hits
24.03.2017

OPPGITT OVER MEG SELV

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går klarte jeg å gjøre noe veldig, veldig dumt... Jeg har (hadde? Snufs) en vakker, liten, nydelig MacBook Air som fikk en hel kaffekopp over seg. Haha, ja jeg synes faktisk synd på den.. Den er jo så fin og bra (og dyr, kremt). Jeg heiv den på hodet med en gang og tørket den på badet i flere timer, før jeg hadde den litt i ovnen på 30 grader, på en annen ovn, og på badet igjen. Jeg tror jeg har lest alle forumtråder som finnes om andre som har sølt kaffe på Macen sin (godt det ikke bare er meg). Noen mente at det holdt å tørke den et døgn, og andre en uke..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Utålmodige meg trodde det holdt med et døgn, og da jeg skulle skru den på funket den faktisk akkurat som før. Men så, etter noen timer, gikk den tom for strøm, og gjett da? Den vil ikke lade lenger..! Så nå er den i ovnen på ny, for jeg hørte at det fortsatt var litt kaffe igjen inni der. Håpet mitt er at når dette tørker, så vil den kanskje lade igjen. Hvis ikke blir det reperasjon eller å spare opp til en ny. Har liksom ikke 10 000 liggende klare til en ny MacBook.. Jaja, dere! Er det mulig. Man lærer mens man lever, da. Eller noe sånt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bortsett fra å være sint på meg selv... 😅  har jeg har hatt hjemmekontor i dag og skrevet artikler for Topp.no, og Sander har prøvd å snike seg opp på kontoret, nok en gang. Han vil bare ikke lære den katten. Har sikkert, uten å overdrive, dyttet han ned derfra over tusen ganger. I kveld kommer kjæresten hjem fra jobb, så får vi to dager sammen før han flytter til Oslo denne helgen. Så flytter jeg og kattene etter neste helg! Det skal bli bra å komme til rette i den nye leiligheten ❤️

Flere enn meg som har klart å ødelegge tekniske duppeditter? 🙊 

- Silje 

 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

       
            

8 Kommentarer

liveterherlig93

24.03.2017 kl. 14:34
huff:/ håper den vil funke

Silje Reistad

24.03.2017 kl. 14:48
liveterherlig93: Håper jeg og, krysser fingrene! :p

TINANNA

24.03.2017 kl. 14:47
Haha, huff! Kommer garantert til å skje med meg en gang også, så håper det funker 😅

Silje Reistad

24.03.2017 kl. 14:47
TINANNA: Haha, det håper jeg og! ;p

24.03.2017 kl. 14:49
hvilken rase er kattene dine? herregud så nydelige!

Silje Reistad

24.03.2017 kl. 14:51
Anonym: Han på skrivebordet er Scottish Straight, og han i kurven er Scottish Fold. Det er to "søster-raser" som jeg tror man kaller det. En helt nydelig rase, så gode og skjønne <3

Victoria Larsen

24.03.2017 kl. 15:52
Så herlige bilder :D

Silje Reistad

26.03.2017 kl. 18:54
Victoria Larsen: Tuusen takk!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no