hits
23.02.2016

DERFOR FØLGER JEG DEG PÅ INSTAGRAM

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens ekstremt meningsfulle innlegg: en liten oppramsing over hva jeg liker på Instagram. Alle er forskjellige, og dette stemmer grantert ikke for alle. Men jeg synes det er gøy og lese hva som gjør at andre klikker "follow", så da tenkte jeg å skrive et innlegg selv også!

1. Lyse bilder med litt "sjel":
Med det så mener jeg at du jobber litt med hvert bilde, (ikke for mye da) og gjør det delikat og interessant. Jeg liker også at man skiller seg ut og ikke følger etter hva "alle andre" legger ut. Altså: jeg liker hvite dyner, kaffebilder og smoothies, selvfølgelig. Men jeg liker å se andre ting også.

2. At dyret ditt får være med på Insta:
Hehehe, jeg elsker å finne brukere som har dyr! En hundevofs, en pus eller en gnager - spiller ingen rolle. Dyr er så rare, og dette blir det alltid morsomme bilder av!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
(Jeg burde kanskje sensurert stumpen til Max her... Sorry Max!)

3. Oppdater ofte:
Jeg liker daglige oppdateringer, og synes det er helt perfekt mengde å legge ut bilder. Jeg følger deg jo fordi jeg synes det er gøy og følge med på livet ditt! Oppdateringer ti ganger om dagen derimot, er noe annet..
 
4. Vær kreativ:
Legg ut det du synes er fint, gøy eller spennende. Tør og være kreativ, og å være deg selv! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5. Fristende matbilder:
Alle kjenner til den uofisielle hatklubben for oss som legger ut matbilder. Folk fatter bare ikke hvorfor man legger ut bilde av frokosten sin, og jeg skal ikke ta den debatten nå. Men jeg elsker å se bilder av gode matretter på Instagram. På samme måte som andre liker og se bilder av en bil eller en soloppgang. Så til alle som får hat for å legge ut bilder av frokost-smoothien eller kveldsmaten - husk at det sitter en matmoms på Nøtterøy som lengselsfullt kikker på bildene dine - og digger det!

6. Rediger bildene dine:
Ikke alltid nødvendig, men ofte. Det finnes så mange bra redigerings-apper, og det er lurt og ta en runde i et av disse før man legger ut bildene. Fremhev fargene, øk kontrastene - eller er bildet best i svart hvitt? Å redigere bilder er ikke for å fikse på virkeligheten i mine øyne, men for å gjøre maks ut av bildet man har tatt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7. Ikke for mye #throwbacks:
I mitt hode skal Instagram være nettopp det - "instant". Det er alltid gøy med litt throwback-bilder i ny og ne, men litt av moroa synes jeg er og følge med på hva som skjer hos de jeg følger akkurat nå! 

8. Humor:
Det eeeer så befriende når personen bak har litt humor. Det er inspirerende og se en perfekt frokost med smoothie og croissanter, men del gjerne også dersom du mistet smoothien på gulvet, eller en måke spiste av lunsjen din.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva gjør at DU følger andre på Instagram?

- @siljereistad ♥

2 Kommentarer

lisarorvik

23.02.2016 kl. 19:40
Mye av det samme jeg ser etter, fint innlegg :) (Giveaway på min blogg med fine premier til en verdi 1000kr, bli gjerne med)

Silje Reistad

23.02.2016 kl. 19:47
lisarorvik: Takk! Skal ta en titt :*

Skriv en ny kommentar

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no