hits
28.02.2017

DETTE ER VONDT ..I dag ble jeg med til dyrlegen for å si ha det til Billy, vofsen vår. ♥ Dette skjedde så brått og gjør så vondt, men det var ingen annen utvei. Billy fikk en agressiv krefttype, og har ikke vært seg selv de siste dagene. Ikke spist eller drukket, og hatt det vondt. Det er så mye jeg vil si om denne tassen, men jeg føler meg litt tom akkurat nå. Han kom inn i livet vårt da jeg var 14 år og reddet hverdagen vår etter vi mistet vår første hund Egon, og Billy skulle bli 10 år nå i mars. Så glad, sprudlende og leken vofs, som jeg var så utrolig glad i. Skulle alltid ligge i fanget, både som valp og voksen. Bare at som voksen så skjønte han aldri at han ikke helt fikk plass i fanget, og skled ned på gulvet ♥ Lille raringen.Jeg har så mange gode minner med Billy, og jeg skal gå igjennom bilder og videoer de neste dagene, det er så godt å ha. Kommer til å savne deg så utrolig mye Billyvofsen min.. Elsker deg for alltid  ♥

 • Dato: 28.02.2017
 • Tid: 17:05
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8
31.12.2016

OPPSUMMERING AV 2016

Det har blitt en liten tradisjon for meg å oppsummere året som har vært. Noe som blir litt enklere med en blogg som dokumenterer mye av det! Så her kommer en oppsummering av mitt 2016 ♥

JANUAR - FEBRUAR - MARS 


Marius reiste på jobbtur i 5 uker (samme som han skal i januar), så da flyttet kusina mi inn hos meg en måneds tid! Vi koste oss med kattene våre, sunn mat og turer ute. Jeg fokuserte på bloggen, hadde gode lesertall og solgte inn en artikkel til ukebladet Allers. Reiste også til Trondheim og besøkte Marius, veldig kos! Prøvde også brune linser (et av mine mest leste innlegg, what?) og leste Bertrand sine motivasjonsbøker, magasiner og andre bøker. Koste masse med pusene - og så kom det jo snø! I februar besøkte jeg Dyrebeskyttelsen i Vestfold og skrev om dyrene jeg møtte der. For en jobb de gjør! Var også på flere Oslo-turer, blant annet begynte jeg og Ida å skrive på et manus til noe vi skal dele med dere i 2017! ♥Snøen kom i store mengder, noe kattene synes var stor stas. Og tydeligvis hadde også jeg det gøy med snøen (som bildet under viser), haha. Viste også frem min "hemmelige" hobby - dukkehus! Jeg og Marius dro til Kragerø, og tok oss en ekstra lang påskeferie på hytta med pusene.APRIL - MAI 

Jeg fikk presseinvitasjon til filmen Grand Hotel, og fikk sett den her i Tønsberg! Møtte Atle Antonsen og fikk ta med meg kusina mi som hadde bursdag akkurat den dagen, så fikk vi feiret henne skikkelig ♥ Hadde også helvetesuke! Dette ble mye lest på bloggen, du kan lese hvordan det gikk HER. Er gira på å gjøre denne uka igjen :-) Også hadde pusene bursdag!Hadde Q&A på bloggen, en mislykket videoblogg du kan se HER, var på idécamp en uke i Oslo med en filmidé, og begynte å drømme om extensions. (Og kjøpte nye sko! Som nå begynner å bli sykt slitte, har brukt dem hver dag, på byen, på trening - og uansett årstid)I mai var vi i konfirmasjon i Kragerø, været var så fint i mai! Jeg prøvde å gjøre en siste innsats for å rekke eksamen, men klarte det bare ikke. Fikk også flere oppdrag på denne tiden som tok mye tid, begynte å skrive for både ShapeUp og Foreldre & Barn som var utrolig spennende! Ellers prøvde jeg å bli sunn (som alltid), reiste en tur til Lillehammer for å besøke venner (spiste verdens beste veggisburger på Stift), og fikk nytt kontor! Også hadde jeg bursdag da, hihi :-) JUNI - JULI - AUGUST

Jeg jobbet mye med artikler denne sommeren, saken min i Allers kom ut, begynte skrivemøter hos Viken Filmsenter (med en kortfilmidé jeg har), gikk mye turer og var flink til å gå 10 000 skritt hver dag. Hadde også en kommentar i Dagbladet! (Nyttårsforsett check) 
 Møtte venner og feiret bursdag, var i Grimstad på kortfilmfestival, solgte klær til inntekt for Dyrebeskyttelsen, var veileder ved sommerfilmskole i 2 uker, og Portugal vant EM! Det var sykt 
♥ Hadde også leserrekord på bloggen med innlegget om at menn ikke får gråte, over 4000 innom bloggen!
Var i Kragerø, en uke i Hellas og i Haugesund på Amandautdelingen! Der vant Marius Amanda for kortfilmen sin Frysninger (helt sykt!) og vi tok med oss skjønningen Charlie hjem - og ble plutselig puseforeldre til 3 puser, hihi. Og jeg fikk extensions, da :-) 
SEPTEMBER - OKTOBER


Var i Spania, og på skrivemøte med filmgruppa, var på bransjetreff for filmbransjen i Vestfold, hadde innspilling av en liten serie (som slippes på bloggen i februar-ish) og en tur til Trondheim med Susanne og Maria. Lagde også en video med 50 random fakta.
Hadde saker på trykk i ShapeUp og Foreldre & Barn, jobbet mye med flere artikler og begynte å studere (kom litt sent i gang). Denne måneden hadde jeg også en liten knekk fordi jeg mistet et månedlig oppdrag som ga meg halvparten av inntekten min. Litt krise når man er frilanser, men dessverre en del av gamet. NOVEMBER - DESEMBER

Her var det stort fokus på å levere studieoppgaver (12 stk for å være nøyaktig), noe jeg klarte innen fristen! Feiret bursdagen til mamma, var på en utrolig koselig hyttetur med kjæresten, var på Sverigetur, og startet et samarbeid med Royal Canin.

