hits
21.02.2016

15 TING Å GJØRE MED VENNER

Det var så gøy og skrive et innlegg om 20 ting å gjøre med kjæresten, så jeg lager et innlegg rettet mot venner også. Tenker i utgangspunktet på venninner når jeg skriver dette, men håper det kan være inspirasjon for alle!1. Dra til en random, ny by:
Ta bussen et sted dere aldri pleier, og sett av hele dagen der! 

2. Sykkeltur:
Nå som våren kommer, blir dette snart mulig. Hurraa ♥ Lag baguetter på forhånd med favorittpåleggene deres, og ta med noe godt å drikke på til dere kommer fram. Kjenner jeg får lyst til dette veldig snart!

3. Lag en scrapbook med minner:
Kjøp en stor bok, print ut bilder og kjøp klistremerker. Dette er superkos ♥ PS: Endelig et sted å skrive ned alle de rare minnene og sitatene!

4. Ikeatur:
Fikk høre det da jeg skrev dette som et punkt man kan gjøre med kjæresten, haha. Kanskje det er best å dra på Ikea med venninner, som deler gleden av å være der?

5. Svømmehallen:
Svømming er god trening, men det kan være litt kjipt og dra alene. Ta med deg venninnen din, og få sommerfølelsen et lite sekund 6. Shoppe på et nytt sted:
I stedet for å dra til det nærmeste kjøpesenteret, kan dere ta bussen til et litt lengre unna. Gøy med litt forandring - og nye butikker! 

7. Treretters middag:
Ofte tar man en kaffe med venner, eller spiser litt indisk. Men det er så gøy og prøve ut en skikkelig treretters middag, enten man gjør det på restaurant eller hjemme. Husk å være sultne, da!

8. Byttekveld:
Samle den faste vennegjengen, eller inviter en stor haug av vennene dine. Dere tar med klær som dere ønsker å bytte med hverandre! Gratis, gøy og bra for miljøet. (Hvis det gjør at du dropper shoppingen, selvføglelig)

9. Lag en film:
Noe man kanskje gjorde ofte når man var liten, men som har blitt byttet ut med korte snapchat-snutter. Ta fram filmkameraet, mobilen eller speilrefleksen. Lag en spontan kortfilm, enten en skrekkfilm når dere er på hyttetur, en musikkvideo (min personlige favoritt), eller en komedie hjemme fra stua. SÅ gøy og se på senere. 

10. Girls' night med masse snacks:
Lag en "pakt" om at dere holder dere unna godteri, brus og kaker i et visst antall dager. Premien til slutt er nemlig og kjøpe inn masse pizza, godteri og snacks - og kose seg med som belønning!

11. Dra på kurs sammen:
Språkkurs, yoga, gitarkurs - hva som helst. Å dra på kurs med venner er kjempegøy!

12. Gåtur med venninner er det beste:
 Man kan skravle mens man føler seg litt sprek samtidig!
13. Fotoshoot:
Har du eller venninnen din lyst på nytt profilbilde, vil lage et blogginnlegg, eller gi et bilde i gave til noen? Dra til et sted med godt lys og fin bakgrunn, og knips i vei! 

14. Besøk Dyrebeskyttelsen:
Etter at jeg besøkte Dyrebeskyttelsen i Vestfold, har jeg bare lyst til å dra tilbake. De har åpent hus flere dager i uka, hvor man kan hilse på dyrene. Noe som kan være kos å gjøre med venninnen din, og så kan man spre orde videre til bekjente dersom du faller for en pusekatt som du vil hjelpe med å gi et hjem  
 
15. Lesestund: 
Har både du og venninnen din en bok dere vil lese, men ikke har tid til? Arranger faste avtaler hvor dere enten sitter og leser sammen, eller lag en bokklubb! Da "må" man ha lest til neste samling, sånn at man kan diskutere og snakke om boka :-)

Q: Fikk du lyst til å gjøre noe av dette?

- Silje ♥


Bilder: Weheartit

15 Kommentarer

Katarina Hansen

21.02.2016 kl. 16:11
Så mye gøy :-)

Silje Reistad

21.02.2016 kl. 16:41
Katarina Hansen: Takk! :*

lisarorvik

21.02.2016 kl. 16:52
Kjempe fine tips :) (Ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Silje Reistad

22.02.2016 kl. 15:18
lisarorvik: Tusen takk! :D

Henriette Celin

21.02.2016 kl. 18:08
Fikk lyst å gjøre mye av dette ja! hehe.

Jeg og kusinene mine + søstermor har lenge laget film sammen når vi alle har lengre ferier, og det er veldig morsomt. Aldri gjort dette med venner, men kunne lett gjort det :D

Ikeatur og sykkeltur er to ting jeg vil gjøre snart. Jeg og ene venninnen min var veldig flinke (og uøkonomiske) på å dra til 2 ganger i måneden ellernoe, haha. Hyggelig å gjøre en sjelden gang, og ta middagen der i samme slengen ;-)

Silje Reistad

22.02.2016 kl. 15:17
Henriette Celin: Ja, det er jo så gøy! Helt enig, synes alltid det er koselig og ta middagen der samtidig :D

Anette

21.02.2016 kl. 18:13
Så gode tips <3

Silje Reistad

22.02.2016 kl. 15:17
Anette:Tusen takk <3 !

cheerchrissy.blogg.no

21.02.2016 kl. 18:59
Gode tips :D

Silje Reistad

22.02.2016 kl. 15:17
cheerchrissy.blogg.no: Tusen takk :D

Znippen.no

21.02.2016 kl. 18:59
Mange gode tips! Fikk veldig lyst på sykkeltur, det er veldig hyggelig :D

Silje Reistad

22.02.2016 kl. 15:17
Snippen: Ja, det er SÅ kos! Tusen takk :D

22.02.2016 kl. 00:29
Har aldri skjønt greia med byttekvelder, synes det er så uhygenisk (selvom ting kan vaskes). Men kan være at andre liker det da, og da er sikkert dette punktet noe som passer for dem ;-)

Ellers fine tips :-)

Silje Reistad

22.02.2016 kl. 15:17
Anonym: Har aldri vært fan av det selv, siden jeg aldri har gjort det :p Men blir vel samme greia som Fretex, at man vasker de først ja. Kanskje verdt å prøve en gang :)

Takk! :D

Henriette Celin

23.02.2016 kl. 12:59
SV: Ja, det syntes jeg også :-D

Skriv en ny kommentar

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no