hits
05.10.2016

GÅ 10 000 SKRITT HVER DAG?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne høsten har jeg flere saker som kommer i ShapeUp, blant annet en som er på trykk nå! Dette bladet kom ut på mandag, med flinke Julie Bergan på forsiden - og masse spennende artikler og fristende oppskrifter. Som det alltid er i ShapeUp, etter min mening :-) 
 

Jeg ville skrive en sak om hvordan man går 10 000 skritt hver dag, siden jeg har fått mange spørsmål om det. Det er noe jeg begynte å gjøre hver dag for ca et halvt år siden eller noe, og jeg elsker å ha flere gåturer som en del av hverdagen. Man føler seg sprekere, får frisk luft og mer energi. Så hvis du som meg har lyst til å gå mer, bør du lese denne! Dyktige Jeanette Roede er ekspertkilde, og jeg lister opp tips til hva man kan gjøre for å gå mer. Noen tips og triks som har funket for meg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Går du mye i hverdagen? 
 

- SILJE 

 • Dato: 05.10.2016
 • Tid: 19:23
 • Kategori: Jobb
 • Kommentarer: 0
27.09.2016

SAK I NYE SHAPEUP

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I det nyeste nummeret av ShapeUp som kom for noen uker siden, er det SÅ mange spennende saker. Jeg har også skrevet en artikkel om hvordan du blir effektiv denne høsten, og merker at jeg vil lese denne igjen selv. Begynner å bli en stund siden jeg skrev den nå, jeg snakket med en utrolig dyktig mentaltrener som skal få fart på sakene! Jeg liker egentlig ikke å lese egne saker, for jeg blir så selvkritisk. Men denne må jeg lese igjen, husker at hun ga så utrolig mange gode tips og interessante svar :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leser du ShapeUp? 

- SILJE ♥

 • Dato: 27.09.2016
 • Tid: 21:46
 • Kategori: Jobb
 • Kommentarer: 8
16.08.2016

"HVA JOBBER DU MED IGJEN?"

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har hatt et innlegg om dette tidligere, men ting har endret seg litt siden sist. Helt siden jeg var liten har jeg vært ekstremt rastløs, og en variert hverdag er perfekt for meg. Men det er ikke sjelden jeg får spørsmål om hva jeg driver og jobber med, og OM jeg driver med noe i det hele tatt. Haha, så da kan jeg jo dele litt av min hverdag ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Når du skal late som du jobber på Macen, og katten er på vei inn i bildet.....

Frilansjournalist -
Hver uke jobber jeg på en eller flere artikler, og det er opp til meg selv å styre når, hvor og hvordan. Jeg har selvfølgelig deadlines og må levere til bestemte tider, så det hender ofte at jeg sitter i helgen, selv om jeg har som mål for høsten å "ta meg helg". Hittil i år har jeg levert artikler til ShapeUp, Foreldre&Barn, Allers, Monitor og Lofotposten. Og tidligere har jeg skrevet for Topp, Kamille Puls, Stella og flere lokalaviser. 

Jeg har jobbet fast i både magasin og avis, som er utrolig gøy begge deler. Men jeg trives aller best som frilanser foreløpig, mye fordi jeg kan styre hva jeg vil skrive om, til en viss grad. Drømmejobb!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Nettstudent -
Jeg studerer ved Høyskolen Kristiania Nettstudier (tidligere NKS). Det har jeg gjort siden 2014, og trives veldig med det. Jeg har rett og slett lært at kunnskap aldri er bortkastet, og jeg lærer masse! Jeg tar forskjellige studier hvert semester, som til slutt faktisk kan bli en bachelor i kultur-og samfunnsfag hvis jeg holder på til 2018. Jeg har lovet meg selv at jeg skal studere så lenge det er gøy, og foreløpig er det jo det. Krevende - ja, men gøy!

