hits
29.02.2016

MAGASINET DU EGENTLIG VIL LESE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selv om det er over et år siden jeg gjorde mitt siste oppdrag for ToppGirl, kikker jeg alltid etter det i butikken. Alltid gøy og se et nytt cover, og nå har i tillegg bladet blitt så stort og fint! 

Da jeg så at den flinke redaksjonen hadde valgt dette kule bildet som cover, kunne jeg jo ikke bare gå forbi! Kule Ariana Grande med to pusekatter, halloooo♥♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men jeg tuller ikke med overskriften, for ToppGirl er bladet jeg alltid egentlig vil lese. Det er masse nytt om kjendisene, tips for hår og skjønnhet, gode oppskrifter, kule bilder og intervjuer tett på stjernene - og er alltid underholdende å lese Tine og Thomas. (Tidligere Mona & Mikkel)

Mitt mandagstips til deg: Kjøp med deg ToppGirl en gang i blant, om du likte det som ung! Det er faktisk like bra fortsatt, og det kan jo ligge fremme til store og små gjester? Lover dere, da jeg bodde i Oslo og jobbet for Topp (som det da het), hadde jeg forskjellige magasiner over alt i leiligheten. Det var ALLTID Topp som ble dratt fram av gjestene!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har jeg tatt med meg bladet til kontoret, og så skal jeg prøve og jobbe litt effektivt resten av dagen. Skal levere en reportasje til et norsk magasin i dag, og skrive et par blogginnlegg for Høyskolen Kristiania. Også MÅ jeg få gått meg en tur. Jeg er såå lat om dagen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sander ble veldig nysgjerrig på de to søte små på coveret!

Q: Leste DU Topp da du var yngre?

- Silje ♥

 • Dato: 29.02.2016
 • Tid: 13:45
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 4
25.02.2016

TIME FOR TIME: MIN DAG I OSLO

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

10:00 - 
På vei til Oslo i bussen med Marius. Vi brukte halve turen på og teste ut Snapchat-funksjonene på mobilen, det er jo litt gøy da!

12:00 - 
Etter litt vandring i Oslos gater, dro vi til Frogner og satte oss på en kafé der for å jobbe litt. Bestilte hjemmelaget knekkebrød med snøfrisk og skinke, det var sykt digg 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

14:00 - 
Jeg hadde bestilt time hos Beauty House for å nappe, farge og style brynene mine. Synes de var kjempeflinke, og ble veldig fornøyd. Det blir jo alltid mye mer ekstremt rett etter man har fikset dem, og er jo ikke sånn jeg går til vanlig. Men var gøy og lære om hvordan jeg bør forme dem!

Prøvde å ta bilde rett etterpå: (Yey, bade-lys er ikke så lekkert, men..)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with hb1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

16:30 - 
Vi var invitert på tapas hos dyktige skuespiller Trude-Sofie, og fy søren så mye godt! Sikler nesten når jeg ser på bildene fra maten i går. Mmmmm   

19:00 - 
Filmvisning på Cinemateket i sentrum, arrangert av NFI og med mange spennende kortfilmer, blant annet Marius sin film "Frysninger". Her glemte jeg helt å knipse bilder, men det ble en veldig hyggelig kveld.

23:30 - 
På vei hjem med toget tilbake til Tønsberg! Rakk akkurat og grabbe med oss nattmat fra Oslo S (calzone  ) så her smilte livet, altså.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Åh, jeg liker Oslo  ♥ 

- SILJE 
 

 • Dato: 25.02.2016
 • Tid: 11:22
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 16
24.02.2016

OSLO NESTE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God onsdag til deg! Jeg er på vei til Oslo akkurat nå, og nyter at det er sool ♥ Er fullt program i dag, så tenkte og knipse litt bilder som jeg kan dele på bloggen imorgen. Tror det blir en bra dag!

Startet forresten dagen med en kjempegod salat:
Agurk, tomat, røkelaks, ost, grov pasta, olivenolje, salt og pepper ♥ Nam!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva skal du i dag?

- Silje ♥

 • Dato: 24.02.2016
 • Tid: 10:38
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 8
23.02.2016

DERFOR FØLGER JEG DEG PÅ INSTAGRAM

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens ekstremt meningsfulle innlegg: en liten oppramsing over hva jeg liker på Instagram. Alle er forskjellige, og dette stemmer grantert ikke for alle. Men jeg synes det er gøy og lese hva som gjør at andre klikker "follow", så da tenkte jeg å skrive et innlegg selv også!

1. Lyse bilder med litt "sjel":
Med det så mener jeg at du jobber litt med hvert bilde, (ikke for mye da) og gjør det delikat og interessant. Jeg liker også at man skiller seg ut og ikke følger etter hva "alle andre" legger ut. Altså: jeg liker hvite dyner, kaffebilder og smoothies, selvfølgelig. Men jeg liker å se andre ting også.

2. At dyret ditt får være med på Insta:
Hehehe, jeg elsker å finne brukere som har dyr! En hundevofs, en pus eller en gnager - spiller ingen rolle. Dyr er så rare, og dette blir det alltid morsomme bilder av!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
(Jeg burde kanskje sensurert stumpen til Max her... Sorry Max!)

