hits
31.01.2016

TIPS FOR MOTIVASJON

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som sikkert mange andre, går motivasjonen min opp og ned. Ikke bare motivasjonen, men troen på at jeg kan få til noe. Og spesielt har den vært på viddene de siste dagene. Jeg jobber veldig med spørsmål man kan stille seg som påvirker dagen din, blant annet disse jeg tipsene om tidligere høst HER. Synes de er veldig effektive!

Men i dag merket jeg at jeg trengte noe mer. Og da så jeg de to bøkene som mentaltrener Erik Bertrand Larssen har skrevet, som stod i hylla. Husker at jeg kjøpte disse for lenge siden, men tenkte at jeg skulle spare de til jeg trengte de som mest. Og det føltes sånn i dag. Jeg leste 50 sider, og så satt jeg plutselig og jobbet med et prosjekt jeg snart må bli ferdig med, og rett etterpå fikk jeg idé til dette blogginnlegget. Gleder meg til å lese resten, for å si det sånn!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du kan kjøpe "Bli best med mental trening" HER (affiliate-linkog "Helvetesuka" HER (affiliate-link). Ser ut som de er på tilbud nå!

Har du lest bøkene hans? 

- SILJE ♥

30.01.2016

EN HEMMELIG GRUNN TIL AT JEG FIKK KATT

Det er mange grunner til at jeg fikk meg katt for to år siden. Jeg har ønsket meg katt hele livet, men vi kunne ikke ha det i oppveksten min. I tillegg hadde jeg og kjæresten snakket om det i flere år.

Men, det er én grunn til. Og jeg tror egentlig ikke jeg har snakket med noen om det. Kanskje tullet litt om det? Det er nemlig sånn at jeg har en ekstrem dragning mot Los Angeles, av en eller annen grunn. (Dette gir mening til slutt, jeg lover)

Jeg var i LA for første gang i 2012 og ble forelsket. Knappe to måneder etter min første tur dro jeg tilbake igjen for å konkurrere i skuespill. Her opplevde jeg mer av LA, på godt og vondt. Dette tenkte jeg å dele i et innlegg senere, men uansett - jeg hadde fortsatt en dragning mot LA og ville bare tilbake. 
LA fanger meg totalt. Med blå himmel, sol og palmer. Med et travelt liv, gigantiske butikker og magiske underholdningsparker. I LA er det lov å drømme stort. Har du ikke store drømmer her, er du rar. Med andre ord helt motsatt av Norge. Og jeg følte meg hjemme. 

Etter min andre tur i LA, fikk jeg jobb i magasinet Topp hvor jeg så paparazzi-bilder fra LA hver eneste dag. Jeg følte meg oppdatert på alt som skjedde der borte. Etter året i Topp hadde jeg plutselig alle muligheter foran meg. Jeg kunne studere hvor jeg ville i verden. Jeg kunne reise hvor jeg ville. Jeg hadde erfaring som journalist og kunne søke jobber om jeg ville det. Jeg skjønte at jeg måtte ta et valg, finne ut om det var riktig for meg å rette snuta mot California.

Jeg tok et skikkelig grundig valg, hvis det gir mening. Tro meg. Jeg skrev lister. Jeg googlet, jeg snakket med folk. Skrev dagbok. Skrev lister igjen. Og til slutt, etter lang tids vurdering og grubling og tenkning - skjønte jeg at det ikke var riktig for meg å bo der. Det er i Norge jeg trives best.

Men har du noen gang bestemt deg for noe du ikke skal gjøre, og så gjør du det likevel? Nemlig. Jeg stolte ikke på meg selv, og tenkte at jeg må ha noe som holder meg i Norge. For jeg har jo faktisk funnet ut at det er her jeg vil være. Og ta daaa - vi fikk oss katt. 

Det er mange grunner til at LA ikke passer som mitt hjem. Men det er også like mange grunner til at jeg har det fantastisk når jeg er der. Det har blitt mitt lille paradis som jeg kan besøke i ny og ne ♥ Og det passer meg faktisk perfekt. 

- SILJE 

 • Dato: 30.01.2016
 • Tid: 18:24
 • Kategori: Katt
 • Kommentarer: 0
29.01.2016

6 NETFLIX-FILMER DU MÅ SE

Det er fredag, du er kanskje ikke så keen på Senkveld, eller har bare veldig lyst til å se en film. Altså, hvor lang tid bruker man ikke på og bare velge film på Netflix? Selv digger jeg og få tips til filmer som jeg vet ligger på Flixern (ja, ble plutselig hipp her). Da har man liksom LITT mindre å gå etter.

Først tenkte jeg å gi dere 10 tips, men det ble jammen meg for mange det også. Så nå har jeg tatt på meg Netflix-capsen og gått i tenkeboksen - her kommer 6 filmer jeg anbefaler!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. SKREKK - The Woman In Black
Det er en stund siden jeg så denne, men jeg synes den var skikkelig ekkel. Og det skal jo grøssere være! I tillegg er den verdt det nesten bare fordi det er gøy å se Daniel Radcliffe i en annen rolle enn Harry Potter. 

2. DRAMA - The Boy in The Striped Pyjamas.
Denne må man bare ha sett i løpet av livet, så enkelt er det. Den ga meg en ny forståelse hvor hva som faktisk skjedde under andre verdenskrig, og hele filmen oppfatter jeg som skikkelig viktig. Den er velskrevet, med god oppbygging og historie. Men så er det også greit og vite at den ikke akkurat skaper steming for bylivet etterpå.

3. KOMEDIE - Horrible Bosses 2
Amerikanske komedier er veldig smak og behag, men jeg lo veldig av denne. Den beste med hele filmen er nesten tabbene som kommer på slutten, men du må liksom ha sett hele for å synes de er morsomme. Og Jennifer Aniston er jo best!4. ANIMASJON - Madagaskarpingvinene - Filmen
Før du himler med øynene over dette forslag, stopp en halv. Gi denne filmen en sjans - og lov meg at du ser den på engelsk. Jeg lo så jeg gråt da jeg så den, og kan fortsatt få fniseanfall bare ved tanken på enkelte av scenene i denne filmen. Men jeg hadde INGEN forventninger, for jeg er ikke så fan av Madagaskar-filmene i utgangspunktet. Så: senk forvetningene, se denne. Og nyt. 

