hits
27.03.2015

Å fjerne mandleneJeg skrev tidligere at jeg savnet dag-for-dag oppdateringer rundt det å fjerne mandlene. Men nå skjønner jeg jo hvorfor det ikke finnes, dagene er jo så like! Og ikke så veldig spennende å fortelle fra. Er fort gjort at dette blir et klageinnlegg om jeg skal fortelle hvordan jeg har det etter operasjonen, så jeg skal prøve å holde meg i tøylene!

Selve operasjonen gikk fint, man er jo i narkose og våkner opp etterpå - uten mandler. Men selv da jeg våknet merket jeg at dette kom til å gjøre vondt, og ble veldig lettet da jeg kjente at smertestillende jeg fikk begynte å virke. Dersom noen vurderer å ta mandlene, kan jeg gi en liten oppsummering fra meg. Alle har forskjellige opplevelser, så man kan være både heldig og uheldig. De tre første dagene har vært ganske like for meg, jeg har veldig vondt i halsen, men smertestillende hjelper. Jeg tar jo 7 piller om dagen, så det skulle vel bare mangle. Men jeg hadde ikke tenkt på at det med maten ville være det største problemet. To uker med is, vaniljesaus og gelé hørtes litt ut som det lengste laget, men jeg var jo lei etter første dagen! Åh, gi meg pizza, brødskive, knekkebrød med ost, taco.. ! Sukk, man blir jo helt utsulta av å spise saftis til alle døgnets måltider. I tillegg er jeg så mye svimmel, bare en tur rundt i leiligheten kan "slå meg ut". Men; jeg lovet at dette ikke skulle bli et klageinnlegg, så jeg stopper her. Skriver et lite oppsummeringsinnlegg når denne djevelskapen er over, med svar på spørsmålene jeg selv hadde da jeg skulle opereres. 

Jeg er heldig som får være i leilgiheten min med en kul katt og verdens snilleste gutt. Max og Marius gjør hverdagen mange hakk bedre. Har fortsatt spennende planer for bloggen, så nå gleder jeg meg masse til å bli frisk etter operasjonen. God påske!

Har du fjernet mandlene dine?

- Silje 

 • Dato: 27.03.2015
 • Tid: 19:40
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 1
24.03.2015

Jeg skal opereres

I dag skal jeg fjerne mandlene, og ligger på operasjonsbordet om litt over to timer. Åh, jeg gleder meg til det er over! I går handlet jeg inn det jeg har fått tips om at jeg vil klare å spise etter operasjonen. Potetmos, gelé, vaniljesaus, is, mer potetmos.Jeg tenkte at jeg ville fortelle litt om min opplevelse av alt sammen, for jeg har savnet litt dag-for-dag info når jeg har googlet som verst de siste dagene. Jeg tror jo egentlig at det er ganske enkelt; noen blir friske og fine raskt igjen, mens andre sliter med smerter og plager i flere uker. Uansett vil jeg skrive om hvordan jeg opplever alt sammen, for da kan jeg kanskje opplyse noen der ute som vurderer å gjøre det samme. Så hva skjer i dag? Nå er det to timer til jeg skal møte på sykehuset, og jeg har måttet faste siden midnatt (egentlig 6 timer før operasjon). Jeg kunne drikke vann frem til to timer før operasjonen, men nå er det altså stopp. Det rumler i magen, men nå gleder jeg meg bare til å våkne opp etter operasjonen og vite at det er overstått. Så får jeg ta smertene etter hvert. Snakkes på dag 2!- Silje

 • Dato: 24.03.2015
 • Tid: 10:28
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 0
15.03.2015

Hjemme hos babyen

Da har jeg landet på norsk jord, og er hjemme hos pusen min igjen. Tilbringer helgen hos mamma og pappa, før jeg drar tilbake til leiligheten imorgen. Det var så godt å se igjen lille gullet igjen, han er jo bare så go'! Haha, han var veldig leken når jeg skulle ta disse bloggbildene, så han ser ikke særlig fornøyd ut. Sånn er det å ha en bloggmamma!Har lett etter en "reiseveske" til Max når han drar på overnatting og er med på helgetur rundt om kring. Fant denne på flyplassen i Thailand, og tenkte den kunne passe. Den ble godkjent raskt!

Savner Bali veldig, og er rart og ikke være der lenger. Herregud, for en tur det var! Definitivt et sted jeg kunne tenke meg å reise tilbake til en dag. Fremover skal jeg se over alle bildene og gjøre en del jobb med redigering og tekst, blir spennende! 