Vi reiste til Frankrike i 10 dager, på filmfestival og til Paris, og jeg hadde to eksamener. Hadde en herlig Oslotur med to venninner på Thon Hotel, var på julekonsert og så Hakkebakkeskogen. Hadde en artikkel i VG som jeg har jobbet lenge med, og så ble det jammen meg jul! 
Puh, dette tok sin tid! Håper det er litt morsomt å lese for dere også, jeg får i alle fall utrolig mange tanker av å gå igjennom året. Ting jeg er fornøyd med, ting jeg ikke er fornøyd med, og nye mål som jeg vil ha i 2017. Det er bare å jobbe, og ikke gi seg! Hvis et nytt år gir DEG motivasjon, så la det gjøre det. Mange er skeptiske til "nytt år, blanke ark", men jeg elsker en fresh start og nye muligheter. Jeg er klar, 2017!

- SILJE ♥

 • Dato: 31.12.2016
 • Tid: 13:45
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
09.12.2016

HVA VIL DU LESE MER OM? STEM!Et nytt år er rett rundt hjørnet, og denne bloggen vil fortsette også i 2017. Jeg har lagt noen planer for innlegg, men vil gjerne vite hva dere liker å lese om. Så nå har jeg googla og fant en avstemningspoll (er det riktig navn?) hvor man kan stemme - helt anonymt!

Jeg setter utrolig stor pris på at du stemmer på hva du vil ha mer på bloggen, uansett om du leser her hver dag, en gang i uka, en gang i måneden - eller sjeldnere. Det er jo min blogg og jeg skriver så klart om hva som opptar meg, men jeg vil også ta hensyn til hva som er spennende å lese / se videoer om. Du kan stemme på flere av gangen, eller velge Other og skrive noe spesifikt du ønsker å lese om!

♥ ♥

 
Hva vil du lese mer om på "Pusemamma"-bloggen?
Hverdagsliv
Kattene
Tips og råd
Karriere / Jobb
Studier
Skuespill og film
Vlogging (video fra min dag)
Reise
Mat og oppskrifter
Samfunn og meninger
Mote og skjønnhet
Other
Please Specify:
 
 
 
 
 
 


Tusen takk til deg som stemmer! ♥

- SILJE

Sosiale medier: 
       
           

 • Dato: 09.12.2016
 • Tid: 13:04
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 12
23.10.2016

20 RANDOM SPØRSMÅL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Jeg fant noen spørsmålslister på et par andre blogger, og har plukket ut noen til et innlegg. Selv synes jeg det er gøy å lese når andre bloggere svarer på spørsmål, man kan bli litt bedre kjent og har kanskje noe til felles. Here goes!

1. Hvordan har du det?
Jeg har det fint, må bare være flink med både jobb og studier fremover - så blir det nok veldig bra!

2. Hva har du vært på Halloween tidligere?
Hmm, husker ikke helt jeg. Djevel, et skjelett, og så har jeg vel bare vært "død" liksom. Haha, husker ikke jeg.

3. Hva er ditt favorittdyr?
Hund og katt, hvis jeg MÅ velge blir det katt. (Sjokkerende, jeg vet)


4. Et blogginnlegg du er fornøyd med? 
En pusemamma er også en mamma!

5. Hva er høydepunktet med jula?
Maten, hehehe. Og være sammen med de man er glad i, høre på julemusikk og slappe av før et nytt år starter. ♥

6. Hva ønsker du deg til jul?
Penger (jeg er fattig om dagen), og noe kjøkkenutstyr. Og spa-gavekort. Og så var det noe som jeg ikke husker akkurat nå..

7. Hva drømmer du aller mest om å bli som "stor"?
Forfatter og skuespiller, alltid drømt om å mikse disse to.

8. Et blogginnlegg som overrasket deg med mange lesere?
Da jeg prøvde brune linser! (Whatt)


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

8. Er du forelsket?
Ja ♥
 

9. Hva har du "vært innom" at du ville bli når du ble voksen?
Var vel så vidt innom fotballspiller, politi og selvfølgelig; popstjerne.

10. Hvor mange dyr har du?
Tre katter og to marsvin.

11. En hemmelighet du ikke har fortalt noen?
Jeg har talkshow med meg selv når jeg er alene i bilen, FLAUT.


12. Har du gode skoleminner?
Ja, jeg trivdes på skolen, men er veldig glad jeg er voksen og selvstendig nå!

13. Hva liker du IKKE?
Edderkopper, å vente på bussen (føles så bortkastet tid), å fly!! (fått flyskrekk), oliven, og mennesker som gjør andre mennesker vondt. 

14. Hvor vil du helst reise akkurat nå? 
Los Angeles hadde ikke vært dumt ♥


15. Hva likte du å gjøre som liten?
Spille fotball, synge, drive med musikk, klatre i trær!

16. Hva er du mest stolt over?
At jeg holdt tale i begravelsen til farmoren min da jeg var 16. ♥

17. Favoritt Tv-serie?
Modern Family, House of Cards, Homeland, Nobel, American Horror Story... Også har jeg en greie for Glee og Pretty Little Liars.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

18. Favorittfilm?
The Dark Knight, Shrek-filmene, Brothers, Megamind. Jeg elsker animasjonsfilmer.
 

19. En undervurdert film?
Gurin med reverompa! Se den i jula, den er gøy på forskjellige måter for barn og voksne. Den er morsom, genial og egentlig litt drøy.