3. Oppdater ofte:
Jeg liker daglige oppdateringer, og synes det er helt perfekt mengde å legge ut bilder. Jeg følger deg jo fordi jeg synes det er gøy og følge med på livet ditt! Oppdateringer ti ganger om dagen derimot, er noe annet..
 
4. Vær kreativ:
Legg ut det du synes er fint, gøy eller spennende. Tør og være kreativ, og å være deg selv! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5. Fristende matbilder:
Alle kjenner til den uofisielle hatklubben for oss som legger ut matbilder. Folk fatter bare ikke hvorfor man legger ut bilde av frokosten sin, og jeg skal ikke ta den debatten nå. Men jeg elsker å se bilder av gode matretter på Instagram. På samme måte som andre liker og se bilder av en bil eller en soloppgang. Så til alle som får hat for å legge ut bilder av frokost-smoothien eller kveldsmaten - husk at det sitter en matmoms på Nøtterøy som lengselsfullt kikker på bildene dine - og digger det!

6. Rediger bildene dine:
Ikke alltid nødvendig, men ofte. Det finnes så mange bra redigerings-apper, og det er lurt og ta en runde i et av disse før man legger ut bildene. Fremhev fargene, øk kontrastene - eller er bildet best i svart hvitt? Å redigere bilder er ikke for å fikse på virkeligheten i mine øyne, men for å gjøre maks ut av bildet man har tatt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7. Ikke for mye #throwbacks:
I mitt hode skal Instagram være nettopp det - "instant". Det er alltid gøy med litt throwback-bilder i ny og ne, men litt av moroa synes jeg er og følge med på hva som skjer hos de jeg følger akkurat nå! 

8. Humor:
Det eeeer så befriende når personen bak har litt humor. Det er inspirerende og se en perfekt frokost med smoothie og croissanter, men del gjerne også dersom du mistet smoothien på gulvet, eller en måke spiste av lunsjen din.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva gjør at DU følger andre på Instagram?

- @siljereistad ♥

 • Dato: 23.02.2016
 • Tid: 19:29
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 2
22.02.2016

Å JOBBE SOM FRILANSJOURNALIST

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Akkurat nå jobber jeg med en artikkel som skal leveres til et norsk magasin i løpet av uka. Gleder meg til å dele saken når den kommer på trykk, om ikke lenge! Tenkte og skrive kort om hvordan det er å jobbe som frilansjournalist, siden jeg har fått spørsmål om det tidligere. 

Sånn som jeg jobber, er det tre måter: 1) Enten får jeg oppdrag fra magasiner / aviser om å skrive en bestemt sak de ønsker seg, eller 2) Jeg sender en hel artikkel til et magasin/avis som jeg rett og slett spør om de vil kjøpe, eller 3) Jeg sender en eller flere pitcher til redaksjonen for å høre om de er interessert i at jeg gjør denne saken for dem. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den tredje måten er den som sparer mest tid, for da vet jeg at noen er interessert i saken. Men hvis jeg først finner en sak jeg har tro på, pleier jeg bare og ta kontakt med personen(e) jeg skal skrive om, og si at jeg skal selge den inn til et magasin senere. Da har jeg ingen deadline og kan jobbe i mitt tempo, men heller ingen sikkerhet om at jeg får solgt. (Selv om jeg ikke pleier å gi meg når jeg først er fornøyd med en sak) Så det er flere måter og gjøre det på!

Det BESTE med denne jobben er selvfølgelig når man ser artikkelen sin i et magasin! I tillegg til når man får vite at personen man skriver om er fornøyd, og at han/hun får gode tilbakemeldinger på saken. Elsker å skrive saker som løfter frem en person, noen som vil fortelle sin side av en sak, eller som rett og slett fortjener litt positiv oppmerksomhet.
Da er det givende - og gøy! 

- Silje ♥

 • Dato: 22.02.2016
 • Tid: 14:47
 • Kategori: Jobb
 • Kommentarer: 12
21.02.2016

15 TING Å GJØRE MED VENNER

Det var så gøy og skrive et innlegg om 20 ting å gjøre med kjæresten, så jeg lager et innlegg rettet mot venner også. Tenker i utgangspunktet på venninner når jeg skriver dette, men håper det kan være inspirasjon for alle!1. Dra til en random, ny by:
Ta bussen et sted dere aldri pleier, og sett av hele dagen der! 

2. Sykkeltur:
Nå som våren kommer, blir dette snart mulig. Hurraa ♥ Lag baguetter på forhånd med favorittpåleggene deres, og ta med noe godt å drikke på til dere kommer fram. Kjenner jeg får lyst til dette veldig snart!

3. Lag en scrapbook med minner:
Kjøp en stor bok, print ut bilder og kjøp klistremerker. Dette er superkos ♥ PS: Endelig et sted å skrive ned alle de rare minnene og sitatene!

4. Ikeatur:
Fikk høre det da jeg skrev dette som et punkt man kan gjøre med kjæresten, haha. Kanskje det er best å dra på Ikea med venninner, som deler gleden av å være der?

