hits
31.01.2015

Oslo-helg uten pusenPusekatten er lever til mormor og mofaren sin, og nå sitter jeg og ser på bildene jeg tok av ham før jeg dro. I går tok jeg bussen inn til Oslo igjen, for å møte kjæresten min Marius. Vi har tatt inn på hotell i samme bygg som jeg bodde når jeg hadde leilighet i Oslo i høst.  Jeg synes det er kjempefint her! Anker Apartments heter det, og passer perfekt for tynne student-lommebøker.

I helga skal vi nemlig ferdigstille kortfilmen som vi spilte inn i sommer, som jeg og Marius har skrevet sammen. Jeg er spent på resultatet, det er alltid vanskelig å gjøre seg helt ferdig med en film. Det er mange meninger om hvordan den bør bli, men jeg håper vi blir fornøyde med resultatet! I tillegg til filmjobbing, skal jeg prøve å skrive litt på hotellrommet. Imorgen er jeg tilbake på Nøtterøy igjen!- Silje

 • Dato: 31.01.2015
 • Tid: 08:10
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 1
30.01.2015

Notatbøker fra Personlig AlmanakkJeg har brukt almanakk siden jeg var 9-10 år, og etter at jeg fant Personlig Almanakk har jeg brukt deres. Jeg var så heldig at jeg fikk lov å dele ut et gavekort til personligalmanakk.com tidligere på bloggen, og fikk mulighet til å prøve ut noe fra siden selv. 

Siden jeg har ny almanakk fra dem hvert år, ville jeg teste ut de nye notatbøkene. Samme konsept; man designer alt selv og kan bestemme om man vil bruke egne bilder eller ferdige design. Jeg prøvde begge deler! På den ene notatboka har jeg laget et eget collage med fine minner, og på den andre prøvde jeg et fint ferdiglaget design med en solnedgang. De kommer faktisk med nye design hvert år, laget av dyktige designere. Bestilte begge i liten størrelse, passer perfekt i veska.Anbefaler å ta en titt innom og se om man liker det, man kan jo eventuelt bare leke seg fram - det koster ingenting før du kommer til kassen. Jeg digger det!

Bruker de til å skrive ned tanker, handlelister, bloggideer.. Er helt avhengig av og ha notatbøker jeg kan få ut alt som surrer og går oppi hodet. Synes det er noe annet enn å skrive på mobilen, jeg liker penn og papir!Har du prøvd noe fra Personlig Almanakk?


- Silje 

Sponset

 • Dato: 30.01.2015
 • Tid: 12:05
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 4
29.01.2015

Min erstaning for Mac + Marc By Marc JacobsDa jeg dro på skrivekurs i Oslo på tirsdag, (som forresten var helt sykt bra) hadde jeg med meg min nye Mac-erstatnig. Jeg har hatt lyst på Mac så lenge, men hjelpe meg så dyrt det er!

Da kom jeg over den geniale tingen som heter Chromebook. Den koster litt over 2000 kr og er en Google-PC som ryktes  å være perfekt som surfe / studie PC. Jeg er HELT frelst! Måtte jo samtidig skaffe meg et cover til den, og tok turen innom Marc By Marc Jabos - butikken i Karl Johan. Kjøpte dette 13- tommer coveret til Chromebooken, som er på 11.6 tommer. Da har jeg plass til laderen også, perfekt! Gleder meg til å ta med denne til Bali, og sjekke hvordan den er som reise-PC. Jeg kjøpte den herfraDet finnes andre enn HP som selger Chromebook, men etter og ha googlet rundt en del endte jeg på HP. Kommer nok fortsatt til å spare til Mac, men nyter denne herligheten så lenge!

Må nevnes at den ikke fungerer som en vanlig PC, den er veldig enkel og tanken er at alt du gjør på den lagres via Google-brukeren din på nett. Jeg går helt i kjelleren hvis jeg mister så mye som et ord når jeg skriver, så jeg gir det tommelen opp!- Silje

PS: Dette skjedde etter shooten med posen. Katter altså ...

