hits
31.03.2016

EN HVERDAG FOR KATTENE

06:00 - Prøver å vekke mammaen og pappaen sin med høye mjau, og (hvis mulig) legger seg dem i senga. Etter utallige forsøk sovner alle sammen i senga, og sover et par timer til.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

08:00 - .. og DER står jeg og Marius opp. Kattene får mat, og kanskje litt våtfôr hvis det er helg, hihi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

09:00 - Etter frokost får alltid kattene et lite "kick", og det resulterer i litt lekeslossing mens jeg og Marius starter dagen på kontoret. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

10:00 - Etter kampen er begge slått ut, roer helt ned og sover et par timer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

11:00 - Sander er ofte på plass som min "assistent" når jeg studerer eller jobber. Han liker å være der det skjer ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

12:00 - Rundt lunsjtider blir Max rastløs og vil ut. Da ligger han på matta ved døra og demonstrerer..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da er det bare og ta seg lunsj og sette ut pusene i hagen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

13:00 - Etter og ha snust litt ute, sovet i gresset og kanskje fanget en flue eller to, vil Max og Sander inn. Da sover de i maange timer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

16:00 - Rundt hver tredje time bytter pusene sovested til en annen plass i huset, og sover videre derfra. Og spiser selvfølgelig litt hver gang sovestedet byttes ut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

20:00 - Mot kvelden våkner kattene fra luren sin, og får nye kick. Enten det er å sloss rundt en pose, løpe rundt i leiligheten etter hverandre eller leke med oss. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ca 00:00 - Jeg og Marius legger oss, og kattene blir enten igjen i stua for å sove der, eller får sove inne hos oss. ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var en typisk dag for Max og Sander!

- Silje ♥

 • Dato: 31.03.2016
 • Tid: 18:46
 • Kategori: Katt
 • Kommentarer: 9
30.03.2016

SPØRSMÅLSRUNDE - SVARER PÅ VIDEOJeg tenkte å kjøre en spørsmålsrunde, for det begynner å bli en stund siden! 

Denne gangen tenkte jeg å svare på VIDEO (hjeeelp), for jeg har hatt lyst til å begynne å jobbe litt med YouTube. Det virker så gøy! Lagde et par videoer på en blogg tidligere, og det ble godt tatt imot den gangen. Men det kommer jo helt an på om dere synes det er gøy eller ikke! Håper dere synes det, men si fra hvis dere synes videoer er kjedelig ♥Lurer du på noe om meg, kattene eller livet vårt? Eller noe helt annet? Spør i vei!

Svarer i en video på søndag mest sannsynlig. Om jeg får noen spørsmål da, hehehe ♥

- SILJE

28.03.2016

MITT MØTE MED HOLLYWOOD

Det var juli 2012 da jeg fikk mitt første møte med Hollywood. Vent, det er feil. To måneder før hadde jeg jo besøkt California for første gang. Jeg hadde sovet på hotell i Hollywood sentrum, kjøpt meg billige souvenirer og knipset bilde med Hollywood-skiltet bak meg. 

Men juli var mitt første møte med det ekte Hollywood. 

Jeg hadde hørt om konkurransen "World Championships of Performing Arts" tidligere. Verdens største talentkonkurranse med flere hundre deltakere i forskjellige kategorier. Alt foregikk på scenen. Sang, skuespill, dans og musikk. 

Da jeg hørte om at konkurransen søkte deltakere som kunne representere Norge, gikk jeg på skuespiller-linjen på Danvik Folkehøgskole. Det var livet mitt, og jeg elsket hverdagen som skuespiller. Jeg ville bare mer, mer, mer!

Processed with VSCOcam with a5 preset

Så jeg meldte meg på, men under aditionrundene i Oslo var jeg på min første tur til Hollywood med skolen. Ganske ironisk, og jeg var livredd det skulle ødelegge for muligheten til å bli vurdert som skuespiller i konkurransen.

Men vi gjorde auditionen på Skype, og jeg kom med. Etter mange uker med forberedelseser, monolog-utvelgelse og en camp i Stockholm med de andre deltakerne fra Norge og Sverige, satte vi kursen mot Hollywood i Los Angeles. 

To uker bodde vi på det fineste hotellet jeg noen gang har vært på, vi minglet, dro på foredrag, badet i bassenget og (aller mest) øvde på monologene våre. Og til slutt stod vi på scenen for å fremføre. De første rundene var det mange som skulle ut i ilden, og akkurat da handlet alt om å komme videre til semifinalen. Det var 200 skuespillere fra hele verden som fremførte monologer. 30 kom videre til semifinalen, og derfra kom 3 til finalen.

Følelsen da jeg så navnet mitt på plakaten over de 30 som hadde kommet videre til semifinalen var helt ubeskrivelig. Fy søren, det var gøy!

Processed with VSCOcam with a5 preset
På det øverste bildet var det semifinale, og så sinnsykt mange i publikum. Jeg skjønner ikke hvordan jeg turte. Vet seriøst ikke om jeg hadde turt det samme i dag, jeg!

Man kan si mye om selve konkurransen, og det var både positivt og negativt som med det mest annet. Men! Nå er det fare for at jeg roter meg bort, for dette innlegget skal handle om hva jeg tenkte om Hollywood, og bransjen. Under de to ukene der borte, kom jeg i kontakt med en skuespillercoach som hadde sett monologen som fikk meg videre til semifinalen. 

Vi hadde en veldig fin og spesiell samtale, og hun snakket mye om monologen min, teknikker og hva jeg hadde gjort før. Etter en lang prat sammen, fortalte hun meg om en agent i LA som hun ville introdusere meg for. 

Bare så det er sagt: Jeg vet at det finnes mange i Hollywood med store ord og løfter, og det er sikkert er 10 % av disse løftene som faktisk fører til noe. Men likevel, man kan jo ikke tenke sånn hele tiden heller. 