- Blogger -
Jeg er faktisk en betalt blogger (wuhuu) fordi jeg skriver for Høyskolen Kristiania sin blogg. Fire innlegg i måneden om studielivet. Den jobben har jeg hatt siden jeg startet studiene i 2014, og jeg elsker det! I tillegg har jeg jo denne bloggen, som jeg også elsker å drive på med. ♥

- Skuespiller / Film -
Det begynner å bli en stund siden sist jeg gjorde en skuespillerjobb. Det er jo fordi det er mange om beinet der ute, men også fordi jobben som journalist har vært såpass givende og gøy at det har tatt mye tid, i tillegg til andre skriveprosjekter. Men jeg skriver for tiden på to kortfilmmanus, som jeg får veiledning på ved et filmsenter. Planen er å jobbe for å spille inn begge i 2017, og kanskje får jeg sneket til meg en rolle i den ene ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA- Pusemamma -
Hehehe, selv om det ikke er en jobb, så vil jeg ha det med. 'Pusemamma' skal jo være en humoristisk tittel på meg og bloggen, men samtidig er det jo en stor del av meg. Når du har to innekatter går mye tid til lek, kos, omsorg og turer ute. Jeg skrev jo tidligere et innlegg om hvilke likhetstrekk det er mellom å ha katt, og ha barn. I love it ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen ganger blir hverdagen min veldig travel, spesielt når jeg "glemmer" å ta helg og bare sitter og jobber. Men det er jo fordi jeg driver med ting som jeg selv synes er så gøy! Jeg vil nyte at jeg er full av energi nå, for hvem vet når det kan forsvinne. Ja, jeg blir sliten innimellom (som alle andre) - men jeg elsker det!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva er din drømmejobb? 

- SILJE ♥

 • Dato: 16.08.2016
 • Tid: 20:37
 • Kategori: Jobb
 • Kommentarer: 10
03.08.2016

NY SAK I SHAPEUP

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I august har jeg en ny sak i Det Nye ShapeUp! Den er på fem sider, og handler om hvordan man kan bli bedre på mellommåltider. Da jeg fikk oppdraget, måtte jeg i tenkeboksen for å finne ut hvem som kunne være ekspertkilde. Men der var jeg ikke lenge, for Berit Nordstrand dukket raskt opp i tankene. Hun ville gjerne være eksperten i saken, og gir mange gode tips til sine egne oppskrifter. I tillegg til andre tips om hvordan man lettere husker de små måltidene i hverdagen. (Ja, takk!)

Skal prøve oppskriftene selv når jeg snart begynner med studie- og jobbhverdag for fullt. Det blir en såpass hektisk høst at litt mellommåltider på lur er gull! Kan legge ut resultatene her på bloggen, selv om jeg ikke er kjent for å være en mester på kjøkkenet.. Ting blir brent og jeg får til de merkeligste ting, men pytt pytt. Kanskje jeg klarer det denne gangen? 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sander har en greie for magasiner.. Han MÅ bare skrape på dem hvis han har mulighet. #WHY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
.. Og så legge seg ned på dem!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mange andre fine saker i denne utgaven av ShapeUp ♥​

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvilke magasiner leser du?

- SILJE 

 • Dato: 03.08.2016
 • Tid: 18:58
 • Kategori: Jobb
 • Kommentarer: 4
14.07.2016

EN DAG SOM FRILANSJOURNALIST

I dag hadde jeg ganske mye på planen, så da tenkte jeg å vise hvordan en dag som frilansjournalist kan være. Så håper jeg det kanskje er litt interessant! :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

07:00 - Stå opp, spise frokost og kose med kattene.

08:00 - Sjekke arbeidsplanen, hvilke deadliner nærmer seg? Tre stykker har deadline imorgen. Oi oi!

09:00 - Skrive notatene fra blokka inn på Macen har jeg gjort fra før, så nå skriver jeg ferdig artikkelen som skal sendes til Lofotposten. Men først - sitatsjekk til intervjuobjektet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

10:00 - Mens jeg venter på svar på sitatsjekk, begynner jeg på neste artikkel. Det er en sak til magasinet Monitor. Jeg har vært på settet til stop motion-filmen Dyrene i hakkebakkeskogen, og skal skrive en ganske "teknisk" artikkel, hvis jeg kan si det sånn. En liten utfordring, så jeg starter med å skrive inn notatene mine. 

11:00 - Lunsj! Da prøver jeg å koble av med knekkebrød i sola, sjekker sosiale medier og kikker på ukas økonomiplan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

12:00 - Tilbake til arbeidet.. Jeg har fått svar på sitatsjekk og leverer saken til Lofotposten. Fortsetter på artikkelen til Monitor.

13:00 - Legger fra meg den artikkelen litt, og begynner på neste til ShapeUp. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

14:00 - Skriver på ShapeUp-artikkelen.

15:00 - Jobber videre på artikkelen til Monitor, og sender sitatsjekk! Alltid en bra følelse, da er saken så godt som levert. Kommer helt an på om det er noe intervjuobjektet vil formulere annerledes, eller om jeg har skrevet noe feil. 