20. Hva skal du etter dette?
Gå en kveldstur med kjæresten!

Har du egne svar på noen av disse spørsmålene? :-)

- SILJE 

 • Dato: 23.10.2016
 • Tid: 19:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
30.09.2016

MINE PRIVATE IPHONE-BILDER

God fredag! Nå skal jeg fortelle dere noe som er skikkelig irriterende; å ta med kamera på tur til Trondheim, ta bilder til bloggen, sette seg ned for å legge de over, og akkurat i det innlastingen skal begynne, sier kamera at det er tomt for strøm. WHAT? Jeg var helt sikker på at jeg hadde med et fulladet batteri på tur, og lot laderen ligge igjen hjemme. Hadde jo tenkt til å ta masse bra bilder i helgen, men ser ut til at jeg må holde meg til iPhonen gitt. Jaja. 

Derfor tenkte jeg å ta en kikk på bildene jeg har på iPhonen, og lage et innlegg over snaps og bilder som jeg i utgangspunktet aldri hadde tenkt til å legge ut på bloggen. Er det gøy? Er det kjipt? Ikke vet jeg, men sånn ble det i dag gitt!

Processed with VSCO with a5 preset
Mine to sider... Vet ikke hva mer jeg skal si, haha. Han jeg spiller på høyresiden er en del av det filmprosjektet vi lagde i helgen, forresten! Gleder meg til å vise :-)
 


Jepp.. Snart blir soverommet vårt fornyet dere! Skulle gjerne sagt at jeg tulla, men gjør ikke det. Hehehhe


Hver gang noen spør hvorfor jeg ville ha tre katter..


Marius og jeg laget et bilde som heter; "Når kjæresten snikleser meldingene dine.." Hihi


Hver måned skriver jeg på Høyskolen Kristiania sin blogg, og dette innlegget fikk litt mer oppmerksomhet. Gøy!


Når jeg heiser extensionet, må det tas av og mitt vanlig hår skal vaskes. Var så uvant! 


Beste filteret! (Etter det andre katte-filteret selvfølgelig..)Jepp.. Sånn ble det i dag. Får bruke mobilen til å ta litt bedre bilder i helgen, så skal det vel bli OK blogginnlegg likevel! 

- SILJE ♥

 • Dato: 30.09.2016
 • Tid: 15:13
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
04.09.2016

TIL DEN USYNLIGE LESEREN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b5 preset

Tidligere har jeg skrevet på bloggen om leserne mine, og dette med kommentarer. At jeg elsker å få kommentarer, og at det er viktig for meg at dere liker innleggene og blir underholdt i hverdagen. Men i lang tid har jeg også skrevet på et innlegg i hodet, til den usynlige leseren. For selv om du kanskje ikke kommenterer, så betyr det mye at akkurat du klikker deg inn. 

Kanskje du kjenner meg fra før, eller kanskje jeg er ukjent for deg. Kanskje du leser bloggen min på bussen i farta, eller kanskje du scroller deg igjennom for å se hva kattene har drevet med siden sist. Uansett hva som får deg inn hit, om det så er for å le av at det faktisk finnes en blogg som heter Pusemamma, så setter jeg pris på deg. Eller kanskje du er en av de som forsvarer bloggverdenen eller bloggen min? Å få kommentarer på det man gjør er viktig og motiverende - men selvfølgelig er det også motiverende at jeg hver dag ser at mange klikker seg inn her. Og til dere vil jeg si.. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

.. takk for at dere leser, skummer igjennom eller ser på bildene. Jeg jobber med flere ting om dagen som jeg håper, håper, håper kan bli til noe spennende. Som er verdt å vente på, håper jeg! Som nevnt tusen ganger så elsker jeg følelsen av å underholde andre, men jeg liker også å skrive, dele tanker og bilder. Det er vel litt terapi for meg, eller no. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b5 preset

Så, nok kliss klass. Men takk for at du leser, og at husk at jeg blir veldig glad for kommentarer eller ønsker om hva jeg kan skrive om. Men det er helt frivillig! 

KLEM SILJE ♥

 • Dato: 04.09.2016
 • Tid: 17:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8
03.09.2016

MINE BESTE OG VERSTE SIDER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk et spørsmål en gang om å lage et innlegg om mine beste sider. Og det er jo ganske gøy, men også litt kleint da. Rart å skulle gå i seg selv og si hva som er bra, på en måte. Så da tok jeg med verste sider også, så føler jeg meg ikke så innbilsk. Haha.

 

BESTE

 * Jeg bryr meg mye om andre, og lever meg veldig inn i andres glede og sorger. Prøver så godt jeg kan å være der for venner og familie, men det er jo ikke jeg den beste til å si om jeg faktisk gjør. Men hvis de har det bra, har jeg det bra. 

* Lett å glede. Jeg føler mye, hvis det gir mening. Som er på godt og vondt, men det skal jeg ta i neste punkt. Derfor tror jeg at jeg er lett å glede, jeg setter veldig pris på små ting. Det kan være hva som helst; at noen har med en liten overraskelse til meg, en spontan kinotur eller andre ting. Haha, tidenes dårlige eksempler, men dere skjønner.

* Kjeder meg aldri. Det ser jeg på som en bra egenskap, men vet ikke om det er det. Har alltid vært en rastløs person, og jeg kan finne på noe morsomt på de kjedeligste steder. 

* Jeg er hardtarbeidende, tør jeg å påstå. Uansett hvilken jobb jeg har hatt gjennom livet har jeg virkelig gjort alt for å gjøre jobben bra. Om det var å være utplassert på skolen i dyrebutikk, jobben som avisselger som 12-åring, eller da jeg jobbet i bakeriet på Meny. Det er ikke sikkert jeg var like flink på hjemmebane med å rydde rommet og sånt, men bortsett fra det da, hehehe...

