Silje Reistad

  • TO UKER SOM VEGETARIANER

    Publisert den 01.04.2017 kl. 21:05

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

    Jeg har bestemt meg for å kjøre to uker som vegetarianer. 🍊 🍋 🍌 🍉 🍇  🍈 🍒  🍍 🍅   Ikke noe stor greie egentlig, det har jeg gjort flere ganger før. Men denne gangen tenkte jeg å skrive litt om det på bloggen, for kanskje det er andre som vil prøve det ut? Det kan være vanskelig å omstille seg når man er vant til å spise kjøtt, hva skal man ha til middag hver dag?

    Jeg har vært "flexitarianer" en stund nå (at man kutter ut kjøtt flere dager i uka), og er ganske vant til å tenke kjøttfritt. Men det er gøy å dele oppskrifter og mine erfaringer tenker jeg. Kanskje jeg har noen lesere som vil dele tips til retter? 

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

    I dag spiste vi veggispizza! Bunnen kostet 20 kroner på Rema, og så slang jeg på tomatsaus, ost, champignon​, paprika, vårløk og tomat. Da pizzaen var ferdig stekt tok vi på litt mager kesam og pesto, suuuupergodt! 

    - Silje 

     


    Følg meg gjerne på sosiale medier:

           
                

    5 kommentarer

    Gina Elena

    01.04.2017 kl. 21:53
    Da er du flink :D Jeg har vært vegetarianer i to og et halvt år, og det er ikke så enkelt. Men jeg klarte det en stund da! :)

    buroyfoto

    01.04.2017 kl. 22:01
    Flink! En slik pizza må jeg prøve på selv :-D

    Nina c

    01.04.2017 kl. 22:12
    Flink da;)

    elisebr

    02.04.2017 kl. 10:58
    Så nydelig og god pizzaen så ut! :)

    Silje Reistad

    03.04.2017 kl. 18:08
    elisebr: Den var faktisk helt nydelig!

    Skriv en ny kommentar

    hits