hits
18.04.2017

SKUMMEL FILM

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går var jeg og Marius på Vika kino og så "Life". Det var så godt med litt kjærestetid igjen. Marius har den siste uka spilt inn et kortfilm, og jeg har hatt 30 saker å skrive for Topp.no, i tillegg til studieoppgaver. Så dagene har bare gått til jobb, og endelig får vi vært sammen på dagtid igjen ♥

Vi gikk til en fransk restaurant som heter "Albert Bistro" og fiskesuppa var helt AMAZING. Tror vi må tilbake om ikke lenge, altså...... Filmen var forresten spennende (og skummel), verdt å se! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da vi kom hjem, tok vi med kattene en tur på terrassen. Etter å ha blitt godt kjent med leiligheten, tenkte vi det var på tide! Godt å se de kose seg med nye lukter, snuse rundt og fange blader som blåser av gårde, haha. 

- SILJE ♥

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

       
            

3 Kommentarer

REBECCA HOLDER

18.04.2017 kl. 13:41
Hørtes ut som om du har hatt en travel uke, ja. Så da er det ekstra hyggelig når man kan bruke litt tid sammen igjen :-)

Emma Olsen

18.04.2017 kl. 13:53
30 saker ? :O

Høres fantastisk ut, med unntak av skummel film :)

liveterherlig93

18.04.2017 kl. 14:17
koselig:)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no