* Jeg elsker å overraske andre, med gaver, en opplevelse, en middag eller noe annet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


VERSTE


* .. Men jeg liker ikke å bli overrasket selv. Stort sett. Altså, det er supergøy med en liten gave eller en tur på kino, men jeg tenker på de litt større overraskelsene. Som surprise party, et overraskelsbesøk eller at hele vennegjengen går sammen om å overraske meg med et eller annet. Jeg freaker helt ut, og takler det bare ikke. Og det er jo teit siden jeg liker så godt å overraske andre selv!

* Jeg er en av de som ikke klarer å beregne tid. Men jeg er nok litt sensitiv på det, for jeg har jo ikke lyst til å være sånn! Uff. Derfor jobber jeg veldig med å planlegge dobbelt så lang tid på ting, eller tenke at noe begynner en halvtime før det faktisk begynner, for eksempel. Så... Jeg jobber med saken altså!

* Hissigpropp. Ja, her kommer det med å føle mye igjen. Jeg kan bli fort sint over ting, noe jeg tror Marius og foreldrene mine har fått merke mest. Men jeg er ikke langsint, og det kan gå over på bare noen minutter. Heldigvis!

* Jeg er alt for svak for sukker og søtsaker. Alltid vært! Jeg blir faktisk litt dårlig av sukker, men hvis noen setter kake, brus eller godteri på bordet, så KLARER jeg ikke å holde meg unna. Jeg må jo være sukker-narkoman eller noe? Det er helt håpløst. Tips tas imot med takk!

* God på å utsette! Jeg tar meg ofte vann over hodet med hvor mye jeg rekker på en dag, og da utsetter jeg de kjipe oppgavene.. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var det jeg kom på denne gangen. Har vi noe til felles? :-p

- SILJE ♥ 

 • Dato: 03.09.2016
 • Tid: 18:44
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
21.08.2016

10 TING Å VITE OM BLOGGERE

God søndag! Jeg planlegger aldri å ha to dagers bloggpause, bare så jeg har nevnt det ;-p Liker ikke at det skjer, men hvis det er en veldig full helg med mye spontan reising, kan det jo skje. Vi har hatt en skikkelig familiehelg ved å besøke både Kragerø og Holmestrand, og nå er vi på plass i leiligheten med verdens to fineste puser. Håper du har hatt en bra helg, og nyter søndagen! 

I dag tenkte jeg å skrive litt om hva som er typisk for bloggere, fun facts og ting som er greit å vite. Kanskje gøy for deg som ikke helt skjønner bloggverdenen, eller for deg som synes slike innlegg er interessant! Dette gjelder selvfølgelig ikke aaaalle bloggere, men mange av oss.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. "Tusen" bilder
Vi bruker kanskje 3-4 bilder i et blogginnlegg, men tro meg - det blir ofte tatt rundt 50 bilder. Og gjerne mer! Som vi deretter ser igjennom, så velger vi kanskje ut 10 som vi redigerer, og så blir dette igjen kortet ned til de som fungerer best i innlegget.

2. Vi eier ikke skam
Etter flere år som bloggere, blir vi helt immune mot å ta bilder i offentlighet. Nesten, i allefall. Ta en selfie midt på Gardermoen? Null problem. Sette på selvutløser på en strand mens man gliser mot kamera og barnefamilier går forbi? Ikke noe stress. (Egen erfaring, hehh...) Vi glemmer helt å være flaue, for bloggen er viktigst!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

3. Forsvare jobben/hobbyen
Det er veldig forskjellig om bloggere tjener penger eller har bloggen som hobby. Fellestrekket er at vi uansett må forsvare bloggingen i forskjellige sammenhenger. Det er så mange meninger om denne verdenen, og mange av dem er så feil at det er vanskelig å ikke engasjere seg. Blogging er som de fleste andre hobbyer og kunstformer, det finnes ikke bare én type blogg.

4. Tid på innlegg
Mange lurer på hvor lang tid man bruker på et innlegg. Dette er nok veldig forskjellig, men jeg selv bruker alt fra 2-6 timer på ett innlegg, det er helt avhengig av hva man skriver om.

5. Kommentarer ♥
Vi lever for kommentarer fra leserne. Et innlegg uten kommentarer er litt som å holde en forestilling som ingen kommer på. Vi vil vite hva dere synes, tenker og mener. Så aldri vær redd for å kommentere, vi elsker det! (Men følg vanlig folkeskikk, da :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

6. Peace!
Vi tar bilder hver eneste uke, og er egentlig ganske kreative. Men peace-tegnet er vår faste følgesvenn og funker alltid! Så tilgi oss for at det til stadighet kan dukke opp.

7. Blogg på hjernen
Som blogger tenker man på innlegg konstant. Nye ideer dukker opp hele tiden, og den minste ting kan bli et blogginnlegg. Ofte kan man gjøre ting fordi det blir et kult innlegg, som for eksempel da jeg sov på Gardermoen i fjor. Jeg hadde jo litt lyst, men tenkte også at det kunne bli morsomt på bloggen. Og jammen ble det et av mine mest leste den måneden! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

8. Pirke, pirke
De fleste bloggere er opptatt av "perfekte" bilder, fordi vi ønsker at bilder skal være fine og inspirerende. Vi står på stoler og flytter på ting for å ta et bra bilde av maten. Vi slår av lyset i taket for å få bedre lys, vi trekker for gardiner, vi rydder på stua, and the list goes on. For å opprettholde en fasade? Nei. Med hånden på hjertet; Jeg har ikke noe problem med å innrømme at jeg har det rotete i blant, og at jeg ikke har giddet å støvsuge. Men bilder blir bare ikke fine og inspirerende av det. Så enkelt er det.