5. Svømmehallen:
Svømming er god trening, men det kan være litt kjipt og dra alene. Ta med deg venninnen din, og få sommerfølelsen et lite sekund 6. Shoppe på et nytt sted:
I stedet for å dra til det nærmeste kjøpesenteret, kan dere ta bussen til et litt lengre unna. Gøy med litt forandring - og nye butikker! 

7. Treretters middag:
Ofte tar man en kaffe med venner, eller spiser litt indisk. Men det er så gøy og prøve ut en skikkelig treretters middag, enten man gjør det på restaurant eller hjemme. Husk å være sultne, da!

8. Byttekveld:
Samle den faste vennegjengen, eller inviter en stor haug av vennene dine. Dere tar med klær som dere ønsker å bytte med hverandre! Gratis, gøy og bra for miljøet. (Hvis det gjør at du dropper shoppingen, selvføglelig)

9. Lag en film:
Noe man kanskje gjorde ofte når man var liten, men som har blitt byttet ut med korte snapchat-snutter. Ta fram filmkameraet, mobilen eller speilrefleksen. Lag en spontan kortfilm, enten en skrekkfilm når dere er på hyttetur, en musikkvideo (min personlige favoritt), eller en komedie hjemme fra stua. SÅ gøy og se på senere. 

10. Girls' night med masse snacks:
Lag en "pakt" om at dere holder dere unna godteri, brus og kaker i et visst antall dager. Premien til slutt er nemlig og kjøpe inn masse pizza, godteri og snacks - og kose seg med som belønning!

11. Dra på kurs sammen:
Språkkurs, yoga, gitarkurs - hva som helst. Å dra på kurs med venner er kjempegøy!

12. Gåtur med venninner er det beste:
 Man kan skravle mens man føler seg litt sprek samtidig!
13. Fotoshoot:
Har du eller venninnen din lyst på nytt profilbilde, vil lage et blogginnlegg, eller gi et bilde i gave til noen? Dra til et sted med godt lys og fin bakgrunn, og knips i vei! 

14. Besøk Dyrebeskyttelsen:
Etter at jeg besøkte Dyrebeskyttelsen i Vestfold, har jeg bare lyst til å dra tilbake. De har åpent hus flere dager i uka, hvor man kan hilse på dyrene. Noe som kan være kos å gjøre med venninnen din, og så kan man spre orde videre til bekjente dersom du faller for en pusekatt som du vil hjelpe med å gi et hjem  
 
15. Lesestund: 
Har både du og venninnen din en bok dere vil lese, men ikke har tid til? Arranger faste avtaler hvor dere enten sitter og leser sammen, eller lag en bokklubb! Da "må" man ha lest til neste samling, sånn at man kan diskutere og snakke om boka :-)

Q: Fikk du lyst til å gjøre noe av dette?

- Silje ♥


Bilder: Weheartit

 • Dato: 21.02.2016
 • Tid: 16:04
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 15
18.02.2016

TO KATTER I BÅND

Sander og Max er begge innekatter, men er ute og går i hagen hvis de vil. Da har de på seg bånd, går rundt eller bare ligger og snuser i luften. (Veldig typisk Max den siste der) I dag var begge ute, så jeg ville bare vise hvordan det foregikk: ►

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Max var ute alene, og ante fred og ingen fare ... 

.. men Sander ville gjerne ut en tur han også. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Max har jo vært "enebarn" frem til i høst, så det er litt nytt for han å dele hagen med lillebror. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heldigvis snødde det litt tidligere i dag, og Max sin oppmerksomhet ble viet til disse hvite, rare flakene som falt ned overalt..​

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til slutt fant Max seg en fin plass og ligge mens han fulgte nøye med på hva lillebror drev med. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lille gode klumpen til mamma! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- SILJE ♥

 • Dato: 18.02.2016
 • Tid: 19:00
 • Kategori: Katt
 • Kommentarer: 9
18.02.2016

10 GRUNNER TIL Å GÅ MORGENTUR

Jeg begynner å bli frisk igjen (hurraaaaa), så i dag måtte jeg starte med en gåtur. (En veldig kort en, men fortsatt..) Elsker egentlig morgenturer med kaffekoppen i hånda, og vil egentlig gå morgentur hver dag! Men dere vet, plutselig sover man for lenge, eller det er andre ting man heller prioriterer.

Derfor har jeg samlet 10 gode grunner til å ta morgenturen hver dag: (etter og ha googlet litt rundt)


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Bedre helse: 
Alle vet at fysisk aktivitet er BRA for oss, men jeg liker å bli minnet på det. Jeg vil jo leve lenge og holde meg frisk! Folkehelseinstituttet har uttalt at det er 30 minutter som skal til hver dag. Og det kan jo være morgenturen, det?

2. Bra start på dagen: 
Test gjerne to dager hvor du den ene dagen spretter opp av senga og tar deg en gåtur, mens du den andre dagen bruker denne tiden til å surfe på mobilen. En god start påvirker resten av dagen, og jeg vil tippe du allerede gjetter hvilken av disse dagene som blir best?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. For alle:
Jeg har kanskje ikke helt lov å kalle gåtur for trening, men jeg gjør det likevel. Da må jeg nesten tørre og påstå at det er den treningsformen det er lettest og få andre med på.  Også er det jo gratis!