- Silje 

 • Dato: 15.03.2015
 • Tid: 11:25
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 2
13.03.2015

Besøkte paradisSiste dagen på Bali brukte vi på den nydelige restauranten "El Kabron", med utsikt mot solnedgangen. Vi fikk bord og senger helt ved kanten av klippen, og nøt utsikten for å si det sånn! For et nydelig sted. Bassenget var helt fantastisk og lå rett ved der vi satt, så og svømme ut "mot" utsikten var helt magisk. Nå er vi på rommet og pakker sakene våre, før vi blir hentet og kjørt til flyplassen. Det er et spa rett ved siden av hotellrommet vårt (!!) så vi skal nok innom der en tur først også. Litt overskyet i dag, så da er det vel lov. Rart å pakke koffertene etter to fantastiske uker på Bali. Snakkes hjemme! - Silje

 • Dato: 13.03.2015
 • Tid: 06:00
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 2
11.03.2015

For et eventyr!Ææ, hva skjedde? Forrige uke gikk så fort! Likevel har vi opplevd så utrolig mye, og fått så mange nye venner. Bali-turen med Samadhi-opplevelser har gått som en drøm, og det har vært så moro å kunne fortelle og dele bilder herfra. 

Vi har surfet, gjort yoga, solt oss, vært på spa, reist rundt på Bali - lista er så lang! Og ikke minst har vi hatt så utrolig mange latterkramper og spist fantastisk mat. Mandag sa vi ha det til den fantastiske gjengen fra retreaten, og nå er jeg og Susanne på et nytt hotell. Litt rart og være her uten alle sammen! Vi nyter dagene med sol og varme, og i natt skal vi på en vulkan-tur, hvor poenget er å gå opp til toppen om natten for å få med seg soloppgangen. 

Det er bare å spørre meg om dere lurer på noe om turen til Bali, for jeg vet at Samadhi-opplevelser skal kjøre i gang med flere turer. Misunnelig på de neste som reiser!

- Silje

 • Dato: 11.03.2015
 • Tid: 04:01
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 2
08.03.2015

Bursdagsfeiring

For en fin dag vi hadde i går! Startet som vanlig med surfing på stranden, og de spreke jentene tok turen ut på havet. Senere på kvelden feiret vi Cecilie som ble 30 år, og det var utrolig koselig. God mat, fine mennesker, bra musikk og masse latter. Nå nyter vi den siste dagen med hverandre her i villaen. Tenk at imorgen er det over!

- Silje

PS: Har fått noe innpå kameralinsa som lager den lille skyggen på noen av bildene. Skulle ønske jeg hadde tilgang på Photoshop så jeg kunne fjernet det, men får vente til jeg er hjemme igjen!

 • Dato: 08.03.2015
 • Tid: 08:39
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 3
06.03.2015

En fredag på Bali

Jeg visste at i dag ville bli en fin dag! Fredagen på Bali startet med at vi dro til en ny strand for å surfe. Jeg ble igjen på land for å filme og knipse bilder, som jo er jobben min mens jeg er her. Vi holdt til på en herlig beach kafé, hvor det satt noen fine damer og solgte hjemmelagde ting.

Jeg falt både for damene og de søte tingene de solgte, og dro fra stedet med en nesten tom lommebok. Fikk prutet en god del ned, men likevel er det jo utrolig billig. 

Etter surfingen har vi spist lunsj og slappet av ved villaen, og snart skal vi ordne oss litt før vi skal ut og spise. Hver kveld pleier vi jo og spise på villaen her vi holder til, men siden det er så få dager igjen, prøver vi noe nytt med middag ute i kveld!

Nå tror jeg alle gleder seg til å ta en lang dusj før vi skal bli kjørt til restauranten. Imorgen skal vi ha grillparty for å feire Cecilie (til høyre på bildet under) som blir 30 år, det blir bra! 

- Silje

 • Dato: 06.03.2015
 • Tid: 11:18
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 2
05.03.2015

Følg med imorgen!Hei! Vil jo egentlig ikke skrive innlegg med mindre jeg har noe skikkelig bra å dele, men vil også gjerne oppdatere hver dag fra Bali. Jeg har bare hatt litt kamera-problemer i dag, og sånt er jo aldri så gøy. Batteriet ble flatt og jeg fikk ikke helt tiden til å ta de bildene jeg hadde planlagt. Det kan også være hodepinen som kom helt fra starten av dagen som har gjort at jeg ikke jobba så bra i dag. Heldigvis begynner den å gi seg nå som det er leggetid. Yess.

