hits
29.04.2016

Extensions - ja eller nei?Jeg har leenge hatt et ønske om langt hår. Jeg får ikke særlig lenger enn det jeg har nå, som er så vidt under skuldrene. Uansett hvor mye kur jeg bruker og hvor mye jeg beskytter håret, så stopper det alltid der. 

Extensions virker så gøy å prøve, tenk at det faktisk er mulig for folk med tynt hår som meg å ha langt hår! Men... ... det er ingen hemmelighet at extensions er dyrt. Derfor tenkte jeg her om dagen at neste gang jeg kommer over en rabatt på extensions skal jeg seriøst vurdere det. Og jammen hadde ikke heidichic rabatt på bloggen sin i går!

Jeg har sendt en mail til frisøren, og hvis de har fargen jeg ønsker inne.. da må jeg nesten gjøre det? Eller? Haha, er så usikker. Jeg har bestemt meg for å være brunette en stund til, men jeg planlegger å gå tilbake til blondt etter hvert. Men når jeg først har farget håret mørkt, er det jo gøy å ha det et år i alle fall. Så det blir mørke extensions. Og da er det vanlig å bruke det i 9 måneder eller noe? Jeg er nemlig HELT blank på dette området, så kom gjerne med erfaringer om dere har!Dette før og etter-bildet jeg fant på Google treffer meg veldig, for jeg føler at håret mitt ligner veldig på det til høyre. Åå, dette hadde vært gøy å prøve! Tror uansett ikke at jeg kommer til å ha det for alltid, men å prøve det en gang må vel være lov? Hm......Hva synes dere - skal jeg gå for det eller ikke? 

- SILJE ♥ 


Bilder: weheartit

 • Dato: 29.04.2016
 • Tid: 10:29
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 7
28.04.2016

MIN GUILTY PLEASURE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei, fine folk! Startet dagen på biblioteket med Maria, før jeg fortsatte med pensumlesing hjemme. Hadde hjemmekontor helt alene i dag, så jeg kjørte på med musikk i kategorien guilty pleasure. Og da snakker vi... smurfehits! Haha. Er vi flere?

Digget jo smurfehits som liten, men jeg blir veldig upopulær om jeg spiller det med andre i rommet.. Kan ikke skjønne hvorfor? Er så morsomt å høre smurfenes versjoner av kjente sanger, men alt er jo ikke like bra da.. Haha, men er det som er gøy! Som i stad, da Smurfenes versjon av "Nei, så tjukk du har blitt" kom på, måtte jeg bare le. Bra tips hvis du trenger å komme i godt humør!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva er din guilty pleasure?

- SILJE ♥

 • Dato: 28.04.2016
 • Tid: 17:03
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 5
26.04.2016

10 TING JEG VIL GJØRE I MAI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har hatt litt dårlig samvittighet i det siste fordi det blir så mye hverdagsinnlegg her på bloggen! Jeg liker kombinasjonen av å skrive om hverdagslivet med gode innlegg om tips og inspirasjon til dere, men sistnevnte krever jo ekstra mye tid. 

Grunnen er enkelt og greit at jeg vasser i jobb og studier om dagen - deadlines hver uke og eksamen som nærmer seg. Så håper dere synes det er greit med hverdagsinnlegg enn så lenge, så skal jeg prøve å snekre sammen noen litt mer "meningsfulle" innlegg snart. ♥ Ting jeg vil få gjort i mai (som begynner på søndag!) er: 

1) Jobbe hardt hver dag, så jeg kan ta litt ferie denne sommeren. 

2) Gjøre studieoppgaver og forberede meg til eksamen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3) Fullføre et skriveprosjekt jeg har jobbet lenge på :-)

4) Spise mer granateple - haha. Det er jo såå godt og slukker søtsuget på et blunk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5) Blogge her, og på Høyskolen Kristiania sin blogg. (Deltidsjobb)

6) Trene oftere, og vende meg til dette blikket hver gang jeg gjør øvelser i stua:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7) Dra på ny castingrunde i Oslo, har ikke gjort det siden jeg ble brunette - så kanskje jeg passer til andre roller nå?

8) Nyte hver dag og prøve å tenke positivt når jeg møter motstand. (cuz that's going to happen)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

9) Lese ut minst tre bøker.

10) Ta med pusene ut hver dag, så de får kost seg i solen og gresset!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva vil DU gjøre i mai?

- SILJE ♥

 • Dato: 26.04.2016
 • Tid: 14:57
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 16
24.04.2016

BURSDAGSFEIRING FOR PUSENE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg synes det er gøy å ha en liten feiring for kattene når de har bursdag, så jeg inviterte til en liten bursdagslunsj for Max som blir 3 år i dag! Og for Sander som ble 1 år på tirsdag. Det ble litt ekstra god mat på både firbente og tobente, og jammen fikk de to litt gaver også. 

For kattene er det jo hvilken som helst dag ellers i året, haha. Men det synes jeg bare gjør det litt ekstra søtt. Neste år har jeg lyst til å være enda mer crazy, kjøre fullt kattetema i hjemmet og lage Grumpy Cat-kake! Det hadde jo vært litt kult da. (Synes jeg i alle fall, hehehe)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Max ble plassert på bursdagsstolen når vi spiste lunsj, så vi hadde god utsikt! Haha ♥​

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Flere som har dyr som blir litt skjemt bort på bursdagen? 

- SILJE ♥

 • Dato: 24.04.2016
 • Tid: 17:19
 • Kategori: Katt
 • Kommentarer: 8
23.04.2016

SLÅTT UT AV SOLA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går kveld kom jeg hjem etter en uke med filmcamp i Oslo! Bodde på en hytte med en fantastisk gjeng, har lært mye og ikke minst skrevet mye. Var veldig godt å komme hjem til en lang og varm dusj, endelig lukter jeg ikke bål lenger, haha. 

Vet ikke om jeg bare er sliten etter campen eller brygger på noe, men har følt meg så slapp i dag. Tok med pusene ut i sola, har handlet inn for de neste syv dagene og planlagt en ganske hektisk uke. Så noe har jeg fått gjort, heldigvis. Kanskje det bare er sola man blir slått ut av? Da synes jeg den skal komme hver dag, sånn at jeg kan bli vant til den ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg kaste meg rundt for å dra til byen og feire bursdagen til min fine venninne, Maria! Hva gjør dere i kveld? 

- SILJE ♥

 • Dato: 23.04.2016
 • Tid: 16:52
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 6
20.04.2016

10 FAKTA INGEN VET OM MEG

Jeg så dette temaet på et blogginnlegg for litt siden, og ville prøve meg! Fakta om meg selv har jeg hatt før, men fakta som INGEN vet? Ikke en gang kjæresten, venner og foreldrene mine? Kjenner at jeg må langt ned i tenkeboksen, men jeg prøver:

1. Jeg avslutter alltid en dusj med 10 sekunder i kaldt vann. Leste et sted at dette er bra for håret, og jeg ønsker meg jo langt hår! (Tror ikke jeg er skapt for å få det, jeg..)2. Når jeg kjører bil alene, blir jeg enten intervjuet av en usynlig person om min vanvittige suksess som forfatter (LOL) eller så er jeg vert i et radioshow, eller så spiller jeg forskjellige karakterer. (Veldig ofte en rik, gammel dame som får en sånn helt spesiell overlegen måte og prate på) Dette var passe flaut å skrive, merker jeg..

3. Hvis jeg er på et offentlig toalett sjekker jeg alltid om det er skjult kamera i rommet, haha. Paranoid, jeg?

4. Hver uke skifter jeg fra å ha skikkelig tro på meg selv, til å vurdere å droppe alt av kreative planer og jobbe i butikk. (I mitt neste liv vil jeg jobbe på Norli nemlig ♥) Kunstnerlivet, ass.5. Jeg rasker alltid med meg alt av såper på hotell, og (de fleste) gratisprodukter ellers. Hallo, jeg er frilanser OG student, så her må man tenke økonomisk. Regner med at jeg slutter med dette når jeg får litt bedre råd, hehehe..

