Silje Reistad

 • 10 HJEMMELAGDE GAVER

  Publisert den 13.12.2016 kl. 20:11  Noen ganger vil man kanskje være litt ekstra kreativ, spare penger eller gi noe annerledes og spesielt. Det er da hjemmelagde gaver kommer inn! Det er jo så gøy å få, og veldig koselig å lage, med julemusikk, noe godt i et krus og ro i hjemmet. (Herlighet hør på meg a... men det er jo sant!)

  1. Musli-blanding ♥ Får meg aldri til å lage dette selv hjemme, men det er jo aller best hjemmelaget, og man kan putte så mye digg i!

  2. Skrubb ♥ Kombiner olivenolje eller honning med sukker / salt / havregryn - eller andre gode skrubb-blandinger. Billig og kjempefin gave hvis man putter skrubben i en søt krukke med sløyfe, for eksempel. 

  3. Tacokrydder ♥ På de fleste krydderpakninger til taco, så er sukker første ingrediens.. Ganske sykt! En hjemmelaget og sunnere tacokrydder-blanding er en skikkelig fin gave, de fleste liker vel taco?

  4. Hjemmelagd kjeks / sjokolade / kake ♥ Alltid koselig å få, viser at man har brukt litt tid - også smaker det jo så godt.

  5. Minnebilde ♥ Finn gamle bilder og minner, kanskje du har noen kinobilletter eller noe annet som minner deg om denne personen? Pynt med klistremerker og skriv ned morsomme minner, for eksempel.   6. Hjemmelaget syltetøy ♥ Dette har jeg aldri lagd før, men så det på en film her om dagen, haha. Det så utrolig godt og fristende ut, og er en skikkelig fin vertinnegave også.

  7. Kopp med personlig tekst ♥ Dette tror jeg man finner billig på Panduro, for eksempel? En helt hvit kopp som du kan skrive noe morsomt eller koselig på, med en vannfast tusj.

  8. Klut, sokker, skjerf etc. ♥ Strikker, eller syr du? Planlegg litt god tid i forveien, og lag en liten hjemmestrikket gave.

  9. Oppskriftsbok ♥ Kanskje litt "barnslig" gave, men dette hadde jeg blitt glad for: En notatbok hvor du skriver inn dine / deres favorittoppskrifter, både middager og desserter. Kanskje noen som alltid funker, eller en familieoppskrift. Pynt med klistermerker og annet som lyser opp boka. 

  10. Lys-holder ♥ De fleste tenner stearinlys hjemme, så denne vil nok bli brukt! Finn et syltetøyglass, eller noe annet som tåler varmen, som du pynter - her er det bare å være kreativ. Og legg ved en pakke telys eller to i gaven. 

  Har du andre tips? 

  - SILJE ♥


  Gratis bilder fra Pixabay.com

  Følg meg gjerne på sosiale medier:


                    

  INGEN BLEKKSPRUT I DAG

  Publisert den 06.09.2016 kl. 21:36   


   


     En liten oppdatering fra Spania! Vi valgte å ligge ved et basseng i nærheten av leiligheten i dag, og koste oss veldig. Jeg er en bassengperson, det merker jeg mer og mer. Men det blir litt som å velge mellom to ting man liker, det er jo deilig på stranda også! Men det er noe med det blå bassengvannet, og sitte med bena nedi vannet på kanten av bassenget, mens man leser en bok eller kjøper en is fra baren. Også trenger jeg ikke bekymre meg for at en gigant-blekksprut skal dukke opp og ta meg med ned i dypet.. Hehe. Neida. Joda.


  Håper dere nyter det fine været som er i Norge om dagen også?

  - Silje ❤

  BURSDAG MED HOTELLFROKOST

  Publisert den 29.05.2016 kl. 21:20

  sponset frokost  Åh, jeg har hatt verdens beste start på dagen! De siste årene har jeg feiret bursdagen enten i utlandet eller i Lofoten, og i år hadde jeg lyst til å være hjemme. Føler alltid at jeg må gjøre noe annerledes på bursdagen, selv om jeg ønsket meg en rolig dag. 