Nå ligger kamerabatteriet på lading og jeg skal snart få meg mange timers god søvn, så jeg er veldig positiv til at morgendagen blir en BRA bloggedag med masse bra bilder. Vi skal mye spennende, så jeg gleder meg til å vise! I dag har vi ellers hatt en veldig fin dag; slappet av mye ved villaen, tror hele gjengen ble veldig slitne i dag. Vi var jo faktisk oppe 06:00 for å ta en morgensurf. Det har også vært litt ruskevær og mye regn, selv om det slo til med fantastisk sol inninellom. Vi har uansett nytt dagen, fått skille, lest magasiner, badet i bassenget, spist god lunsj, og tatt turen til en herlig neglsalong. Alle fikk nye negler, og ble så fine! Nå tror jeg vi rett og slett trenger en skikkelig god natt søvn før det er en ny start imorgen. Snakkes da :-)

- Silje

 • Dato: 05.03.2015
 • Tid: 18:02
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 1
04.03.2015

Renser sjelen på BaliSkulle gjerne gitt et mye mer utdypende innlegg, men her nærmer klokka seg 01:00 og vi skal opp å surfe 07:00 imorgen! Har vært en lang dag på utflukt, vi besøkte som tidligere nevnt yoga-mekkaet Ubud. Der fikk vi en "holy waterfall cleansing" i fossefallet, som var en interessant opplevelser der folk både gråt og lo i det kalde vannet. Selv fikk jeg beskjed om at sjelen min ikke var helt klar for å bli renset. Hehe. Selv om jeg synes det var litt typisk at jeg var den eneste som fikk beskjed om det, er det jo interessant også. 

Senere dro vi for å spise vegansk lunsj og få massasje, noe som var helt fantastisk. Jeg tror jeg var i himmelen i hele 60 minutter. Vi satte kursen mot kveldens yogastudio, hvor vi også spiste middag. En lang dag på farten! Imorgen blir det som sagt surfing på morgenkvisten, og så blir det roligere med soling og yoga utover dagen. Følg gjerne med imorgen! Og har dere noen spørsmål om turen til Bali blir jeg bare glad om dere spør :-) Jeg reiser som sagt i samarbeid med Samadhi.-opplevelser, som har flere turer til Sri Lanka og Bali.

- Silje

 • Dato: 04.03.2015
 • Tid: 18:05
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 0
03.03.2015

Yoga i solnedgangen

For en dag! Vi startet med andre runde surfing, og i dag stod jeg på brettet. YESS. Resten av jentene har jo blitt helt rå på brettet allerede, og i morgen tidlig skal flere ut og surfe klokken 06:00 for å få de beste bølgene. 

Etter surfingen ble jeg igjen på villaen for å skrive, jobbe litt og slappe av. Det er helt nydelig her, så jeg har så lyst til å nyte det mens jeg kan! Hallo, vi har basseng rett utenfor rommet, og skilpadder på badet. Er helt merkelig og stå og dusje ute i friluft, mens en fisk plasker i dammen eller skilpaddene titter opp av vannet. Helt magisk. Etter soling og avslapping var det yoga i solnedgangen, som var utrolig deilig. En gjeng slitne jenter dro tilbake til villaen, der middagen ventet på oss! 

Imorgen reiser vi til yoga-mekkaet Ubud, kjent fra boka og filmen "Eat, pray, love". Er veldig spent på det! 

- Silje 

 • Dato: 03.03.2015
 • Tid: 18:42
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 2
02.03.2015

Surfet for første gang

Det er den første hele dagen på Bali, og vi har surfet for første gang flere av oss. Det var kjempegøy! Tungt, men vi kom oss alle sammen opp på brettet. Vi startet dagen tidlig med morgenyoga og frokost, før det dro til stranden. Føler jeg må ha en deeel mer trening, så det blir spennende å prøve på nytt imorgen.

I morgen har vi frokokst 07:00, så er det rett ut å surfe. Dagene starter tidlig og slutter tidlig her på Bali, noe som egentlig er veldig deilig. Man føler man får mye ut av dagene, noe som er digg når man har reist så langt. Vi rakk også massasje før middag i kveld, (en time for 75 kroner!?) så vi klager ikke :-)Skrives imorgen! Da er det morgensurf og sunset yoga som står på planen. 

- Silje

I samarbeid med Samadhi-opplevelser

 • Dato: 02.03.2015
 • Tid: 16:35
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 1
01.03.2015

Smakebit fra BALI

Nå er vi fremme på Bali! Vi har reist i over et døgn, og jeg har alt for mye mangel på søvn. Så jeg tror jeg slukner med en gang jeg lukker Pc-en nå. Vil i alle fall si at vi er utrolig fornøyd! Jeg reiser som tidligere nevnt i samarbeid med Samadhi-opplevelser, og har blant annet tatt over Instagram-profilen deres en uke fremover. Følg gjerne med på profilen dere HER!

Vi bor i en nydelig villa, og rommet jeg og Susanne har fått er så utrolig fint. Vi har utsikt rett ut til bassenget, badet vårt er ute i fri luft, omringet av et lite basseng med fisker og skilpadder. Måtte bare legge igjen en liten smakebit, følg med for mer! I morgen skal vi teste ut surfing for første gang :-) 
- Silje 

 • Dato: 01.03.2015
 • Tid: 15:31
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 2

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no