Silje Reistad

 • MIN MENING OM FILMEN KEDI 🐱

  Publisert den 08.08.2017 kl. 22:08  I dag så jeg filmen "Kedi" på kino, og det er klart den må få litt plass på bloggen! Skal prøve å holde det kort.

  Denne dokumentaren handler om gatekattene i Istanbul, den nest største byen i Tyrkia. Og det er den beste oppsummeringen av filmen egentlig, for du må bare se den for å vite mer. Den er så visuelt nydelig, og forteller små og søte historier på en utrolig god og engasjerende måte. Små innsyn i andre mennesker og katters liv, og mange interessante tanker og refleksjoner om livet. 

  ADVARSEL: Du kan være litt støl i smile-musklene etterpå, da dette er en skikkelig feelgood-film.  Det er så mange herlige katter med unike personligheter, dere kommer til å digge denne! Er selvfølgelig en fordel å være glad i katter, men jeg håper at denne filmen kan gjøre at ikke-katte-elskere også faller litt for disse rare pelsdottene.  Denne gjengen for eksempel 👇🏼  Smelt!   Triller en 5-er på terningen for denne. Flere som har sett filmen, eller har planer om det? 😻 

  (Trailer + mer om Kedi på Filmweb her)

  - Silje 


            

  INNSPILLING I DAG

  Publisert den 30.05.2017 kl. 20:47

  Processed with VSCO with a5 preset

  I går fylte jeg 25 år og delte dagen med kjæresten ♥ og i dag har jeg vært med på innspilling til en reklame / kampanjefilm. Det var gøy! Max ble populær da vi filmet hjemme hos oss 👇

  Processed with VSCO with a5 preset

  Gøy å gjøre litt film igjen. Jeg er så kresen når det kommer til å bli fornøyd med ting jeg er med i, (altså at de andre er flinke, men jeg er rar) så vi får se om jeg deler resultatet, haha. 😛  

  I kveld skal jeg prøve å legge meg tidlig, siden jeg skal ha en tidligvakt hos VG imorgen. Håper du har en fin kveld!

  - SILJE 
   

  Følg meg gjerne på sosiale medier:

            

  VIDEO: TABBER FRA INNSPILLINGEN

  Publisert den 07.05.2017 kl. 20:47

  Det er ikke så lett å holde seg alvorlig på innspilling! Spesielt når man lager en serie med akkurat sin egen humor.. Da blir det en del tabber! *kremt* Heldige vi var som hadde en tålmodig fotograf. #takkOle  Tro det eller ei, men vi jobbet lenge med manus på denne serien, og brukte lang tid på hva ville ha med og hva som måtte kuttes av historien. I tillegg er det mye ekstra materiale som vi har fjernet i de ferdige episodene. Men til tross for at man har et manus med replikker, var vi åpne for improvisasjon når vi spilte inn. Det skapte bare en deeeel med tabber, haha. 

  ♥ SE TABBENE HER:  Ikke sett serien vår ennå? Du kan se alle fem episodene HER 👋

  - SILJE

   

  Følg meg gjerne på sosiale medier:

         
              

  VI HAR LAGET NETTSERIE!

  Publisert den 01.05.2017 kl. 23:03  I dag slapp jeg og Ida nettserien vår, og den ligger ute på YouTube! Kjempegøy om dere vil sjekke den ut ♥ Vi har skrevet manus og spilt rollene selv, som dere ser i episodene under. I tillegg har vi fått god hjelp fra bra folk, som vi ikke kunne laget serien uten. Legger inn video-spillelisten under her, sånn at episodene spiller av etter hverandre. Hvis du vil dele det opp og se litt her og der, så finner du oversikten over alle fem episodene HER :-) 

  Hadde vært kjempegøy å høre hva dere synes! Si fra hvis det er interessant at jeg forteller litt mer om prossessen. Snurr film! 
   