9. Facebook
Jeg tror de fleste bloggere får flest klikk fra Facebook, i alle fall veldig mye derfra! Derfor har mange av oss egne sider, hvor vi legger ut hver gang vi har skrevet nye innlegg. Følg gjerne min side HER ♥

10. Vi elsker det
Det viktigste av alt, er selvfølgelig at vi elsker det vi gjør. Det finnes unntak, så klart. Men de fleste som blogger elsker å inspirere, underholde, skrive, ta bilder. Vi jobber hardt for å dele gode innlegg til leserne, og blir rett og slett skikkelig glade av å trykke "publiser". Og det topper seg jo selvfølgelig dersom kommentarer tikker inn!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noe av dette som var nytt for deg, eller noe som traff deg som blogger selv? Kjempegøy å høre!

- SILJE ♥

 • Dato: 21.08.2016
 • Tid: 08:07
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8
11.05.2016

5 BLOGGER JEG LESER

Tid for litt framsnakking! Som blogger er det kanskje ikke så rart at jeg også leser andres, og det er jo noen som sjekkes oftere enn andre. Nå tenkte jeg å skrive litt om hvem - og hvorfor!

KRISTINA ANDERSEN


Jeg er en ganske ny leser av Kristina sin blogg. Har blitt helt hekta på å lese bloggen til denne livsglade jenta - for en energi hun har! Det smitter skikkelig, er så deilig å lese en blogg man blir glad av.

Man får liksom lyst til å gjøre akkurat det man drømmer om, og gjøre det med et SMIL! I tillegg tar hun fantastiske bilder, med masse farge og glød. I love ♥

CAROLINE BERG ERIKSENJeg bøyer meg i støvet for den businessen Caroline Berg Eriksen har fått til med bloggen sin, det er så inspirerende! Digger damer som jobber hardt, og gjør det med stil. Det må være vanskelig å være en av Norges største blogger uten å gå på et par smeller, og selv om Caroline har vært igjennom flere av dem synes jeg det er synd at man ikke skal få muligheten til å "gå videre".

Man lærer på veien, og det kan virkelig ikke alltid være lett å ha så mange tusen lesere som hun har, som skal mene så mye. Jeg blir så sykt inspirert og motivert av arbeidsgleden hennes! Og bildene hennes har jo blitt helt vilt fine med årene. Forbilde på bloggfronten, uten tvil :-)

EMILIE VOE Finner man en mer jordnær og morsom blogger i Norge? Emilie er for det første ut-av-en-annen-verden vakker, men hun virker så kul i tillegg. Digger hvordan hun mikser ærlige og litt "dypere" innlegg med morsomme og herlige hverdagsposter.

Om jeg ikke husker feil begynte hun å blogge som 13-åring, og har virkelig vokst opp på bloggen. At hun trengte en pause skjønner jeg godt, men jeg er også veldig glad hun fant veien tilbake igjen!

EIRÍN KRISTIANSENDere vet når man snakker om stiler som "passer andre", men som man ikke kunne hatt selv? Sånn føler jeg det litt med Eirin sin blogg. Jeg elsker bildene og den minimalistiske stilen hennes, det er utrolig stilig og inspirerende. Selv er jeg jo veldig glad i farger på bloggen min, men likevel drømmer jeg bort i bildene hennes. Som er såå fine!

Hun er også en man garantert blir inspirert av, spesielt med tanke på at hun har måttet tåle en del motgang for sine valg i både jobb og livsstil. At hun stod på sitt og har fått enorm suksess med bestselgende bok og stor blogg er ikke annet enn råtøft! I tillegg elsker jeg fokuset hennes på de små gledene i livet, og selvfølgelig lille Billy da ♥ (Samme navn som hunden min, faktisk)


SOPHIE ELISE

Vi som har lest bloggen til Sophie Elise fast i flere år, ble selvfølgelig glade i fjor da media bestemte seg for å skrive positivt om jenta. Men det var litt sånn "We told you!". For jeg kjente jeg ble litt oppgitt da media (endelig) fant ut at det var noe mer interessant ved Sophie enn to silikonpupper, men samtidig litt kvalmt at media i så stor grad kan styre hva publikum "skal" tenke.

Det er utrolig fortjent at hun har fått så mye positiv oppmerksomhet, og jeg gleder meg masse til å lese boka hennes som kommer snart! Sophie Elise er en person jeg har digget hele veien, men dere vet litt sånn som med venner? Man trenger ikke alltid være enige i absolutt alt av hva de mener og gjør, men man liker de jo uansett. For jeg er enig i mye av Sophie Elises meninger, og digger at hun er så ærlig og sier rett ut hva hun tenker. Hvilke blogger leser du - og hvorfor?

- Silje ♥
 

 • Dato: 11.05.2016
 • Tid: 19:20
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
20.04.2016

10 FAKTA INGEN VET OM MEG

Jeg så dette temaet på et blogginnlegg for litt siden, og ville prøve meg! Fakta om meg selv har jeg hatt før, men fakta som INGEN vet? Ikke en gang kjæresten, venner og foreldrene mine? Kjenner at jeg må langt ned i tenkeboksen, men jeg prøver:

1. Jeg avslutter alltid en dusj med 10 sekunder i kaldt vann. Leste et sted at dette er bra for håret, og jeg ønsker meg jo langt hår! (Tror ikke jeg er skapt for å få det, jeg..)2. Når jeg kjører bil alene, blir jeg enten intervjuet av en usynlig person om min vanvittige suksess som forfatter (LOL) eller så er jeg vert i et radioshow, eller så spiller jeg forskjellige karakterer. (Veldig ofte en rik, gammel dame som får en sånn helt spesiell overlegen måte og prate på) Dette var passe flaut å skrive, merker jeg..

3. Hvis jeg er på et offentlig toalett sjekker jeg alltid om det er skjult kamera i rommet, haha. Paranoid, jeg?

4. Hver uke skifter jeg fra å ha skikkelig tro på meg selv, til å vurdere å droppe alt av kreative planer og jobbe i butikk. (I mitt neste liv vil jeg jobbe på Norli nemlig ♥) Kunstnerlivet, ass.5. Jeg rasker alltid med meg alt av såper på hotell, og (de fleste) gratisprodukter ellers. Hallo, jeg er frilanser OG student, så her må man tenke økonomisk. Regner med at jeg slutter med dette når jeg får litt bedre råd, hehehe..