For å gjøre en lang historie kort, så avtalte jeg med coachen at vi skulle møtes neste gang jeg kom til Los Angeles og ta det videre derfra. Vi la hverandre til på Facebook (haha), og holdt kontakten.

Jeg gikk i tenkeboksen og møtte flere som prøvde seg i Hollywood som skuespillere, og som hadde dratt på audtioner til store filmroller ukentlige i flere år. Og jeg fikk ganske god innsikt i hvordan det ville være å prøve seg der borte. Og en ting gikk igjen; det er veldig, veldig tøft. 

Jeg gjorde research i haugevis, men viktigst av alt så kjente jeg på magefølelsen. For hvis det skulle bli noe med agenten i LA, så skjønte jeg jo at jeg måtte flytte dit. Og magefølelsen min sa nei. (Noe jeg har skrevet om tidligere HER.)

Mitt inntrykk av bransjen der borte er at du må ofre mye på veien mot suksess, og at den veien kan være beinhard. I tillegg møtte jeg mange mennesker fra bransjen som var helt usmakelige og kvalme. I tillegg til mange gode og dyktige mennesker, selvfølgelig.Kanskje jeg alltid kommer til å kjenne litt på hva som ville skjedd om jeg flyttet til LA, men det er helt greit. For det jeg måtte ofre for å finne ut det, er litt mer enn hva jeg er villig til. Heldigvis er jeg bare 23, og jeg tror det er mye spennende som kan skje likevel.

Helt ærlig er jeg bare sykt glad for opplevelsen av å være med i konkurransen, for et minne! ♥

- SILJE

27.03.2016

EN PUSEMAMMA ER OGSÅ MAMMA!

Jeg har tidligere fått høre at det å være pusemamma ikke kan sammenlignes med å være mamma til en baby. Og vet dere, det er jeg faktisk helt uenig i. 

Når jeg tenker over det, er det kanskje overraskende hvor mye vi har til felles med "vanlige" mødre. Bare les videre! Jeg tar utgangspunkt i å være pusemamma til innekatter her, fordi de krever litt mer enn en selvstendig utekatt. Og jeg bruker ordet "unger" for å snakke om pusene i dette innlegget, så blir likhetene litt tydeligere. ♥ Okei.. da kjører vi!Dette har vi til felles:

1. Alenetid på badet? Bare å glemme. Der du er, er ungene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2. Du pusser ikke lenger bare tenner på deg selv. De små trenger hjelp til det meste!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Ja, Max må faktisk pusse tenna hver kveld. Beskjed fra legen!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Du pakker til ungene først, og har blitt godt vant til å tenke for flere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.. men får du noen takk for pakkingen? Nope. Men det er en del av det, og du godtar det. Litt kos er nok for deg!​

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Du har veldig lyst på et fint bilde sammen, men som oftest er dette klin umulig. Når du tror du har blinksuddet - vips - så er ungen på vei et annet sted, eller ser noe spennende i taket..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5. Men hallo - det betyr ikke at du ikke fortsetter å prøve.. igjen og igjen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6. Venner og familie bør bare vende seg til at ungen din er på kjøleskap og vegger. Det er jo det vakreste du har - klart det må vises frem! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7. Du har blitt vant til å fjerne hender og føtter (poter) fra de rareste steder. Enten ungen gnager på seg selv, eller har satt seg fast i et gjerde. Du ser vekk i ett sekund, liksom?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

8. Når du nok en gang prøver og ta bilde av ungen, og bildet ser helt perfekt ut! Du skal til og knipse, men så ... 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

9. Andres meninger om din oppdragelse er ikke til å unngå. Enten hintes det om at ungen er for tjukk eller for tynn, eller at du gir den feil mat. Du har blitt vant til meningene, og prøver å lukke ørene for dem. Selv om du i ditt stille sinn ikke kan fatte hvordan folk orker å blande seg.10. For deg finnes det ikke noe vakrere enn å se den lille skatten din sove søtt. Hele kroppen sprekker av morskjærlighet, og den lille får fri fra den farlige verdenen en liten stund. ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

10. Men..  Det finnes ingen som kan gjøre deg mer irritert og sint. Enten det er å ødelegge den nye vasen din, mase når du jobber, rømme hjemmefra - eller stjele yoga-matta di når du har satt av en halvtime til å roe helt ned..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

11. Likevel er det heller ingen som kan gjøre deg så full av kjærlighet som de små ♥ Du elsker dem rett og slett. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det finnes jo mange flere ting, men mulig det må bli et innlegg nummer 2 ;-) 
Ble du overrasket over noe? 

- Silje og pusene ♥

PS: Så må jeg bare si at dette innlegget er skrevet med et glimt i øyet, og jeg håper du har lest det på den måten også :)

 • Dato: 27.03.2016
 • Tid: 12:37
 • Kategori: Katt
 • Kommentarer: 14
26.03.2016

PUSENE INNTAR HYTTA

Vi har vært hjemom og hentet ungene/pusene, og nå er alle fire på plass i norsk natur på hytta. Koser oss med Scrabble, kaffe og snacks. ❤

Føler jeg pleier å være god i Scrabble, men er ikke helt i slaget i dag. De siste ordene jeg skrev var "rå" og "faen", liksom.. Tror Marius vinner!

Når du har sminkefri-på-hytte-tryne.. Hehehe.

Håper du koser deg i påsken! Og for spesielt intresserte slenger jeg inn påskekrimmen min nederst her, den jeg fortalte om i går.