5. THRILLER - Gone Baby Gone
Jeg elsker denne filmen! Synes Ben Affleck imponerer som regissør, og tenkte lenge på den i ettertid. 

6. ROMANTIKK - 50 First Dates
Denne filmen vet jeg er skikkelig elsket og hatet. Mye fordi Adam Sandler er med, men jeg synes faktisk dette er den beste rollen han har gjort. Kanskje det sier mest om han, men jeg synes det er noe med denne filmen altså. Kjemien mellom han og Drew Barrymore, og at det ikke baare er kliss, men mye moro også. Er mye dårlig humor også, men i bunn og grunn er historien bare skikkelig skjønn, og du kjeder deg ikke et sekund.
Håper du likte tipsene! Kanskje du har sett noen av disse? 

- SILJE ♥

PS:
Nei, jeg har ikke en Netflix-caps altså.. Det står egentlig "NYC" på den, men måtte bare prøve og photoshoppe så det ser ut som det står Netflix. Sykt teit, jeg vet. 

 • Dato: 29.01.2016
 • Tid: 16:57
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 8
29.01.2016

NY DAG - NY HÅRFARGE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Etter at jeg farget håret brunt, har jeg vært overrasket over hvor lenge fargen til Garnier Nutrisse holder seg. Trodde liksom at hjemmefarging bare var tull, men herlighet så mye jeg sparer på å farge hjemme. (Unnskyld alle frisører) Dersom jeg velger og gradvis gå over til blondt igjen, må jeg nok en tur til frisøren da. For ingen kan fikse lyse striper som dem! (Måtte få inn litt skryt også, for å veie opp) 

Anyway: I dag var det på tide og friske opp fargen litt. Jeg prøver en tone lysere hver gang jeg farger håret nå, og denne gangen ble det en gyllenbrun farge. 

FØR:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og ja - assistentene mine er med overalt. Også på badet når mamma farger håret: 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ETTER:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er ikke ekstremt stor forskjell, men synes fargen ble mer jevn og fresh nå! (Begynte selvfølgelig å blåse og regne EKSTREMT på de to siste bildene her, så håret ble vått på grunn av det. OG jeg strevde som en gal for å holde meg inne i bildet..)

Gleder meg til å farge neste gang, til neste nyanse :-)

- SILJE ♥

#hårfarge #garniernutrisse #hårfarging #hjemmefarge #skjønnhet #hår

 • Dato: 29.01.2016
 • Tid: 12:37
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 4
27.01.2016

DE GALE BLOGGERNE

Det er mye snakk i blogger og media om dagen om de gale og PR-kåte bloggerne. Hvem er de? Jo, alle de som ikke er på topplisten, men som ønsker å komme dit. Alle bloggere som ikke tjener penger på blogging, men som vil gjøre alt for å oppnå akkurat det. Koste hva det koste vil. 

Det er mye fokus på at de nye bloggerne gjør alt galt. De flasher det som er å flashe, de åpner seg opp om de mest personlige ting (noen med god hensikt, men ikke alle).  Bloggtitlene skriker om om voldtekt, graviditeter, nakenbilder og uthenging av andre. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg vil slå et slag for de bloggerne som ikke tyr til disse midlene. For ingen nevner dem. Og det er enda flere av disse. Som bærer på en drøm om å underholde, skrive, inspirere og engasjere. Som hver dag står opp for å sjekke statistikken og planlegge neste innlegg. Og som vet at hvis de bare hadde "dratt på litt" på tittelen til det neste innlegget, så ville statistikken blitt doblet. Kanskje tredoblet til og med. 

Selv ønsker jeg å være i denne kategorien, heller enn den kategorien som deler innlegg med titler som "JEG ER FORELSKET", når man har kjøpt ny genser. Hvor det står: "HAR FÅTT GRAVIDMAGE", når det egentlig bare handler om å spise for mye middag. 

Jeg ønsker heller å være i en kategori som tar den vanskelige veien. Den veien som tar mye lenger tid, men som er jeg sikker på føles mye bedre når man kommer i mål.

Men akkurat nå tenker jeg ikke spesielt på meg, for dere som leser bloggen min vet  jo at jeg drømmer om å leve av å skrive. Men det er SÅ mange der ute som jobber hardt hver eneste dag for å levere en god blogg. Mange av dem helt gratis. Og jeg håper alle dere som leser blogger (eller mener noe om blogging) ikke glemmer at det er mange av dem også. 

Vi er ikke perfekte. Men det vet vi, og det er akkurat det vi vil vise. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Når alt dette er sagt, så håper jeg du aldri vil føle deg lurt av mine bloggtitler. Men jeg har såpass journalistisk kunnskap at hvis noe dramatisk har skjedd, så vil ikke overskriften være så kjedelig som "En ny dag".  Mitt lille motto er at hvis tittelen min sier at noe dramatisk har skjedd, så skal det VÆRE noe dramatisk som skjedde.

Med andre ord:
Den dagen jeg skriver "JEG ER GRAVID", så skal jeg søren meg være det også.


- SILJE ♥

26.01.2016

10 ting til morsdagen ♥

Det er bare to små uker til morsdagen, og jeg fikk så lyst til å prøve meg på og lage et innlegg med det som heter affiliate-linker. Prøvde å finne noe for en hver mamma der ute! Noe komfortabelt, noe trendy, noe søtt, noe gøy og noe som dufter. Håper jeg traff litt, og at du kanskje finner noe til akkurat din mamma ♥ (eller en annen du kjenner som er mamma?) 


Tangle Teezer-børste HER - Hvit (og kul!) cardigan HER Ullsokker HER - Øyekrem HER - Hårkur HER


Duft til hjemmet HER - Fargeleggingsbok HER - Hansker HER

 


Veske HER - pysj HER

Var det noe her du fikk lyst til å gi på morsdagen? ♥

- SILJE


#morsdag #linker #mote #shopping #mamma #tips

 • Dato: 26.01.2016
 • Tid: 18:14
 • Kategori: Mote
 • Kommentarer: 7
25.01.2016

OPPSKRIFT: SUNN (!) OG RASK PIZZA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er en ting jeg er dårlig på som blogger. Nemlig dette: Jeg planlegger en "fancy" middag fordi jeg vet det kan bli et kult innlegg til bloggen. Handler inn og begynner matlagingen. Denne gangen var det sunn pizza med havregryns-bunn, en oppskrift jeg kom over på Facebook. 