16:00 - Runder av for dagen, og planlegger å gjøre ferdig artikkelen til ShapeUp dagen etter. Skriver dette blogginnlegget, og skal snart sette i gang med middagen med min kjære!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siste innspurt imorgen! Så dette er en typisk dag i min sommerferie, haha. Hva synes du om innlegg som dette? :)

- SILJE ♥

 • Dato: 14.07.2016
 • Tid: 16:03
 • Kategori: Jobb
 • Kommentarer: 4
28.05.2016

NYTT KONTOR

God helg! I hele kveld har jeg og kjæresten satt opp vårt nye kontor. Jeg var på IKEA tidligere denne uka og kjøpte to store, hvite skrivebord som man kan heve. Jeg skal nemlig prøve å stå ved hjemmekontoret, hele tiden. Blir litt av en overgang! Jeg har ikke tenkt til å ha stol ved kontoret en gang, så da er det jo ikke mulig å sitte heller... Hjelp!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

... FØR ... 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
(mitt kontor)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
(Marius sitt kontor.. legg merke til katten til venstre)

.. ETTER!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vet ikke om det er så lett å se hva som har skjedd når man ikke bor her, men vi har altså gjort følgende... :
Satt opp to store skrivebord ved samme vegg, så vi har kontor sammen. Vi har tatt vekk stolene (ææææ) og mitt forrige skrivebord har blitt til mitt lille inspirasjonshjørne - som dere ser på bildet over. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har vi nettopp satt det opp, så det er fortsatt mye rot. Skal få til noen bedre bilder senere, men ville så gjerne vise! Er SÅ fornøyd her jeg står ved mitt nye skrivebord. Målet er jo å jobbe bedre og mer effektivt, og rett og slett sitte mindre. Blir uvant, men da blir det jo ekstra digg å slenge seg på sofaen om kvelden. 

Hva synes du om mitt nye kontor? 

- Silje ♥

 • Dato: 28.05.2016
 • Tid: 22:21
 • Kategori: Jobb
 • Kommentarer: 8
22.02.2016

Å JOBBE SOM FRILANSJOURNALIST

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Akkurat nå jobber jeg med en artikkel som skal leveres til et norsk magasin i løpet av uka. Gleder meg til å dele saken når den kommer på trykk, om ikke lenge! Tenkte og skrive kort om hvordan det er å jobbe som frilansjournalist, siden jeg har fått spørsmål om det tidligere. 

Sånn som jeg jobber, er det tre måter: 1) Enten får jeg oppdrag fra magasiner / aviser om å skrive en bestemt sak de ønsker seg, eller 2) Jeg sender en hel artikkel til et magasin/avis som jeg rett og slett spør om de vil kjøpe, eller 3) Jeg sender en eller flere pitcher til redaksjonen for å høre om de er interessert i at jeg gjør denne saken for dem. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den tredje måten er den som sparer mest tid, for da vet jeg at noen er interessert i saken. Men hvis jeg først finner en sak jeg har tro på, pleier jeg bare og ta kontakt med personen(e) jeg skal skrive om, og si at jeg skal selge den inn til et magasin senere. Da har jeg ingen deadline og kan jobbe i mitt tempo, men heller ingen sikkerhet om at jeg får solgt. (Selv om jeg ikke pleier å gi meg når jeg først er fornøyd med en sak) Så det er flere måter og gjøre det på!

Det BESTE med denne jobben er selvfølgelig når man ser artikkelen sin i et magasin! I tillegg til når man får vite at personen man skriver om er fornøyd, og at han/hun får gode tilbakemeldinger på saken. Elsker å skrive saker som løfter frem en person, noen som vil fortelle sin side av en sak, eller som rett og slett fortjener litt positiv oppmerksomhet.
Da er det givende - og gøy! 

- Silje ♥

 • Dato: 22.02.2016
 • Tid: 14:47
 • Kategori: Jobb
 • Kommentarer: 12
03.11.2015

Hva driver jeg med?Tidligere har jeg fått spørsmål på bloggen om hva jeg jobber som, så tenkte jeg kunne fortelle litt om hverdagen min! Jeg har også familie og venner som spør på nytt hver gang jeg ser dem; "Ehm, hva er det egentlig du gjør igjen?" Og jeg skjønner godt at det kan være vanskelig å henge med i svingene noen ganger. 