6. Hvis jeg ikke kunne blitt noen av drømmeyrkene mine, så ville jeg kanskje ha snust på å være konditor. Det virker så gøy å skape kreative kaker! Hadde kanskje ikke vært så lurt for en sukkermoms som meg, da..7. Jeg kan gå å være lei meg i flere timer hvis jeg mister en følger på Instagram, spesielt hvis det er noen jeg kjenner. Jeg er nemlig så dum at jeg har en app som viser akkurat hvem som unfollower deg. (Duster de som oppfant den....) Haha, tror kanskje jeg må jobbe litt med dette punktet. 

8. Jeg har laget en ti-årsplan, men den er det ingen som får se. Ikke en gang kjæresten altså!9. Jeg har totalt endret tankegang om å bli eldre. Da jeg ble 18 og 20 år var jeg helt fra meg, og syntes tiden burde stoppe. Men jeg har begynt å sette pris på hvert år jeg får, og at jeg er så heldig som er frisk. I tillegg når man lager så mange planer frem i tid som jeg gjør, har man planlagt tiden som 30-åring allerede, så da er det digg når man husker at man bare er 23! Haha.

10. Annenhver dag savner jeg å være blond, men like ofte digger jeg å være brunette. Jeg elsker jo å eksperimentere med hår, så da er det vel sånn det blir. Jeg har til og med en hår-plan for hva jeg har lyst til å finne på med håret fremover! (Svak for sånne lister jeg♥)Har vi noe til felles? Haha, håper punktene ikke var helt håpløse.

- SILJE ♥

Les også:

10 RARE FAKTA OM MEG
10 "NORMALE" FAKTA

 • Dato: 20.04.2016
 • Tid: 18:24
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 10
13.04.2016

DAG 2 - HELVETESUKA

Ja, dere.. Da var dag 2 av Helvetesuka over. Og jeg kjenner at jeg egentlig ikke vil skrive dette blogginnlegget, haha. Men jeg skal være ærlig om alle oppturer og nedturer denne uka, det er jo litt av poenget! Vi kjører på:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

05:00 - Her har jeg notert "????" i notatene mine. Nettopp fordi jeg har ikke noe godt svar på hva som skjedde på denne tiden. Jeg har noen minner av at jeg og kjæresten våkner og veksler et par ord med hverandre om at søvn er viktig (haha), og så tror jeg jammen meg vi skrudde av alarmene..

08:00 - Jeg bråvåkner og sjekker mobilen. "Neineinei", sier jeg mens jeg kaver meg ut av senga og vekker Marius forsiktig. Så kommer jeg på at jeg det ikke er lov å være negativ (.....), så jeg sier noe sånt som: "Jaja, vi sov visst litt lenge vi. Hehe. Skal vi stå opp å spise frokost og heller ta treningen i kveld?" 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Klokka 08:00 var Max klar for å gå ut!

10:00 - Etter og ha innsett at jeg har gått på en ny smell, gjelder det å være positiv videre. Vi spiser frokost og legger planer for dagen, og tar med kontoret ut i sola. Jeg blir litt deppa over og ha sovet tre timer lenger enn jeg skal, så jeg googler andre som har testet Helvetesuka. Heldigvis er jeg ikke den eneste som har gjort feil, og jeg finner faktisk ikke en eneste en som har klart å følge uka til punkt og prikke. Litt av poenget er vel å lære av feilene man gjør denne uka, tenker jeg?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

13:00 - Etter litt jobb med en artikkel på kontoret og lesing i sola, er det tid for en sen lunsj. Jeg lager meg salat og leser om dagens mål i boka om Helvetesuka. Hver dag denne uka har et spesifikt tema, og denne dagen handler det om å velge fokus og modus i løpet av en dag. Spennende!

14:00 - Jeg prøver å være fokusert, men klarer ikke jobbe så bra som jeg håper. Merker selv at jeg er kravstor til hva jeg vil få gjort, jeg skal jo være superhelt denne uka! I tillegg vet jeg at på grunn av den trege starten på dagen, er det en treningsøkt som venter.. Jeg koser litt med kattene for å føle meg bedre, haha. Det hjelper ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

18:30 - Middagen blir heldigvis vellykket! Vi steker kylling i ovnen med grønnsaker til, og det er skikkelig digg. (Vi har nettopp oppdaget at det er bedre å steke kyllingen i ovnen nemlig, sånn hundre år etter alle andre..)

19:30 - Uansett hvor mye kroppen stritter imot, så må det en treningsøkt til denne dagen også. På minst en time, sier Bertrand i boka! Jeg tar på meg treningsjakka og jogger (30 % jogger, 70 % går..) til butikken for å hente en pakke med noen studiebøker jeg mangler.

Mens jeg venter på min tur i køen på postkontoret sier mannen foran meg: "Så fin jakke du har 'a!"
Jeg skvetter som en mops og bare: "Å-åja!" Før jeg husker hva som er normalt å si; "Eh, takk!"  
"Ja, jeg så deg løpe nedover veien der. Tenkte at jakka var fin!" fortsetter han. (Haha, er det bare meg eller begynner dette å bli litt rart?)
"Ja, den er jo...fresh", sier jeg. "Man blir liksom.. energisk!" Og mannen nikker og er helt enig, mens jeg bare tenker hva fader var DET, Silje? Energisk??

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Konklusjon: Når du kler deg som en sprek person, er det tydeligvis lettere å komme i kontakt med andre mennesker..

