hits
03.04.2017

STRESSE SEG SYK?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God mandag! Denne dagen er litt bedre enn i går, for i helgen ble jeg faktisk sengeliggende med ekstremt vondt i magen, selv om jeg hadde masse på planen. Et helt annerledes mageknip enn jeg noen gang har hatt, og jeg har til slutt skjønt (etter Google fortalte meg at det var både kreft og magesår, hehh...) at det er noe som kalles "stressmage". Eller funksjonell dyspepsi som det også heter. For meg var symptomene at det var utrolig vondt i øvre del av magen, ganske stabilt vondt med plutselige "slag" i magen som kom innimellom. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har altså stressa uten at jeg har skjønt det selv, og det synes jeg er ekkelt. Tror det var kombinasjonen med all jobb og gjøremål, flytting og katter, at jeg ødela macbooken min og alle andre ting som har skjedd i det siste. På fredag skal jeg også i en bisettelse for et nydelig menneske som forlot denne verdenen alt for tidlig. Tydeligvis har alle disse tingene kvernet rundt i hodet uten at jeg har skjønt at kroppen ville reagere på det.

Selv føler jeg at jeg har så god kontroll på ting, selv om jeg er travel. Men det jeg opplevde i helgen tar jeg som en advarsel på at det er mulig å stresse uten å forstå det selv, utrolig nok. Fordi du gjør det på innsiden, på en måte, selv om du er i ro. Gir det mening? Uansett kommer jeg ikke til å kutte noen gjøremål. Alt må jo gjøres, men jeg skal prøve å fokusere på én ting av gangen. Og være flink til å koble av innimellom. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du opplevd noe lignende? 

Klem fra Silje,
og pusene som passer på meg♥

 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

       
            

4 Kommentarer

TINANNA

03.04.2017 kl. 18:01
Kjenner meg veldig godt igjen. Ofte stresser man utrolig mye uten at man egentlig er helt klar over det selv en gang!

Silje Reistad

03.04.2017 kl. 18:06
TINANNA: Uff, ja det er ganske rart egentlig :/ At man ikke forstår det. Ikke bra!

liveterherlig93

03.04.2017 kl. 18:07
huff:/

Kashma

03.04.2017 kl. 20:17
Hej!

Är du kanske intresserad av en personlig bloggdesign eller drömhemsida som byggs upp efter dina egna önskemål? :)

Glada hälsningar

Kashma Izat

Skriv en ny kommentar

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no