4. Bra for legger, lår og rumpe:
De tre tingene mange ofte har komplekser for, inkludert meg selv. En gåtur hver dag kan gjøre underverker for disse tre. Det er jo de man bruker når man går! Hvis du er ekstra gæren og vil ha større effekt, kan du gå fortere, gå i motbakker eller løpe litt i løpet av turen.

5. Sosialt:
Skal du møte en venn, er det gull og ta praten mens man er på gåtur. Tiden går fort, og det blir gøy og gå! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6. Selvtilliten:
Det er ikke alle som putter trening inn i hverdagen. Jeg bruker ikke tiden som unnskyldning, for det handler om prioriteringer, enkelt og greit. Men jeg synes ikke det er noe gøy og løpe på mølla, eller løfte vekter ved siden av tre andre foran et speil. De dagene jeg har gått en lang gåtur med høyt tempo eller gjort annen fysisk aktivitet, føler jeg meg bra. Alle som har trent eller trener, vet at dette gir bedre selvtillit!

7. Holde vekta: 
Se, se hva jeg fant på plusstid.no: "
En person på 70 kilo forbrenner rundt 230 kalorier under en times spasertur i moderat tempo. Ved rask gange i motbakke kan samme person forbrenne opptil 500 kalorier." (!!!!!)

8. Fine bilder:
Hehehe, må jo ha med denne! Bilder på tur har ofte stor sannsynlig for å både se bra ut, og få likes på sosiale medier. Hashtag Norwegian Nature!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

9. Bedre kondis:
Alle som har hatt dårlig kondis vet hvor flaut det er å puste og pese etter og ha gått i en trapp eller bært en eske to meter. Gåtur hver dag gir bedre kondis over tid, absolutt ikke en dum ting! 

10. Bra for humøret:
Det er lett å bli deppa på vinteren, det er mørkt og føles lenge til sommer. Jeg kan nesten garantere at en gåtur ute vil hjelpe på humøret :-)

Og det beste av alt: 
Komme inn igjen i varmen! (til en katt som stirrer på deg og lurer på hvor i h****** du har vært....)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Q: Er du glad i å gå tur? 

- SILJE ♥

 • Dato: 18.02.2016
 • Tid: 14:14
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 8
16.02.2016

MEST LEST I JANUAR!

Har klart og bli skikkelig syk, så her er det dårlig med energi til blogging og annen jobb. Å være syk er jo såå kjedelig, men jeg krysser fingrene for at jeg er bedre imorgen.
______________________________

Kom uansett på at jeg har glemt å skrive om de mest leste innleggene mine fra forrige måned, noe jeg har lyst til å begynne med ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PRØVDE BRUNE LINSER: 
Mitt absolutt mest leste innlegg i januar, ble lest av mange hundre i flere dager.

Som jeg har nevnt før, noen ganger blir jeg overrasket over hva som gir klikk! Veldig gøy da :-)

Innlegget finner du HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

10 TIPS FOR Å SPARE PENGER:


Innlegget finner du HER.

HEMMELIG GRUNN TIL AT JEG FIKK KATT:

Innlegget finner du HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DE GALE BLOGGERNE:


Innlegget finner du HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OPPSKRIFT PÅ LAKSEGRATENG:


Innlegget finner du HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6 NETFLIX-FILMER DU MÅ SE:

Innlegget finner du HER. (Og nei, det er ikke et Netflix-caps altså.. Bare hadde det gøy i Photoshop.)

_________________________________________

Vi blogges imorgen!

- Silje ♥

 • Dato: 16.02.2016
 • Tid: 15:22
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 0
14.02.2016

DEN STORE MATDAGEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har klart og bli syk på det som skal være den mest romantiske dagen i året, så det er egentlig bra at jeg og Marius ikke har så mange tradisjoner i dag. Jeg liker likevel å ha kvelden sammen på Valentinsdagen, så i går kjøpte jeg inn masse ost, kjeks og vin ♥ (Og potetgull til mannen)

Om litt skal vi reise til mamma for å feire morsdag, hvor det blir kake og middag. Så hiv og hoi - jeg forstod nettopp at dette seriøst blir den store matdagen. Startet denne også denne søndagen med rundstykker og crab sticks, og sushi til lunsj. Så jeg har skjemt bort meg selv litt i dag. Så får jeg heller skjemme bort kjæresten i kveld! (Eh.. Det hørtes feil ut. Jeg mente med ost, kjeks og vin altså.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Q: Skal du feire morsdag eller Valentines i dag?