 • Dato: 29.01.2015
 • Tid: 13:03
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 2
27.01.2015

Skrivekurs i OsloI dag skal jeg på skrivekurs med Aschehoug! Jeg ble ganske gira da jeg så at mitt favoritt-forlag hadde skrivekurs i hovedstaden, og meldte meg på uten å tenke noe særlig over det. Den muligheten ville jeg ikke la gå fra meg! 

Er alltid så inspirerende å dra på kurs, og jeg håper jeg får masse skriveinspirasjon! Og kanskje noen tips til hvordan man kan komme på innsiden av et forlag. Det hadde vært noe.

Nå skal jeg bare avslutte litt jobbing på PC-en, og så lage meg litt mat for å ta med på bussen. Er ikke noe gøy å dra fra Maxen, men håper han nyter å ha leiligheten for seg selv!

- Silje

 • Dato: 27.01.2015
 • Tid: 11:55
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 2
26.01.2015

Nå må katten pusse tennerMax var jo ikke helt i form på torsdag, så da var det rett til dyrlegen på fredag. Det hovne øynet kunne være alt fra allergi til skarpe klør, så jeg fikk egentlig bare beskjed om å passe på at han ikke klør fremover. Det var i alle fall ingenting farlig! Og ellers er Max frisk og fin.

Eneste vi fikk beskjed om var at Max må begynne å pusse tenner.. Haha! Nå kommer jeg hvert fall til å føle meg som en mamma fremover.Så da var det rett til butikken for å ta storhandelen for helgen, og kjøpe tannbørste til gullet. Jeg kjøpte tannkrem hos dyrlegen, og fikk beskjed om å finne en liten barnetannbørste på butikken. Jeg og kusina mi valgte og ta helgehandelen i en Kiwi-butikk som er et stykke unna. Så ble det en skikkelig gåtur med sekk og greier. 


Max fikk tannbørste med dinosaur på, og nå er jeg spent på hva han synes om den første tannpussen!

- Silje & Max

 • Dato: 26.01.2015
 • Tid: 10:01
 • Kategori: Katt
 • Kommentarer: 1
22.01.2015

Hjemme med syk kattJeg har så vondt av lille klumpen min i dag. Han har begynt å klø seg over øyet, og når han klorer seg blir han skikkelig hoven. Det er ikke første gangen det skjer, og det pleier alltid og gå over etter noen timer. Men jeg har likevel bestilt time hos dyrlegen i morgen. Det blir godt og få en ny helsesjekk også.

Får så vondt i magen av å se på ham, det må jo være plagsomt og være så hoven foran øyet. Har sjekket litt rundt på nettet (google <3 ) og så lenge han ikke oppfører seg annerledes, kan man ta det ganske med ro. Stakar, han ser jo litt komisk ut også, lille vennen.Vi har kost masse i dag, og han har fått noen godbiter som trøst. Synes han oppfører seg som vanlig, han er både leken og har sovet mye, så alt er som før!

Nå skal vi ta oss litt lunsj, og så blir det hjemmekontor på meg! Bare spør meg om dere lurer på noe om Bali-turen forresten, som jeg skrev om i går. Hadde vært så gøy om en av dere som leser dette vil bli med! - Silje & Max

 • Dato: 22.01.2015
 • Tid: 11:27
 • Kategori: Katt
 • Kommentarer: 5
21.01.2015

Bli med på drømmetur til Bali!Aaah, ser det ikke deilig ut? Bali virker så spennende og eksotisk, og jeg kan ikke annet enn å drømme meg bort i bildene derfra. Gjett hva som skjer om to knappe måneder? 1. - 9. mars reiser jeg med Samadhi-opplevelser til Bali på surfe- og yoga-tur! 