I det bunnen er laget, tar jeg minst tjue bilder fra hver vinkel. (Tuller ikke, dessverre..) Tenker; dette blir et bra innlegg! Og tror på det selv. Pizzabunnen går i ovnen og jeg må vente. Magen begynner å rumle mer og mer for hvert minutt som tikker på klokka. Pizzaen er til slutt ute - på med fyll. Fy søren, så sulten jeg er. Hiver pizzaen i ovnen på nytt og setter meg ned og dagdrømmer om den ferdige pizzaen jeg snart skal ha foran meg. 

Der! Pizzaen er ferdig, ENDELIG. Kaster meg over den ferske pizzaen og hiver to store stykker på tallerkenen. Setter meg ned og spiser, mens jeg registrerer et kamera som står på bordet. Da demrer det for meg. Åååååja, jeg skulle jo blogge om det her! Pizzaen er halvspist, og bildene blir deretter.
Notat til neste gang: Husk å kjøpe en bar eller et eple jeg kan knaske på mens jeg venter på maten..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OPPSKRIFTEN (Inspirert av fitliving.blogg.no sin oppskrift som du finner HER!) 
(til 2 personer)

- 3 dl havregryn
- 3 eggehviter
- salt, pepper og oregano
- litt vann


1. Sett på ovnen på 200 grader.
2. Bland alt godt sammen i en bolle. Hell i vann litt av gangen, eventuelt også mer havregryn slik at det blir en jevn masse. 
3. Form deigen til en pizzabunn på bakepapir, og sett i ovnen. 
4. Stek i 10-15 minutter.
5. Stek f.eks kjøttdeig, kylling eller skjær opp skinkebiter og grønnsaker.
6. Når pizzabunnen er klar, smør på tomatpuré eller ketchup, legg på fyll og ost. 
7. Stek i ovnen i 5-8 minutter.

TIPS: Lag gjerne en salat til dette, så blir det en perfekt middag hvilken som helst dag i uka ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Silje ♥


#oppskrift #sunn #pizza

24.01.2016

DET SOM GIR MEG SØNDAGSFØLELSE

God søndag! I dag har jeg og kusina mi tenkt til å roe den helt ned, etter en bra tur ut på byen i går. Blir sikkert en søndagstur og filmkos også. De to kattene mine er fortsatt veldig opptatt av Hannibal som er på besøk, og de er stadig på besøk hos hverandre.

For å beholde roen i heimen, har vi fortsatt nettingen oppe mesteparten av dagen. De er jo så skjønne der de ligger og holder hverandre med selskap! Kom også til å tenke på hva som gir den gode søndagsfølelsen, og måtte ramse opp noen ting;

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det som gir meg søndagsfølelse:

♥ Nystekte rundstykker

♥ Kattene som slapper av

♥ Seriemaraton eller filmer (med good samvittighet)

♥ En lang og god søndagstur

♥ Rolig jobbing (klarer aldri å legge det heelt fra meg)

♥ Planlegging av uka - mat, blogginnlegg og arbeidsoppgaver

♥  Lov til å spise restene av lørdagsgodtet (hvis det er noe.. hihi)


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva gir deg søndagsfølelse?

 - Silje ♥

 • Dato: 24.01.2016
 • Tid: 12:46
 • Kategori: Katt
 • Kommentarer: 9
23.01.2016

Hva liker DU å lese om?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er aldri lett å vite hva som slår an her på bloggen. Noen ganger klør jeg meg i hodet over hvilke innlegg som gir mange klikk, mens andre ganger er det litt forventet. Men det viktigste for meg er at jeg skriver om ting som leserne mine synes er spennende. Noen ganger treffer jeg, andre gammer bommer jeg - sånn er det bare. Og det er egentlig litt av moroa også :-) 

Men jeg lurer sånn på - hva er det DU synes er gøy å lese om på en blogg? Er det personlige innlegg, outfits, tips eller kattebilder? (Hvis det er det siste, så er du på rett sted!) Hvis du ikke er sikker, så kan du jo tenke på hva som gjør at nettopp DU klikker deg inn på et blogginnlegg? Bildene? Teksten? Eller er det helt tilfeldig?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hadde blitt så glad om du vil fortelle meg hva du liker å lese om, jeg vil gjerne vite hva leserne mine liker! Og helt lov å være anonym.. :-) 

- Silje ♥

 • Dato: 23.01.2016
 • Tid: 18:06
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 6
22.01.2016

DA TAR VI HELG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Freedag! Selv om jeg har hjemmekontor og nok må stå opp til samme tid på lørdag og søndag for å jobbe, liker jeg likevel å tenke at jeg "tar meg helg". Hva nå det betyr, haha. Har støvsugd og ryddet i leiligheten, marsvina har fått rent bur og kattene har ren kattedo. (Spennende info...)

Jeg og kusina mi skal på middag til morfar i dag, det gleder vi oss til :-) Og så begynner jo Idol i dag, flere som skal få med seg det?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God helg til deg! Hva er dine planer? :)

- Silje ♥

 • Dato: 22.01.2016
 • Tid: 16:23
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 4
21.01.2016

HÅR-MIMRING OG NYE PLANER

I dag begynte jeg å tenke på nye planer for håret, nå som det nærmer seg lysere tider. (Vel.. om sånn to måneder i alle fall) Har veldig lyst til å gradvis bli blond igjen, men synes det har vært så gøy å være brunette nå et halvt år. Vi får se. Har også en pakke med dipdye-farge, som jeg har lyst til å prøve til sommeren. Hvilken farge det er får bli en overraskelse! Har mimret litt tilbake til håret mitt de siste to årene med disse bildene:


__________________________________________________________________________________________________Hvilken hårfarge synes du jeg kler best? Og har du egne hårplaner som du vil dele med meg? :-D

- Silje ♥

PS: Og hvis du nå tenker "whaat, et helt innlegg om hår??" - så må jeg si at dette er veldig hellig for oss jenter. Hihii

 • Dato: 21.01.2016
 • Tid: 16:29
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 6
20.01.2016

EN TYPISK DAG PÅ MITT HJEMMEKONTOR

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tenkte jeg kunne dele hvordan en typisk dag på mitt hjemmekontor er! Selv om alle dager er forskjellige, har jeg jo en liten mal som jeg prøver å følge. 