6. Hvis jeg ikke kunne blitt noen av drømmeyrkene mine, så ville jeg kanskje ha snust på å være konditor. Det virker så gøy å skape kreative kaker! Hadde kanskje ikke vært så lurt for en sukkermoms som meg, da..7. Jeg kan gå å være lei meg i flere timer hvis jeg mister en følger på Instagram, spesielt hvis det er noen jeg kjenner. Jeg er nemlig så dum at jeg har en app som viser akkurat hvem som unfollower deg. (Duster de som oppfant den....) Haha, tror kanskje jeg må jobbe litt med dette punktet. 

8. Jeg har laget en ti-årsplan, men den er det ingen som får se. Ikke en gang kjæresten altså!9. Jeg har totalt endret tankegang om å bli eldre. Da jeg ble 18 og 20 år var jeg helt fra meg, og syntes tiden burde stoppe. Men jeg har begynt å sette pris på hvert år jeg får, og at jeg er så heldig som er frisk. I tillegg når man lager så mange planer frem i tid som jeg gjør, har man planlagt tiden som 30-åring allerede, så da er det digg når man husker at man bare er 23! Haha.

10. Annenhver dag savner jeg å være blond, men like ofte digger jeg å være brunette. Jeg elsker jo å eksperimentere med hår, så da er det vel sånn det blir. Jeg har til og med en hår-plan for hva jeg har lyst til å finne på med håret fremover! (Svak for sånne lister jeg♥)Har vi noe til felles? Haha, håper punktene ikke var helt håpløse.

- SILJE ♥

Les også:

10 RARE FAKTA OM MEG
10 "NORMALE" FAKTA

 • Dato: 20.04.2016
 • Tid: 18:24
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 10
19.04.2016

SANDER 1 ÅR I DAG - 5 FAKTAI dag har Sander bursdag og blir 1 år! Skulle så gjerne gitt han en stor kos i dag, men jeg er på en filmcamp i Oslo denne uka. Får feire han litt sammen med Max på søndag ♥ Har blitt så glad i denne sjarmklumpen på så kort tid, han er bare go'. 

Tenkte å dedisere dagens innlegg til Sander, og skrive noen fakta om ham!1. Sander prater MASSE. Jeg trodde jo Max var skravlete, men det var før vi møtte Sander, haha. Er mye lyd i den lille pusen, ass.2. Han er superkosete, og hopper gjerne oppi fanget for å kose leeenge. Gjerne når man sitter og jobber mest efffektivt på hjemmekontoret, DA skal han ligge i fanget. Eller hvis vi ser på en film da, det er små gleder det ♥3. Sander elsker å være ute, men blir fort skremt av noe og løper inn til oss igjen. Han begynner å bli tøff, men utsiden er fortsatt litt skummel.4. Sander er grunnen til at vi kun sover med kattene i helgen, for han skal aller helst ligge så tett meg og Marius som mulig. Helst mellom hodene våre, liksom. Og så "poker" han oss med poten i ansiktet hele tiden for og få kos, og det funker jo dårlig når man skal sove.5. Rasen til Sander heter Scottish Straight - som er søsterrasen til Scottish Fold,  som Max er. 

Hurra for Sander ♥

- SILJE 

 • Dato: 19.04.2016
 • Tid: 20:39
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 14
18.04.2016

EN OPPSUMMERING AV HELVETESUKA

Tenkte jeg bare skulle gå litt igjennom Helvetesuka, og hvordan det gikk! Puh, kjenner det er deilig å være ferdig. Nå har jeg jo ikke gjennomført uka 100 % perfekt, men hvis jeg har skjønt det riktig trenger ikke det nødvendigvis være dumt heller. Så lenge man har gjort en innsats og har fulgt målene for hver dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva klarte jeg?
Stod opp tidligere enn jeg pleier, og la meg tidligere. Klarte som regel og stå opp 05:00 og legge meg 22:00, men ble ofte senere, spesielt om morgenen. Klarte også og trene nesten hver dag, tenkte hver dag på målene for dagen, jobbet jevnt og bra hele uka. Jeg klarte og døgne på torsdagen og jobbe hele natta, og klarte å spise sunt hver dag! 

Hva klarte jeg ikke?
Å stå opp tidlig hver dag, trene hver dag, og fullføre alle målene på To Do-listen. Nå er den evig lang, men jeg hadde håpet og fullføre den. Må likevel si meg fornøyd med at jeg fikk unna masse jobb :-)

Beste dag? 
Det må bli mandag. Vi spratt opp klokka fem, trente før soloppgang og jobbet på hele dagen. Må være den mest gjennomførte dagen, tror jeg!

Verste dag?
Fredag. Dagen etter døgning fungerte jeg veeldig dårlig, og jeg følte døgningen gikk utover helgen også. Fikk gjort mye jobb, da. Men følte meg rar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva sitter jeg igjen med?
Jeg har funnet ut at mine egne rutiner ikke er så verst, haha. Jeg vil nok jobbe for å komme meg opp tidligere, for jeg merker jo hvor mye jeg får ut av dagen. I tillegg var det en enorm overraskelse for meg at jeg klarte å komme meg opp tidlig for å trene, så jeg har allerede prøvd å innføre tre ganger med trening i uka fremover. Om jeg klarer å holde det blir spennende, men vil i alle fall prøve! I tillegg ga det mye energi å spise sunt og jevnt hele uka, og det skal jeg hvert fall fortsette med så godt jeg kan. De positive tankene hjalp også veldig. Og sosiale medier-forbudet var veldig sunt, gjorde at jeg jobbet mye mer effektivt. (Ikke så overraskende)

Hvem er Helvetesuka for? (Etter min mening)
Jeg tenker at denne uka er for den som har lyst til å gi en skikkelig innsats på jobben, eller for den som føler at hverdagen har blitt litt "A4" og vil begynne å sette pris på ting i hverdagen igjen. Jeg prøvde meg på uka fordi jeg tenkte det ville være spennende, og helt ærlig; fordi jeg synes det er gøy å gjøre ting som kan være litt underholdende på bloggen. Jeg vet at det er andre der ute som vurderer å ta Helvetesuka, og da har det vært gøy og vise litt hva som kan møte deg på veien! Egentlig er jo uka for alle som har noen vaner de har lyst til å endre på, for eksempel å stå opp tidligere, trene eller være mer fokusert på jobb.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tips til andre som vil gjennomføre uka: 
Les hele boka først! Jeg leste nemlig boka underveis i uka, veldig dumt. Du trenger å lese hele for å forberede deg skikkelig, og for å bli motivert. Så det er egentlig mitt største tips :-)

Skal jeg gjøre det igjen?
Bertrand som har skrevet boka om Helvetesuka mener at man burde ha en Helvetesuka med fullt fokus en gang i året. Det er interessant, og vi får se hva jeg finner på. Men akkurat nå føler jeg ikke noe behov for å gjøre det igjen. Det hadde kanskje vært gøy å prøve seg på nytt og klare alt 100 %, men jeg tror jeg skal vente en goood stund. Kanskje en gang hvis jeg har enorme mengder arbeid eller trenger et lite "piff" i hverdagen. 

Etter denne uka må si meg veldig fornøyd med egen hverdag, den er langt fra A4 og det er alltid mye å gjøre. Helvetesuka fikk meg litt mer skjerpa, viste meg hvor god samvittighet man kan ha utover hele dagen dersom man starter med en tidlig treningsøkt, og at jeg har veldig godt av å kutte ned på bruken av sosiale medier. Det skal jeg prøve å ta med meg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva tenker du om Helvetesuka?

- SILJE ♥​Les også:

- IMORGEN BEGYNNER DET
- HVORFOR HELVETESUKE? 
- DAG 1 HELVETESUKA
- DAG 2 HELVETESUKA
- DAG 3 HELVETESUKA
- DAG 4 HELVETESUKA
- DAG 5 HELVETESUKA
- DAG 6 & 7 HELVETESUKA

 • Dato: 18.04.2016
 • Tid: 16:38
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 2
17.04.2016

DAG 6 & 7 - HELVETESUKA

De to siste dagene i Helvetesuka slår jeg sammen i ett inlegg, rett og slett fordi de ble ganske like og ikke så innholdsrike som de andre dagene. Gjør deg klar for lørdag og søndag!

05:30 - Det er helt fantastisk å sove ut etter døgnedagen, og jeg blir liggende etter og ha våknet av (den tredje) alarmen. Jeg skal ærlig innrømme at det var mye lettere å henge med på opplegget til Helvetesuka da vi var to om det, så når kjæresten har meldt seg ut og sover lenge.. 