   

  - SILJE ♥

   

   

  Følg meg gjerne på sosiale medier:

         
              

  KLART FOR INNSPILLING

  Publisert den 12.01.2017 kl. 19:11

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God kveld fine folk ♥ I dag har jeg ryddet og vasket hele leiligheten, så den er klar for innspilling i helgen. Jeg og venninnen min Ida har et lite prosjekt som vi har skrevet på i et år nå. Første innspilling var i september i fjor, og nå i helgen kjører vi andre økt! Deretter blir det klipping, og så skal jeg dele resultatet her på bloggen, blant annet. Det blir spennende! 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ida og fotograf Ole flytter derfor inn hos meg i helgen, så får vi spilt inn både fredag, lørdag og søndag. Hektisk, men blir veldig gøy! Kattene har vært litt snurte på meg i dag, ettersom støvsugeren har gått i ett. Den er jo såå skummel, synes de alle tre. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  I kveld skal jeg lese over manus, og sjekke at alt er på plass før imorgen. Skal også kikke litt på en artikkel, noen ganger er det jo kos med litt kveldsjobbing! Hva er dine planer for helgen? 😀

  - SILJE ♥
   

   

  Følg meg gjerne på sosiale medier:

                    

  MANUSSKRIVING I HAMAR

  Publisert den 05.01.2017 kl. 16:15

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

  Jeg er en liten tur i Hamar frem til imorgen, for å besøke Ida! Vi skriver på vårt lille prosjekt om dagen, og skal ha innspilling nummer to neste helg. Om du er nysgjerrig på hva vi skriver på, er det bare å følge med på bloggen videre 😀

  I går skrev vi nesten hele dagen, og fikk gjort en del før Ida måtte på jobb i dag. Siden jeg har litt å jobbe med jeg også, er jeg i leiligheten hennes med macen i fanget. Må blant annet sende noen mailer og skrive videre på en artikkel. Også starter jo nye nettstudier snart! Blir jeg ferdig med alt, skal jeg jammen unne meg litt Netflix-tid. Noen forslag til hva jeg kan se?

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

  Var nettopp en tur ut i de isglatte gatene og handlet på Kiwi! Litt hjemmekontor-mat ♥

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

  Hva gjør dere i kveld? 

  - SILJE ♥
   

  Følg meg gjerne på sosiale medier:

                    

  PRESSEVISNING I OSLO

  Publisert den 20.12.2016 kl. 12:40  Nå er jeg på plass i Oslo med fine Helene og Rebecca! Vi er på en liten bursdagstur siden de begge to har bursdag denne uka. Nå har vi nettopp vært på pressevisning til filmen "Dyrene i Hakkebakkeskogen" som kommer på kino 1.juledag. Og den var såå fin!

  Utrolig imponerende med stop motion-teknikken, og herlig å se igjen figurene og sangene man kjenner fra man var liten. Jeg så nettopp at den fikk terningkast 6 i Dagbladet, fortjent! Se anmeldelsen HER om du vil. Det er jo en barnefilm, men uansett koste vi oss veldig - jeg fikk både gåsehud, tårer i øynene og lo flere ganger. (Ler fortsatt av enkelte scener når jeg tenker på dem)

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

  I høst skrev jeg en artikkel i Monitor da jeg besøkte filmsettet i Bærum, du kan lese saken min HER! Det var så gøy å se hvordan alt blir til, og hvor sykt lang tid det tar å lage bare et par sekunder. Når man er sykt fan av miniatyr-ting i tillegg, var det jo ganske spesielt. Ble stående leeenge og kikke på alle de små kakene og kaffe-koppene. Noen av bildene fra settet under:  Senere i dag skal vi sjekke inn på Thon Hotel Terminus, og så er det julekonsert i kveld! Blir en bra dag ♥ Skal du se filmen? Den anbefales!