  Så jeg tok kontakt med mitt favoritthotell Quality Hotel Tønsberg, for å høre om jeg kunne teste en hotellfrokost hos dem på bursdagen. Hvis du har lest bloggen min en stund, vet du hvor ekstremt jeg elsker hotellfrokost - og det har jeg skjønt at mange andre gjør også. Men jeg har lurt litt på; er det mulig å spise hotellfrokost om man er ikke-overnattende? Og det er heldigvis fullt mulig ♥

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Det var så fin stemning på hotellet, med hyggelige ansatte som fyller på kaffe om du går tom, og henter tallerkenen din når du har spist opp. I tillegg var det ansatte i buffetområdet som stod og stekte din favoritt-omelett, eller hjalp deg om du så etter noe. Ganske kult! De har nylig pusset opp, og jeg står fortsatt for at dette er det fineste hotellet i Tønsberg. Og nå; - hotellet med den beste (og økologiske!) frokosten. 

  Jeg spiste brød med pålegg, krydrede stekte poteter, masse frukt, yoghurt med granola, kaffe, isvann med sitronskiver.. Og en liten crossaint. Måtte bare unne meg det på bursdagen, haha. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  HVA KOSTER DET? 
  165 kroner per person for frokostbuffet, så tror jeg må tilbake! Tenker at dette er et bra tips for en frokost med venner og familie, eller når man ønsker en litt annen (og roligere) atmosfære enn en kafé. Mange kafeer åpner jo så sent! I tillegg kan man leie møterom rett ved frokostbuffeten, hvor man kan spise om man er veldig mange.

  ÅPNINGSTIDER? 
  Frokostbuffeten er åpen mandag til fredag 06.00 - 10.00, lørdag 07.00 - 10.00 og søndag 07.00-10.30.

  HVORDAN BESTILLE?
  Møt opp og betal ved skranken, eller send en mail til: q.tonsberg@choice.no

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Sukk... Er du like glad i hotellfrokost som meg? 

  - SILJE ♥

  MAGASINET DU EGENTLIG VIL LESE

  Publisert den 29.02.2016 kl. 13:45

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Selv om det er over et år siden jeg gjorde mitt siste oppdrag for ToppGirl, kikker jeg alltid etter det i butikken. Alltid gøy og se et nytt cover, og nå har i tillegg bladet blitt så stort og fint! 

  Da jeg så at den flinke redaksjonen hadde valgt dette kule bildet som cover, kunne jeg jo ikke bare gå forbi! Kule Ariana Grande med to pusekatter, halloooo♥♥

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Men jeg tuller ikke med overskriften, for ToppGirl er bladet jeg alltid egentlig vil lese. Det er masse nytt om kjendisene, tips for hår og skjønnhet, gode oppskrifter, kule bilder og intervjuer tett på stjernene - og er alltid underholdende å lese Tine og Thomas. (Tidligere Mona & Mikkel)

  Mitt mandagstips til deg: Kjøp med deg ToppGirl en gang i blant, om du likte det som ung! Det er faktisk like bra fortsatt, og det kan jo ligge fremme til store og små gjester? Lover dere, da jeg bodde i Oslo og jobbet for Topp (som det da het), hadde jeg forskjellige magasiner over alt i leiligheten. Det var ALLTID Topp som ble dratt fram av gjestene!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Nå har jeg tatt med meg bladet til kontoret, og så skal jeg prøve og jobbe litt effektivt resten av dagen. Skal levere en reportasje til et norsk magasin i dag, og skrive et par blogginnlegg for Høyskolen Kristiania. Også MÅ jeg få gått meg en tur. Jeg er såå lat om dagen. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Sander ble veldig nysgjerrig på de to søte små på coveret!

  Q: Leste DU Topp da du var yngre?

  - Silje ♥

  6 NETFLIX-FILMER DU MÅ SE

  Publisert den 29.01.2016 kl. 16:57

  Det er fredag, du er kanskje ikke så keen på Senkveld, eller har bare veldig lyst til å se en film. Altså, hvor lang tid bruker man ikke på og bare velge film på Netflix? Selv digger jeg og få tips til filmer som jeg vet ligger på Flixern (ja, ble plutselig hipp her). Da har man liksom LITT mindre å gå etter.

  Først tenkte jeg å gi dere 10 tips, men det ble jammen meg for mange det også. Så nå har jeg tatt på meg Netflix-capsen og gått i tenkeboksen - her kommer 6 filmer jeg anbefaler!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  1. SKREKK - The Woman In Black
  Det er en stund siden jeg så denne, men jeg synes den var skikkelig ekkel. Og det skal jo grøssere være! I tillegg er den verdt det nesten bare fordi det er gøy å se Daniel Radcliffe i en annen rolle enn Harry Potter. 