- SILJE ♥

13.02.2016

DISSE TRENGER ET HJEM

I går skrev jeg om besøket mitt ved Dyrebeskyttelsen, og i dag tenkte jeg å vise frem noen av pelsdottene som trenger et nytt hjem! Det er såå mange flere enn disse, så det er bare å sjekke ut Facebook-siden til Dyrebeskyttelsen for flere bilder av de sjamerende små ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NALA - Voksen pusekatt, kosete og skjønn. Falt litt for henne jeg. ♦

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LUCY - Kosete og trygg pus, rundt 1 år gammel. I notatene mine beskrev jeg henne som "Modellen", haha.
Møtte henne rett etterpå da hun gikk en tur ut i hagen ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CITA - (Har akkurat fått et hjem) Litt redd av seg, men nydelig. ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SEPPO - (ca 3 år) Litt rampete, veldig skjønn ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KASPER - Snill og kosete pusekatt ♥ Han var så glad i oppmerksomhet, denne lille tassen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VIL DU ADPOTERE?
Besøk Dyrebeskyttelsen Tønsberg-Horten i åpningstidene mandag og torsdag fra 18:00 - 20:30, eller ta kontakt ved sende melding på Facebooksiden deres HER.

Q: Falt du også for noen av disse søte små?

- Silje ♥

 • Dato: 13.02.2016
 • Tid: 12:42
 • Kategori: Katt
 • Kommentarer: 0
12.02.2016

PÅ BESØK HOS DYREBESKYTTELSENNoen ganger blir det mye om meg her på bloggen, kanskje ikke så rart når det er hverdagslivet til meg og kattene det handler om. Men - det er befriende og skrive om litt andre ting også. En av de tingene jeg har lyst til å bruke bloggen til, er å løfte fram steder eller mennesker som gjør noe bra. 

Derfor sendte jeg en melding til de fantastiske damene bak Dyrebeskyttelsen Tønsberg-Horten, for og ta en titt på hvordan et slikt sted fungerer. Har også fulgt med på Facebook-siden (lik gjerne denne!) en stund, og var veldig nysgjerrig på hvordan de jobber. (Og hadde jo lyst til å hilse på kattene..)

Tusen takk for at jeg fikk komme på besøk i går, og for hjelp av snille Ramona og Else til å svare på alle spørsmålene mine!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HVA SKJER HER? 
- Dyrebeskyttelsen Norge Tønsberg-Horten driver Dyrenes hjelpesenter på Skoppum. Der får tidligere hjemløse dyr, hovedsaklig katter, stell og pleie frem til de adopteres til nye, gode hjem. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KAN MAN HILSE PÅ KATTENE?
- Hver mandag og torsdag er det åpent fra 18:00 - 20:30. Da er det bare å komme og hilse på dyrene, dersom man vurderer å adpotere - eller bare har lyst til å hilse på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HVORDAN BOR KATTENE?
- Kattene bor i hovedhuset eller på mottaket. Når nye katter kommer inn, blir de plassert på mottaket for nødvendige vaksiner og stell. Når de er klare, flytter til over til hovedhuset frem til de eventuelt blir adoptert. Kattene får masse kjærlighet, mat og pleie, samt muligheten til å gå ut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KAN MAN JOBBE HOS DERE?

- Alle som jobber her er frivillige, og man kan melde seg som frivillig ved å kontakte oss. Da bestemmer man selv hvor ofte man vil komme og jobbe, alt fra noen ganger i uka til noen ganger i måneden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HVORDAN HAR DERE MULIGHET TIL Å TA INN ALLE KATTENE?
- I fjor hadde vi 365 adopsjoner, noe vi er stolte av. Men vi er helt avhengig av alle de flotte menneskene som jobber her, og alle fosterhjemmene som kattene får bo i mens de venter på et fast hjem. Det er gull verdt! 


Skjønne, lille Emilio som ville ligge i sandkassa selv om han også hadde en myk hule han kunne sove i ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hils på Fredrik! Han koste seg inne i hovedhuset, og nøt utsikten over gårdsplassen. Tøff type ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HVORDAN ADOPTERE?
- Kontakt Dyrebeskyttelsen på Facebook, telefon: 33070800 eller epost: post@dbth.no. Adressen er: Pauliveien 190, 3185 Skoppum.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Katter overalt! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lik gjerne Facebook-siden til Dyrebeskyttelsen HER. De legger stadig ut bilder og oppdateringer!

For mer informasjon kan du også se hjemmesiden deres HER.

- SILJE ♥

PS:
Følg med i helgen, da legger jeg ut flere bilder av noen søte små som trenger nytt hjem ♥

 • Dato: 12.02.2016
 • Tid: 14:19
 • Kategori: Katt
 • Kommentarer: 11
11.02.2016

YOGA - MED KATT

Det er ikke ofte jeg gjør yoga i hverdagen, selv om jeg har vært på mange kurs og synes det er like deilig hver gang. Men i dag slang jeg fram matta og tenkte jeg skulle dele noen av mine favorittøvelser. 

