hits
22.08.2017

JEG VIL BO I CAMPINGVOGN

Noen tenker kanskje at å være kreativ og ha en veldig "fri" tankegang er noe positivt. Men jeg så nylig en video om at å være kreativ er en forbannelse. Og det er så sant! Er man kreativ, må man få utløp for det for å være lykkelig. Men å hele tiden få nye ideer i hodet kan bli for mye av det gode.

Hver uke får jeg en haug med ideer som spinner rundt i hodet, og jeg kan ikke ta alle ut i live. Jeg må holde på noen, la noen gå og ikke minst fullføre de jeg allerede har satt i gang. Det gjør ingen dag kjedelig, men kan være slitsomt. Da Marius skulle trene tidligere i dag, ble jeg liggende ved bassenget i 50 minutter. Og da begynte jeg å tenke.... .. at jeg vil flytte i campingvogn! Haha, altså.... Jeg gir opp meg selv. Men det begynte slik: jeg tenkte på at jeg og Marius som frilansere kan få tøffe dager i fremtiden. Jeg liker å være forberedt på kjipe ting som kan skje, og gjøre noe positivt ut av det. Så jeg tenkte: "Hm, hvis vi ikke har inntekt om 1 år, så må vi kanskje flytte i campingvogn og bo på en campingplass (som flere faktisk gjør i Norge!)

Så tenkte jeg: "Men det trenger jo ikke være så ille.. Det kan jo faktisk være ganske kult! " Så begynte jeg å google dette. .. Og fant ut at ved å bo på en campingplass kan vi første året spare rundt 70 000 kr (man må jo først kjøpe denne vogna og fikse den opp). Når vogna er på plass kunne vi spart rundt 100 000 kr per år. Vips, så kan boligdrømmen være på plass bare på noen år! Jeg ble ivrig, begynte å google ideer og tanker, hvordan pusse opp vogna og hvordan vi kunne bygget den om til et katte-paradis både inne og ute. Altså, bare se hvor fint det kan være i en campingvogn - jeg ELSKER små hjem og kreative løsninger. Synes disse bildene er helt fantastiske. Da Marius kom tilbake fikk han altså høre at kjæresten vil flytte i campignvogn...😅   På et punkt der måtte jeg understreke; "Det er bare hvis det går dårlig for oss altså", hvor Marius måtte si: "Ja, men nå er det plan B og hvis du tenker noe mer på dette så blir det plan A". Og han har jo helt rett. Men jeg lovet at dette bare er noe jeg synes var gøy å tenke på akkurat nå. (Tror jeg).Neida - helt ærlig, vi har det jo kjempefint i leiligheten vi har nå og vi skal ikke flytte inn i en vogn.... (SØREN, neida) Jeg bare kunne virkelig tenkt meg å bo i campignvogn en gang i løpet av livet, selge og gi bort ting, leve skikkelig minimalistisk og spare penger. Kanskje jeg heller må nøye meg med en vogn et par måneder en sommer, haha. Kunne du bodd i en campignvogn? 😛  Og er det flere som er fascinert av små hjem?

- SILJE


 

          

Bilder fra Pinterest

 • Dato: 22.08.2017
 • Tid: 18:54
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 15
08.06.2017

NÅR ROMMENE ER TOMME

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg blir så ekstremt knyttet til steder hvor jeg har minner fra. Bare jeg har vært en uke på hotell, så trenger jeg et øyeblikk alene med hotellrommet. Til å gi det et siste blikk, la det fotograferes på netthinnen og si ha det. (Ja, jeg sier det høyt til rommet, haha) Det at kjøleskapet i den gamle leiligheten er tomt, gjorde inntrykk på meg i dag liksom. Så jeg satte dagens rydde-mat der, og det ble jo enda verre. 😝  Det så jo så trist uuut.

Da tenker jeg tilbake på da kjøleskapet var fullt. Middagene vi kjøpte inn for en hel uke. Kattematen på boks som Marius grøsser av og som jeg synes lukter godt. Når vi har hatt bursdager og fester, hvor kjøleskapet var stappfullt av vinflasker, cider, øl og muffins. Gaaah, jeg orker ikke føle så mye bare jeg ser et kjøleskap 😅  Uansett så vet jeg jo at det betyr at det har blitt lagd haugevis av gode minner her. Og det er jo en bra ting. 

Er det noen som har fulgt bloggen min helt siden vi flyttet hit til Nøtterøy? Hadde vært gøy å vite ♥ Fant forresten et innlegg jeg skrev da vi flyttet inn HER. Rart å tenke tilbake! 

- SILJE 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

          

 • Dato: 08.06.2017
 • Tid: 15:23
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 5
09.04.2017

LEILIGHETEN VÅR

Nå har vi bodd et par uker i den nye leiligheten, og jeg tenkte det kunne være gøy å vise! Denne er halvparten i størrelse enn det vi hadde på Nøtterøy, men vi ser positivt på det; mindre å vaske :-)))

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
INNGANG: Gangen, badet til høyre og kjøkkenet vårt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
UTSIKT: Fra kjøkkenet ser vi over til den minste balkongen vår, og litt av nabolaget. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
KJØKKEN: Max henger ofte på kjøkkenstolene, hvis han ikke ligger på det varme badegulvet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
STUA VÅR: Enkel og ikke så stor, men vi trives såå godt her. Elsker å sitte her på kveldene ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
HJEMMEKONTOR: Fra å ha hvert vårt store skrivebord, har vi bestemt oss for å dele ett. Men det er veldig koselig, og jeg er helt forelsket i de skrå vinduene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
DYREHJØRNET: Millie har fått hedersplassen der hvor TV-en egentlig skulle stå. Men vi fant ut at vi kan vente med TV, og siden Millie er en gammel frøken synes vi hun skal få den beste plassen ♥ Her har vi også fått hengt opp kattetårnet som pusene bruker masse.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
SOVEROMMET: En liten bit av soverommet, som går ut til balkongen. Keyboardet ble med, så jeg snart får spilt litt igjen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
BALKONG NUMMER TO: Hehe, glemte visst å tørke av bordet.. Jaja. Vi har to balkonger som jeg synes har blitt utrolig koselige. Denne er favoritten! 