Kanskje best å lese den hvis du er på mobil, for da går det an å zoome inn. Og hey - jeg har aldri sagt den er bra altså. OG jeg tegner fortsatt som jeg gjorde da jeg var 10 år. (Helt seriøst)

- Silje ❤

 • Dato: 26.03.2016
 • Tid: 17:51
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 5
25.03.2016

PÅSKEKYLLING I DAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hallo fra påskekyllingen! Vi er fortsatt hos svigers i Kragerø og koser oss ♥

I går kveld fant Marius på den geniale ideen at alle skulle lage hver sin påskekrim. Ark og penn ble delt ut, og vi satte i gang. Jeg begynte å tegne en påskekylling-familie som feiret påske, og siden de er kyllinger spiser de frø i påsken, og ikke egg selvfølgelig. Når de våkner påskeaften er alle frøene borte (!!) og man skal finne ut hvem som er tyven.

Jeg trodde helt ærlig at jeg skulle skrive en happy ending, men det viste seg at det var påskekylling-pappaen som hadde stjålet frøene, fordi han var lei av å spise frø, og ville heller spise egg i påsken. Noe de andre i familien synes var helt forferdelig, for det er vel på grensen til kannibalisme. Men pappaen endte med å klaske alle sammen i ansiktet, og tvinge dem til å spise egg sammen med ham. 

Herregud. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Si fra hvis dere vil se bilder av tegnserien, men jeg lar dere få slippe foreløpig! Jeg pleier alltid å skrive historier med happy ending, men jeg tror jeg har blitt påvirket av kjæresten som ofte liker å la det ende litt mer dramatisk.

Jaja. Nå skal vi ut og få litt frisk luft her, tror kanskje vi har godt av det!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva gjør du i påsken?

- Silje ♥

 • Dato: 25.03.2016
 • Tid: 12:06
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 5
24.03.2016

OVERFALT AV DYREHAGEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skjærtorsdag startet i Kragerø hos svigermor, og vi koser oss! Synes aldri det er gøy å dra fra pusene, men ser de jo snart igjen ♥ Og da skal vi på hyttetur, wiiii.

Her i Kragerø er det også en liten dyrehage, med to hunder og to katter. Skulle ta bilde av den ene pusen som lå og sov så fint, men hun er ekstremt kosete.. Så da hun hørte knipsene mine, var det rett opp og bort til meg, og da ble det jo umulig og ta bilder. Lille hunden Melvin elsker å være det det skjer, så da kom han også løpende. Marius måtte ta over kamera før jeg mistet det i bakken. Rare dyra!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva gjør du i dag?

- Silje ♥

 • Dato: 24.03.2016
 • Tid: 12:27
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 2
23.03.2016

DAGENS GRØNNE SMOOTHIE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her hjemme er jeg ikke kjent for å være så veldig god på kjøkkenet. Selv om jeg prøver! Men det er kanskje det som er problemet.. Jeg ender alltid opp med å endre oppskriften i siste liten, og da blir jo alt katastrofe. 

Men! Jeg synes jeg er ganske god på smoothies! Haha, kanskje fordi det er nesten umulig å lage den feil. Uansett: når jeg finner en god smak, liker jeg å skrive den ned her på bloggen. Og det fant jeg i dag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grønn smoothie:
Grønnkål (fryst)
Appelsinjuice
En banan
Ananasbiter (fryst)
Mangobiter (fryst)
Bananbiter (fryst)


Hva liker du best å ha i smoothien?

- Silje ♥
 

22.03.2016

Påske-shoot i soloppgangenI går bestemte jeg og Marius oss for å stå opp klokka 6. Burde jo egentlig gjøre det hver dag, for da fikk vi med oss en nyydelig soloppgang!

Kattene var lykkelige over at vi kom oss tidlig opp av senga, og vi satte oss alle fire på terrassen. Da tok Marius noen bilder av pusene i soloppgangen som jeg synes ble så fine! Forresten: Jeg har hatt hodepine sendt fra et visst sted i hele dag, så derfor jeg har vært litt treig med dette innlegget. Prøvde ALT, (knaske piller, drikke cola, slappe av, frisk luft) men fortsatt sitter den i. Ber om at den er borte i morgen!Hva synes du om bildene?

Og ja: god påske!

- SILJE ♥

 • Dato: 22.03.2016
 • Tid: 20:38
 • Kategori: Katt
 • Kommentarer: 8
21.03.2016

KATT MED MØRKE TANKER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går var en ganske rolig dag, lenge siden jeg har vært så sliten uten noen spesiell grunn. Og da fikk jeg endelig lest denne morsomme boka som jeg og Marius har fått av en kompis!

Elsker sånne morsomme "coffee table books". Vet ikke om denne kategoriseres som det, men den ligger i allefall gjerne fremme på bordet hjemme hos oss. Måtte le flere ganger, katter ass.. Må være noen av de rareste skapningene som trasker rundt på denne kloden. Var det litt vel tilfeldig at jeg fikk dette killer-blikket fra Max mens jeg leste den?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, kanskje det er noe i det som står i boka.. Fulgte også med en plakat som jeg hang opp på do. Har alltid tenkt at jeg vil at dobesøket til gjestene våre skal være litt underholdende, haha. Altså at det skal være noe man kan lese på veggene, for eksempel. Okei, jeg stopper der.. Nå som denne henger på dodøra, håper jeg i allefall at gjestene blir fornøyde!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så, denne boka får terningkast 6 fra meg. En veldig kul gave til noen som har katt! Hvis du ble nysgjerrig, kan man blant annet kjøpe den på Platekompaniet HER. ♥

Har du noen lignende bøker?

- SILJE 

 • Dato: 21.03.2016
 • Tid: 09:03
 • Kategori: Katt
 • Kommentarer: 4
19.03.2016

INNKJØP FRA OSLO!