08:30 - .. da blir jeg jammen meg liggende jeg også, gitt! Jeg prøver liksom å holde meg våken og bare døse av litt - men det hjelper jo egentlig ikke, haha. Poenget er jo å komme seg OPP.

09:00 - Denne dagen skal man være overdrevent positiv, og tenke oppløftende tanker hele dagen. Så jeg prøver å være blid, og tenker positivt i en hver situasjon og i en hver tanke jeg får. Det er - ikke overraskende - veldig effektivt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Er det bare meg, eller er det en som ser litt sliten ut etter Helvetesuka? Haha. Nå blir det deilig med egne rutiner igjen!

10:00 - Forskjellen på denne helgen skal være at man jobber som en vanlig arbeidsdag. Nå gjør jeg det vanligvis hver helg, så det føles ikke så veldig annerledes, men jeg prøver å gjøre en bra innsats på kontoret med jobb, blogg og planlegging.

12:00 - Vi skal få gjester denne dagen, så vi rydder, vasker og drar på handletur før jeg jobber litt på kontoret igjen.

18:00 - Middagen er i full sving og vi får koselig besøk. Maten blir nyyyydelig. (Tror faktisk at jeg drømte om den i natt, FLAUT.) Sjekk oppskriften HER ♥​

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

22:30 - Er ganske fornøyd med meg selv for at jeg klarer å komme meg i seng til tross for at vi fortsatt har besøk. Alt for Helvetesuka! (Eller, tydeligvis ikke, jeg som ikke kommer meg opp..)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SØNDAG

05:00
- Jeg har gått tom for unnskyldninger, ser bare på klokka og ser på kjæresten som sover. Så lukker jeg øynene for å sove videre. Føler meg litt som denne katten under her på dette tidspunktet, litt lei av alarmen og Helvetesuka.. 08:00 - Begynner å "jobbe" litt fra senga med mobilen, sjekker mail og planer. Det begynner å tårne seg opp MYE jobb fremover, og jeg må virkelig ha tunga rett i munn for å få unna alt. 

12:00 - Jobber på hjemmekontoret og skjønner egentlig allerede at jeg ikke får lagt meg 22:00 i kveld, som man skal gjøre siste dagen i Helvetesuka. Jeg vil jo gjerne gjøre alt riktig, men når det er snakk om jobboppdrag med deadlines så man jeg bare prioritere det. 

16:00 - Jobber, spiser middag med kjæresten og jobber videre.

19:00 - Koselig og lang kveldstur med Marius som jeg selvfølgelig ser på som dagens trening!

22:00 (egentlig leggetid) - Jobbe jobbe jobbe. 

Søndagen skal man sette livet i perspektiv og gi seg selv en liten belønning for at man har fullført Helvetesuka. Jeg er kjempefornøyd med uka, til tross for litt feil her og der. Imorgen skal jeg skrive hva jeg synes er positivt med en sånn uke, hva jeg faktisk klarte og hva uka ga meg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så gøy at så mange har fulgt med på Helvetesuka mi! Bare å spørre i vei om dere lurer på noe om den. Neste uke blir forresten Sander 1 år og Max 3 år - gjett hvem som skal holde pusebursdag? Hehehehe. 

- SILJE ♥


Les også:

- IMORGEN BEGYNNER DET
- HVORFOR HELVETESUKE? 
- DAG 1 HELVETESUKA
- DAG 2 HELVETESUKA
- DAG 3 HELVETESUKA
- DAG 4 HELVETESUKA
- DAG 5 HELVETESUKA

 • Dato: 17.04.2016
 • Tid: 23:47
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 0
17.04.2016

OPPSKRIFT: MAGISK GOD KYLLING I OVNEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg må bare dele en oppskrift på en middag vi spiste i går. Det er såå godt! Marius kom over en video på Facebook som han ble inspirert av, og så har vi laget vår egen versjon i grunn. Andre gangen vi spiser det på kort tid, dette må du bare prøve ♥

Ingrendienser: 
Kyllingkrydder
​Cherrytomater
Kyllingfileter
Soyasaus
Bacon
Ost
Dill

Tilbehør:
Valgfri salat og/eller kokte grønnsaker

Saus:
Vi kjøpte kremet kyllingsaus og tilsatte champignon - nam!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Legg kyllingen så flatt du kan utover en stor del med plastfolie (du kan også legge den i en plastpose etter marinering). Mariner kyllingen med soyasaus og kyllingkrydder (eller annen valgfri marinade).

2. Legg over resten av plastfolien så den dekker kyllingen, og bank over hele med hånda di eller en kjøttklubbe.

3. Finn frem en liten brødform (se bildet under) og legg bacon over hele.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Deretter legger du kyllingen i brødformen. Legg den slik at det blir noen "folder" som du kan brette rundt til slutt.

5. Legg på ost, deretter cherrytomater og dill. Gjerne enda litt mer ost til slutt!

6. "Brett" kyllingen rundt maten, og brett baconet over til slutt.

7. Stek i ovnen på 190 grader i 45 minutter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Server med kyllingsaus (og champignon om du liker det) salat og kokte grønnsaker. Dette er sååå digg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For deg som følger med på dagene i Helvetesuka mi, dag 6 og 7 kommer sent i kveld. Så det vil si at du finner dem på bloggen imorgen tidlig! Mandag legger jeg også ut min oppsummering av uka, og hva jeg har lært :-)

Fikk du lyst til å prøve dette?

SILJE ♥

16.04.2016

DAG 5 - HELVETESUKA

Bare to dager igjen!

05:00 - Dette er dagen etter at jeg døgnet, så nå er jeg TRØTT. Men jeg må holde ut, så jeg pusser tenner og tar meg en lang og god dusj, og våkner litt av det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En annen luring som var våken klokka fem!

06:00 - Hver dag i helvetesuka har som tidligere nevnt et tema, og i dag skal jeg ha fokus på hvile. Ikke sove-hvile, men lære meg hvileøvelser til hektiske hverdager. Annenhver time prøver jeg ut øvelsene i boka, og det virker faktisk! Jeg kvikner litt til hver gang.

06:00 - Utenfor går det fra svart til blått, og verden våkner til live. Her tar jeg meg selv i å gå forbi soverommet og kikke lengselsfullt på senga..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
"Jeg er ikke trøtt, jeg er ikke trøtt...."

07:00 - Jeg fikser meg ferdig, gjør alt for å føle meg våken og fresh! Tar en smoothie til frokost og tenker på at jeg nå har vært våken i over 24 timer. Og at jeg GLEDER meg til å sove i kveld!

08:00 - Jeg starter jobbdagen, selv om jeg nesten sovner stående når jeg skal hente meg noe på kjøkkenet. Kjenner at det ikke er lett å fokusere uten søvn, men jeg ser over dagens oppgaver og begynner.

09:00 - Jobber med en artikkel, det går unna! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
På dette tidspunktet er jeg så trøtt at jeg nesten går i bakken. Husker faktisk ikke en gang at jeg tok dette bildet, haha.

10:00 - Annenhver time tar jeg hvile-øvelser, og våkner litt til. Det trengs, for nå føler jeg meg nesten rusa.

11:00 - Gjør artikkelen ferdig og begynner på neste artikkel på blokka, selv om den ikke haster. På grunn av nattens arbeid har jeg mindre på planen i dag, noe som er deilig. 

12:30 - Det begynner å regne mens jeg spiser lunsj, skikkelig koselig ♥ Kattene vil ut i regnet, og Sander synes regnet er så skummelt at han holder seg ved døra. Men Max er så tøff at han løper langt avgårde. (I pusemammaen sine øyne er det mer enn 10 meter) Marius henter tøffingen og tar han med inn:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

13:00 - Okei, dere. På dette tidspunktet er jeg så SYKT trøtt. Jeg har vært våken i over 30 timer, og det går litt rundt for meg. Jeg har gjort ferdig alt på planen når det kommer til artikler og blogg. Neste på lista er å lese pensum til nettstudiene. Men klarer jeg å fokusere på lesing uten søvn?