06-08: Jeg prøver alltid og stå opp i løpet av dette tidsrommet her, nesten uansett om det er helg eller ikke. Klarer det ikke alltid, (heh) men jeg får så fort vondt i hodet om jeg sover lenger enn dette.

08-09: Her er både jeg og Marius oppe av senga, Marius setter på kaffe og vi spiser frokost sammen. Kanskje begynner vi og pusle med dagens gjøremål mens vi spiser, synes dette er så deilig start på dagen! 

10:00: Har tatt plass på kontoret og forhåpentligvis sittet der en stund og jobbet. Ofte setter jeg i gang med dagens blogginnlegg på denne tiden, (siden det må være godt lys) eller sender mailer (blogg-avtaler, pitche artikler, studie-greier ++).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

13:00: Etter jeg har tatt bloggbildene, tar jeg kanskje en liten pause hvor jeg og Marius spiser lunsj og ser noe på Netflix. Godt å koble av litt midt på dagen også!

14:00: 
Tilbake på hjemmekontoret hvor jeg prøver å være effektiv og gjøre så mye jeg kan av det som står på To Do-lista. Det kan være alt fra å skrive artikler, skrive på egne prosjekter, jobbe med bloggen, eller studere. 

16:00: Pleier å publisere blogginnlegget en gang rundt denne tiden, for da tenker jeg at folk kommer hjem fra jobb og har tid til å kikke litt på nett :-)

17:00: Prøver å runde av på denne tiden, for jeg har lært at jeg trenger tid til å koble litt av. Da spiser jeg middag med kjæresten, ofte til noe spennende på Netflix. Så går vi kanskje en tur på butikken og handler, drar inn til byen, møter venner - eller bare koser oss hjemme. 

21:00: Det er ikke alltid vi klarer å legge vekk arbeidet, så rundt denne tiden setter vi oss kanskje og jobber eller leser. Så lenge man ikke jobber for lenge, så er det ofte veldig kos med litt kveldsjobb også.  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kos med pusene er det jo også en del av i løpet av dagen♥ Enten de vil eller ei!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så kommer kvelden, og da prøver jeg å legge meg før klokka slår tolv. Målet er 23:00, men det er ikke alltid lett!

Kjenner du deg igjen i noe fra dagen min? Hvis noen som leser dette har blogg, hadde det vært gøy og se deres dag også!

- Silje ♥

 • Dato: 20.01.2016
 • Tid: 16:04
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 2
19.01.2016

KONTOR I SENGA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da er jeg hjemme hos mine to pusekatter igjen. Etter en utrolig fin helg hos kjæresten, tok jeg toget til Trondheim i går hvor jeg møtte Susanne. Så var det ut og fly på kvelden, (et lite rist og jeg tror jeg skal dø) og nå sitter jeg her i leiligheten. 

Jobber med flere skriveprosjekter om dagen, og bruker senga som kontor! Der er det først og fremst behagelig - og plass til masse ark og notater. Helt til kattene selvfølgelig får for seg at de må tråkke over ALT for å finne det perfekte stedet å ligge.. Jaja, men må jo elske disse kattene. Kusina mi og katten hennes er fortsatt på besøk, knipset et bilde av Hannibal som nettopp hadde våknet i stad:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGleder meg til en ny uke med jobb og blogging! 

- Silje ♥

 • Dato: 19.01.2016
 • Tid: 15:42
 • Kategori: Katt
 • Kommentarer: 6
17.01.2016

8 TIPS FOR EN ENKLERE HVERDAG

Alle har vi små utfordringer i hverdagen, noen store og noen små. Man deler kanskje ikke alle de samme utfordringene, men sikkert noen av dem. Jeg håper at noen av disse kan hjelpe deg! 

1. Fanget av Facebook: Har du noen gang opplevd og "forsvinne" inn i Facebook når du bare skulle sjekke det i 5 minutter på PC-en / Macen? Plutselig er det en morsom video du må sende til en venn, et album med bilder som er sykt gøy og se igjennom, eller en masse nyhetsartikler du bare må lese. Før du vet ordet av det har det gått flere timer. Løsningen kan være å bruke messenger.com. Da kan du sjekke det viktigste: om noen har snakket til deg. Og du blir ikke fanget av en masse saker, bilder og videoer. Dette funker ekstremt godt på kontoret, eller når man studerer :)

2. Søndag = planleggingsdag: Dette gjør også resten av uka enklere. Bruk søndagen til å planlegge mat for alle de syv neste dagene - Du slipper unødvendig stress og sløsing med tid! I tillegg er søndag den perfekte dagen for å skrive handleliste, ha bakedag eller planlegge andre ting som du vet vil dukke opp i løpet av uka.

3. Morsom sparing: Jeg nevnte dette punktet i innlegget om hvordan man sparer mer penger, og måtte selvfølgelig teste det ut. Hvis du synes det er vanskelig og sette av summer til sparing og får dårlig samvittighet for det, MÅ du prøve dette. Sparingen skjer uten at du tenker over det, og trekkes hver gang du bruker kortet eller betaler regninger. Jeg startet nettopp å gjøre dette hos DNB, og har allerede spart over 100 kr. Penger jeg nok aldri ville satt over til sparing i utgangspunktet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Vaske i dusjen: Kanskje dette er et rart tips, men jeg synes det er veldig lurt! Har du noe du eegentlig bør vaske hver uke, men som du utsetter og utsetter? Selv synes jeg matavfallsboksen blir ganske ekkel hver uke. Mitt tips er og sette denne i dusjen (eller noe annet du bør vaske for hånd), og vask den neste gang du dusjer. Vi jenter bruker jo gjerne hårkurer som skal sitte i håret i mange minutter - og nå vet du jo hva du skal gjøre mens du venter, sant?

