Silje Reistad

 • GAMLE MINNER

  Publisert den 17.10.2017 kl. 18:20

  I kveld har jeg jentekveld med gamle kassetter og mimring! Jeg og Rebecca vokste opp sammen og har såå mange kassetter vi tok opp som små. Det er så fascinerende med fantasien man hadde, når vi leker med bamser og bare plutselig begynner å lage en sang for eksempel. Haha 😛 Men det er jo så gøy å høre! Husker jeg ble så lykkelig da jeg fikk en opptaker, den ble sykt mye brukt.

  Håper dere har en fin tirsdagskveld ❤

  HAR FÅTT HELT DILLA

  Publisert den 16.10.2017 kl. 18:55

  Altså... Nå har jeg vært syk en uke, og jeg er SÅ lei. Har klødd i fingrene etter å skrive, blogge, jobbe og studere, men alt jeg har hatt energi til er å dra på kontoret, selv om jeg faktisk måtte ta to dager fri. Men - det er jo ikke spennende å lese om at man er syk, så nok om det!

  I helgen var jeg og kjæresten i gamle-leiligheten for å ta det siste. Etter litt tid (og en alvorsprat med kjæresten, hehh) skjønte jeg at jeg ikke trenger så mye klær eller ting. Og når jeg først var i gang, fikk jeg HELT dilla. Jeg liker egentlig å ha lite ting, og en minimalistisk stil hjemme. (Det er bare så vanskelig!) Så da klarte jeg å kaste tre søppelsekker og to poser stappet med klær jeg trodde jeg trengte. Jeg er stolt! Måtte gi slipp på en del av Siljes 16-årige stil, som helst var Batman, katter eller tegneseriefigurer. En stil jeg var veldig glad i, men som jeg har vokst litt fra ♥

  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Etter jeg kom hjem fra jobb i dag, måtte jeg gå igjennom klesskapet i Oslo også. Resultat: fire nye bæreposer med klær som skal leveres til Fretex. Her går det unna! Tror jeg skal surfe på denne bølgen hvor jeg vil kvitte meg med klær og ting, så får jeg heller angre om noen måneder - når det er for sent, haha. 

  Det er bare TING. Ja, enkelte klesplagg og gjenstander vil man beholde, men vi trenger jo ikke så mye? Ikke så lenge vi har et hjem, mennesker vi bryr oss om og har det godt med oss selv. Skikkelig klissete det der, men sant. Siden dette uansett blir et random innlegg fordi jeg har spart opp så mye fra uka som gikk.... Dette er noe av det jeg brukte tiden på: middag med kjæresten på Grand Café før vi så teaterstykket "Closer", en tur til gamle-leiligheten i Vestfold og overnatting hos morfar med god mat og rødvin, og Max var med! 👇 🐱
  xx

  PLANENE FOR UKA

  Publisert den 25.09.2017 kl. 20:19

  Denne helgen var så fin! Jeg og Marius dro til familien i Vestfold torsdag, etter en tur til dyrlegen. Der fikk vi vite at kattene var friske og raske, men at vi må pusse tenner på alle tre, og at de bør gå litt ned i vekt. Så snart starter de alle på en slankekur. Mer om det senere, haha. Fredag dro jeg og mamma på hyttetur med hunden Dennis. Jeg trengte å jobbe litt med nettstudier og fikk gjort en del. Vi lagde oss god mat og koste oss veldig med litt mor- og dattertid! Så ble jeg, Marius og kattene kjørt hjem i går, og hadde en skikkelig fin kosekveld i leiligheten. ♥ 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

  I kveld har jeg jobbet med litt frilansjobb, og skal fortsette med det utover kvelden. Jeg jobber hos VG hver dag denne uka, og har også planlagt noen blogginnlegg med litt meninger og tanker jeg vil dele. Jeg har litt på hjertet om dagen og har fått kommentarer på å lage flere menings-innlegg her. Synes det er så kult at folk liker å lese om litt "dypere" ting også. En god miks er det beste! Gleder meg til denne uka, vi blogges imorgen. ✌️