  - SILJE 

   

  Følg meg gjerne på sosiale medier:

                    

  9 ANBEFALINGER FRA NETFLIX

  Publisert den 12.10.2016 kl. 19:20

  Trenger du tips til hva du skal se på Netflix, så tenkte jeg å komme med mine tips! Skal prøve å fatte meg i korthet, dette er i alle fall mine 10 9 anbefalinger :-)

  1. Amanda Knox
  Dokumentar om den amerikanske jenta Amanda Knox som ble omtalt over hele verden, og dømt for drapet på venninnen hun bodde med da hun studerte i Italia. Etter og ha blitt dømt, funnet uskyldig, dømt og så funnet uskyldig igjen, er hun er nå ute av fengsel og tilbake i USA. Jeg har alltid vært veldig fascinert av denne saken, spesielt med tanke på alt medieoppstyret som ble. Spennende og godt laget dokumentar! (OBS: Du kommer antagelig til å reagere på journalisten som er med..)  2. Fed Up
  Denne MÅ du se. Tenker på den stadig vekk, og må nesten se den igjen snart. Hvordan tenker matprodusentene når de skal selge oss produkter, spesielt de som er usunne? Og hvorfor blir det egentlig så mye fedme blant elever i USA? Dette er bare noe av det de tar opp i dokumentaren, som gir mye god kunnskap om de aller største og mektigste matprodusentene.   

  3. The Social Network
  Det er alltid sykt motiverende å se mennesker som har en idé, og aldri gir seg. Spesielt når det er basert på noe ekte, som denne filmen om Mark Zuckerberg og Facebook. Denne filmen er jo veldig kjent, men ville anbefale den likevel. Og husk at den også har fantastisk musikk, som den (også) vant Oscar for!
  4. Blackfish
  En skikkelig viktig film om vannparker i USA og spekkhoggerne som bor der. Må ses!
   


  5. Gone Baby Gone
  En spennende krimthriller med regi av Ben Affleck, som jeg har lyst til å se igjen snart! En fire år gammel jente blir meldt savnet i et røft nabolag, og to privatdetektiver tar på seg saken. Vil ikke si så mye mer, annet enn at jeg ble veldig engasjert og husker at jeg hadde behov for å diskutere filmen i etterkant. Sånt er gøy!


  6. Stranger Things
  Har tipset om denne på bloggen før, og regner med at mange har sett den. En spennende Netflix-serie om en guttegjeng som leter etter kompisen Will, som forsvinner etter han ser noe fryktelig... Grøss - denne har også fantastisk musikk, synes jeg.


   

  7. American Horror Story
  Jeg hadde et litt ironisk forhold til denne serien i starten, for jeg brukte litt tid på å komme ordentlig "inn"  i første sesong. Men fra 2.sesong ble jeg helt hekta, og så raskt alle 4 sesongene som ligger på Netflix. Masse kule, flinke skuespillere - og veldig spennende!


   


  8. Under The Dome
  Første sesong synes jeg er kjempespennende og bra, og etter det må du legge godvilja til ganske mye.. Serien dalte veldig i kvalitet etter første sesong, og ble dermed lagt ned etter bare tre sesonger. Men den er basert på en bok av Stephen King, så det er absolutt mye bra der, og jeg skulle gjerne sett flere sesonger av serien :-)
  9. The Big Short
  Okey, jeg ville egentlig ikke ta med denne, for jeg klarer ikke forklare hva den handler om - haha. Men det er veldig interessant og spennende, og (jeg skal prøve å forklare) handler om en gjeng som tjener fett på finanskrisen som rammet USA for noen år siden, ved at de har sett den komme og har veddet mot bankene. Sånn, det er det beste jeg får til. Se den, og lær masse! (Det må tydeligivs jeg gjøre igjen også)


   

  Jepp.. Det var 9 stk! Klarte bare ikke komme på en til nummer 10. Jeje. 

  Hva anbefaler du på Netflix? Har du sett noen av de jeg tipser om her? :-)

  - SILJE ♥

  Vis flere innlegg

  hits