5. Vann ved senga: De fleste jeg kjenner sier ofte at de ikke drikker nok vann. Det nevnes ofte av helseeksperter, og kan blant annet motvirke hodepine. Sett en flaske vann ved senga og drikk denne når du står opp og når du legger deg. Sliter du med å stå opp, hjelper det å drikke før du sovner, så du kommer deg raskt opp dagen etterpå ;-)

6. Rydde hodet med almanakk: Jeg er helt avhengig av å skrive ned avtaler og planer i almanakk, og har gjort det siden jeg var liten. Anbefaler personligalmanakk, er så gøy og lage egendesignet versjon!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7. Hår-problemer: Våkner du med håret til alle kanter hver morgen? Begynn og flette håret i en løs flette kvelden før, og problemet er løst - i tillegg har du en fin frisyre for dagen. 

8. Middag: Hva SKAL vi ha til middag? Punkt nummer to kan være vanskelig dersom man har gått helt tom for ideer til middager. Fine steder og få inspirasjon til gode middager og andre matretter er matprat.no (de har en veldig bra app også) Godt.no - og billige, spennende retter fra Rema 1000. Har du noen lure tips som gjør hverdagen enklere? :-)

- Silje ♥

16.01.2016

MINE FAVORITT-APPER

1. Facbook: Alle har vel denne?

2. Olympus Share: Kobler opp denne til Olympus-kamerat, så kan jeg ta bilder med mobilen eller legge over med et klikk!

3. Instagram: Elsker insta 💛

4. IMDB: "Hvor har jeg sett han før?" "Hvilken rate har denne filmen?" "Når kom den filmen ut?" Er avhengig av IMDB ❤

5. Messenger: Bra sted og chatte gratis med venner (hvis man er kobla på wifi), men anbefaler å skru av varslene.

6. Pinterest: Prøøøver og bruke denne mer, sånn at jeg kan roe ned screenshottinga og samle alt her i stedet.

 

7. Narvesen: For en fattig-fjams som meg så er denne alltid fin å sjekke for gode tilbud.

8. Crazy helium: Verdens morsomste app for alle som liker å lage morsomme karakterer. Jeg og kusina mi har laget såå mange sketsjer med denne. Blir aldri lei ❤

9.Spotify: Jeg elsker at man kan sitte i sofaen og bytte sanger fra denne appen. Latmannslivet 4 life.

10. Bloglovin: Super måte og følge alle sine favorittbloggere på.

11. Blogg.no: Gjør at jeg kan sjekke trafikken på bloggen hvor enn jeg er, eller svare på kommentarer og sjekke andres innlegg.

12. Snapchat: Alltid gøy med Snapchat, selv om jeg vurderer og ta en liten pause en gang i fremtiden. Følg med på @siljereistad da vel! Følger tilbake♥

13. Followers: Denne har jeg er anstrengt forhold til, haha. Den gjør at jeg kan sjekke akkurat hvem som unfollower meg på Insta og når. Bruker den til å følge med på hva som evt ikke faller i smak på Instagram, men er jo aldri gøy å miste følgere.

14. Notater: Trenger alltid et sted for å skrive ned plutselige tanker og ideer!

15. Google docs: Elsker google docs. Kan sitte og skrive på Pc-en, og fortsette på mobilen siden alt synkroniseres med en gang.

16. Netflix: Denne får tida til og gå hvor enn man er ❤

17. Google maps: Er avhengig av GPS, og liker denne bedre enn iPhone sin egen!

18. VSCO: Elsker denne til å redigere bilder med.

19. Canon print: Denne bruker jeg til å scanne ting fra printeren!

20. TV2 Sumo: Også et supert tidsfordriv 😀

Har vi noen av de samme appene?

- Silje ❤

15.01.2016

SOLGT EN NY REPORTASJE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja, hei! Bare sitter her med en blomst tilfeldig i hotellsenga jeg. Hadde håpet og få tatt bilder ute mens det var lyst i dag, men jammen gikk dagen fort! Var så deilig og våkne sammen med kjæresten igjen, beste som finnes ♥ Han har måttet jobbe i dag, så jeg har også jobbet med mitt, og har for det meste sittet med nesa nedi PC-en. 

Fikk solgt en ny reportasje til et norsk magasin i dag, og det er alltid like gøy. Det gjør meg veldig motivert til å jobbe på med frilansartikler utover året! Men til noe nesten like stort: Marius dro på trening for noen timer siden, og lovet at han skulle ta med pizza hjem! Hellige banan som jeg gleder meg. Små gleder, altså! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Flere som skal ha pizza i kveld? Blir nesten religiøs jeg altså, det smaker jo som en bit av himmelen! (Okei, Silje.. ro ned nå.)

Håper du har en god helg, med eller uten pizza :-)

- Silje ♥

 • Dato: 15.01.2016
 • Tid: 18:46
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 5
14.01.2016

LOVE TRIP ♥I dag reiste jeg til Trondheim for å besøke kjæresten som er på jobbtur her. Tror jeg smilte fra jeg gikk på flyet i Sandefjord, og til jeg gikk av toget  i Verdal der Marius bor på hotell. Det tok ca en time med tog, så tenkte egentlig å bruke tiden på og jobbe. Men det kriblet sånn i magen, så det klarte jeg jo ikke...

Jeg satte fra meg kofferten på Marius sitt rom i stad, hvor planen var å sove mens jeg er her. Men! Mens vi spiste middag på hotellet, kom to herlige ansatte (les: engler) og slang en nøkkel på bordet og sa vi nesten måtte få lov og bo på et dobbeltrom som var ledig. Så nå har vi flyttet inn her; hvor det er dobbelt så stor plass og dobbelt så stor seng. ♥ Snille, snille mennesker! 