Kanskje du vil bli med oss? Det er noen få plasser igjen på turen, som kun har plass til 12 påmeldte. Små grupper er ekstra koselig og reise med, da kan man jo også bli godt kjent. (Om man vil!) På den ukes lange turen skal vi surfe i deilige Bali-bølger, gjøre yoga, spise god mat, dra på utflukter, nyte solen.... Lista er lang, og alt jeg nevnte er inkludert i prisen. Vi skal også bo i de lekre villaene du ser nedenfor! Jeg tenker allerede på hvor fine blogg-bildene vil bli, haha. Vil du vite mer om turen, får du all info ved å klikke HER!  Jeg skal mest sannsynlig ha med meg venninnen min, og jeg tror det blir utrolig kos. Et skikkelig minne for livet. 

Jeg reiste jo for første gang med Samadhi-opplevelser i februar i fjor sammen med mamma, og det var en drømmetur uten like. Da var vi på Sri Lanka på yoga- og skriveretreat, som jeg skrev en artikkel om i Stella etter opppholdet. Gry fra Samadhi-opplevelser vet virkelig å sette sammen de beste turene. Fullstappet med spennende opplevelser, god mat og samtidig tid til ro gjennom yoga. 

Tone Oraini er surfelæreren vår, og hun bor med familien sin på Bali. Gleder meg til å prøve surfing for første gang! Håper og komme hjem til Norge litt sprekere og forhåpentligvis litt brunere. (Det siste skal nok ikke så mye til)

OBS: Siden det er såpass få plasser igjen, er det frist for å bestille plass på turen ut denne uken. Så.. vil du bli med oss?
Les alt om turen her!     

I samarbeid med Samadhi-opplevelser


 • Dato: 21.01.2015
 • Tid: 20:06
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 2
21.01.2015

Oppskrift: Sunnere skogsbærmuffinsDet er rart hvor lite som skal til for å gjøre enkelte oppskrifter litt sunnere, uten at det går utover smaken. Jeg prøver meg litt på det om dagen, og må bare dele her når det funker!

Jeg fyste på noe søtt, og gjerne noe som mettet litt. Siden jeg har hjemmekontor, er det fort gjort å bli distrahert til å styre med noe annet. Da er det lurt å lage noe jeg bare kan hente meg, uten at det tar masse tid. Muffins er jo aller best samme dagen de blir stekt, men jeg synes de var nydelige også dagen etter! Man kan jo også fryse de ned, og så ta de opp den dagen man får lyst på noe søtt.Muffinsoppskrift, gjort sunnere: (og like god!) 
Tid: 30 min

2 egg
1 dl sukker + 1 dl sukrin
100 gram smør
1 dl ekstra lettmelk
2 dl hvetemel (eller annet mel)
1 dl havregryn
1 ts bakepulver
1 ts malt kardemomme
Fryste bær (f.eks Skogsbær fra Eldorado)Dette gjør du:

1. Ta frem ca 8 muffinsformer. Sett stekeovnen på 190 grader.
2. Visp egg, sukker og sukrin til en lett eggedosis. Smelt smøret og bland med melken. Ha det i eggedosisen. Bland det tørre og ha det i deigen til slutt.
3. Fordel røren i muffinsformene. Hell oppi bær/smak av eget ønske. 
4. Stekes i 15-25 minutter. Sett klokka på 15 først, for så og følge med etter 5 og 5 minutter. 
5. Pynt gjerne muffinsene med melis eller annet pynt, dersom det skal se litt "bedre" ut for eventuelle gjester. 

Funker veldig bra som dessert, eller til kaffen. Nam! Da er det bare å doble dersom det blir mange gjester. Oppskriften er inspirert av denne fra tine.no.

20.01.2015

Min lille hjelperI vår lille leilighet på Nøtterøy er det nesten en liten dyrehage. Katten Max og de to marsvina Millie og Hermine, som forresten også er mor og datter. Max synes det er såå spennende med de to rare klumpene, og spesielt når jeg skifter på buret deres. 