21:00 - Etter en styrkeøkt hjemme, kikker jeg litt på studiebøkene jeg har hentet på posten. Endelig kan jeg jo sjekke sosiale medier, så jeg forsvinner inn i mobilen og plutselig er klokka kvart på ti. Jeg vet jo at det stjeler tid, men nå føler jeg det liksom enda tydeligere. Tre kvarter har gått og jeg har ikke en gang noe godt svar på hva jeg har brukt det på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

22:00 - Hurra, vi kommer oss i alle fall i seng til tida! Alarmene slås på klokka 05:00 igjen, og jeg krysser alt jeg har for at vi skal komme oss opp til tida.

Imorgen kommer innlegget om dag 3, som er den siste dagen med søvn på en stund - fordi torsdag er døgnedagen. Æææ!

Hvordan synes du vi klarte oss?

- SILJE ♥

Les også:

- IMORGEN BEGYNNER DET
- DAG 1 HELVETESUKA

 • Dato: 13.04.2016
 • Tid: 18:23
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 7
11.11.2015

EN BLOGG UTEN ANSIKTDet er noe jeg har tenkt litt på den siste tiden jeg har blogget. Jeg prøver jo selv å ha temaer og bilder på bloggen som jeg selv liker å se på andre blogger, og en av de tingene er at jeg liker å se bloggeren jeg leser bloggen til. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg synes det gir en nærhet til teksten og tankene til bloggeren. Merker at jeg bare skummer meg gjennom innleggene til favorittbloggerne mine dersom det bare er bilder av produkter eller en kopp kaffe. Er det noen som kjenner seg igjen, eller er jeg helt på jordet? 

Men selv om det kanskje virker sånn på bloggen, så er jeg ikke alltid like glad i å legge ut bilder av meg selv. Jeg myser sikkert en halvtime gjennom bildene i innlegget før jeg tør å trykke "publiser", og finner alltid tjue nye feil med dem hver gang jeg kikker. Det er det sikkert flere som kjenner seg igjen i, når man legger ut profilbilder, bilder på Insta osv.. Så hvorfor gjør man det da? Jeg har hatt to blogger tidligere, og spesielt på den forrige hadde jeg veldig lite bilder av meg. Det var mest Max, natur og ting jeg gjorde eller hadde kjøpt. Men jeg følte liksom at bloggen var så lite personlig, og det er vel derfor jeg har gjort den om til kun hjemmeside nå. Jeg er i allefall veldig fornøyd med konseptet mitt til denne bloggen, for hvis det er en dag jeg bare ikke orker å knipse bilder av mitt eget tryne, så har jeg kattene som alltid ser smashing ut. Haha. 

En annen ting jeg liker og "stå for", er å legge ut bilder av meg selv uten å klage på overfladiske ting. (Prøver, i alle fall..) Jeg har jo som sikkert mange andre ting jeg ikke er fornøyd med, men jeg har ikke lyst til å utstråle det. Jeg vil mye heller utstråle at man kan være fornøyd her i livet selv om man ikke er perfekt. For vi MÅ slutte å tenke på alle tingene vi ønsker å endre ved oss selv, det er bortkasta tid.

Hva tenker du om dette? Vil du helst bare se meninger, ting og tips fra bloggeren, eller liker du at bloggeren "viser seg"? Eller en god blanding?

- Silje ♥

 • Dato: 11.11.2015
 • Tid: 14:09
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 10
17.10.2015

8 TING SOM GIR MEG LYKKEFØLELSEAlle har gode og dårlig dager, sånn er det bare! Det er likevel mye snakk om det å være lykkelig, og jeg skriver jo litt om det her på bloggen selv. Men jeg synes egentlig fokuset bør ligge på lykkefølelsen. For jeg tror de færreste av oss går rundt og er lykkelige 24/7. 

Jeg elsker sitatet fra Sex & The City, hvor Samantha spør om Charlotte er lykkelig i forholdet hun er i. Og hun svarer: "Every day. Well, not all day every day - but yes, every day. " Det handler ikke om å føle seg lykkelig hele tiden, men å kjenne på lykkefølelsen innimellom. Så kan man jo gjerne gjøre mer av det som gir den følelsen! Her er 8 ting som gir meg den: 1. Å gå eller sykle en tur med noen jeg er glad i. Frisk luft, gode samtaler og vakker norsk natur. (Oi, nå høres jeg ut som mamma!)

2. Når maten kommer til deg på en restaurant. Haha, flaut at det er det andre punktet jeg kommer på. Men hallo, dere skjønner følelsen ♥ Man har bestilt noe sykt digg, man er ulovlig sulten, og så kommer kelneren med maten. Er sikker på jeg ser ut som en sulten løve akkurat da.

3. Å nå målene sine. Når det går bra med bloggen, studier eller egne prosjekter. For en følelse det er!

4. Starte dagen med god tid, en god frokost og et glass vann med sitron. Jeg blir bare så GLAD av sitroner ass, haha.5. Dra på roadtrip med gode venner / kjæreste. Synge høyt til musikken, skravle om alt og ingenting, og glede seg til å komme frem til en hyttetur eller hva det måtte være. Åh, roadtrip er noe helt spesielt ♥

6. Fotball-EM / VM. Siden 2004 har jeg holdt med Portugal, (Cristiano Ronaldo var mitt største forbilde på den tiden) og selv om jeg ikke følger med på fotball ellers, synes jeg det er noe helt spesielt med EM og VM. Stemningen, fellesskapet og ikke minst spenningen! Jeg gleder meg så til EM neste sommer!

7. Å planlegge en reise, og det å være på reise. Reising er livet, jeg føler meg så levende når jeg er på tur. Hjernen blir ekstra kreativ, og det er så mye spennende å se. Hvor går neste tur, tro?

8. Å se Max og Sander leke sammen. Haha, skikkelig mammakliss! Men litt av tanken med å få Sander hit til oss, var at Max skulle kjede seg mindre. At det har funket så bra, gjør meg så innmari glad!