Jeg er en rastløs person som trenger variasjon i hverdagen, og føler jeg i grunnen har funnet den perfekte kombinasjonen med det jeg gjør nå. Selv om det ikke akkurat gjør meg rik for øyeblikket. Satser på at det kommer etter hvert, haha. Men hva er det jeg gjør? Tenkte jeg skulle utdype litt, for jeg synes det er så gøy å snakke om jobb og drømmer!

Frilansjournalist - Da jeg ble 20 år begynte jeg å jobbe for magasinet Topp som praktikant og ansatt. En utrolig fin tid som ga meg så mye; innsikt i magasinverden, spennende kjendismøter, reiser til utlandet, og masse erfaring som journalist og blogger. Å ha Topp på CV-en har definitivt gitt meg en fordel når jeg har fortsatt som frilansjournalist - jeg har gjort noen oppdrag for Topp i etterkant, i tillegg til flere andre magasiner og aviser.

Jeg liker aller best å skrive og ta bildene selv, selv om det er mye jobb. Med tiden bør jeg kanskje la en fotograf ta over, for det kan jo blitt litt mye til tider. Men det er jo så gøy! Som frilansjournalist kan man for eksempel gjøre faste oppdrag - eller du kontakter magasiner selv og gir forslag til saker. Bali-saken i Kamille Puls på bildet over (som er ute nå!) fikk jeg faktisk flere nei til, og jeg var på nippet til å gi opp. Men det gikk jammen meg til slutt! Og jeg synes den ble så fiiin. ♥Nettstudent - Jeg hadde aldri trodd jeg skulle bli gira på å studere igjen, men det ble jeg visst. Jeg begynte å studere ved NKS Nettstudier i 2014, og gjør det fortsatt. Jeg tar diverse kurs i skriving og journalistikk for å bli bedre til å skrive og for å få mer kunnskap. Superklisjé, men kunnskap er makt! Det kan jo brukes til så mye :-) Kursene står fint for seg selv, men hvis jeg fortsetter i flere år til kan jeg sitte igjen med en bachelor i kultur-og samfunnsfag! Og det hadde jo vært litt kult da, haha.Blogger - Jeg har alltid elsket å blogge, og alle grunnene til det har jeg skrevet om tidligere HER. ♥ Jeg har også en deltidsjobb som blogger for NKS Nettstudier, hvor jeg skriver om studierelaterte ting!Skuespiller - Jeg er frilansskuespiller og drar vanligvis på en del auditions og castingrunder, men for øyeblikket har jeg skrivingen i fokus. Skal kjøre litt mer på med dette til neste år, og jeg er også i snakk om en kortfilmrolle som skal spilles inn i 2016. Om det går i boks, blir det så spennende! 

Kursholder - Jeg holder litt kurs i film og skuespill gjennom det som heter "Vestfold Frie Filmere". Blant annet har vi en årlig sommerfilmskole.

Det høres sikkert ut som en eksplosjon av rare ting, men jeg jobber prosjektbasert - en uke kan jeg drive med et filmprosjekt, en annen jobber jeg med bloggen eller studier. Det er denne kombinasjonen jeg elsker. Og det er det aller viktigste tenker jeg, at man trives med det man gjør!Hva jobber du med / hvilke studier tar du? 

- Silje ♥

 • Dato: 03.11.2015
 • Tid: 17:38
 • Kategori: Jobb
 • Kommentarer: 12
26.10.2015

KLAR FOR VINTER?

Første dag på kontoret i Lofoten er over, og jeg har lagt planer for intervjuer og møter til julemagasinet. Sitter og pusler litt her "hjemme" i rorbua med jobb fortsatt, og kommer nok til å gjøre det utover kvelden.

Mens jeg sitter her og jobber, snør det faktisk! Så at det var meldt mulighet for snø denne uka, men det er fortsatt rart. Nå må man bare innse at vinteren ikke er langt unna! Jeg er veldig glad i jul og snø, men føler meg ikke heelt ferdig med sol og sommer. Men vinter betyr jo også mye fint; pent landskap, jul, hytteturer, masse kakao og innekos med god samvittighet. Kanskje det ikke blir så ille?

Er du klar for vinter?