14:00 - Jeg prøver, men det viser seg at å jobbe på PC-en uten søvn er ti ganger enklere enn å lese - og faktisk få med seg stoffet. Vanligvis leser jeg raskt, men nå må jeg lese setninger om og om igjen. Har også lagt meg i sofaen for å lese, ikke så lurt kanskje? Det er kjipt å lese uten og få med seg hva, så jeg setter klokken på en time og tar en powernap. Ikke lov egentlig, men jeg må bare.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

16:30 - En time powernap ble selvfølgelig til to og en halv, haha. Jeg våkner og sjekker mobilen. Der er alarmen slått av uten at jeg husker det, selvfølgelig. Altså, det måtte jo skje. Men det føles så godt å ha sovet litt, og jeg leser pensum til det er middagstid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Powernap-daten min, Theodor.

18:00 - Taco-torsdag! Jeg spiser middag med min kjære og ser litt youtube-snutter til det blir leggetid. Her kjenner jeg at jeg er sliten, og tankegangen blir ofte mørk og negativ. Heldigvis er morgendagens fokus å tenke skikkelig positive tanker om seg selv, hele tiden. Kanskje det kan hjelpe?

21:30 - Sier natta til kjæresten og pusene og er i seng en halvtime før tiden. Jeg sovner ganske så fort, for å si det sånn. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan synes du jeg klarte meg? Imorgen kommer innlegget om DAG 6 (lørdag), dagen da det handler om å tenke positivt!

- Silje ♥Les også:

- IMORGEN BEGYNNER DET
- HVORFOR HELVETESUKE? 
- DAG 1 HELVETESUKA
- DAG 2 HELVETESUKA
- DAG 3 HELVETESUKA
- DAG 4 HELVETESUKA

 • Dato: 16.04.2016
 • Tid: 15:44
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 1
15.04.2016

DAG 4 - HELVETESUKA

Den store døgnedagen ... 

05:30 - Etter og ha slumret en halvtime (wups), henter jeg en bok og leser på senga. Jeg vet at jeg egentlig skal stå opp, men kroppen føles så tung!

08:00 - Jeg får unnagjort mye lesing, som faktisk føles veldig riktig i dag. Tid for frokost og kontorjobb!

12:30 - I flere timer har jeg jobbet med mailer og artikler, og har plutselig innsett at det er mye jobb fremover. Heldigvis har jeg lært i boka til Bertrand at jeg ikke skal stresse om det er mye å gjøre, men planlegge. Så før jeg tar meg lunsj hos kusina mi, lager jeg en liten plan for ukene fremover.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fine Hannibal, pusen til Martine ♥

15:00 - Hjemme etter en koselig lunsj hos Martine og Hannibal, og jeg jobber videre på kontoret. Innimellom sniker tanken seg på om at jeg faktisk ikke skal sove i natt, æææ. Kjenner at jeg gruer meg, men jeg prøver heller å tenke på alt jeg skal få gjort unna.

22:00 - Tid for middag! Siden jeg jobbe utover natten, lager jeg meg en sen kyllingmiddag mens jeg går gjennom planen for nattens arbeid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

23:30 - Marius har vært borte denne dagen, og vi møtes på butikken for å handle. Jeg har ikke klart og få inn en treningsøkt denne dagen på grunn av mye jobb (..dårlig planlegging), og ser på dagens gåturer som treningsøkt for å ikke ha så dårlig samvittighet. På vei tilbake fra butikken er sekken tung som bly, så jeg er faktisk skikkelig sliten når vi kommer hjem. Og da teller det, ikke sant??

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Siljes døgne-kit!

01:00 - Det er over midnatt og jeg jobber med et blogginnlegg i det kattene plutselig blir mega-hypre og flyr rundt i leiligheten. Det ender med at Max maser ved døra, og jeg slipper han ut i svarte natta. Føler meg full av energi på dette tidspunktet, drikker kaffe og jobber faktisk effektivt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

02:00 - Max er inne igjen, og kattene har lagt seg for å sove. Her kommer mitt første gjesp! Har skrudd på alle lys på maks styrke og trukket for gardinene, så jeg kan late som om det er dagtid.. Jeg gjør ferdig blogginnlegget, mens jeg prøver å danse litt til gladlista jeg spiller av på Spotify.

02:30 - Linsene skriker at de må av, så jeg går på badet og tar av linsene, vasker ansiktet og fjerner sminka. Tar på en behagelig genser, men holder jeansen på. Er livredd for å duppe av hvis jeg tar på meg en joggebukse eller pysj, haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

03:00 - Marius har vært på farten hele dagen og sier at han nesten må sove. Plutselig føler jeg meg som en deltaker i The Hunger Games som står igjen alene. Skal jeg også gi meg? Åneida. Jeg sier natta til kjæresten og popper nattens første energidrikk.

04:00 - Jeg fortsetter å jobbe med to do-listen min, og innser at nattens arbeidsøkt faktisk er ferdig om en time! Magen rumler, og jeg spiser litt nattmat. Energien er tilbake - alle fall for en stund. Jeg hører fuglene begynne å kvitre, og får besøk av en kosesyk pus. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er det på tide å runde av, hoppe i dusjen og starte fredagen! Hjelpe meg.. Det er vel nå det vanskelige begynner? DAG 5 (fredag) kommer på lørdag :-)

Hvordan synes du jeg klarte meg?

- SILJE ♥

Les også:

- IMORGEN BEGYNNER DET
- HVORFOR HELVETESUKE? 
- DAG 1 HELVETESUKA
- DAG 2 HELVETESUKA
- DAG 3 HELVETESUKA

 • Dato: 15.04.2016
 • Tid: 16:46
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 6
15.04.2016

DAG 3 - HELVETESUKA

Ja, dere. Mens jeg skriver dette innlegget er klokka halv tre på natta og jeg er i Helvetesukas tøffeste dag; hvor jeg skal døgne og jobbe hele natten. Men! Nå skal jeg fortelle om DAG 3, nemlig onsdag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

05:00 - Vi kommer oss opp! Etter at vi forsov oss på tirsdag, føles det SÅ bra å komme seg opp til riktig tid. Jeg nyter denne soloppgangen med kaffekoppen og en banan, før vi drar på trening i skogen ♥

06:30 - Mot slutten av treningsøkten har vi jogget en stund, noe jeg er elendig på. Jeg blir  sliten og varm! Rett før vi er hjemme kommer det en oppoverbakke, og jeg sier til Marius at jeg må gå den, hvis ikke dør jeg. (Dramaqueen, skjønner dere..) Han sier at jeg klarer det, jeg klarer å jogge oppoverbakken, jeg klarer til og med å løpe, mener kjæresten min. Og der og da skrur jeg på et eller annet i hodet, og jeg løper den oppoverbakken til vi er hjemme. For en følelse å fullføre økten når man faktisk gir alt! (Kanskje vanlig for mange av dere, men jeg pleier bare å ta en par push-ups og si meg fornøyd når jeg trener, jeg..)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

08:00 - Etter en lang dusj og en god frokost er det tid for kontorjobb. Etter et par timer må jeg inn på YouTube for å sjekke noe, og før jeg vet ordet av det klikker jeg meg videre fra video til video. Og plutselig er det lunsj. 

13:00 - Etter lunsjen føler jeg meg demotivert og rar, så jeg bestemmer meg for å endre tankegang og går over hva jeg har fått gjort så langt. Det føles jo ut som jeg ikke har gjort noe! Men det er nå rart, for når jeg faktisk noterer meg alt ser jeg at jeg har kommet langt med en artikkel, skrevet to blogginnlegg og sendt av gårde en haug med mailer. Så var det kanskje ikke så ille likevel?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

19:00 - Etter og ha skrevet dagens blogginnlegg, går resten av kvelden til å oppdatere meg på sosiale medier, jeg ringer mamma, rydder og leser pensum. 

22:05 - Plutselig er klokka ti, og jeg kaster meg rundt og legger meg. Jeg må jo nyte den siste natten med søvn, for jeg vet at døgnedagen venter.. Jeg sover veldig godt denne natten, heldigvis - haha. 

Er du like spent på døgnedagen som meg? 

- SILJE ♥

Les også:

- IMORGEN BEGYNNER DET
- HVORFOR HELVETESUKE? 
- DAG 1 HELVETESUKA
- DAG 2 HELVETESUKA

 • Dato: 15.04.2016
 • Tid: 06:30
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 4
14.04.2016

HVORFOR HAR MAN HELVETESUKE?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg skriver jo egentlig om dagene i Helvetesuka nå, men fant ut at dette innlegget må skrives først. Jeg har nemlig fått så mange spørsmål om hvorfor man har en Helvetesuke? Hva er vitsen? Det er vel ikke bra å sove så lite? Og trene hver dag?

