hits
29.02.2016

MAGASINET DU EGENTLIG VIL LESE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selv om det er over et år siden jeg gjorde mitt siste oppdrag for ToppGirl, kikker jeg alltid etter det i butikken. Alltid gøy og se et nytt cover, og nå har i tillegg bladet blitt så stort og fint! 

Da jeg så at den flinke redaksjonen hadde valgt dette kule bildet som cover, kunne jeg jo ikke bare gå forbi! Kule Ariana Grande med to pusekatter, halloooo♥♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men jeg tuller ikke med overskriften, for ToppGirl er bladet jeg alltid egentlig vil lese. Det er masse nytt om kjendisene, tips for hår og skjønnhet, gode oppskrifter, kule bilder og intervjuer tett på stjernene - og er alltid underholdende å lese Tine og Thomas. (Tidligere Mona & Mikkel)

Mitt mandagstips til deg: Kjøp med deg ToppGirl en gang i blant, om du likte det som ung! Det er faktisk like bra fortsatt, og det kan jo ligge fremme til store og små gjester? Lover dere, da jeg bodde i Oslo og jobbet for Topp (som det da het), hadde jeg forskjellige magasiner over alt i leiligheten. Det var ALLTID Topp som ble dratt fram av gjestene!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har jeg tatt med meg bladet til kontoret, og så skal jeg prøve og jobbe litt effektivt resten av dagen. Skal levere en reportasje til et norsk magasin i dag, og skrive et par blogginnlegg for Høyskolen Kristiania. Også MÅ jeg få gått meg en tur. Jeg er såå lat om dagen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sander ble veldig nysgjerrig på de to søte små på coveret!

Q: Leste DU Topp da du var yngre?

- Silje ♥

4 Kommentarer

jeg elsket topp når jeg var mindere <3

Silje Reistad

01.03.2016 kl. 17:46
Rikke: Så gøy! Da er vi to <3

Carina

01.03.2016 kl. 09:29
Topp var helt klart et av de bladene jeg alltid kjøpte når jeg var yngre, så kjenner meg igjen i det du skriver :) Kos deg med skrivingen i dag, og ha en super tirsdag! :D

Silje Reistad

01.03.2016 kl. 17:46
Carina: Så gøy! Jaa, jeg var helt hekta :p Ha en fin tirsdag du også!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no