Da er han overalt og passer på, snuser litt og ligger langflat rundt buret. Han har fått snuse enda nærmere dem før, og det gikk veldig fint! Marsvina er også veldig nysgjerrige på han, og går mer enn gjerne bort. Da er det faktisk Max som blir skremt og skvetter unna.


Nå er det snart lunsjtid, snakkes!

- Silje & Max

 • Dato: 20.01.2015
 • Tid: 12:35
 • Kategori: Katt
 • Kommentarer: 2
14.01.2015

Kattens nye favorittstedDet er tomt i leiligheten uten kjæresten, og det tror jeg Max også merker. Han er veldig rastløs og vil leke hele tiden, og tyr stadig til flere kreative løsninger når mammaen hans er opptatt.

I går prøvde jeg å spise en rolig middag, og satte meg på kjøkkenet uten verken TV eller mobil. Leste et sted at det er bra å spise uten og styre med noe annet samtidig, for da utløser man stresshormoner og hele den regla der.Så da tenkte jeg at jeg skulle prøve og spise i fred og ro. Men med et katt i huset er det litt for mye og håpe på. Max fant ut at han skulle flytte inn i papirsøppel-haugen, og tok seg godt til rette der. Han raste ned hele papir-stabelen og hoppet rundt når jeg kom for å rydde opp. Katter er så rare.

- Silje og Max

 • Dato: 14.01.2015
 • Tid: 12:17
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 4
12.01.2015

Så var det oss to igjen

Da har Marius dratt til skolen sin i nord, og det er meg og Max igjen. Merker hvor tomt det er uten kjæresten. Tror Max savner han også, virker som han leter litt. Etter og ha sagt ha det til Marius, dro jeg hjem og satte på film. Måtte jo ha noe annet å tenke på! Så da var det meg, Max og jentene fra Sex and The City. I dag hadde jeg "skolestart" for nettstudiene mine. Jeg studerer via NKS nettstudier, og bestemmer jo egentlig selv når jeg skal ha innleveringer og når jeg skal jobbe. Men jeg prøver å være disiplinert, og stod opp 08:00 i dag. Jeg og kusina mi gikk en tur, og nå har jeg planlagt studieåret fremover. Jeg studerer "featurejournalistikk" i år, og er snart ferdig med det første studiet "Skrivelyst". Anbefaler begge! Skal skrive litt mer om det senere, nå må jeg jobbe litt!

 - Silje & Max

 • Dato: 12.01.2015
 • Tid: 12:39
 • Kategori: Katt
 • Kommentarer: 0
08.01.2015

Dagens smoothie-oppskrift

Til jul fikk jeg en smoothie-maskin av Marius, kalt "Smoothie Twister Blender" fra OBH Nordica. Den er kjempesmart, og alt blendes rett i flasken. De siste dagene har jeg brukt den hver dag, og jeg får så lyst til å teste ut forskjellige smaker.

Jeg vil jo helst at smoothien skal være supersunn, men begynner litt forsiktig. Så blir nok smoothie-oppskriftene jeg legger ut sunnere og sunnere etter hvert.Jeg er veldig fornøyd med den, eneste er at man ikke må bruke for store biter med frukt. Men de fleste fryste biter er jo ganske små, og det er jo bare å kutte opp de andre  fruktbitene i mindre stykker. Du finner maskinen her!Jeg kommer til å teste ut forskjellige smaker, og legger ut her om jeg blir fornøyd! Jeg vil helst at smoothien skal være sunn og smake godt, og at den gjerne  har innslag av noe grønt (som ikke nødvendig smakes.) Her kommer dagens smoothieoppskrift: 

En banan
10-15 bringebær
En god neve blåbær
3 spinatputer
Litt tropisk nektar

TIPS: Putt oppi litt sitron eller limesaft, så kan du garantere at grønnsakene ikke kjennes! 

Nammmm! Digger at man bare kan skru på lokket på flasken, også er den klar. Raskt, enkelt og den beste frokosten spør du meg.