Så, jeg skjønner nå at jeg ikke har skrevet noe om hvorfor! Det er jo ingen selvfølge at alle har lest boka eller hørt om den. Men la meg først si at det er mange meninger om denne boka, og denne uka. Jeg skal ikke gå inn i noen diskusjon nå, for jeg synes opplegget til Bertrand er spennende og motiverende. Men.. hvorfor gjør man dette?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poenget med denne uka er å pushe seg selv maks. Har du vaner du har hatt lyst til å endre på i lang tid? For eksempel stå opp tidligere? Spise sunnere? Være mer tilstede når du er med familien? Denne uka skal man skrive opp alt man vil bli bedre på, og gjøre dette 100 % i en uke. Man skal i tillegg trene hver dag, spise sunt hver dag, stå opp tidlig og legge seg tidlig - og mye, mye mer.

I dag er det dag 4, hvor man skal døgne og jobbe hele natten. Ja - ganske sykt! Det er ikke meninga at Helvetesuka skal være behagelig. Det skal faktisk være vondt, hardt og krevende. Og det er hele poenget. Ved å ha en natt hvor man jobber i stedet for å sove, skal man for det første få et nytt syn på det å være sliten. I tillegg gjør det noe med deg når du vet at du faktisk har klart å jobbe en hel natt, dersom det skulle tårne seg opp en hav med oppgaver i fremtiden. Hvis dere skjønner? Da vet du liksom at hvis du vil, så kan du jobbe hele natten og faktisk komme à jour. Bare det kan gi en trygghet som gjør at man stresser mindre og jobber bedre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så - disse syv dagene er for å pushe seg selv, etablere nye vaner, forhåpentligvis bli mer strukturert i hverdagen, og komme nærmere målene sine. Jeg synes boka er kjempebra, og blir skikkelig motivert av den. Jeg har jo gått på noen smeller denne uka, (som jeg heldigvis har skjønt er helt vanlig) og jeg aner ikke om jeg klarer å holde meg våken i natt. Men uansett har det kommet mye positivt ut av denne uka allerede, og jeg gleder meg til å dele alt med dere på mandag - når uka er over! Åh, det blir DIGG. 

Hva tenker du om Helvetesuka?

- SILJE ♥

PS: 
For dere som følger med på dagene mine denne uka (♥♥♥) så legger jeg ut DAG 3 på bloggen imorgen tidlig, og DAG 4 på ettermiddagen. 

 • Dato: 14.04.2016
 • Tid: 18:08
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 4
13.04.2016

DAG 2 - HELVETESUKA

Ja, dere.. Da var dag 2 av Helvetesuka over. Og jeg kjenner at jeg egentlig ikke vil skrive dette blogginnlegget, haha. Men jeg skal være ærlig om alle oppturer og nedturer denne uka, det er jo litt av poenget! Vi kjører på:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

05:00 - Her har jeg notert "????" i notatene mine. Nettopp fordi jeg har ikke noe godt svar på hva som skjedde på denne tiden. Jeg har noen minner av at jeg og kjæresten våkner og veksler et par ord med hverandre om at søvn er viktig (haha), og så tror jeg jammen meg vi skrudde av alarmene..

08:00 - Jeg bråvåkner og sjekker mobilen. "Neineinei", sier jeg mens jeg kaver meg ut av senga og vekker Marius forsiktig. Så kommer jeg på at jeg det ikke er lov å være negativ (.....), så jeg sier noe sånt som: "Jaja, vi sov visst litt lenge vi. Hehe. Skal vi stå opp å spise frokost og heller ta treningen i kveld?" 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Klokka 08:00 var Max klar for å gå ut!

10:00 - Etter og ha innsett at jeg har gått på en ny smell, gjelder det å være positiv videre. Vi spiser frokost og legger planer for dagen, og tar med kontoret ut i sola. Jeg blir litt deppa over og ha sovet tre timer lenger enn jeg skal, så jeg googler andre som har testet Helvetesuka. Heldigvis er jeg ikke den eneste som har gjort feil, og jeg finner faktisk ikke en eneste en som har klart å følge uka til punkt og prikke. Litt av poenget er vel å lære av feilene man gjør denne uka, tenker jeg?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

13:00 - Etter litt jobb med en artikkel på kontoret og lesing i sola, er det tid for en sen lunsj. Jeg lager meg salat og leser om dagens mål i boka om Helvetesuka. Hver dag denne uka har et spesifikt tema, og denne dagen handler det om å velge fokus og modus i løpet av en dag. Spennende!

14:00 - Jeg prøver å være fokusert, men klarer ikke jobbe så bra som jeg håper. Merker selv at jeg er kravstor til hva jeg vil få gjort, jeg skal jo være superhelt denne uka! I tillegg vet jeg at på grunn av den trege starten på dagen, er det en treningsøkt som venter.. Jeg koser litt med kattene for å føle meg bedre, haha. Det hjelper ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

18:30 - Middagen blir heldigvis vellykket! Vi steker kylling i ovnen med grønnsaker til, og det er skikkelig digg. (Vi har nettopp oppdaget at det er bedre å steke kyllingen i ovnen nemlig, sånn hundre år etter alle andre..)

19:30 - Uansett hvor mye kroppen stritter imot, så må det en treningsøkt til denne dagen også. På minst en time, sier Bertrand i boka! Jeg tar på meg treningsjakka og jogger (30 % jogger, 70 % går..) til butikken for å hente en pakke med noen studiebøker jeg mangler.

Mens jeg venter på min tur i køen på postkontoret sier mannen foran meg: "Så fin jakke du har 'a!"
Jeg skvetter som en mops og bare: "Å-åja!" Før jeg husker hva som er normalt å si; "Eh, takk!"  
"Ja, jeg så deg løpe nedover veien der. Tenkte at jakka var fin!" fortsetter han. (Haha, er det bare meg eller begynner dette å bli litt rart?)
"Ja, den er jo...fresh", sier jeg. "Man blir liksom.. energisk!" Og mannen nikker og er helt enig, mens jeg bare tenker hva fader var DET, Silje? Energisk??

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Konklusjon: Når du kler deg som en sprek person, er det tydeligvis lettere å komme i kontakt med andre mennesker..

21:00 - Etter en styrkeøkt hjemme, kikker jeg litt på studiebøkene jeg har hentet på posten. Endelig kan jeg jo sjekke sosiale medier, så jeg forsvinner inn i mobilen og plutselig er klokka kvart på ti. Jeg vet jo at det stjeler tid, men nå føler jeg det liksom enda tydeligere. Tre kvarter har gått og jeg har ikke en gang noe godt svar på hva jeg har brukt det på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

22:00 - Hurra, vi kommer oss i alle fall i seng til tida! Alarmene slås på klokka 05:00 igjen, og jeg krysser alt jeg har for at vi skal komme oss opp til tida.

Imorgen kommer innlegget om dag 3, som er den siste dagen med søvn på en stund - fordi torsdag er døgnedagen. Æææ!

Hvordan synes du vi klarte oss?

- SILJE ♥

Les også:

- IMORGEN BEGYNNER DET
- DAG 1 HELVETESUKA

 • Dato: 13.04.2016
 • Tid: 18:23
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 7
12.04.2016

DAG 1 - HELVETESUKA

530 som var innom bloggen i går, så gøy! Kanskje ikke så  mye sammenlignet med de store bloggerne, men store tall for min del. Wii ♥ Men til dagens innlegg: hvordan gikk første dag med Helvetesuka? Poenget er altså å legge seg klokka 22:00 søndagen før uka starter. Og så er det i gang ...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dette bildet er tatt av Max klokka 05:03, som ikke var helt klar for en så tidlig start..