Noen andre bilder fra dagen: 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Frokost på Nøtterøy før avreise ♥


Vondt å si ha det til pusene, men jeg ser dem jo snart igjen ♥Dagens lunsj og "kontor" på flyplassen ♥


Litt av hotellrommet ♥

Imorgen gleder jeg meg til å kikke litt rundt i nærområdet! Skal også prøve og være effektiv mens Marius er på jobb. Har jo et lite skrivebord her på rommet som dere ser, og har litt av hvert og pusle med. Håper du har en fin kveld!

- Silje ♥

 • Dato: 14.01.2016
 • Tid: 19:59
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 4
12.01.2016

KLER JEG BRUNE LINSER?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God tirsdag til deg! For en del måneder siden kjøpte jeg en pakke brune linser som egentlig var tiltenkt en filmrolle jeg ønsket meg. Men da denne filmen ble satt litt på vent, har linsene bare ligget i skuffen. Jeg sjekket datoen på de nylig, og fant ut at de snart går ut på dato (ja, faktisk) - så jeg tenkte å prøve dem en gang for alle!

Naturlig har jeg blå øyne, noen ganger blågrønne - kommer litt an på lyset. Så var ganske spent da jeg prøvde disse mørke linsene. Helt ærlig skvatt jeg en liten meter da jeg fikk de på meg, så det var jo ganske uvant!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så... Kler jeg linsene, eller ser jeg bare skummel ut? Haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uansett var det gøy å prøve! Har du prøvd en annen øyenfarge før? 

- Silje ♥♥

 • Dato: 12.01.2016
 • Tid: 16:02
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 10
11.01.2016

DET BESTE JEG KAN SPISE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Åå, skulle ønske jeg hadde mer igjen av denne maten! På vei hjem fra byen i dag fant jeg tilbud på lakse-sashimi på butikken. Sashimi-laks og ponzosaus ♥ Altså, dette er så DIGG at jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg.

Ble hekta på sushi for noen år siden, men ble så mett av risen som ofte følger med. Så jeg ble forelsket med én gang jeg oppdaget Sashimi, (Se, den er så hellig for meg at den får stor bokstav) som bare er så enkelt som: laks, ponzosaus og sesamfrø. Min nye livrett, mmmmmm!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liker du sashimi?

- Silje ♥

10.01.2016

ET NYTT MÅL PÅ SUNNHETSFRONTENNå er det ikke så lenge siden jeg og Martine kom inn i varmen, etter en liten tur i snøstormen! Og da mener jeg liten tur. Skal prøve oss på en kveldstur også, forhåpentligvis slipper man å bli snødd ned i det sekundet man trer utenfor døra..

Tenkte å oppdatere om hvordan mitt forrige sunnhetsprosjekt gikk, og hva det neste er! Jeg prøvde jo 21 dager i desember med litt strengere regler, men så snart de dagene var over ble det jo jul! Så dere skjønner sikkert hvordan det gikk etterpå. 

Nå har jeg jo besøk av kusina mi som er like motivert som meg, og vi har satt oss hvert vårt mål for de neste ukene. Jeg har også et nytt, personlig mål som jeg har SÅ lyst til å klare. Tenkte egentlig å dele det på bloggen, men tror jeg skal vente til jeg eventuelt klarer det. "Fristen" er i mars, så det blir spennende å se om jeg får det til!

SILJES SUNNHETSREGLER (skal helst følges hver dag)

* Jeg står opp ca 7 hver dag.

* Går morgentur og kveldstur hver dag.

* Spiser sunt, og unngår søtsaker, brus og bakst så langt det lar seg gjøre. Lørdag er alt lov, da. Hehehh.

* Prøver likevel å bytte ut snacks med sunnere alternativer. Frukt i stedet for smågodt. Grønnsaker og kesam-dipp i stedet for potetgull, for eksempel. 

* Legger meg før 00:00 hver kveld, helst 23:00.

* 2 til 3 ganger i uka har jeg en mild treningsøkt.

* Gå til butikken hver gang noe skal handles :-)


(PS: Må selvfølgelig bruke Lofotposten-buffen fortsatt. Er den ikke fin?)

- Silje ♥

 • Dato: 10.01.2016
 • Tid: 17:29
 • Kategori: Livsstil
 • Kommentarer: 12
10.01.2016

MIN ERFARING MED INNSAMLINGSAKSJON

I november lanserte jeg en innsamlingsaksjon, ved å bruke Røde Kors som plattform. Det var første gang jeg gjorde noe sånt, og jeg var mildt sagt spent på hvordan dette kunne gå. Det er nå to måneder og 11 500 kroner siden. Tusen, tusen takk til alle som har bidratt! 

Tenkte jeg kunne dele litt om mine tanker og erfaringer til dere rundt aksjonen, og som en liten notis til meg selv dersom jeg gjør noe sånt igjen:POSITIVT
* Følelsen av å ha samlet inn mat for en hel måned til 191 personer i Syria. 
* Hvem som helst kan starte enn innsamling! Tanken min var jo å bevise det, og det må jeg jo bare håpe at jeg har vist. Det er bare å gå inn på Røde Kors sine nettsider, og ta det videre derfra :-)
* Kontakt med nye mennesker som driver med veldedighet. Veldig gøy!
* Å se givergleden til alle som satte inn var heeelt fantastisk. Og veldig motiverende.
* Lysten på å gjøre mer veldedighet har eksplodert, og det føles veldig godt. 

"NEGATIVT"
* Mange vil si at de skal sette inn, men gjør det ikke. Heheh, der sa jeg det. Sånn er det bare!
* Jeg var overrasket over hvor ubehagelig det føles med oppmerksomheten rundt saken. Jeg har jo en blogg og sånn, så jeg skal ikke late som at jeg ikke takler oppmerksomhet. Men det føles bare så rart når folk skal kommentere hvor flink man er. (Selv om jeg vet det er godt ment) Jeg er ikke beskjeden, men det føles bare ikke riktig. Det er alle som setter inn pengene som skal ha skryt, Røde Kors skal ha skryt, og alle de som reiser ned og gjør en forskjell.
* At enkelte tror at man skal kaste alt man har i hendene og bli frivillig 4 life fordi man har startet én innsamling. Misforstå meg rett, engasjementet til disse folkene er utrolig, men hey. Jeg er nok ikke Malala 2.