- Silje ❤

 • Dato: 26.10.2015
 • Tid: 15:49
 • Kategori: Jobb
 • Kommentarer: 3
01.10.2015

Jeg har skrevet høstmagasin!Forrige torsdag kom høstmagasinet jeg skrev for Lofotposten ut! Jeg har hatt en kjempefin avtale med avisa det siste året, hvor jeg skriver og tar bilder til reportasjene i magasinene som kommer ved hvert årstidsskifte.

Jeg koser meg sånn med det, og er så takknemlig for at de stoler på meg der jeg kjører rundt i den røde Lofotposten-bilen med blokk og kamera. Da Marius bodde der, satte jeg over 2-3 uker til å lage magasinet, da kunne jeg ha dager som var litt mer rolige. Neste gang jeg skal oppover (som nok blir siste gang, trist!) blir jeg der én uke, så dagene blir dobbelt så hektiske. Men planlegger man riktig, skal det gå så fint! 

Til årets høstmagasin skrev jeg blant annet om Lofotens største blogger, skjønne Jill med bloggen FamWangAasegg. Hun har en kjempeinspirerende blogg, og må jo ha verdens skjønneste små! 

I tillegg fikk jeg kikke på innsiden av Thon Hotel i Svolvær, jeg dro til nydelige Ramberg for å sjekke ut hvordan stedet er å feriere på, og mye mer. Hvis du har lyst til å lese magasinet på nett, kan du klikke her!

Gleder meg til å jobbe med neste magasin; "Jul i Lofoten"! Jeg liker jobben min ♥

- Silje ♥

 • Dato: 01.10.2015
 • Tid: 15:08
 • Kategori: Jobb
 • Kommentarer: 4
29.09.2015

Vi er i Atle Antonsens nye bok!
Se, Max er på trykk i en bok!

For noen dager siden dumpet det en bok i postkassa, med et brev signert "Hilsen Atle og Johan". Jeg fikk nemlig en telefon fra kontoret i Lofoten noen dager før, om at jeg hadde fått pakke. Jeg sa de bare kunne åpne den, og da jeg fikk en MMS med bilde av hva det var, måtte jeg bare le. Dette er så morsomt! Da jeg var 21 år og nettopp hadde begynt å jobbe som journalist for Lofotposten, var jeg proppfull av ideer og fikk lov å skrive en sak jeg kalte "Fem dyr på gata". Saken ble plukket opp av Atle Antonsen og Johan Goldens radioprogram "Misjonen", og da jeg hørte de snakke om den, lo jeg så jeg gråt. Etter det begynte jeg å høre på Misjonen hver fredag når jeg kjørte rundt på jobb. Altså, de to er bare så fantastisk morsomme!

Det er to år siden saken ble nevnt på P4, og at de nå har valgt og ha den med i deres nye bok "Ny hylle på Prix" synes jeg bare er utrolig stas. Og resten av sakene i boka er like hysteriske som i den forrige. Kanskje jeg snart får ny jobb som dyretolk? Haha! 

Har du lest deres forrige bok, eller hørt på Misjonen? Det er såå gøy!

- Silje & Max ♥

PS: Saken var opprinnelig på trykk i en av Lofotpostens aviser, men ble også lagt ut på nett HER, med litt annen tekst. (Som er den som har blitt plukket opp av Misjonen)

 • Dato: 29.09.2015
 • Tid: 17:27
 • Kategori: Jobb
 • Kommentarer: 4
11.09.2015

Utslitt!Nå er det ikke lenge siden jeg kom hjem fra jobb, etter nesten 12 timer på kontoret. Uka har vært hektisk og gøy, og jeg håper magasinet blir bra. Jeg har skrevet og tatt bilder til 8 reportasjer, med stor variasjon i tema. Jeg henger meg likevel alltid opp i ting som jeg ville gjort bedre, men sånn vil det vel alltid være. I november skal jeg gjøre julemagasinet for Lofotposten, og det er jo ikke lenge til! Gleder meg allerede til å begynne å planlegge sakene og gjøre en enda bedre jobb :-)Nå skal jeg nyte den siste kvelden i Lofoten, med gutta og "Poppa" - verdens beste potetchips etter min mening. Og imorgen skal vi få se MAX! Æææææ, gleder meg sånn til å se pusetatten min igjen ♥♥God helg til deg!