Good lørdag! Det er ekstremt sjelden jeg nedprioriterer bloggen, men denne uka har vært travel som få. Min eneste gyldige grunn til å velge bort blogginnlegg er hvis jeg får betalte oppdrag med kort deadline. Men nå er alt levert, og jeg har tatt meg helg!

Tenkte å vise frem noen plagg jeg kjøpte da jeg var i Oslo tidligere denne uka. Har egentlig hatt shoppestopp, men jeg klarte ikke mer enn et par måneder. Eller for å snu det til en postiv ting: jeg klarte og ha shoppestopp i flere måneder! Planen var nemlig et år, så jeg tror jeg dro på litt for mye. Hihi, wupsii.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Føltes plutselig veldig privat å skrive om en BH, men denne er vel mer som en liten topp. Den er så fargerik, og er bra for meg som litt for ofte tyr til svarte klær. Finnes masse fine varianter fra Cubus. ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Apropo, svarte klær.. Denne toppen (full av kattehår, haha) kjøpte jeg også på Cubus. Enkel, svart og myk og ha på ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så til siste plagget! (Jeg har ikke vært såå crazy, nemlig) En deilig skjorte i lin-stoff (?) som også er fra Cubus. Haha, her er man kreativ på butikkene altså. Synes den var vårlig og fin! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Likte du noen av plaggene? ♥

God helg!

- SILJE

 • Dato: 19.03.2016
 • Tid: 11:12
 • Kategori: Mote
 • Kommentarer: 6
16.03.2016

FOTOGEN PÅ SIN EGEN MÅTE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi er tilbake fra Oslo, og på plass i leiligeten på Nøtterøy. Alltid godt å komme hjem, selv om jeg liker storbyen!

Det er mye jobb på planen om dagen, så jeg må sitte med hjemmekontor i kveld. Heldigvis driver jeg med noe jeg synes er gøy ♥ Og har verdens to fineste pelsdotter å kose med når jeg trenger en pause. Var en tur ute med kattene i stad, og Sander trekker seg raskt inn igjen. Han synes vel verdenen der ute er litt skummel. Fin og fotogen er han i alle fall ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.. og så har vi en som er fotogen på sin egen måte:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hihi, ha en fin kveld!

- SILJE ♥

 • Dato: 16.03.2016
 • Tid: 20:40
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 2
15.03.2016

I MATHIMMELEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hotellfrokost er himmelen for oss med god apetitt, haha. 

Dette er fra Thon Hotel Terminus i Oslo sentrum, hvor vi sov i natt. Som jeg skrev i går så er hotellet nyoppusset, og det er jo litt stas! Frokostsalen var blitt utrolig fin, og frokosten i dag var heelt fantastisk. Så mye godt og velge i ♥ Det ble to frokoster, for og si det sånn!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Frokost nummer 1!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dette er bare halvparten av utvalget, men jeg ville ikke knipse bilder hvor det satt folk og spiste. Jeg har stor respekt for mat-ro, altså!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
#morgensveisen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
... Og der var frokost nummer 2!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter frokost slang vi oss langflate i den digge hotellsenga, og så på Netflix på Tv-en (!). Kanskje det har blitt vanlig på hoteller nå, men det er første gang jeg opplever det. Genialt! Var også mulig å gå inn på Youtube og Spotify, blant annet.

Etter en dag med luksus på hotell, tenkte vi og spare litt penger og sove på hostel i dag. Så er litt forskjell kan man si! Men jeg må uansett jobbe i kveld, så jeg kommer til og se mest på PC-skjermen. Håper du har en super tirsdag :-) Imorgen ser vi pusene igjen, lykke ♥

- SILJE 

 • Dato: 15.03.2016
 • Tid: 16:16
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 2
14.03.2016

HOTELLNATT I OSLO

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godt å være i Oslo igjen! Har savnet storbyen litt i det siste, med lydene og alt som skjer. (Ja, faktisk) Sånn blir det kanskje når man har bodd her tidilgere ♥

Både jeg og kjæresten hadde flere avtaler i Oslo i starten av denne uka, så vi bestemte oss for å bli her et par dager. Hotellet vi bor på er nyoppusset og har blitt så fint. Tenkte og vise flere bilder imorgen, for det skal visst nok være en heelt himmelsk frokost her. Finnes det en fanklubb for hotellfrokost jeg kan melde meg inn i??

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg studere litt, og så skal vi snart ut og spise middag med noen venner. Håper du har en super kveld, vi blogges imorgen! :-)

- SILJE ♥

 • Dato: 14.03.2016
 • Tid: 17:46
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 4
13.03.2016

LESERSPØRSMÅL: SKUESPILLER I USAGod kveld til dere ♥ Jeg fikk et spørsmål for noen dager siden:

"Jeg lurte på noe, du er jo skuespiller. Jeg kunne gjerne tenke meg å gå på skole for å utvikle meg i skuespill, i utlandet, gjerne usa.
Har du noen skoler og anbefale? Jeg tenkte på New York Film Academy, har du hørt om den skolen eller vært på den skolen?"


Jeg tenkte å svare i et eget innlegg, mest fordi jeg tenkte å høre med en bekjent som jeg var ganske sikker på hadde gått på den skolen. Men jeg tok feil av skolen hun hadde gått, så da fant jeg ikke ut så mye som jeg håpet! Det beklager jeg ♥

Men, jeg skal prøve og gi deg mine tanker likevel, så gjør du akkurat som du vil med dem, haha. Jeg vurderte faktisk den skolen du nevner selv, men besøkte den dessverre aldri. I stedet dro jeg til LA på skuespillworkshops i en måned med Ivana Chubbuck, samt en del andre kurs. (Anbefaler å sjekke ut studioet hennes HER.)