Hvis du fortsatt vil være med å gi, kan du gjøre det HER ♥

- Silje

 • Dato: 10.01.2016
 • Tid: 08:05
 • Kategori: Veldedighet
 • Kommentarer: 0
08.01.2016

OPPSKRIFT: SUNN (OG SYKT GOD) LAKSEGRATENG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klar for en sunn og god middag i dag? Om ikke i dag, så MÅ du prøve denne i nær framtid. Aller først må jeg si at jeg ble inspirert av DENNE oppskriften til Kristine Weber, så all kreds til henne. 

Den går som følger: 

INGREDIENSER (for to personer)

1. 2-3 laksefileter (eller annen valgfri fisk. Ørret er også godt i denne!)
2. Brokkoli
3. 1/2 Paprika
4. 10 små tomater (delt i to)
5. Evt. annen valgfri grønnsak
5. 1 boks lett crème fraîche
6. Revet gulost

Tips: Om du vil ha noe tilbehør, er nystekte, grove rundstykker med smør godt til! Det er også godt med litt salt på retten når den er ferdig :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aller først: sett ovnen på 200 grader. Kutt opp grønnsakene og skjær fisken i terninger.  Legg i en ildfast form, med resten av grønnsakene. 
Hell boksen med crème fraîche over fisken og grønnsakene, og strø osten over til slutt. 
Ha formen i ovnen på 200 grader i 20-25 minutter. For sprøtt ostelokk, kan du sette på grillfunksjon de siste 3 minuttene.

OBS: Om du bruker fryst fisk, kan det være lurt å ha tint denne i forveien og klemme ut så mye vann som mulig. Dersom du tar opp fisken samme dag og tiner den rett før steking, husk også og klemme ut så mye vann som mulig, da det kan bli litt "vannete" i formen etter steking.

Håper du prøver dette, det er SUNT og utrolig GODT!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Silje ♥
07.01.2016

PUSEFETTER PÅ BESØK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God torsdag! ♥ Kusina mi og pusen Hannibal er på besøk hos oss denne måneden, og vi koser oss! De første dagene har vi delt leiligheten i to, sånn at Hannibal kan bli vant til leiligheten min før han møter Max og Sander. Og at kattene mine kan vende seg til at det er en ny pus på besøk. 

I dag fikk de hilse på hverandre gjennom nettingen, og det var så søtt! Hannibal malte og snuste på Sander, og alle tre ble liggende på hver sin side av nettingen i lang tid. Da smeltet mammaene deres ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi venter fortsatt noen dager før vi introduserer dem utenfor nettingen, men jeg gleder meg til det skjer! Er helt sikker på at de tre kommer til å gå fint sammen, og at det er gøy for pusene mine med litt spennende nytt besøk :-)

Jeg og Martine har også handlet masse sunn mat for uka, er så deilig og starte januar med sunn (og mindre) mat. Jeg har fasktisk tilbrakt halve dagen i leiligheten der hvor Max og Sander er, fordi jeg støvsugde og vasket litt, vasket kattedoen og skiftet bur på marsvina. (Spennende info) Men nå skal jeg snart lage deilig ørret-grateng, og så skal vi kose oss i sofaen med Hannibal. ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Godklumpen til tante ♥

Håper du har en fin kveld, nå er det snart helg!

- Silje ♥

 • Dato: 07.01.2016
 • Tid: 16:30
 • Kategori: Katt
 • Kommentarer: 4
06.01.2016

10 TIPS FOR Å SPARE PENGER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I dag våknet jeg med skikkelig vondt i halsen, men jeg orker jo ikke å bli syk nå! Har stappet i meg C-vitamin og te med honning, og håper jeg våkner imorgen mirakuløst frisk. Fikk en kommentar på bloggen om å skrive om noen tips til å spare penger, og det tenkte jeg å gjøre i dag. Jeg skal ikke skryte på meg å være så flink til å spare, så kanskje jeg også skal lese over tipsene et par ganger..

1. Faste avdrag: Jeg tror at den eneste grunnen til at jeg klarer å spare hver måned, er fordi jeg har laget faste trekk i nettbanken min. I slutten av hver måned forsvinner 500 kroner over på BSU-kontoen min. Enkelte måneder tenker jeg at jeg ikke har råd til å spare, men hvis jeg har glemt å avbryte trekket, så blir det jo spart likevel. Og da må jeg bare leve litt biligere enn planlagt ;-)

2. Spare hver gang man bruker kortet: Dette virker også genialt! Registrer i nettbanken din at det skal trekkes noen kroner hver gang du drar kortet, og vips har du råd til noe du ønsker deg. 

3. Spise hjemme: Det er fort gjort å avtale møter med venner og kjæreste på kafé eller restaurant. Og det er jo utrolig hyggelig en gang i blant. Men utfordre deg selv til å møtes hjemme hos en av dere. En restaurant-regning kan fort komme opp i 400-600 kr for to personer, og TENK så mye digg mat du kan få på en matbutikk for de kronene?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Shoppestopp: Alle jenters mareritt? Men vi har såå godt av det. Et halvt års shoppestopp er en fin lengde. Det er 6 måneder hvor du sparer masse, og du slipper den dårlige samvittigheten når du endelig kan shoppe igjen. Det digge med å ha shoppestopp, er at det (forhåpentligvis) blir lettere å stå imot fristelsene i butikkvinduene, fordi du ikke "får lov". Et tips er å inngå et veddemål med en venninne/kjæreste på dette punktet, da det kan være vanskelig ..

5. Ønsk deg penger: Fortell venner og familie at du ønsker deg penger til bursdag og jul. Hvis noen er skeptiske, kan du jo si at det er til noe spesielt (og fornuftig), for eksempel en reise eller Mac. Da er det jo til en god sak :-D

6. Pengeplan: Jeg har et dokument hvor jeg fører opp en pengeplan for hver måned, noen ganger hver uke. Da står det i planen hvor mye jeg "kan" bruke på mat, kino eller annet. Da slipper man og plutselig oppdage at kontoen er tom fordi man bare har handlet uten hindringer. Litt planlegging er gull!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7. Lag smoothie og kaffe hjemme: Da jeg bodde i Oslo var jeg en mester i å kjøpe med meg kaffe eller smoothie på vei til eller fra jobb. Sykt godt og lettvint, men hold dere fast: Dersom vi sier at jeg kjøpte to kaffer og to smoothier i uka, på 40 kroner hver... Så brukte jeg totalt ca 8000 kr på dette i året. Det er to Sydenturer, det.