05:00 - Klokka ringer på både min og kjærestens telefon. Kroppen er tung, og hodet mitt tenker automatisk at jeg skal foreslå slumreknappen. Men kjæresten sier: "Ja, da står vi opp da". Og jeg skal da ikke være noe dårligere, så jeg svarer "Jepp!" og spretter opp. I det jeg er oppe av senga slipper all trøttheten taket, og jeg blir overrasket selv. Så enkelt kan det vel ikke være hver dag? Jeg er allerede redd svaret blir nei.. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

06:30 - Vi er tilbake i leiligheten etter en times treningsøkt: joggetur, intervaller og styrkeøvelser. Jeg er SÅ sliten, men samtidig er det fantastisk å få med seg soloppgangen klokka halv syv - med god samvittighet og havregrøten i hånda.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

07:30 - Jobbdagen er i gang! En annen regel ved Helvetesuka er å kle seg et hakk "bedre", så jeg har funnet frem en skjorte. Arbeidsdagen går effektivt unna, mest på grunn av regelen om og ikke sjekke sosiale medier! Jeg tar med selv i og skulle sjekke Facebook hele tiden, men stopper. Veldig rart når man innser hvor mye tid man sløser bort på dette i løpet av en dag.

11:00 - Når det nærmer seg lunsj får jeg en mail fra blogg-sjefen min ved Høyskolen Kristiania som jeg blogger for. Hun skriver at hun gjerne vil ha flere bilder av Max i blogginnleggene, og jeg tar opp Snapchat for å ta bilde. Det er jo morsomt, og må ha en plass på MyStory! Men i det jeg skjønner hva jeg driver med, skvetter jeg som om jeg har brent meg på fingrene. Haha, dere skulle SETT det trynet jeg fikk altså. Jeg avslutter Snapchat lynraskt og bruker noen minutter på og innse at jeg har gått på min første "smell" ved Helvetesuka..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

11:00 -  Vi tar oss en litt ekstra lang lunsj fordi vi må på butikken og handle. Vi har ikke bil, og tar på oss sekk og går. Handlelista er lang, med masse sunne varer (man må spise sunt hele uka) og sekkene er tunge når vi skal tilbake igjen i sola.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

12:00 - Lunsjen avsluttes og jeg må le litt av kattene som ikke har den minste bekymring. Ingen Helvetesuke der i gården, nei.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

18:30 - Helt siden lunsj har jeg sittet og klippet videobloggen fra lørdag, som møtte på en deeeel utfordringer. Jeg starter klippeprogrammet med alle filene og tenker at dette går ikke. Men jeg må være løsningsorientert - så til slutt bestemmer jeg meg for å klippe sammen en annen vri enn jeg hadde tenkt, med alle klippene som jo egentlig er "tabber". Svarene på spørsmålene skriver jeg i et eget innlegg, og videobloggen er ute halv syv! 

19:00 - Jeg senker skuldrene og lager meg laksegrateng, litt vel senere enn planlagt. Men jeg skal jo være positiv og tenker at jeg har vært flink i dag. Marius er på sin andre treningsøkt på denne tiden, og jeg ordner mat til han kommer hjem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

20:00 - De to siste timene før leggetid bruker jeg på sosiale medier, leser og jobber litt med bloggen i sofaen sammen med kattene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

22:30 - Vi har kommet oss i seng, en halvtime etter tiden. Jeg lukker øynene og krysser alt jeg har for at det ikke skal gå utover morgendagen. Vel...... Følg med imorgen for dag nummer 2, sier jeg bare!

Hvordan synes du vi klarte oss første dagen? :-)

- SILJE ♥

Les også:
- IMORGEN BEGYNNER DET

 • Dato: 12.04.2016
 • Tid: 16:40
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 9
11.04.2016

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDENDa var det på tide og svare på spørsmålene deres! 

SPØRSMÅLENE:

Fra Eline:
Fungerer det å jobbe med kjæresten?
Svar: Jeg synes det er kjempegøy, vi har alltid noe å prate om og det er mye som skjer. Men jeg er glad vi ikke driver med alt av det samme, for da har vi begge vår egen lille greie.

Hva jobber dere egentlig med? Og hvorfor?
Svar: Jeg og Marius jobber som frilansere -  jeg som frilansjournalist / skribent og Marius er frilansregissør og skuespillercoach. I tillegg jobber begge mye med film, både som kursholdere og annet. Alt dette gjør vi fordi det er gøy!

Hva er det beste du har opplevd hittil?
Svar: Jeg er takknemlig for veldig mye som jeg har opplevd, og setter pris på mange små øyeblikk også. Men jeg må nok trekke fram reisene jeg har vært på, spesielt de tre gangene til California, turene til Bali og Sri Lanka - og alle gangene i vakre Hellas. ♥

Hvor drømmer du om å reise?
Svar: Jeg vil alltid tilbake til LA og Hellas, men jeg har også lyst til å oppleve Hawaii, New York og Florida! Og Kypros, og Portugal, og ....

Fra Torill Celine
- Hva var grunnen til at du begynte å blogge?
Svar: Jeg elsker å skrive og underholde, og da føles blogg som et naturlig sted å gjøre det :-)

- Hvorfor valgte du akk de rasene som babyene dine er?
Svar: Jeg oppdaget Scottish Fold da jeg jobbet for Topp, fordi Taylor Swift også har det! Forelsket meg helt i rasen, og begynte å google ♥

- Hvor lenge har du og Marius vært sammen?
Svar: Snart 7 og et halvt år ♥

- Hvordan møttes dere? Kan du fortelle om hvordan det ble dere? (selvom jeg regner med dere møttes via Melsom, for jeg husker dere gikk der når jeg gikk der, hihi)
Svar: Koselige spørsmål ♥ Vi begynte i samme klasse (filmklassen) og ble kjent der. Begynte å finne på ting sammen etter skolen, dro til byen, så film og skulket tentamen sammen (wupsiii). Også ble vi sammen i desember 2008 når vi hadde vårt første kyss ♥ Dette ble klisseteee, haha.

- Hvilken musikksmak har du?
Svar: Jeg er veldig mikset, hvis det går an å si? Jeg setter ofte på Topp 20-lister, og liker som oftest det meste av det. (Ikke alltid) Da jeg var mindre elsket jeg Avril Lavigne, Within Temptation og My Chemical Romance, men da elsket jeg også svarte klær og svart eyeliner, hehehe. Fra: Sofie<3
- hva er den kuleste tingen som noen gang har skjedd deg?
Svar: Tror det var da jeg kom til semifinale i skuespillerkonkurransen i Hollywood. Eller da jeg fikk vite at jeg hadde fått jobb i Topp :-D

- hvem er din favoritt person i hele verden og hvorfor?
Svar: Det er nok min bedre halvdel, Marius. ♥ Han støtter meg alltid og kjenner meg så godt. Det er så kult å være sammen med en som heier på alt det rare jeg gjør og ikke blir flau over meg. Han er best på alle måter!

- hvis det er en ting du kunne forandret i livet ditt hva skulle det vært? Hvorfor?
Svar: Jeg prøver å bli flinkere til å trene, sånn at jeg kan ta litt bedre vare på meg selv! Da føler man seg så mye bedre. Og så har jeg noen drømmer og mål som jeg må få til snart - før jeg blir sprø, hihi. 

- favoritt mat?
Svar: Reker, sushi, pizza ♥

- ser du på youtubere? Isåfall favoritt youtuber?
Svar: Hmm.. Det må være Tina Mondelia! Jeg er ikke så godt kjent i YouTube-miljøet, men er litt på vei nå. Digger Tina som venn og som YouTuber, det er så kult at hun bare kjører på med det hun liker. Hun jobber hardt og kommer til å nå langt! Anbefaler å se DENNE videoen, den er superherlig! Husk å abonner på kanalen hennes også :-) *streng*

- hva er den kuleste jobben du har fått som journalist eller skuespiller? 😊😊😊
Svar: Det var kjempehyggelig å møte Isac Elliot, Ellie Goulding og The Fooo Conspiracy (som jeg og Tina faktisk møtte sammen for et par år siden) Som skuespiller synes jeg det var veldig spennende å spille i en reklame/ informasjonsfilm for "Landsforeningen for slagrammede". 
 

Fra En fast Leser 
- Hvilken kroppsdel er du fornøydest med?
Svar: Jeg aner virkelig ikke, har prøvd å tenke lenge her. Er glad for at kroppen fungerer jeg!

- Hva synes kjæresten din om at du blogger?
Svar: Han støtter meg 100 %, og jeg spør han ofte om tips og tanker. 

- Kan du lage en video med Max og Sander? (De er sykt søte!!)
Svar: Ja - sjekk mitt forrige blogginnlegg, hvor de stjal showet ;p

- Kan du lage video blogg med kjæresten din?
Svar: Har faktisk noen planer om å få til det :)

- Kan du anbefale en dyrebutikk i Tønsberg omegn?
Svar: Hm, nei egentlig ikke. Selv handler jeg mye på petworld.no eller dyrebutikken på Teie. Har ingen spesielle anbefalinger!