Likevel vil jeg si til deg at det er SÅ kult at du vil utvikle deg som skuespiller, og jeg tror det er mye viktig lærdom å hente på skuespillerskoler i USA. Så jeg tror ikke det er et dumt valg i det hele tatt. Filmbransjen i Norge er liten, og jeg tror at hvis man er målrettet nok så får man det til som skuespiller uansett om du velger å gå i USA, England eller Norge. Så jeg ville valgt den skolen som du kjenner frister mest. Motivasjon er viktig! Og det er et stort pluss og være god i engelsk også, til videre arbeid og større muligheter. Hvis jeg var deg ville jeg funnet tre skoler du kunne tenke deg og gå på, dermed fører du liste med positive og negative ting med hver av dem. Og så kommer den gode, gamle magefølelsen inn i bildet.

Selv føler jeg at NYFA har et godt rykte, men jeg har også hørt at det er viktig å ta ansvar for egen læring der selv. Det gjelder jo egentlig alle skoler, men spesielt hvis de tar inn mange elever i klassen. (Noe jeg ikke fant ut av om de gjør?) 

NYFA finnes både i New York og Los Angeles om jeg ikke tar helt feil, så her er det jo bare å velge byen som passer deg best! Har også hørt at de har mange spennende kursholdere fra bransjen i USA, noe som sikkert er veldig inspirerende.

Gjør god research på skuespillerskoler, hva det koster og hva slags "retning" man skal studere på de forskjellige. Én skole har kanskje fokus på filmteknikk, mens en annen har fokus på teater osv.

Hvis jeg hadde vært noen år yngre nå, så tror jeg faktisk at jeg hadde vurdert og gå på NYFA selv! Og hvis ikke ville jeg vurdert East 15 Acting School i England (ta kontakt med Across the Pond HER for mer info). Eller hvis jeg "måtte" valgt Norge, hadde jeg valgt Norsk Skuespillerinstitutt (NSKI) eller teaterlinjen på HiNT i Trondheim. 

Jeg skulle ønske jeg hadde flere konkrete tips til deg om skolen, men dessverre har jeg ikke vært der selv. 

Nå vet ikke jeg om du tenker på NYFA i New York eller LA, men om du går for LA så ville jeg spurt på DENNE Facebook-gruppa om noen har erfaring med skolen. Kanskje du kommer i kontakt med andre norske? Her er folk veldig greie og hjelpsomme etter min erfaring. (Eventuelt kan du også spørre hvilke skuespillerskoler de anbefaler)

Gjør research, stol på magefølelsen din og kjør på! Lykke til ♥

- SILJE ♥

PS: Bildene er fra da jeg konkurrerte i skuespill i Hollywood i 2012, og vant bronse! Konkurransen heter World Championships of Performing Arts, også verdt å sjekke ut. (mest på grunn av folk og kontakter man møter der) 
:-)

13.03.2016

SOM EN HELG SKAL VÆRE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Åå , så gøy at flere likte innlegget om dukkehuset i går! Utrolig morsomt å lese at flere fant fram sitt gamle Lundby-huset, og at vi er flere som er fascinert av miniatyr-ting. Jeg var helt sikker på at dere ville tro jeg var smågæren som driver med dette i en alder av 23.. Kan jo hende noen av dere tenkte det da, haha. Det man ikke vet, har man ikke vondt av! (Eller no)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går hadde vi brettspill-kveld med venner, det er så kos! Marius har dratt på trening nå, og jeg tenkte og ta en hjemmeøkt før jeg hopper i dusjen. (Uff, ser alltid for meg det der bokstavelig) Jeg skal også farge håret på nytt i dag, noe jeg gjør ca annenhver måned for og ha en jevn farge. Så blir det pensumlesing og pakking til Oslotur imorgen. iiiih - gleder meg! Blogger mer om det imorgen ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva gjør du i dag? 

- SILJE ♥

 • Dato: 13.03.2016
 • Tid: 15:04
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 1
12.03.2016

MIN HEMMELIGE HOBBYDu trodde kanskje at det eneste rare ved meg var at jeg har en blogg om kattene mine? Neida, her er lista lang. På julaften da jeg var 19 år, fikk jeg dette Lundby-dukkehuset av verdens beste kjæreste. Venninner anbefalte han å kjøpe smykker, men i stedet dro han på lekebutikken og skaffet meg dette. Han kjenner meg, for å si det sånn!

Jeg hadde aldri Lundby-dukkehus da jeg var liten, men lekte alltid med det hvis jeg var på besøk hos noen som hadde det. Det er noe med miniatyr-møbler og ting som fascinerer meg noe enormt. I tillegg er det ganske kult at de første Lundby-dukkehusene ble laget i 1947? Men uansett: jeg hadde luftet for Marius at jeg drømte om å ha et Lundby-hus jeg kunne bygge ut og innrede litt etter litt ♥ Oog det er jo perfekt for eventuelle barn i fremtiden? (prøver å finne gode grunner her)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til nå har jeg innredet litt av stuene, kjøkkenet og soverommet - det er såå gøy! Finnes så utrolig mye til disse husene. Man kan bygge ut med etasjer og lage uteplasser til hver årstid. Og det kuleste av alt: man kan innstallere lys. Lys i peisen, i ovnen på kjøkkenet, lys i taket. Det ser SÅ koselig ut, og er garantert det neste jeg skal skaffe meg. ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er også gøy og kjøpe møbler og ting som ikke nødvendigvis er fra Lundby-merket. For eksempel fant jeg et lite sett med bord og stoler da jeg var i Hellas, i skikkelig gresk stil! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Såå.. Synes du jeg er helt sprø, eller er det flere som synes det er gøy med miniatyr-ting? 

