hits
21.03.2017

KAOS OG TACO

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er litt kaos i hjemmene våre om dagen, når vi har et på Nøtterøy og et i Oslo. Det er rart hvor avhengig man er av orden i hjemmet, for jeg kjenner at hodet ikke helt samarbeider om dagen. Det skal bli bra og få flyttet alle tingene til den nye leiligheten i Oslo i løpet av de neste helgene, for akkurat nå vet jeg ikke hva som er hvor! 

Kattene lurer nok også på hva som skjer om dagen, de ser pappesker forsvinne og rommene bli tomme. Men de blir alltid så gira når det skjer ting, så tror faktisk de koser seg. Det blir spennende å se hvordan de tar seg til rette i det nye hjemmet. Gøy å se hvor de får faste plasser! Jeg tipper Sander kommer til å henge mye i vinduet som er der, for det har utsikt rett bort til fuglebrettet til huseieren. 🕊  🕊  🕊 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her har det vært taco-tirsdag og en episode "Big Little Lies" på HBO, og nå blir det kveldsjobbing på meg og kjæresten. Hva gjør dere i kveld? 

- SILJE ☀️


Følg meg gjerne på sosiale medier:

       
            

4 Kommentarer

Den lille Pandaen c:

21.03.2017 kl. 20:38
Det facet til katten hahaha :D Jeg spiser toast og ser gilmoregirls idag :D

Silje Reistad

24.03.2017 kl. 14:48
Den lille Pandaen c:: Hahah, han er god på uttrykk den katten :p

liveterherlig93

21.03.2017 kl. 21:26
fine bilder da:=)

Silje Reistad

24.03.2017 kl. 14:48
liveterherlig93: Tusen takk :*

Skriv en ny kommentar

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no