- Hva er din morgenrutine?
Svar: Prøver og stå opp tidlig, dusjer, gir kattene mat og kos, spiser frokost. Så starter dagen med blogging og jobb!

- Får du bra karaktärer på skolen?
Svar: Jeg var veldig fornøyd da jeg gikk ut av videregående med 4,5 (?) i snitt, og nå som jeg er nettstudent er jeg kjempefornøyd om jeg får en C. Jeg er egentlig mer opptatt av å forstå stoffet og lære, enn jeg er av å få en høy karakter.

- Hva er dine beste egenskaper?
Svar: Jeg vet ikke helt. Jeg prøver å være snill og grei, da!Fra Helene: 
Heisann! Bare lurer på om du har noen tips angående å skrive artikler for aviser? Hvordan komme i gang? :)

Svar: Siden du spør om dette, regner jeg med du vil bli journalist? Hvis du ikke har erfaring, så kan det være lurt med kurs og studier. F.eks google Bli Magasinjournalist med Vivian Songe, eller søk på Journalistikk på høgskoler. Hvis du derimot har erfaring, ville jeg bare begynt å sende mailer til aviser nær deg og spørre om de trenger litt hjelp. Og søke på sommerjobber i aviser, det gir masse erfaring!

Fra Ida N: 
Jeg har noen spørsmål, jeg lurte på hva du ville anbefale for å få skuespiller erfaring? Jeg tenker å ta bachelor i skuespill på NYFA, men vil det lønne seg? Man kan jo også ta workshops, eller 1- 2 Year Hands-on Acting Conservatory Program, men hva vil lønne seg mest? Vil det gi like mye muligheter og erfaring å ta 1-2 år program i skuespill, som det vil gi om du tar bachelor? eller er det bedre da å ta bachelor?

Svar: Det er så kult at du vil satse på skuespill! Men jeg må først si at dette er kjempevanskelig å svare på. Jeg har venner som har gått bachelor i skuespill og spiller i film, og jeg har venner som har null utdanning som også spiller i film. Men det er aldri negativt og ha gått litt skole, du får mye erfaring, kontakter og "forstår" bransjen godt. Jeg vet ikke hvor gammel du er, men hvis du er veldig ung ville jeg kanskje gått for en bachelor. Med mindre du kjenner at du blir rastløs av å gå så lenge på skole. Det var det jeg merket at jeg ville bli, og derfor valgte jeg å ikke gå skuespillskole, men tok heller masse kurs. Men jeg var veldig usikker!Fra: Pusepappa

1) Hvorfor Max og Sander?
Svar: Hvis du tenker på navn, så heter Max egentlig Maximus og er oppkalt etter hovedpersonen i filmen "Gladiatoren". Sander var det Marius som foreslo, og så likte vi det begge to :)

2) Hva syntes Max da Sander kom til huset? 
Svar: Han ble snurt et par dager, og så ble de buddies.

3) Hva slags mat får de? Hender det du skjemmer de bort med melk og sardiner (eller coca-cola og is hehe ^^)
Svar: De får kattemat fra dyrlegen, eller Royal Canin-fôr fra dyrebutikken. Og så er det litt ekstra kos med våtfôr innimellom :-)

Håper dere som stilte spørsmål ble fornøyd med svarene! Og hvis du lurer på noe annet, er det bare å skrive en kommentar - så tar jeg det med i neste runde. God mandagskveld til deg ♥

- SILJE ♥​

11.04.2016

VIDEOBLOGGEN SOM GIKK GALTAller først: Så utrolig gøy at nesten 300 leste om Helvetesuka i går! Håper det betyr at det er flere enn meg som lurer på hvordan dette går, hehehe. (*nervøs latter*)

Men så. Til overskriften. I helgen skulle jeg svare på spørsmålene deres - tusen takk for spørsmål forresten! Og det gikk rett vest, for å si det mildt. Først fikk jeg problemer med minnekortene, og 1 times opptak ble bortkastet. Etter og ha skjønt det, bestemte jeg meg for å bare filme med iPhone for å se om det gikk bedre. Jeg hadde da et par timer på meg før jeg skulle i en bursdag, og det begynte bra. Det vil si, det gikk bra i 10 sekunder før kattene ble sykt oppmerksomhetssyke begge to. Ja, dere kan jo se selv i videoen. 

Men - viktig å si at det ikke er svar på noen spørsmål i videoen, de legger jeg ut i tekst klokka 20:00 i kveld. Så vet dere det, jeg fikk jo masse fine spørsmål! Så jeg må bare si sorry for at jeg ikke fikk svart på dem i en egen video, men håper at denne funker likevel. Og så kommer jo svarene som tekst klokka 20:00 i kveld. 

Husk og ta på høyest mulig kvalitet!


Vær greie da, jeg synes dette er sååå uvant! Hundre år siden jeg spilte inn en videoblogg sist. (Må forresten advare dere på forhånd om at jeg har en uvane om å ta meg i håret hele tiden, klarer ikke slutte) Man blir så kritisk til alt, og i stad tenkte jeg at jeg bare skulle slette den. Men man bruker jo så mye tid på det, så blås i det.

Håper noen av dere finner den underholdende i allefall ♥

- SILJE 

10.04.2016

I MORGEN BEGYNNER DET ..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Okei. Imorgen starter det, og jeg vet ikke om jeg er klar! Men det må jeg bare være, haha. Har dere hørt om Helvetesuka? Det er et opplegg fra boka med samme navn av mentaltrener Erik Bertrand Larssen.

En uke hvor man skal prestere på sitt beste HVER DAG. Stå opp klokka 05:00, og legge seg klokka 22:00 HVER DAG. Trene HVER DAG. Spise sunt HVER DAG. Være positiv og løsningsorientert og fokusert HVER DAG. Og lista fortsetter! Det er mange strenge regler, blant annet kan jeg ikke være på sosiale medier i jobbtiden, med mindre det er jobbrelatert selvfølgelig. Puuuh, det blir hardt. Men det sykeste av alt..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.. er at jeg har fått med meg kjæresten på det også. Synes det er så kult at han vil være med, litt lettere å stå opp 05:00 når han også gjør det. Jeg kommer til å fortelle om hvordan alle de 7 dagene går her på bloggen, og håper du vil følge med!

Det blir nok både oppturer og nedturer, men alt skal dokumenteres. Siden jeg starter imorgen, kommer blogginnlegget om DAG 1 på tirsdag, DAG 2 på onsdag og så videre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

iiih - ønsk meg gjerne lykke til! Har du prøvd deg på Helvetesuka før?

- SILJE ♥

 • Dato: 10.04.2016
 • Tid: 19:27
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 8
08.04.2016

5 GRUNNER TIL Å SE "GRAND HOTEL"Tirsdag var jeg på førpremiere til kinofilmen "Grand Hotel" i Tønsberg, og fikk et lite møte med Atle Antonsen! Han gjør en fantastisk jobb i filmen, som er en av de beste norske filmene jeg har sett på lenge. Tenkte å gi dere fem grunner til å se filmen, som kommer på kino I DAG!FEM GRUNNER:

1. Atle Antonsen gjør sin første drama-rolle, og har allerede fått masse skryt for jobben han gjør. Med god grunn! 

2. Lei av å se unger på film som ikke kan spille? Håkon Bøhmer spiller den lille gutten og gjør det bra. Skikkelig sjarmør :-)

3. En film til ettertanke, på en god måte. Har tenkt masse på filmen siden tirsdag, den ga inntrykk!

4. Det er en dramakomedie som er dramatisk på de rette stedene, men jeg synes det er veldig mye god humor i filmen også. For meg er det en perfekt kombinasjon :-)
 
5. Bare se her, flere som er enige med meg: Måtte jo også ta bilde med regissør Arild Fröhlich, (haha, alle må ta peace-tegn med Silje) som blant annet har hatt regi på Fatso, Pitbullterje og fire sesonger av Helt Perfekt. En hyggelig og veldig dyktig regissør!Vil du lese mer om filmen, eller bestille billetter kan det gjøres på Filmweb HER.Skal du se filmen? Og er du fan av Atle Antonsen?