- Lørdagsklem til alle dere fra meg ♥

 • Dato: 12.03.2016
 • Tid: 15:59
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 7
11.03.2016

SANNHETEN OM KONTORET

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I mine egne øyne er hjemmekontoret mitt himmel på jord, men når jeg tar bilder av det ser det alltid så rotete ut. Rart det der? Som dere ser er jeg veldig stor fan av lister, lapper og notater. Det hjelper meg og holde fokus!

Forresten: Er det bare jeg som ALDRI klarer å finne et sokkepar som er likt? Haha, som 23-åring burde jeg kanskje ha lært meg dette, men dette bildet røper jo noe annet.. Traff nesten i dag da, ofte trasker jeg rundt med én svart og én hvit. På mine verste dager finner jeg bare én sokk ...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er jeg neesten ferdig med jobbingen for i dag, og skal spise middag med kjæresten. Kattene har sloknet på badet sammen, og er bare alt for søte. Videre i kveld blir det lesing av pensum og litt fredagskos! Hva skal du for noe? 

Good helg, og tusen takk til deg som stikker innom her! Det varmer mer enn dere aner ♥

- SILJE 

 

 • Dato: 11.03.2016
 • Tid: 18:06
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 4
10.03.2016

Å VÆRE SIN EGEN SJEF

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 I dag har jeg hatt hjemmekontor som vanlig, jobbet med en ny artikkel og lest en del pensum! Jeg trives fortsatt godt med å være nettstudent, og friheten det gir. Kombinert med å være frilanser, synes jeg hverdagen er helt super. Men så trives jeg veldig godt med å være min egen sjef, da. Og tro meg - jeg er en ganske streng sjef mot meg selv, haha. 

Nå sitter jeg med sitron-vann, tepper og kattene i sofaen mens jeg koser meg med den nye sesongen av Bloggerne.
Hva har du gjort i dag? 

- SILJE ♥

 • Dato: 10.03.2016
 • Tid: 19:14
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 4
09.03.2016

REBELL I DAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse bildene representerer dagen frem til nå veldig greit! Har nemlig lesedag denne onsdagen, og ALLE pensumbøkene dere ser på bildet bør jeg lese UT de neste dagene. Det er maange sider! 

Med tanke på overskriften så føler jeg meg faktisk som en rebell i dag. Skulle egentlig levere en bok til biblioteket som går ut i dag, (Ja, jeg vet... jeg er helt crazy) men jeg orker bare ikke dra inn. Har ikke helt energi, og jeg og Marius vurderer sterkt og ta godtedagen i dag i stedet. Jeg vil ha sjokolade! Jeg har gitt meg lov til å spise noe usunt én dag i uka, og hvis jeg bruker den opp i dag så er jeg streng resten av uka. 

Kanskje jeg ender opp på butikken senere i dag.. I så fall skal jeg oppdatere på snapchat! Følg meg gjerne på siljereistad, så følger jeg tilbake :-)

- SILJE ♥

 • Dato: 09.03.2016
 • Tid: 15:48
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 5
08.03.2016

DA SANDER BLE KASTRERT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det startet som en helt vanlig dag for Sander, før han ble lokket inn i et bur og levert på dyreklinikken. Han var så lykkelig uviten, så det var ikke bare lett og forlate ham - etter og ha skrevet under på at vi godtok at det var en risk ved det som skulle skje. (Ja, da ble jeg litt blank i øya, skal innrømme det)

Vi fikk beskjed om å hente Sander etter fem timer, og da vi kom hjem lurte denne krabaten på hvor broren var blitt av.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter fem lange timer, kunne endelig en neddoppet og balleløs (sorry, fant ikke noe bedre ord) Sander komme hjem.

Sander var så slapp, så vi lot han være i buret en liten stund, til Max sin fortvilelse.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til slutt fikk Sander komme ut, og han var i helt fin form ♥ Litt slapp selvfølgelig, men det kommer han nok til å være et par dager. 

Jeg døde litt av cuteness overload da Max begynte å vaske Sander sin pels. Gjensynglede? 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men Sander syntes det ble litt mye mas, så da kom det et lite mjau, noe som Max respekterte. (Haha) 
Så roet de seg til slutt på badet begge to. ♥


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Silje ♥

 • Dato: 08.03.2016
 • Tid: 19:05
 • Kategori: Katt
 • Kommentarer: 6
07.03.2016

20 TING Å GJØRE I MARS

Helt siden jeg var et lite knøtt har jeg vært en rastløs person. Jeg har aldri hatt problemer med å ha noe og finne på, problemet er mer motsatt. Jeg vil gjøre alt - hele tiden! Håper noen av disse punktene kan inspirere deg, så mars går litt fortere :-) (Og sommeren blir enda nærmere, iiiih)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Lag en bursdagsgave ♥
Kjenner du noen som har bursdag om ikke så lenge? Begynn å tenke ut gaven allerede nå, kanskje du til og med kan lage den selv? 

2. Legg planer for påsken ♥
Hytta, fjellet - eller noe helt nytt? Begynn og legge frem bøkene og magasinene du vil lese i påsken allerede nå, så trenger du ikke ha dårlig samvittighet for at du ikke får lest noe frem til påsken begynner.

3. Sorter bøker og filmer ♥
Noe som er veldig stilig (synes jeg) er å sortere bøker og filmer i hylla etter farge! Se eksempler HER.

4. Finn 10 nye matretter du vil prøve denne måneden ♥
Lagre dem på mobilen, eller print dem ut! Anbefaler matprat.no, tine.no, godfisk.no, eller klikk.no/mat/middagstips/.

5. Lag en spilleliste ♥
Savner du en spilleliste til trening, når du skal sove, eller når du jobber/studerer? Lag den lista denne måneden da vel :-)

6. Lag en kake - uten grunn ♥
Bak en kake til deg selv, moren din, besteforeldrene dine eller noen som trenger trøst. Prøv og bake den fra bunnen av!