- Silje 

07.01.2015

Pusebesøk

I går fikk Max besøk av katten som bor i 1.etasje, Hannibal! Siden vi har to katter i samme hus, har vi tenkt at de i alle fall burde vite om hverandre. Det er jo ikke umulig at de kan bli vant til hverandre, så lenge man går frem riktig. Men det er jo ikke bare lett, katter er jo ikke kjent for å være så veldig glad i andre katter.

Det gikk likevel overraskende bra! Hannibal er jo så skjønn, han gikk rett bort til Max og snuste på ham. Vanligvis pleier jo Max å reagere veldig, men han lagde ikke en lyd. Han var nok litt skeptisk, men det gikk veldig greit. De var så søte! Da Hannibal hadde dratt, var Max helt slått ut på gulvet. Kanskje de kan bli venner en dag?


Max etter besøket hans hadde dratt.

 • Dato: 07.01.2015
 • Tid: 20:44
 • Kategori: Katt
 • Kommentarer: 0
05.01.2015

Å jobbe for Topp

For to år siden begynte jeg å jobbe i Topp, noe som var veldig gøy! Jeg var der i 1 år, og har jobbet litt frilans for dem siden. De er en så fin gjeng, og lager et utrolig bra blad! I desember byttet Topp navn til ToppGirl, i tillegg til nytt og fresht design. Jeg digger det!

Da jeg begynte på dette blogginnlegget, så jeg at Max hadde lagt seg godt til rette oppå ToppGirl-bladet. Smelt, da måtte jeg bare knipse bilde av søtingen. Rett før jul skrev jeg en del saker til nettsiden toppgirl.no, noe jeg koste meg veldig med. Jeg og Max har også sneket oss inn på den nye spalten "Pels og Poter", hvor man kan legge ut bilde med dyret sitt og tagge #toppgirldyr.

Gleder meg til å se de neste numrene av ToppGirl, tror det blir veldig bra!

 • Dato: 05.01.2015
 • Tid: 23:00
 • Kategori: Jobb
 • Kommentarer: 3
04.01.2015

En søndagstrøtt katt

Det har vært en fin søndag med både litt jobbing og en lang gåtur. Max har slappet av som bare katter kan, og snart får vi besøk. Vi skal spise sushi, og det er jo SÅ digg! Tror Max kommer til å bli ganske innpåsliten når vi åpner lokket på sushiboksen..

I morgen er det mandag og ny uke, og det blir veldig bra. Planen er å komme seg tilbake i hverdagsrutiner, stå opp tidligere og få mer ut av dagen. Nå har vi sløvet hele juleferien, noe som har vært deilig! Men nå er det på tide med de vanlige rutinene igjen. Jeg gleder meg!

 • Dato: 04.01.2015
 • Tid: 17:20
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 0
03.01.2015

Oppsummering: 2014

I starten av året bodde jeg i Lofoten, i et hus sammen med Marius og Max. Jeg hadde jobb i Lofotens største avis, og jobbet frilans med artikler og magasiner. Det er alltid gøy å ta en liten oppsummering på slutten av året, og mimre litt tilbake. Jeg tenkte at jeg kanskje ikke hadde reist så mye, men det har jeg visst.. Her er mitt 2014!

JANUAR: Englandstur og jobb i Lofoten 

Jeg og Marius startet året med å reise til Harry Potter Studio Tour i England, en utrolig fin tur. Anbefales! Selv om jeg ble syk og ser helt dust ut i den bilen... Jeg skulle på tur til både Sri Lanka og Los Angeles, men da jeg skulle dra fikk jeg nesten kalde føtter. Var så kjipt og dra fra Marius og Max!