  2. DRAMA - The Boy in The Striped Pyjamas.
  Denne må man bare ha sett i løpet av livet, så enkelt er det. Den ga meg en ny forståelse hvor hva som faktisk skjedde under andre verdenskrig, og hele filmen oppfatter jeg som skikkelig viktig. Den er velskrevet, med god oppbygging og historie. Men så er det også greit og vite at den ikke akkurat skaper steming for bylivet etterpå.

  3. KOMEDIE - Horrible Bosses 2
  Amerikanske komedier er veldig smak og behag, men jeg lo veldig av denne. Den beste med hele filmen er nesten tabbene som kommer på slutten, men du må liksom ha sett hele for å synes de er morsomme. Og Jennifer Aniston er jo best!  4. ANIMASJON - Madagaskarpingvinene - Filmen
  Før du himler med øynene over dette forslag, stopp en halv. Gi denne filmen en sjans - og lov meg at du ser den på engelsk. Jeg lo så jeg gråt da jeg så den, og kan fortsatt få fniseanfall bare ved tanken på enkelte av scenene i denne filmen. Men jeg hadde INGEN forventninger, for jeg er ikke så fan av Madagaskar-filmene i utgangspunktet. Så: senk forvetningene, se denne. Og nyt. 

  5. THRILLER - Gone Baby Gone
  Jeg elsker denne filmen! Synes Ben Affleck imponerer som regissør, og tenkte lenge på den i ettertid. 

  6. ROMANTIKK - 50 First Dates
  Denne filmen vet jeg er skikkelig elsket og hatet. Mye fordi Adam Sandler er med, men jeg synes faktisk dette er den beste rollen han har gjort. Kanskje det sier mest om han, men jeg synes det er noe med denne filmen altså. Kjemien mellom han og Drew Barrymore, og at det ikke baare er kliss, men mye moro også. Er mye dårlig humor også, men i bunn og grunn er historien bare skikkelig skjønn, og du kjeder deg ikke et sekund.
  Håper du likte tipsene! Kanskje du har sett noen av disse? 

  - SILJE ♥

  PS:
  Nei, jeg har ikke en Netflix-caps altså.. Det står egentlig "NYC" på den, men måtte bare prøve og photoshoppe så det ser ut som det står Netflix. Sykt teit, jeg vet. 

  MINE FAVORITT-APPER

  Publisert den 16.01.2016 kl. 17:14

  1. Facbook: Alle har vel denne?

  2. Olympus Share: Kobler opp denne til Olympus-kamerat, så kan jeg ta bilder med mobilen eller legge over med et klikk!

  3. Instagram: Elsker insta 💛

  4. IMDB: "Hvor har jeg sett han før?" "Hvilken rate har denne filmen?" "Når kom den filmen ut?" Er avhengig av IMDB ❤

  5. Messenger: Bra sted og chatte gratis med venner (hvis man er kobla på wifi), men anbefaler å skru av varslene.

  6. Pinterest: Prøøøver og bruke denne mer, sånn at jeg kan roe ned screenshottinga og samle alt her i stedet.

   

  7. Narvesen: For en fattig-fjams som meg så er denne alltid fin å sjekke for gode tilbud.

  8. Crazy helium: Verdens morsomste app for alle som liker å lage morsomme karakterer. Jeg og kusina mi har laget såå mange sketsjer med denne. Blir aldri lei ❤

  9.Spotify: Jeg elsker at man kan sitte i sofaen og bytte sanger fra denne appen. Latmannslivet 4 life.

  10. Bloglovin: Super måte og følge alle sine favorittbloggere på.

  11. Blogg.no: Gjør at jeg kan sjekke trafikken på bloggen hvor enn jeg er, eller svare på kommentarer og sjekke andres innlegg.

  12. Snapchat: Alltid gøy med Snapchat, selv om jeg vurderer og ta en liten pause en gang i fremtiden. Følg med på @siljereistad da vel! Følger tilbake♥

  13. Followers: Denne har jeg er anstrengt forhold til, haha. Den gjør at jeg kan sjekke akkurat hvem som unfollower meg på Insta og når. Bruker den til å følge med på hva som evt ikke faller i smak på Instagram, men er jo aldri gøy å miste følgere.

  14. Notater: Trenger alltid et sted for å skrive ned plutselige tanker og ideer!

  15. Google docs: Elsker google docs. Kan sitte og skrive på Pc-en, og fortsette på mobilen siden alt synkroniseres med en gang.