HVA GIR DEG LYKKEFØLELSE? ♥

- Silje 

 

#lykke #tips #helg

 • Dato: 17.10.2015
 • Tid: 17:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 10
17.10.2015

10 "NORMALE" FAKTA OM MEGForrige gang jeg skulle skrive et innlegg med fakta om meg, ble det bare helt sykt random ting. Skrev det sent på kvelden mens jeg hadde jobbuke i Lofoten, så tror ikke jeg var helt på samme klode som resten av befolkningen. Altså, hvem starter et bli bedre kjent med meg-innlegg med "Jeg er født blå"???! Blir seriøst flau.

Uansett - tenkte og lage noen litt mer normale punkter, nå som jeg er litt mer til stede enn jeg var da. Har vi kanskje noe til felles? ♥1. Min naturlige hårfarge er blond. 

2. Jeg har en storebror som er to år eldre enn meg. 

3. Er fra et sted på landet som heter Re, som ligger utenfor Tønsberg i Vestfold!

4. Var EKSTREMT hundeperson helt frem til vi fikk Max i 2013. Trenger vel ikke si hva jeg har blitt nå.. Kremt. 

5. Er egentlig en musikknerd og spilte i korps i ca 8 år, om jeg ikke husker helt feil. Kan spille kornett, piano og tverrfløyte!

6. ELSKER å spille Sims! Men jeg blir bare hekta, så prøver å holde meg unna.

7. Er veldig dårlig med økonomi. Får jeg penger mellom hendene, er det plutselig tusen ting jeg (i mine øyne) MÅ ha. Prøver å jobbe med det, altså..

8. Mitt favorittfag på skolen var norsk, mens hatfaget var matte. Grøss..

9. Jeg er ekstremt glad i MAT. Elsker å se på bilder av mat, snakke om mat, og selvfølgelig SPISE mat.. Er bare ikke så flink til å lage maten selv, men prøver å bli flinkere der også.

10. Elsker å synge og spille teater, men har skikkelig sceneskrekk. Jeg koser meg så sykt når jeg står på scenen, men timene før er helt grusomme. Rart, det der!


Haha, skulle ta bilde med Sander som lå på stolen. Så hoppa han akkurat i det bilde ble tatt. FAIL...

Goood lørdag, nyt den!

- Silje ♥

 • Dato: 17.10.2015
 • Tid: 08:12
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
08.09.2015

10 ting du ikke visste om meg

Dagen har gått i ett med jobb, og jeg koser meg! Tenkte egentlig at jeg skulle lage et hverdagsinnlegg i dag, men jeg gjør det imorgen i stedet. Er et sted jeg har så lyst til å vise frem, og dit skal jeg i morgen. Tror dere kommer til å skjønne hvorfor! Derfor tenkte jeg at jeg skulle lage en litt annerledes post i dag, håper du liker den! Her er 10 random ting du (mest sannsynlig) ikke visste om meg. Vet du flere enn fem av disse tingene, så tror jeg vi må være gode venner!1. Jeg er født blå. Pleide å tulle litt med det før, men det er vel fordi jeg egentlig synes det er dritskummelt. Hadde navlestrengen rundt halsen og ble bare hastet av gårde så snart jeg var ute. Tror det var ganske alvorlig, men heldigvis kom jeg tilbake til mammaen og pappaen min igjen. Rosa og fin! (Vel, fin kan diskuteres kanskje..)

2. Jeg spiste dyrefôr som snacks som liten. Hundefôr, kaninfôr, kattefôr - and the list goes on. Husker dere sånne gensere som var så populært før, med sånn lomme foran man kan putte henda i? Jeg snek meg inn i boden hjemme og STAPPA den med hundefôr hver gang jeg så en mulighet. Så løp jeg tilbake på rommet før mamma og pappa så meg, helte ut snacksen og koste meg.3. Jeg har spilt fotball i 10 år, og laget mitt ble kretsmestere et av de siste årene jeg spilte. Da var pappa trener for jentelaget vårt, og det var STORT! Jeg savner fotball innmari mye, det var en veldig stor del av meg før. Så det er egentlig veldig rart å ikke drive med det lenger. Snufs.

4. Jeg gikk på breakdance da jeg var liten - litt fordi man følte seg kul, litt fordi de som trente oss var kjekke, og ja - fordi det var gøy. Har glemt 99 % av det i dag, men. 5. Jeg og kjæresten min Marius har vært sammen i syv år til jul ♥ Han er best! 

6. Oldemoren min ble nesten 106 år gammel. Hun var helt rå, og jeg savner henne veldig.

7. Jeg har aldri prøvd snus før. Den dagen det frister, så lover jeg å prøve! Når det gjelder røyk, så er jeg så "anti-røyk" at jeg måtte prøve det en gang fordi jeg ville bruke det i argumentasjonen min om at det smakte fælt og ikke er bra. (Ja, var en sånn veslevoksen særing som sa at "Røyking er teit assa" på barneskolen) Hashtag stump røyken ♥8. Jeg var / er SUPERFAN av Powerpuffjentene. Jeg tuller litt med det innimellom, men det har aldri gått over. Jeg drømmer om dem, og samler på ting av dem, og .. Ja. Jeg stopper der, haha.

9. Jeg har hatt hund, katt, kanin, marsvin, hamster, høne, gris, undulat og gullfisk. Jeg elsker dyr, men det var kanskje ikke like stor hemmelighet :-)

10. Da jeg var 4 år var jeg bestevenn med en sau. Vi møttes hver dag og snakket sammen (les: brekte til hverandre gjennom gjerdet).Sykt randomme ting jeg plukka ut, men var det jeg kom på i farta! Har vi noe til felles?

- Silje ♥

 • Dato: 08.09.2015
 • Tid: 22:43
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no