Ting er jo fortsatt ikke heeelt på plass ennå, men blir nok ikke så mange forandringer enn disse bildene. Hva synes du om leiligheten? 

- SILJE 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

       
            

 • Dato: 09.04.2017
 • Tid: 15:33
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 7
20.03.2017

EN TITT PÅ DEN NYE LEILIGHETEN

Tenkte jeg skulle være så gæren å vise leiligheten, før vi egentlig har fått gjort noen ting. Jeg elsker det lille rommet til venstre under her, men vi vet ikke helt hvordan det skal bli ennå. Det er kanskje gøyere å se resultatet når man har sett før-bildene først? 😛 

Processed with VSCO with a5 preset

Vi har som nevnt funnet en leilighet i utkanten av Oslo, i et rolig bolistrøk med masse spennende omgivelser for kattene. I helga begynte vi å flytte inn, og har to flyttehelger til før vi er helt inne. ♥ Det er litt rart, men samtidig helt riktig. Her blir vi nok en god stund! 

Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Nå skal jeg kaste meg over pappesken på bildet og rydde litt, før vi setter kursen hjem (hæ, nå blir jeg forvirra, hjem er jo her også) til Nøtterøy. Da skal jeg ta meg en dusj, som jeg tydeligvis sårt trenger, ser jeg på bildet her. 😅  Snakkes imorgen!

- SILJE

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

       
            

 • Dato: 20.03.2017
 • Tid: 14:49
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 8
06.07.2016

UTEPLASSEN VÅR

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har nettopp fått nytt gulv på uteplassen vår (verandaen?). I tillegg har vi kjøpt nye møbler, så nå har vi en liten sittekrok på hver side av plassen. En liten og en større krok som dere ser over.

De siste dagene har jeg og kjæresten prøvd å stå opp tidlig (som nevnt, prøvd...) for å nyte frokosten ute. Er også så deilig å sitte her på kvelden med tente lys, musikk og litt kveldsarbeid. Kanskje jeg lager litt mer "greek style" etter hvert, akkurat nå er det helt nytt - så da ville jeg bare vise litt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rips i hagen som jeg momset i meg i stad ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blikket jeg får når jeg går ut for å ta bilder... Han er så selskapssyk den katten ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg snart i dusjen før det blir en veldig spennende fotballkamp snart mellom Portugal og Wales. Vinner Portugal nå, er de i finalen! Men alt kan skje, så jeg får bare krysse fingrene. Håper du har en super kveld :-) 

- SILJE ♥

 • Dato: 06.07.2016
 • Tid: 19:25
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 4
06.12.2015

EKSAMEN = OMMØBLERINGJeg har eksamen. Du vet den tiden hvor oppvasken plutselig ble spennende, håret står til alle kanter og plutselig får du for deg at du må ommøblere. Jepp. Eksamenstid. 

Så i går fikk jeg for meg nettopp dette; at jeg MÅTTE ommøblere soverommet. Glemte selvfølgelig å ta et førbilde (skylder på eksamenståke) så fant et bilde i arkivet som i allefall viser hvordan senga stod!

FØR:NÅ:

Jepp. Max bare måtte ta vasken akkurat da jeg skulle blogge. 


Eksamenshåret ass..Får du også ommøbleringskick? 

- Silje ♥

 • Dato: 06.12.2015
 • Tid: 18:54
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 4
03.07.2015

Blått bord ble hvitt!Jeg har ikke vært så flink på gjenbruk i de første leilighetene jeg har bodd i, men det begynner å komme seg. Da jeg og Marius nå flyttet inn i ny leilighet, manglet vi et bord til kjøkkenet. Vi ønsket oss et rundt og hvitt et, som kom på ca 3500 kr. Det er jo veldig dyrt for studentlommebøker, så vi spurte familien om det var dumt av oss å kjøpe bordet vi drømte om. 

Det viste seg at morfar hadde et blått, rundt bord på loftet som ikke ble brukt. Så nå har vi malt både bord og stoler, og spart 3500 kr! Jeg er litt gira, siden det var SÅ nære at vi kjøpte bordet da vi var på IKEA dagen før. Hva synes du om resultatet?- Silje

 • Dato: 03.07.2015
 • Tid: 15:05
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 2
28.02.2015

Leiligheten min!

Jeg ryddet før Bali-turen, og samtidig tok jeg noen bilder av leiligheten. Har ikke med kjøkkenet og badet fordi jeg ikke klarte å få et fint bilde der, også var det så mye mat overalt på kjøkkenet.. Haha. I tillegg har jeg samlet sammen tingene til Max, så de ble ikke med på bildene. Får lage et eget innlegg med katte-interiør ;-)

Jeg synes det er kjempekoselig her, og leiligheten er på ca 70 kvadrat. Det ser jo ikke ut som et interiørmagasin akkurat, men jeg er litt ny på dette med interiør. Er også noen ting jeg fortsatt føler mangler, men fortsettelse følger! 

Snakkes fra Bali!

- Silje 

 • Dato: 28.02.2015
 • Tid: 10:05
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 1

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no