Men hallo.. hvem er det jeg prøver å lure. Jeg har nemlig to små krabater som kom tassende for å minne meg på hva denne bloggen handler om. Nemlig livet til en pusemamma:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
... Så her var det jammen meg ikke mye plass til å gjøre yoga! Max tok seg først til rette, og deretter dumpet Sander ned.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til slutt fikk Max nok av knipselyden fra kameraet og gikk ... 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.. før han kom tilbake igjen og satte seg foran kameraet.. i protest?? Ikke vet jeg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- Silje (.. oooog Max og Sander) ♥

 • Dato: 11.02.2016
 • Tid: 14:22
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 13
10.02.2016

6 TING SOM MOTIVERER MEG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå kom jeg nettopp hjem fra et nesten fire timers kafé-besøk med to herlige damer fra et journalistkurs jeg har tatt. Hadde tenkt til å bare rable ned noen linjer om dagen min, som jeg ellers har brukt sammen med pusene (sjokk) - men fikk lyst til å ramse opp hva som motiverer meg mot å nå målene mine! 
____________________________

1. Krysse ut de små målene
Jeg er en listeperson og har alt for mange lister. Jeg har lister med store mål og lister med små mål. Og i tillegg til disse listene, har jeg lister med enda mindre mål, som er så "små" at de handler om å stå opp, eller dusje. Teit? Uansett - jeg ELSKER å krysse de ut ♥ 

2. Støtte fra andre
Det krever litt å fortelle om målene sine, og da er det ekstremt godt når folk rundt deg støtter dem opp.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Kommentarer fra andre
Når jeg snakker med folk som forteller at de leser bloggen min hver dag, eller kommenterer noe fint på bloggen som man skjønner ikke bare er spam. Det er ingen som tvinger dem til og si dette til meg, og jeg setter så pris på disse ordene at jeg tror ikke det er mulig og forstå det. For å si det sånn: På en dårlig dag er det disse tingene som gjør at man fortsetter, og ikke sletter både blogg og drømmer på flekken.

4. Resultater
Et innlegg som får hundrevis av klikk, noen som setter pris på en rolle jeg har spilt, eller liker noe jeg har skrevet. Resultater som er gull verdt på veien mot de store målene♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5. Motivasjonsbøker
Når jeg merker at jeg setter på den sjette episoden av American Horror Story på Netflix, og jeg eegentlig skulle gjort hundre andre ting.. Da leser jeg en side i Bertrand sine motivasjonsbøker, og vips så er jeg på plass på kontoret.

6. Reiser
Å være på reise inspirerer og motiverer meg. Mennesker med nye historier, nye steder og inntrykk. Sukk, reising altså ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Q: Hva motiverer deg?

- SILJE ♥

 • Dato: 10.02.2016
 • Tid: 18:14
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 4
09.02.2016

MIN FLAUESTE JOGGE-HISTORIE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tok på meg treningstøy i dag for å PRØVE og komme meg ut på joggetur. Men hvem er det jeg prøver å lure egentlig, haha. Sist gang jeg jogget med kjæresten endte det med at jeg begynte å gråte da vi var halvveis (.....) Og da jeg til slutt ramlet sammen etter runden var over og trodde jeg skulle dø, spurte kjæresten forsiktig om det var greit for meg at han løp samme runden en gang til. Jepp - jeg er den late i forholdet. I hvert fall i forhold til trening.

Forresten: Sander har vært ute i bånd for første gang i dag! Gjett om det var spennende ♥ (Max ble faktisk sur, tror han vil ha uteplassen for seg selv..)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Q: Hva er din plan for dagen?

- SILJE ♥

 • Dato: 09.02.2016
 • Tid: 13:33
 • Kategori: Katt
 • Kommentarer: 2
07.02.2016

SØNDAGS-STILLINGEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aller først må jeg bare si: Lite er så motiverende som et innlegg som får mye klikk! Takk til alle som kikket innom innlegget  20 ting å gjøre med kjæresten. Var redd det ble litt for mye kliss fra meg om dagen, men det er jo snart Valentine's - så da er det kanskje greit ♥
_________________________________

Her har det vært en veldig behagelig søndag, og vi har tatt det nesten like mye med ro som Max og hans søndags-stilling. Har jobbet litt med hvert vårt, men også slappet av med Netflix og god mat. Imorgen starter en ny uke, og jeg målet mitt er å være skikkelig effektiv hele uka. Da er det jo mye deiligere å ta helg! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Q: Har du hatt en bra søndag?

- SILJE ♥

 • Dato: 07.02.2016
 • Tid: 19:17
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 6
06.02.2016

20 ting å gjøre med kjæresten ♥

Da jeg ventet på kjæresten i går, ble jeg inspirert til å skrive et innlegg om hva man kan finne på sammen. Derfor tenkte jeg å skrive det nå! Har ikke gjort alt dette selv altså, så det er like mye inspirasjon for meg selv. Men tenkte at det kanskje kan være gøy for andre og få noen ideer, sånn når hverdagen går sin gang?1. Planlegge tur sammen. (Finne reisemål og hotell, planlegge utflukter osv ♥)

2. Roadtrip (Enten i egen bil, buss eller tog. Ta dere en tur til en ny by dere kan utforske, eller overrask venner eller familie)

3. Dra i klatrepark sammen (F.eks http://hoytlavt.no/

4. Dra i svømmehallen (God og morsom trening, og tenk så godt å slenge seg på sofaen sammen etterpå)

5. Middag hjemme (Utfordring: lage tre-retters til hverandre annen hver gang?)

6. Bli med han på fotballkamp / trening - eller noe annet han interesser seg for. (Har han en interesse du ikke skjønner bæret av, prøv å bli med en gang!)