  16. Netflix: Denne får tida til og gå hvor enn man er ❤

  17. Google maps: Er avhengig av GPS, og liker denne bedre enn iPhone sin egen!

  18. VSCO: Elsker denne til å redigere bilder med.

  19. Canon print: Denne bruker jeg til å scanne ting fra printeren!

  20. TV2 Sumo: Også et supert tidsfordriv 😀

  Har vi noen av de samme appene?

  - Silje ❤

  MINE FAVORITT-BØKER OG FILMER

  Publisert den 14.11.2015 kl. 09:15

  Siden det er helg og tid til både film og lesekos, tenkte jeg å skrive om mine favorittbøker og filmer. Det er jo SÅ mye bra, og lista mi er selvfølgelig mye lengre enn dette. Men jeg tar de jeg kom på først, det betyr vel kanskje at de har satt spor?   ♥ FAVORITTFILMER ♥

  Shrek-serien: Jeg døør av disse, de er så morsomme! Jeg er helt gal etter animasjonsfilm. Skulle så ønske det kom enda en Shrek-film! 

  The Dark Knight: For en film dette er. Spenningen, musikken, skuespillerne, karakterene. Denne kunne funket som lørdagsfilm hver uke nesten, så bra er den!

  She's The Man: Amanda Bynes er så utrolig kul i denne filmen, og selv om humoren er litt den typiske amerikanske "overdrevne", synes jeg den er morsom.

  Keiserns nye stil: (Et Kongerike for en lama) Altså.. Lamaen Kuzco er BEST. Og det er så mange morsomme gullkorn i denne filmen at jeg burde ikke prøve å gjengi dem en gang. Hvorfor ser jeg ikke denne filmen oftere?   ♥ FAVORITTBØKER ♥

  Snømannen: Jo Nesbø tror jeg er den eneste forfatteren som har lurt meg trill rundt - også andre gangen jeg leste boka og trodde jeg huska hvordan den gikk. For en genial, og utrolig dyktig mann.

  Kjære: Selv om jeg er litt misunnelig på Linnèa Myhre som har gitt ut bøker i så ung alder, kan jeg ikke annet enn å bøye meg i støvet. Jeg elsker den morsomme, men samtidig mørke skrivemåten hennes, og hvordan hun legger merke til de små detaljene i de rare livene våre. 'Kjære' er også så deilig lettlest, samtidig som det man leser er skikkelig, skikkelig bra. 

  Indias datter: Leste denne litt tilfeldig, og trodde egentlig ikke den ville være noe for meg. Men jeg elsket den, og jeg tenker fortsatt på den i ny og ne. Så spennende og lese om å vokse opp i India, og noen ganger kan det være så spesielt å følge hovedpersonene i en bok over mange år. Gleder meg til denne kommer på kino snart!
   
  Agnes i senga: Denne digger jeg! Ser den har fått ganske lunkne anmeldelser, men det skjønner jeg bare ikke. Den er så morsom, lettlest og skikkelig godt skrevet. En veldig deilig bok å lese når man kjenner man får litt nok av "alles" perfekte liv. 

  Hva er dine favorittbøker og filmer? Jeg vil gjerne høre!

  - Silje 

  Ny sofa til katten

  Publisert den 13.02.2015 kl. 15:30

  Samme dag som jeg reiste til Lofoten, fikk jeg pakken jeg bestilte fra Petworld for litt siden. Max har egentlig et klatreslott som befinner seg i Lofoten, og nå har han liksom ikke noe sted som bare er hans. 

  Derfor blir han masete når mamsen hans jobber, (han vil egentlig ligge på kontorstolen) og jeg tenkte at i mellomtiden før vi får tak i slottet, kan han få seg sin helt egen sofa! (Eller kanskje bare fordi jeg synes den var kul.. ) Jeg bestilte fra Petworld herfra og tok med noen ting til marsvina også. Ingen må være utenfor! I tillegg til noen andre småting.

  Som alltid med katter er det jo pappeskene som er det mest spennende, men Max ble ganske raskt interessert i sofaen. Eneste problemet er at jeg ikke helt vet hvordan jeg skal plassere den i stua. Noen tips? 

  Etter litt snusing og testing, ble sofaen til slutt godkjent. Jippi!  - Silje & Max

  Vis flere innlegg

  hits