hits
01.04.2017

TO UKER SOM VEGETARIANER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Jeg har bestemt meg for å kjøre to uker som vegetarianer. 🍊 🍋 🍌 🍉 🍇  🍈 🍒  🍍 🍅   Ikke noe stor greie egentlig, det har jeg gjort flere ganger før. Men denne gangen tenkte jeg å skrive litt om det på bloggen, for kanskje det er andre som vil prøve det ut? Det kan være vanskelig å omstille seg når man er vant til å spise kjøtt, hva skal man ha til middag hver dag?

Jeg har vært "flexitarianer" en stund nå (at man kutter ut kjøtt flere dager i uka), og er ganske vant til å tenke kjøttfritt. Men det er gøy å dele oppskrifter og mine erfaringer tenker jeg. Kanskje jeg har noen lesere som vil dele tips til retter? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

I dag spiste vi veggispizza! Bunnen kostet 20 kroner på Rema, og så slang jeg på tomatsaus, ost, champignon​, paprika, vårløk og tomat. Da pizzaen var ferdig stekt tok vi på litt mager kesam og pesto, suuuupergodt! 

- Silje 

 


Følg meg gjerne på sosiale medier:

       
            

5 Kommentarer

Gina Elena

01.04.2017 kl. 21:53
Da er du flink :D Jeg har vært vegetarianer i to og et halvt år, og det er ikke så enkelt. Men jeg klarte det en stund da! :)

buroyfoto

01.04.2017 kl. 22:01
Flink! En slik pizza må jeg prøve på selv :-D

Nina c

01.04.2017 kl. 22:12
Flink da;)

elisebr

02.04.2017 kl. 10:58
Så nydelig og god pizzaen så ut! :)

Silje Reistad

03.04.2017 kl. 18:08
elisebr: Den var faktisk helt nydelig!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no