7. Dra på kino (Den må så klart med)8. Printe ut bilder og minner fra forholdet og ha scrapbook-kveld. (Høres kjedelig ut kanskje, og er vel gøyest om man er kreativ begge to. Men ta med noe godt å drikke - og masse snacks!)

9. Konsert, teater eller foredrag (Det er lett og automatisk velge kino, men det er mye bra konserter, teaterforestillinger og foredrag som er fantatisk å se live sammen)

10. Brettspillkveld (Er ikke så dreven på brettspill, men det finnes vel mye man kan spille bare to?)

11. Dataspillkveld (Må jo ha med det også! Finn et skummelt spill man kan spille toplayer på, eller gode gamle Mariokart)

12. Skogstur (Lag pinnebrød dere kan steke når dere er fremme, eller bak kanelsnurrer på forhånd og ta med. Det smaker myye bedre når man har gjort seg "fortjent" til det, ikke sant?)

13. IKEA-tur (Haha, whaaat? Men en tur til IKEA kan være gøy om den er litt spontan, og man ikke skal ha tusen ting)

14. Seriedag (Passer best til en søndag. Bur dere inne, kjøp inn god mat og drikke og se en HEL serie sammen! Dette er gøyest om man ikke gjør det hver dag altså..)15. Spontantur på byen sammen!

16. Massasjekveld 

17. Turist i egen by (Det kan virke kjipt og bruke penger på hotell når man bor i samme byen, men det er litt praktisk også. Prøv og sjekke ut nye restauranter og opplevelser, kanskje finner dere et nytt favorittsted?)

18. Begynn på kveldskurs sammen (Kickboxing, yoga, dans, språk eller skrivekurs. Hva enn som dere begge er litt nysgjerrige på)

19. Sverigetur! (Wuhu, godteri og billig mat ♥)

20. Lesestund (Eller lydbokstund! Masse levende lys, god drikke og litt snacks på bordet. Lite er så avslappende i en travel hverdag som det ♥)

_________________________________________________

Q: Har du noen tips? 

- SILJE ♥

Bilder: weheartit / pinterest

 • Dato: 06.02.2016
 • Tid: 15:13
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 6
06.02.2016

10 VALENTINSGAVER TIL HENNE

Inneholder affiliate-linker

Hvis du har tenkt til å handle noen til kjæresten (eller venninnen) på Valentinsdagen, har jeg samlet noen tips! Dette er ting som jeg vil tippe at de fleste jenter blir glad for, men jeg kjenner jo ikke alle jenter. Så du vet nok best! Og hvis du er en jente som leser dette, så kan du kanskje gi en gave til deg selv? ♥ Hihi.Calvin Klein genser HER ♥
Lys med granateple og appelsin HER ♥
Proteinbarer HER ♥

Hårmaske HER ♥
Hårolje HER ♥Dream big-lys HER ♥
Kokosolje HER (Det kan brukes til alt!) ♥
Kjærlighetspiller HER ♥
Nike genser HER ♥
Morgenkåpe HER ♥


Q: Fant du noe fint? 

- SILJE ♥

 • Dato: 06.02.2016
 • Tid: 09:01
 • Kategori: Mote
 • Kommentarer: 3
05.02.2016

SOMMERFUGLER I MAGEN♥

 Nå skal jeg kjøre til flyplassen, hvor den fine kjæresten min lander hvert øyeblikk. Den føles alt for lenge siden jeg besøkte han i Trondheim, og nå har han faktisk vært bortreist i 5 uker! Det skal bli så godt å få han hjem ♥ Har så mange sommerfugler i magen nå, at jeg egentlig ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg. 

Har brukt de siste timene på og gjøre leiligheten skinnende ren, til Max sin store irritasjon. (Han hater støvsugeren) Har også vært på butikken og handlet inn til en skikkelig kosekveld, så da håper jeg kjæresten blir fornøyd! Tror det også er to puser som kommer til å bli veldig glad når de ser papsen sin♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Q: Hva skal du i dag? ♥

- SILJE

 

 • Dato: 05.02.2016
 • Tid: 14:10
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 4
04.02.2016

16 ÅR IGJEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen!
(Litt sent å si kanskje) 

Fikk for meg at jeg skulle ha spenne i håret igjen i dag, noe jeg hadde HVER dag da jeg var yngre, spesielt da jeg var 16-17. Jeg ble helt fra meg hvis jeg ikke fant den lyseblå spennen min før en skoledag. Kanskje rart at jeg vier et helt innlegg til en spenne, men synes det er rart å tenke på at den betydde så mye for meg, haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er så deilig og våkne til sol igjen, sukk! I dag er siste dagen hvor kusina mi og katten hennes bor hos meg, så vi skal nyte dagen, gå turer og kose oss med god mat i kveld. 

Q: Var du avhengig av noe da du var yngre?

- SILJE ♥

 • Dato: 04.02.2016
 • Tid: 10:33
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 6
02.02.2016

10 ting å gjøre i februar!