7. Fargelegge ferdig en hel bok ♥
Hvis du har dette som mål, er det lettere å sette seg ned og fargelegge. Bestem deg for å fullføre boken i løpet av mars, så skal du se at du oftere finner frem fargestiftene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

8. Dra på biblioteket og lån bøker ♥
Vet ikke om det bare er meg, men jeg glemmer liksom at jeg kan låne bøkene jeg har lyst til å lese. Så en dag i mars vil jeg dra på biblioteket og låne masse bøker!

9. Ta frem hobbyen din ♥
Har du vært glad i male, skrive dikt eller spille piano? Prøv og gi litt tid til din gamle hobby denne måneden, bare for gøy!

10. Gjør noe nytt med et møbel ♥
Enten det er å kjøpe en ny duk til stuebordet eller male stolene på kjøkkenet - forandringer fryder!

11. Lag en liste med 101 mål ♥
For litt siden kom jeg over det som heter #dayzeroproject. Det handler om å skrive opp 101 mål man vil fullføre på 1001 dager. Det kan være store eller små mål, men det er kjempemotiverende og skrive denne lista! Mer info på: https://dayzeroproject.com/ 

12. Ha hjemmespa ♥
Enten kan du lage hjemmelaget ansiktsmaske og hårmaske, eller klikk hjem noen produkter fra nettet. Sett av minst en time til bare deg selv og badet, og kjenn kroppen roe seg heelt ned. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

13. Ha en ryddedag ♥
De fleste har minst ett sted i huset som burde vært gjennomgått. Jeg for eksempel burde ta en klesopprydning, og gå igjennom noen poser med gamle ting. Prøv og gjør ryddingen litt mindre kjedelig; kjøp inn noe godt og drikke og spise underveis, og sett på favoritt-spillelista.

14. Pusle et puslespill ♥
Dette skal være bra for stressnivået i kroppen, og for konsentrasjonen. Hvis du ikke har hjemme, finner du det HER.

15. Lag en takknemlighetsliste ♥
Mange forskere mener at mennesker som er takknemlige får et mer lykkelig liv. Men hvordan blir man takknemlig? En ting du kan gjøre er å skrive en liste med 10-20 punkter, hvor hvert av dem er noe du er takknemlig for. 

16. Klipp håret ditt selv ♥
Kanskje litt crazy, men absolutt mulig! Frisører gjør jo den beste jobben, men hvis du bare vil klippe litt på lengden, kan du jo prøve DETTE trikset?

17. Se en GOD film / klassiker ♥
Det finnes mange gode filmere og klassikere som man tenker at man MÅ se en gang. Men så skjer det liksom aldri. På IMDB er det en liste med de 250 best rangerte filmene. Se en eller flere av disse i mars, da vel! Listen finner du HER.

18. Kjøp et spill ♥
Enten brettspill til familien, eller et dataspill. Dersom du synes mars er tung og treig, kan spill gi en følelse av å rømme litt fra hverdagen, noe som er digg!
Brettspill og dataspill kan du f.eks finne på gamezone.no.

19. Gjør en ting du har utsatt ♥
Vil tippe at alle har noen av disse.. Selv burde jeg sett på regnskapet til firmaet mitt, og forsikre kattene. To ting jeg skal få gjort denne måneden!

20. Se Batman v Superman ♥
Teit punkt kanskje, haha. Men jeg bor sammen med en Batman-fan og har sett trailerne til denne filmen gaanske mange ganger. Og det kommer til å bli kult, uansett hvilken alder man er i! Filmen har premiere 23. mars, og du kan kjøpe billetter og lese om filmen HER.
(PS: Marius ble veldig stolt da jeg skrev dette punktet, haha.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Q: Noe av dette du fikk lyst til å gjøre? 

- Silje ♥

 • Dato: 07.03.2016
 • Tid: 18:51
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 12
07.03.2016

EN SUNN UKE (?)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne uken starter jeg (nok en gang) med å legge noen regler for kostholdet for de neste ukene framover. I motsetning til de andre tusen gangene jeg har skrevet om dette, skal jeg ikke skrive hvilke regler jeg har satt meg, haha. Eneste jeg kan si er at jeg er "ferdig" i uke 20, som er uka før bursdagen min, 29. mai. Jeg er i allefall veldig motivert, og har troa denne gangen! Tror ikke jeg skal skrive så mye om hvordan det går, men tar en oppsummering i uke 20 :-)

I dag har jeg og Marius hjemmekontor på kjøkkenet, og så skal vi ut og handle masse sunn mat senere i dag. Planen for denne uka er å jobbe med nettstudier, egne skriveprosjekter og blogge bra ♥ Akkurat nå sitter jeg med Sander på fanget, og skal jobbe litt videre! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Q: Hva skal du denne uka?

- SILJE ♥

 • Dato: 07.03.2016
 • Tid: 10:48
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 4
06.03.2016

HVORDAN HAR MÅNEDEN VÆRT?

Februar er over, og nå er det faktisk vårmåneden mars. Begynte med oppsummering av måneden for litt siden, så jeg prøver meg igjen ♥

MÅNEDENS .. 


Høydepunkt:
Leverte en artikkel til et norsk magasin som jeg har jobbet med lenge. Gleder meg sånn til og vise den når den er på trykk!

Nedtur:
Hmm. Kanskje at jeg gjerne skulle vært mer effektiv denne måneden, men håper og ta igjen mye nå i mars!

GIF:
Fordi Cam er fantastisk, og jeg og Marius har hatt Modern Family-maraton de siste dagene:


Insta-bilde fra @siljereistad:
Minnebildet jeg lagde fra Bali.. Tenk at vi var der too uker i fjor på denne tiden ♥


Insta-bilde fra @maxandsander: 
Kan godt være jeg har ekstremt dårlig humor, bare synes dette bildet av Sander ble så morsomt..