FEBRUAR: Sri Lanka + Los Angeles

Mamma ble med på turen til Sri Lanka, noe som var utrolig koselig! Vi reiste med Samadhi-opplevelser, og hadde en herlig tur med yoga og skrivekurs. Vi bodde på en helt sykt fin retreat med lokale kokker og store villaer helt for oss selv. For en tur! Vi hadde også en dag i Dubai, som var veldig gøy å oppleve... Etter vi hadde landet i Norge etter Sri Lanka-turen, fikk jeg én natt i Oslo hvor vi var på visning av Marius sin film. Så reiste jeg til Los Angeles dagen etter.. Hjelp!
I Los Angeles skulle jeg være i en måned, så det var ganske tungt å dra fra Marius etter så kort tid sammen.

Men plutselig var jeg i USA, og sov hos en kjempekoselig norsk dame som jeg fikk leie hos. Grunnen til at jeg var der borte, var for å dra på skuespillerkurs med coach Ivana Chubbuck, som er råflink!

MARS: Los Angeles, hjem til Norge + jobb


.. selv om Elisabeth (som jeg bodde hos) var helt herlig og dro meg med på mye rart - og skuespillerkurset var sykt bra, fikk jeg veldig hjemlengsel. Da var det så koselig at gærne Frida reiste til LA den siste uka jeg var der, og vi dro sammen hjem!  #wannagoback !!

Da jeg kom hjem, var jeg på opptaksprøve til NSKI (Norsk Skuespillerinstitutt) og dro tilbake til Lofoten hvor jeg jobbet masse! Funfact: Jeg kom ikke inn på NSKI, og ble utrolig lei meg. Men begynte derfor å legge en ny plan for det kommende året (som bestod av jobb og nettstudier), mens jeg stod på venteliste. 

Da jeg fikk en telefon fra NSKI i august om at jeg hadde kommet inn likevel, måtte jeg si nei. Da var jeg blitt så glad i min nye plan, selv om jeg lurer fælt på hvordan ting hadde vært om jeg sa ja!

APRIL: Påske i nord,  jobb og BLÅTT HÅR!

Vårmagasinet kom ut, og jeg snek meg på trykk. Skrev og jobbet masse, og hadde påsken i Lofoten med Marius og Max. Vi feiret også bursdagen til Max som ble 1 år, sammen med en annen katt. Selv om de to hovedgjestene ikke kom helt overens..

 Maria kom på besøk til Lofoten, og hun hjalp meg å farge håret blått! Ble så fornøyd, og farget det jevnlig selv etter det.

.. Jeg solgte også inn en tre siders sak til favorittmagasinet Stella om Sri Lanka-turen! Dette kom ikke på trykk før i oktober, men det var verdt ventetiden. Synes det ble så fint resultat!MAI: Bursdag og SNØØ

Jeg elsker jo egentlig mai måned, men denne måneden var litt tung. Det var mye jobb som var veldig gøy og spennende, men jeg hadde litt hjemlengsel og savnet finværet.

Vi hadde SNØ på 17. mai, mens alle her hjemme på Østlandet fortalte om den varmeste 17.mai-feiringen i historien. Marius var også i Cannes på filmfestival, men kom akkurat hjem til bursdagen min 29. mai. Den feiret vi sammen i Henningsvær, og det var en veldig fin dag!JUNI: Vi flyttet ut!

Sola kom til slutt, og da var det klart for det som skulle bli Lofotens beste sommer på lenge. Vi rakk ikke så mye av den dessverre, siden vi flyttet ut i midten av juni. Da kom mamma, pappa og hunden vår Billy opp med campingvogna, og vi campet oss nedover Norge. Veldig kos!

.. Jeg fikk sommerjobb i Topp igjen, og gledet meg til å sette i gang. Selv om jeg visste at det ville bety null sommerferie på meg.JULI: Oslo-sommer og TOPP

Jeg flyttet til Oslo, i en bitteliten leilighet på toppen av Grünerløkka. Det passet perfekt for Oslo-sommeren, da jeg jobbet for Topp og vi hadde filminnspilling i Oslo for kortfilmen som jeg og Marius hadde skrevet. 

