 Kommentarer

Katharina Solli

14.02.2016 kl. 19:03
Hahaha....jeg tror Sander også hadde lyst på litt god mat ;-) Såååå stor og fin han har blitt <3

Silje Reistad

18.02.2016 kl. 14:26
Katharina Solli: Det tror jeg også, han tar nok gjeerne imot litt sushi! :p

Skriv en ny kommentar

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no