8. Lag hjemmelagede gaver. Personlig elsker jeg å få hjemmelagde gaver. Skrubber, såper, bilder med minner eller bare gode ord. Det er jo noen av de beste gavene!

9. Sett deg større mål. Hva sparer du til? Og hvor mye vil du spare? Et god tips er å lage en liste med delmål på veien til målet. Jeg har f.eks et mål om å spare 100 000 på BSU, og da står det på kjøkkentavla: 25 000, 50 000, 75 000, 100 000. Jeg stryker ut underveis som jeg når disse målene. 

10. Lag motivasjonsplakat. Hvis du sparer til noe konkret, for eksempel en reise, kan du printe ut masse bilder fra stedet og lage en plakat med disse. Dersom du sparer til flere ting, kan du jo ta med alt du ønsker deg. Det hjelper! 

Håper noe av dette var til nytte :-) Lykke til med sparingen! (Jeg trenger det selv)

- Silje ♥

05.01.2016

VIDEO: LYKKELIG INNEKATT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag fikk Max lov å leke uten bånd i snøen, og gjett om det var stas! Han er jo vanligvis kjent som en skikkelig latsabb, men å leke i snøen gjorde han spinnvill. Måtte lage en liten video av det, se den nederst i innlegget om du vil! ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blikket jeg fikk da jeg tok han med inn igjen: 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg lagde en videosnutt av Max i snøen også, klikk på bildet under om du vil se den! Husk å ta på best mulig kvalitet ♥Håper du har en super tirsdag!

- Silje, Max & Sander ♥

 • Dato: 05.01.2016
 • Tid: 18:20
 • Kategori: Katt
 • Kommentarer: 4
04.01.2016

UKAS PLANER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da har den flinke kjæresten min dratt på jobbtur, og jeg er klar for å jobbe hardt med egne prosjekter denne måneden. Ja, jeg må jo ha noe spennende å drive med når man savner kjæresten sin! Så jeg har skrevet plan for måneden, og denne uka skal jeg:

* Blogge, blogge, blogge! 
* Lese ny bok; "Bienes Historie"
* Skrive masse!
* Prøve å selge inn en ny frilansartikkel til magasin
* Gå turer og spise sunt 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Over frokosten i dag leste jeg ut "Et helt halvt år", og for en hjerteskjærende, bra og vakker bok. Tenker på den fortsatt. Nå må jeg få tak i oppfølgeren, og så gleder jeg meg til den snart kommer på kino!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva er dine planer for uka?

- Silje ♥

 • Dato: 04.01.2016
 • Tid: 17:24
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 0
03.01.2016

KATT I VINTERLAND

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag våknet vi til masse snø - så koselig!! Tenkte jeg skulle være litt gal og prøve meg på bloggbildene ute. Frøs nesten av meg den ene hånden og fikk masse snø i håret, men pytt pytt. Jeg møtte nemlig en katt der ute i villmarken! (Kremt.. to meter utenfor huset)

Den lille rakkeren var superkosete og skjønn. Men jeg tror den plutselig oppdaget noe lenger nede i gata, og forsvant. Har blitt helt gal etter pusekatter (nei, sier du det..) etter at jeg fikk to katter selv. Så hvis jeg møter en kattepus på min vei, er det lykkens dag. Om den vil kose da, selvfølgelig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Planen i dag er og nyte dagen med kjæresten, for i morgen reiser han 5 uker (!!) på jobbreise i Trondheim. Heldigvis flytter kusina mi inn nå i januar, så blir jeg ikke altfor ensom. Vi skal finne på masse gøy denne måneden, så jeg håper og tror det skal bli bra blogging ut av det!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOkei.. På et punkt kom det litt vel mye snø:  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva gjør du i dag?

- Silje ♥

PS: Følg gjerne bloggoppdateringer ved å følge meg på Facebook HER!

 • Dato: 03.01.2016
 • Tid: 15:04
 • Kategori: Katt
 • Kommentarer: 2
02.01.2016

MÅLENE MINE FOR 2016

Okei, dere. Da er det klart for de elskede og hatede; NYTTÅRSFORSETTENE. Personlig elsker jeg dem, men det er jo en forutsetning at man virkelig prøver og nå dem! Elsker å starte et år med nye, blanke ark og muligheter. Da setter vi i gang:MÅL FOR 2016:

- Satse stort på bloggen, og få høyere lesertall ♥
- Bli sunn! (som alltid) 
- Fullføre fire studier på NKS Nettstudier (60 studiepoeng)
- Ha flere artikler på trykk i magasiner
- Gjøre ny filmrolle
- Spare 50 000,- på BSU
- Koble av oftere. (Legge vekk mobil, ha hjemmespa, dra på hytta osv)
- Reise! (Planene er Portugal og England, men kanskje det blir tid til California igjen?)

+ en del andre mål som har med blogg, jobb og skriving å gjøre. Blir jo kjedelig om jeg skriver for mange. Men her er vel de viktigste målene mine! I tillegg til å være et godt menneske, og være der for mine nærmeste. Er jo så viktig det også :-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og nå er jeg spent: Hva er dine nyttårsforsetter??

- Silje ♥

01.01.2016

NYTTÅRSAFTENNyttårsaften her i leiligheten ble veldig vellykket! Vi fikk besøk, og koste oss med god mat og drikke. Var veldig spent på hvordan pusene ville takle alle lydene rundt midnatt, og det gikk veldig greit! Max våknet liksom til da det første smellet kom:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.. og så gikk han ned til Sander for å passe på lillebror, tror jeg. Sander virket litt mer engstelig en storebror, men de ble liggende sammen. Så tror ikke det satte noen spor, for i dag er de helt som før! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hadde du en vellykket feiring?

- Silje ♥

 • Dato: 01.01.2016
 • Tid: 19:58
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 4

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no