De to treigeste månedene i året må være januar og februar, etter min mening. Jada, det er mye fint i hver måned osv, men hallooo. Vått, slapsete snø, kaldt, grått? Jeg er glad i alle årstidene, men kjenner at våren ikke kan komme fort nok nå. 

Det er sikkert flere som har det på den måten, og derfor tenkte jeg å liste opp noen ting man kan finne på i februar! NÅ skal du nemlig ikke kjede deg, det skal jeg og pusene sørge for!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1: Få med deg soloppgangen
Jeg kan faktisk si med sikkerhet at du ikke kommer til å angre. Sjekk på mobilen eller på nett når sola står opp der du bor, og stå opp i god tid. Lag en kopp kaffe eller te, og nyt den sammen med soloppgangen. Bare hyggelig! 

2: Netflix and chill
Man kommer ikke utenom at dette er den ulitmate kosen. Gjør en avtale med kjæresten, vennen eller katten din. Finn fram popcornet, pizzaen eller en salat om det er det du liker - og sleng deg ned i sofaen og kos deg! Fra Netflix anbefaler jeg: Bates Motel, Under The Dome, Barnepiken, Pus Med Støvler-serien (den er faktisk hysterisk), American Horror Story +++

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Dra på kino
I februar kommer blant annet filmene: Birkebeinerne, How To Be Single, Zootropolis, Grimsby, Den danske piken ++

4. Lag et festmåltid hjemme
 
Det er rart å tenke på at man kan bruke mellom 400 og 600 kroner på et måltid for to ute, men tenk så mye deilig mat det er verdt hvis man lager det hjemme! Det er jo treretters i flere dager ♥

5. Ta en helvetesuke
Denne boka skal jeg lese så snart jeg er ferdig med den første. Klarer man en helvetesuke i løpet av februar, tro?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


6. Gave til Valentinsdagen / Morsdag
Ordne noe koselig til valentines eller morsdag er alltid gøy! Du kan lage hjemmelagde skrubber med en søt hilsen på, eller lage fotoalbum fra for eksempel FotoKnudsen! Eller du kan lage en personlig notatbok fra personligalmanakk.com ♥

7. Begynn på den boka du aldri får begynt på
Trenger jeg si mer? Det er alltid berikende å lese nye bøker! (Hilsen supernerd_92_xx)

8. Planlegg sommerferien
Har du allerde planer for sommeren, kan du jo lage et lite moodboard til og ha på veggen for å drømme seg bort i. Hvis ikke kan du jo begynne å se på reisemål, hoteller og andre ting du vil gjøre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

9. Lang skogstur med pinnebrød

Jeg ELSKER pinnebrød. Hvorfor gjør jeg ikke dette punktet hver helg? Det er alt for kos. Og man føler seg jammen sprek også, der man sitter og gomler på pinnebrødet sitt når man har kommet frem.

10. Lese pusemamma.blogg.no ♥ Hehehehe. 

Har du andre ting du vil gjøre i februar?

- SILJE ♥

 • Dato: 02.02.2016
 • Tid: 13:53
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 10
02.02.2016

SNART ER JEG IKKE BRUNETTE LENGER..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg så det var tilbud på hårfarger hos VITA nå, og da måtte jeg klikke noen av dem hjem. Så da har jeg laget en plan for hvilke farger jeg skal ha for håret fremover! 

MARS: Lys, gyllebrun

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
APRIL: Blond

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
MAI: Lyseblond

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg vet at den siste ser helt ekstremt lys ut, men jeg kommer nok til å bruke den som striper. Vi får se! 

Q: Har du farget håret med noen av disse?

- SILJE 

♥ Få med deg alle bloggpostene mine! Følg meg på Facebook HER - På Bloglovin HER

 • Dato: 02.02.2016
 • Tid: 10:13
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 6
01.02.2016

HVORDAN HAR MÅNEDEN VÆRT?

Januar er over - velkommen februar! Tar en liten oppdatering over hvordan denne måneden har vært.

MÅNEDENS .. 

Høydepunkt:
Å besøke Marius på jobb i Trondheim var utrolig kos. Fin helg♥

Nedtur:
Er veldig fattig om dagen, men heldigvis liker jeg havregrøt! Haha.Insta-bilde fra @siljereistad:
Koste meg med klissete kjærlighetsbok og kaffe, mens jeg egentlig savnet kjæresten veeldig.Insta-bilde fra @maxandsander: 
Sander som såå gjerne vil på bordet..Hverdagsglede:
Å sitte i senga og jobbe fra PC-en mens Max og Sander ligger og sover ved siden av meg. 

Sang(er): 
Alan Walker - Faded ⎸ZAYN - PILLOWTALK ⎸Eva Weel Skram - Snakke litt

Serie:
Må nok bli Making a Murderer på Netflix!

Film:
Hmm.. Kanskje Boyhood? Jeg likte den veldig godt! Kattebilde:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva er ditt høydepunkt fra januar?

- SILJE ♥

Follow

 • Dato: 01.02.2016
 • Tid: 11:14
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 0

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no