Hverdagsglede:
Når solen titter fram, og man får vårfølelse. Ser ut som det blir en stund til det skjer igjen da :p

Sang(er): 
Har vært hekta på Adventure Of A Lifetime (Coldplay) og Young And Beautiful (Lana Del Rey) ♥

Serie:
Modern Family 4ever ♥ Hjelper ikke så veldig på California-savnet å se det, men..

Film: 
Room - den var fantastisk! Oscar-nominert med good grunn.

Kattebilde: 
Når Max satte seg foran kamera i "protest"..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva er ditt høydepunkt fra februar?

- SILJE ♥

 • Dato: 06.03.2016
 • Tid: 16:32
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 4
05.03.2016

MITT KJØLESKAP - UTENPÅ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her om dagen kom jeg på et innlegg som kanskje kunne være gøy. Jeg synes nemlig andres kjøleskap er fascinerende. Hva har de der, hvilke magneter? Haha, kanskje jeg er rar. Men når man tenker over det, kan jo et kjøleskap si ganske mye om en person eller en familie. 

Så her er hvordan vårt kjøleskap ser ut i leiligheten!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minner med Marius og gammelt bilde av meg og storebror!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, Marius som lagde oppfølgeren til Interstellar.. Med Max i hovedrollen så klart!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bilde Frida tok av Max sommeren 2014, da jeg hadde en liten leilighet i Oslo. Max forsvant alltid inn i kjøleskapet når noen åpnet det..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne fine gjengen må jo være på kjøleskapet! Dette er fra en nyttårsaften i Oslo hvor vi hadde det utrolig gøy ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Random Instagram-minner ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har blitt helt hekta på og kjøpe magneter dit jeg reiser. Da føler jeg liksom at jeg får med meg en liten bit av stedet tilbake ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse fem spørsmålene har jeg skrevet om før, som man bør stille seg selv hver dag! Når jeg husker og gjøre dette to-tre ganger om dagen, merker jeg alltid at jeg får en bedre dag. Rart, men sant!

Q: Hva har du på kjøleskapet ditt?

- SILJE ♥

 • Dato: 05.03.2016
 • Tid: 09:11
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 2
04.03.2016

FREDAGSHILSEN FRA OSS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er fredag!

I dag startet jeg dagen med hjemmekontor, før Maria kom på lunsj. Så jobbet vi (les: skravlet) frem til ettermiddagen, og nå prøver jeg og runde av med jobbingen for i dag. Nå skal jeg en tur bort til kusina mi, og vi skal kose oss med helg!

Kattestatus i dag er at Max vil ut i snøen igjen, så han camper foran døra som dere ser. Han ble så kald på potene i stad da han var ute, så jeg tror nok han må vente til imorgen. #strengmamma
Sander er ikke så opptatt av snøen, tror han synes den er litt skummel. Så han vil bare kose og sove. ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Q: Hva skal du i helgen? 

- SILJE ♥

 • Dato: 04.03.2016
 • Tid: 18:01
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 5
03.03.2016

KATT, SNØ.. OG SILJE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter kveldsjobbing og middag med kjæresten, fikk jeg plutselig for meg at jeg må teste blitzen til kameraet mitt. Har hørt den er bra, men glemmer liksom at kameraet kan brukes i mørket også. 

Så av en eller annen grunn havnet jeg i snøen sammen med Max. Sånn kan det gå! (Tror kanskje det ble en kaffekopp for mye i stad)


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kjole fra H&M og Sko fra Dr. Martens. Elsker de skoene!  

Q: Hva synes du om å bruke blitz - fint eller ikke fint? Hadde vært så gøy og høre hva dere synes!

- Silje ♥

 • Dato: 03.03.2016
 • Tid: 22:28
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 2
03.03.2016

NOEN SOM BLE GLAD FOR SNØ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som det har snødd! Marius startet dagen ved å lage en liten plass til kattene på utsiden. Det var stas! 

De tasset rundt uten bånd, og Max prøvde seg til og med ut i snøen. Det gikk rett vest, haha. Tror han synes det var ekkelt og forsvinne langt ned i snøen, så han var raskt tilbake på "uteplassen" igjen! 

Skal innrømme at jeg begynte og glede meg til vår, men men. Den kommer når den kommer.
Er du glad for snøen?


- Silje ♥

 • Dato: 03.03.2016
 • Tid: 11:30
 • Kategori: Katt
 • Kommentarer: 3
01.03.2016

8 ting jeg sparer til♥


1. Macbook Pro
 2. Marc By Marc Jabobs- veske HER (og sekk HER(adlinks) 
3. Neste reise (Og reiser generelt, hehe♥)
4. Leilighet! (Go BSU-sparing) 
5. Raybans
6. Strikker fra Marc By Marc Jacobs, de er så fiiine! Like fine som armbånd også♥

7. Joggesko fra NIKE, feks DISSE (adlink) 
8. iPad

Ååå, jeg gleder meg til å spare opp til alt dette!
Sparer du til noe av det samme?

- Silje ♥

 • Dato: 01.03.2016
 • Tid: 20:01
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 4
01.03.2016

PAKKE I POSTEN!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvem elsker vel ikke og få pakke i posten? Det var tilbud på nettbutikken til Vita for ikke så lenge siden, og jeg trengte noen nye produkter. 

Bestilte BB-cream, som er det jeg liker best å bruke i hverdagen. I tillegg trengte jeg en ny øyenbrynspenn, tørrshampo og flere Baby Lips! Flere enn meg som er hekta på de søte små lipsylene?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Q: Bruker du noen av de samme produktene kanskje?

- Silje ♥

 • Dato: 01.03.2016
 • Tid: 17:44
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 13

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no