  SÅNN BLIR BLOGGEN NÅ

  Publisert den 19.09.2017 kl. 14:40

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Tilbake hos de tre fineste pusene ♥ Fortsatt i dårlig form, men det begynner å komme seg - wiiiihuuu. Med full jobbuke så er det på tide! Hater når kroppen ikke lystrer og jeg ikke kan gjøre alt jeg ønsker i løpet av en dag. Men snart har jeg formen tilbake ☺️ Tenkte jeg bare ville skrive litt om bloggen, og hva planene er med den!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  * Jeg prøver alltid å blogge hver dag. Det er fordi bloggen er noe som gir meg masse, og jeg synes det er så gøy. Samtidig har jeg lært dette på så mange kurs; at det er viktig å oppdatere ofte. Men - jeg har bestemt meg for å ikke være helt nazi på det, og godta at det ikke alltid går. Jeg vil heller dele gode innlegg enn innlegg som bare er skrevet for å skrive noe. Det tror jeg blir bra ♥ Følg gjerne Facebook-siden min hvor jeg legger ut de fleste innleggene.

  * Jeg har mange morsomme innlegg planlagt i samarbeid med Royal Canin. Disse innleggene vil jeg skal gi god info, men også gi dere morsom underholdning. Åh, gleder meg ekstra mye til flere av dem! Dere skjønner nok hvorfor 🐱 

  Processed with VSCO with a5 preset

  * Jeg har planlagt litt turer denne høsten og da elsker jeg å ha med bloggen. Dele bilder, erfaringer og tips. Æææ, det blir bra!

  * Forhåpentligvis får jeg tid til å lage litt flere videoer også, det er så gøy. 🎬

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Det har vært litt bloggpauser her i det siste, og det har gjort meg så stressa. Det er jo ingen som lider av at jeg ikke blogger hver dag, men det er noe med at jeg har blogget så og si daglig siden 2015, og når man begynner å endre dette, har jeg strittet helt imot og føler at jeg mislykkes. Nå har jeg skjønt at bloggen blir bedre ved at jeg aksepterer at det ikke alltid er tid til daglige innlegg. Det føles som om 100 kilo letter fra skuldrene mine, og jeg tror virkelig at det vil gi bedre kvalitet her.

  Jeg skal alltid jobbe for å blogge daglig, men nå godtar jeg at det kan bli vanskelig når hverdagen blir travel💛

  SLAPP IKKE UNNA

  Publisert den 15.09.2017 kl. 12:53

  De siste dagene har jeg passet familiehunden Dennis i barndomshjemmet. Han er bare 10 måneder, og derfor går ting i et helt annet tempo enn det gjør hjemme med kattene. Likevel synes jeg det har gått bra med meg og Dennis, og vi har kost oss masse. Men jeg ble selvfølgelig syk denne uka, og derfor blir det høy puls bare av gå gå en liten tur med vofsen. Men tur må han ha, så her er det bare å knyte skoa. Klarte ikke å slippe unna det som går nå, dessverre.. 🤧  🤧  Jeg har heldigvis hatt en effektiv uke likevel; vært mye sosial, jobbet mye og kommet à jour med en del oppgaver.

  Jeg har også fått nytt bloggdesign! Er SÅ fornøyd med Bloggdesign.no, og liker designet både på mobil og PC. Håper dere liker det også! 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Good helg! Og god bedring til andre som er syke ♥

  LIVET SKJEDDE

  Publisert den 09.09.2017 kl. 17:01  Jeg føler det er så typisk når vi som blogger har vært borte et par dager, så sier vi at "livet skjedde". Det sier jo folk i mange andre sammenhenger også, men denne gangen skjedde det faktisk bokstavlig talt. Denne uka har det vært jobb hver dag, og samtidig var jeg og Rebecca i gang med å planlegge hemmelig babyshower til fineste gravide Helene ♥ Men lille Eline i magen ville komme noen uker før tiden, og da ble selvfølgelig uka litt annerledes 😆 😍  Jeg og Rebecca besøkte den lille familien på sykehuset i går, såå koselig! Cupcakesene til babyshoweren ville jeg ikke avbestille, for de er så utrolig søte og passet jo perfekt til å ha med på sykehuset. Selv om denne uka ble litt annerledes, så var det nå Eline ville komme, og jeg er så glad det passet å ta en tur hjem for å hilse på. Så på mange måter synes jeg Eline timet dette helt riktig. 👶  Det er jo ingenting i veien med å ha en babyshower senere MED babyen også.   Var så koselig å hilse på! Gleder meg til å bli kjent med lille Eline ♥ Nå skal jeg roe helt ned og ha en kosekveld med pizza, fine folk og god drikke. Håper dere har en fin lørdag, så blogges vi imorgen! 💃

  - Tante Silje 

  OMG JEG MÅ HA EN DONUT-SHOOT

  Publisert den 02.09.2017 kl. 17:16

  Hei, fantastisk vakre mennesker. Jeg bare kjenner at jeg er så glad i dere i dag, og for at dere holder ut med meg. 😅  Dette innlegget skulle egentlig handle om at jeg ikke vil at sommeren er over, men jeg klarer ikke å la være å skrive om hva dette egentlig handler om. 