- Silje ♥

 • Dato: 11.09.2015
 • Tid: 23:07
 • Kategori: Jobb
 • Kommentarer: 0
07.09.2015

Frilansjobb i LofotenI dag hadde jeg første dag på kontoret i Svolvær, og det var godt å være tilbake. Jeg jobber med et høstmagasin for Lofotposten, og skal lage rundt 8-10 reportasjer i løpet av den uka jeg er her. Fikk gjort en del avtaler i dag, og jeg gleder meg til å møte mange spennende mennesker utover uka!Vi bor hos Ingvar mens vi er her, og vi har begynt å følge med på en serie kalt "Attack on Titans". Så til seriekos må man jo litt ordentlig kos også! Så derfor måtte vi ta turen til Kiwi i stad :-) Håper du har hatt en fin start på uka!

- Silje ♥

 • Dato: 07.09.2015
 • Tid: 21:08
 • Kategori: Jobb
 • Kommentarer: 1
09.06.2015

Magasinene fra LofotenJeg skrev forrige uke at jeg skulle oppdatere om magasinet som kom ut, men det har jeg tydeligvis glemt! For å ha nevnt det; jeg bodde i Lofoten i fjor, og jobbet som journalist for Lofotposten. I senere tid har vi fortsatt samarbeidet selv om jeg bor her på Østlandet, noe som funker helt supert!

Jeg reiser opp når et nytt magasin skal produseres, nemlig vår, sommer, høst og vinter. Skriver ca 8 reportasjer og tar bilder. Det har funket perfekt dette året hvor jeg har jobbet som frilansjournalist, og jeg møter alltid så mange spennende folk.Nå var jeg nettopp i nord for å gjøre "Sommer i Lofoten", og plukket også opp forrige magasin; "Vår i Lofoten". Legger ved et par bilder av magasinene her! Er alltid like gøy å se sakene sine på trykk, og jeg koser meg veldig med å gjøre disse magasinene. Neste er "Høst i Lofoten", og jeg drar opp igjen i september. Marius har også lovet og bli med, jippi!- Silje :-)

 • Dato: 09.06.2015
 • Tid: 23:41
 • Kategori: Jobb
 • Kommentarer: 4
23.05.2015

Status fra Max og SiljeNå har jeg endelig levert alle de åtte reportasjene til sommermagasinet. Gleder meg skikkelig til å se resultatet neste torsdag! Jeg har reist rundt den siste uka i Lofoten og intervjuet mange spennende folk, og det er alltid gøy å se hvordan det blir til slutt. Følg med her neste torsdag, så kan jeg legge ut bilder av det endelige magasinet :-)Max nyter late dager, (som vanlig) og ser ut til å kose seg her i nord. Hver dag tikker frem mot 5. juni, hvor vi skal reise ned til østlandet og inn i vår nye leilighet. Jippi! Dette blir et statusinnlegg denne gangen, sånn at jeg kan oppdatere mine trofaste lesere (les: familien) med hvordan det går her oppe. Og det går bra! Dagene går i ett, for både jeg og Marius har mye på planen fortsatt. Han har eksamen neste uke, og jeg har deadlines. Så forhåpentligvis roer det seg veldig etter det!Endelig har jeg tid til å oppdatere bloggen litt oftere, og det har jeg planer om å gjøre også! Har en lang liste med planlagte innlegg som skal komme over de neste ukene. Målet mitt er jo å oppdatere daglig, så du må gjerne stikke innom her igjen! Ønsker deg en good helg :-)- Silje & Max

 • Dato: 23.05.2015
 • Tid: 12:15
 • Kategori: Jobb
 • Kommentarer: 2
05.01.2015

Å jobbe for Topp

For to år siden begynte jeg å jobbe i Topp, noe som var veldig gøy! Jeg var der i 1 år, og har jobbet litt frilans for dem siden. De er en så fin gjeng, og lager et utrolig bra blad! I desember byttet Topp navn til ToppGirl, i tillegg til nytt og fresht design. Jeg digger det!

Da jeg begynte på dette blogginnlegget, så jeg at Max hadde lagt seg godt til rette oppå ToppGirl-bladet. Smelt, da måtte jeg bare knipse bilde av søtingen. Rett før jul skrev jeg en del saker til nettsiden toppgirl.no, noe jeg koste meg veldig med. Jeg og Max har også sneket oss inn på den nye spalten "Pels og Poter", hvor man kan legge ut bilde med dyret sitt og tagge #toppgirldyr.

Gleder meg til å se de neste numrene av ToppGirl, tror det blir veldig bra!

 • Dato: 05.01.2015
 • Tid: 23:00
 • Kategori: Jobb
 • Kommentarer: 3

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no