.. Selv om det ble NULL tid til soling og nyting av det varme sommerværet, var det gøy med Topp-jobb og jeg koste meg masse. Møtte blant annet de sjarmerende gutta i The Fooo Conspiracy, og dro på jobbtur til London. AUGUST: Sommerfilmskole og litt ferie

Jeg og Marius jobbet med sommerfilmskole i 2 uker, og hadde et par dager ferie på sørlandet, med blant annet en natt på Kragerø Resort som var bursdagsgaven min til Marius. Det var SÅ koselig. Vi la vekk alt av teknologi, og koste oss med bading, trening, god mat og en stor suite. 


.. I slutten av august reiste Marius til filmfestivalen i Haugesund, og jeg klippet av meg den blå dipdyen og fikk superkort hår. Så ble jeg med Marius og Max på flyet til Lofoten, hvor pusen vår skulle bo et halvt år. SEPTEMBER / OKTOBER: Studier og fast blogger!

Etter jobbing i Lofoten, begynte jeg for alvor med nettstudiene mine som jeg tar via NKS.no. Jeg fikk også jobb som fast blogger for NKS, noe jeg synes er kjempegøy. Jeg satt i leiligheten min i Oslo og jobbet med studieoppgaver, og var med som statist på Hotel Cæsar et par ganger. 

Marius kom også ned til Oslo en helg, og vi var på kurs med Ivana Chubbuck, superspennende! (Samme dama som jeg dro helt til Los Angeles for å ha kurs med.. Ironisk)


 

NOVEMBER: Kos og jobb i Lofoten

Etter en måned med mye studier og koselige besøk i Oslo, dro jeg i november opp til Lofoten. Der var jeg en hel måned! Ikke helt planlagt, men var lurt i forhold til jobbing. Jeg hadde savnet Marius og Max mye, så det var veldig godt å være hos dem igjen.  DESEMBER: Flytting til ny leilighet og TOPP-jobb

Jeg flyttet ut fra Oslo og inn i leiligheten på Nøtterøy! Kusina mi og kjæresten bor i 1.etasje, og jeg i 2.etasje. Trivdes fra første stund, og gjorde klart til Max og Marius skulle komme hjem til jul. 

Fikk frilansjobb i Topp (Eller ToppGirl som det heter nå!) , og jobbet med nettstudier. Startet også denne bloggen!

 

.. Rett før jul reiste jeg en uke opp til Lofoten for å jobbe litt, og hjelpe til med Max på hjemreisen. Han er veldig grei å reise med, men det kan være godt å være to.

Gutta mine kom hjem til jul, og vi koste oss masse her i leiligheten i desember. God mat, masse kos og serier. Nå nyter jeg dagene med Marius før han drar avgårde til skolen sin i Lofoten igjen. Jeg starter et nytt skrive-studie på NKS.no snart, og gleder meg til å sette i gang med det. I tillegg blir det forhåpentligvis også en del frilansjobb, og andre spennende planer som jeg håper går i orden!

Jeg planlegger daglige oppdateringer her på bloggen, og har også en del planer for den. Håper dere vil følge meg og Max videre i månedene som kommer!

Gleder meg masse til 2015! 

 • Dato: 03.01.2015
 • Tid: 13:56
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 4
01.01.2015

Katt i IKEA-pose

Første dagen i året har gått til å rydde vekk fra gårsdagens fine feiring! Det er så deilig å ha Marius her sammen med meg og Max. Neste uke reiser han tilbake til skolen sin i Lofoten, så jeg nyter hver dag mens han er her. 

Max koser seg rundt om kring i leiligheten (gjerne i en IKEA-pose), mens Marius spiller på Playstation. Nå skal vi snart begynne på maten til vi får nye gjester i kveld. Det blir god mat og brettspill, som vi har skikkelig dilla på for tiden.

GODT NYTTÅR!


 • Dato: 01.01.2015
 • Tid: 18:24
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 0

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no