  Da vi skulle til Hellas, hadde jeg bestilt en Donut-ring som jeg skulle ha i bassenget og ta noen bilder med. På vei til flyplassen kommer jeg på at jeg har glemt å hente den hos posten. Ganske irriterende, og jeg klarer ikke helt å slippe tanken på at jeg brukte 300 kroner på en f***ings DONUT som jeg ikke får brukt før - ja, mest sannsynlig neste sommer. Eller aldri.  Så begynner denne håpløse hjernen min å jobbe, som hele tiden går på høygir med å pønske ut ideer selv om jeg har nok å drive med i hverdagen min. Hjernen min er seriøst programmert inn på dette: Problem? Vær irritert på det i to sekunder, så finner du en løsning. Helst en kreativ en som du bare finner ut at du gjøre hvis du skal ha ro i sjelen. Så jeg fant ut at jeg ville lage et innlegg med donuten når jeg kom hjem, om at sommeren er over, for det er jo helt sykt! Vi er i september, folkens. Hva skjer???? Uansett....  Tanken var at jeg skal lage en setting hvor jeg NEKTER å innse at sommeren er over, blåser opp Donuten (tro meg, det tok sin tid), lager drink og pynter terrassen som om jeg later som vi fortsatt er i juni. Denne kreative prosessen elsker jeg. Handle inn til drinken, tenke ut ideer - jeg gliste fra øre til øre mens jeg handlet. Tenkte på ideen, at den var kjempermorsom. Så tar en veldig snill kjæreste bildene, og så begynner steg 3 med å være kreativ..... (Steg 1: Du får ideen som er fantastisk på det tidspunktet, Steg 2: Gjennomføre ideen)  Steg 3 dere.... Er det verste steget. Bildene er tatt og du skal gjennomføre hele prosjektet: altså legge det ut på Instagram og blogg. Og hele ideen kollapser. Dette skjer hveeeer gang jeg driver med noe kreativt. Kommer noen til å forstå at jeg prøver å være morsom? Kommer folk til å tenke at jeg "tror jeg er noe"? Er egentlig ideen kul? Hvorfor bryr jeg meg egentlig? Men tenk om jeg mister følgere fordi folk synes det var teit? 

  Dere skjønner greia. Det tar gjerne mellom en halvtime og en time for meg å være i denne fasen. Det vil si at du har gjort alt klart på Instagram, men du klarer ikke poste det.   Til slutt innser du at du er håpløs og rar som har disse ideene, men det er bare den du er. De som kjenner deg skjønner poenget, og det er det viktigste. Og at folk ikke bryr seg så mye som man kanskje tenker. Så til konklusjonen: å være kreativ fremstilles ofte som en god egenskap, men tro meg når jeg sier at det er 50 % lykke og 50 % ren forbannelse.

  God høst da, dere!

  Silje

  MIN MANDAG

  Publisert den 28.08.2017 kl. 21:01

  Mandaaag! Har den vær grei med dere? 😛  Her startet vi dagen med en tur på trening, i nye treningsko. Hjelper å kjøpe litt nytt, snart må jeg investere i ordentlige treningsklær også. Hiver bare på meg en tights og en t-skjorte, men jeg må vel snart innse at jeg trenger klær som puster litt bedre.   Prøver å gi mandagen litt attitude 👇  Jeg henger fortsatt litt etter med tekstoppdrag og diverse frilansjobb, og gleder meg helt sykt til å være à jour med dette igjen. Det er egentlig hele planen min for uka, samt flere fine sosiale ting. Har også en vakt hos VG+, så blir en perfekt uke med litt jobb her og der. Håper dere har en bra kveld!


  SILJE

  Vis flere innlegg

  hits