- Silje ♥

08.04.2016

EN SYNLIG FLUE PÅ VEGGENJeg setter meg innerst på kafeen, helt i hjørnet på Waynes Coffee i Oslo. Foran meg står en flaske med vann og sitronsmak som jeg angret på i samme sekund jeg så at de har gratis vann i en mugge. Jeg tar en bit av lavkarbo-rundstykket, prøver å tenke at jeg spiser bolle med sjokolade. Det funker ikke.

Så kommer dere. Dere er fem jenter som studerer på en skole dere ikke nevner navnet på. Bare dere vet, og jeg er er en blindpassasjer. Bordene på Wayne's står tett i tett, med rundt 40 cm rom mellom seg. Vi sitter så tett at hvis jeg ikke hadde sittet med nesa ned i PC-en, hadde en utenforstående tenkt at vi var i samme venninnegjeng. Dere vet at jeg sitter der, dere har gitt meg et smil og jeg har smilt tilbake.

Men dere er likevel i deres egen boble. Ingen hindringer. Alt blir snakket om. Fylla forrige helg. Hvordan den nye kjæresten til Ragnhild er. Hva som irriterer dere. Hvilke kjendiser dere er lei av. Jeg tar på meg øreproppene, trykker diskret på mobilen. Men jeg skrur ikke volumet opp, jeg skrur det ned. En slags maske jeg tar på meg for å bli mer usynlig. For å vise at dere kan fortsette i boblen deres. For dere inspirerer meg.Dere løser opp skrivesperren jeg har sittet her i en halvtime for å fikse selv. Jeg har hørt dere alle sammen snakke, jeg vet hva du til høyre er opptatt av. Dere er åpne, her midt i kafeen. Selv om jeg sitter like tett inntil dere som om vi satt på samme bussete. Selv om to kompiser sitter til høyre for dere, og en gammel mann sitter på et bord i hørnet.

Vi er fluer på veggen. Men vi er synlige.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om en time kommer dere til å gå. Dere skal tilbake på skolen for å jobbe med ideene dere har snakket om. Hun til venstre skal hjem til familien, og to av dere skal på tur med hundene deres. Dere kommer til å fortsette dagen uten å tenke på jenta som satt ved siden av dere på Wayne's Coffee. Uten å vite at jeg har skrevet to sider om dere i Word, fordi dere inspirerte meg.

I det samme dere forlater kafeen for å dra tilbake på skolen, reiser en mann seg fra plassen sin. Macen hans står på bordet. En MacBook Pro, som jeg vet gjerne koster opp mot 25 000 kroner. Han smiler mot en dame, en fremmed på et bord i nærheten. - Kunne du fulgt med på denne mens jeg går en tur på do? Hun nikker til ham, smiler. - Selvfølgelig.

Dette får meg til å begynner å tenke tilbake på bussturen jeg hadde for kort tid siden. En tenåringsjente skal på bussen, drar kortet, men har ikke nok penger. Kan hun få lov til å sitte på til byen, likevel? Nei, bussjåføren er streng. Enten har hun penger, eller så går hun av. Tenåringsjenta sukker og møter blikket til venninna i enden av bussen. Så må hun gå av.

- Vent! en mann stopper bussjåføren fra å kjøre, løper etter jenta som bare har rukket og gå noen meter utenfor bussen. Mannen vil betale, og hun blir med han inn i bussen igjen. Han er mørk i huden og snakker ikke så godt norsk, men han får til slutt forklart bussjåføren at han gjerne betaler for jenta. Hun smiler, vinker til venninna og takker mannen flere ganger etter han har betalt med mynter fra lommeboka. Jeg sitter i setet mitt med en klump i halsen, mannen går og setter seg og jenta løper til venninna.Verden er mer terrorfylt en noen gang, redselen synes i kommentarfeltene på sosiale medier og i samtalene til mennesker på gaten. Men her i Norge har vi ikke gjemt oss. Selv om kanskje verdens verste terrorist er født og oppvokst i Norge. Selv om vi leser at Oslo kan være det neste stedet det smeller. Det vet vi, for det har smelt her før.

Men vi drar på kafé. Vi prater om livene våre. Vi passer på hverandres Mac, betaler for hverandre på bussen, hjelper en gammel dame over veien. De små tingene. Jeg blir varm inni meg. For varme, åpenhet og trygghet inspirerer. Det sprer seg som applausen etter en bra konsert.

Vi må bare legge merke til det. Og la det inspirere oss.

 • Dato: 08.04.2016
 • Tid: 12:18
 • Kategori: Skriverier
 • Kommentarer: 11
07.04.2016

VÅKNET OPP I OSLOTydeligvis har jeg en greie med å ligge hotellsenga når bloggbildene skal tas.

Egentlig er det fordi jeg synes det ser så dumt ut når jeg sitter i senga og glor. Er liksom mer casual å ligge og lese eller noe. Men når jeg tenker meg om hjelper det vel ikke så mye. Haha, uansett!Jeg våknet opp i Oslo i dag. Med alle Oslo-lydene; trikken, menneskene som roper, bilene som skal rekke jobben. Regnet som ikke får bestemt seg om det skal være aggressivt eller rolig. Våknet med den fineste jeg vet om, kjæresten min som jeg besøker fordi han er på kurs denne uka. Jeg tenkte å bruke dagene her på å skrive, skrive, skrive. Har både artikler og egne prosjekter som bør jobbes med nå, så imorgen håper jeg å være ekstra produktiv!

Dagen startet jeg med litt Oslo-shopping, (ikke veldig produktivt nemlig) og dere ser hva som skjer når Silje drar på shoppingz alene. Sovemaske med katt på, liksom?! Jeg skal notere meg at jeg alltid bør ha med meg en venn (eller to) som kan stoppe meg når jeg skal på handletur neste gang.

Hva gjør du i dag?

- Silje

 • Dato: 07.04.2016
 • Tid: 20:57
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 2
06.04.2016

PAKKER I POSTEN ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag fikk jeg hele tre pakker i posten, wiiii. Alltid like stas med en overraskelse i postkassa. I stad hadde derfor jeg og kattene oppakking i gangen, hvor jeg frydet meg over innholdet - og de koste seg med innpakkingen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hudpleieprodukter, et helt ferskt Det Nye-blad, og nye Nike Air Max-sko! Disse virker så gode og er jo så fine - endelig har jeg et par selv ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå gleder meg til å gå en tur med de nye skoene, sette meg ned med magasinet etterpå, og prøve ut hudpleieproduktene i kveld. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vant en konkurranse på heidichic sin blogg for litt siden, og skal prøve ut hudpleiemerket Exuviance som jeg har hørt veldig mye bra om. Alt for dyrt for meg egentlig, så helt fantastisk at jeg vant og kan få prøve det ut gratis! Rop ut om dere har noen erfaringer :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen av pakkene du kunne tenkt deg? Følte meg heldig i dag, altså!

- Silje ♥

 • Dato: 06.04.2016
 • Tid: 16:46
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 14
05.04.2016

MIN FREMTIDSDRØM ER TATT

På en restaurant i Hellas i sommer, fant jeg plutselig en ny fremtidsdrøm. Jeg satt sammen med foreldrene mine og kjæresten og ventet på lunsj, mens de greske kattene som vanlig trasket rundt oss. Plutselig begynte tankene mine og spinne.

Kattekafeer har jo tatt helt av i det siste, i Japan og England og sikkert mange flere steder. Å ha sin egen kafé virker jo skikkelig koselig, så der - på denne restauranten på en gresk øy i august - fant jeg ut at jeg skulle starte kattekafé når jeg blir en godt voksen dame og er lei av å skrive bøker og spille film. (Her har man stor tro på fremtiden, som dere skjønner)

Mens jeg så på de hjemløse kattene, tenkte jeg at min kattekafé må ha noe mer. Den må gjøre noe bra for katter, som det finnes alt for mange av i verden. Spesielt de som ikke har noe hjem. Selvfølgelig! tenkte jeg. Det skal være en kattekafé hvor kattene på kafeen søker nye hjem. Et sted hvor gjestene kan bli kjent med dem, og vurdere adopsjon. 

Den neste timen skravlet jeg i vei om dette til mamma, pappa og kjæresten, som sikkert trodde det hadde klikket for meg.
I ettertid har jeg snakket mye med Marius om det, og han er så søt at han kaller kjøkkenet vårt for "kattekafeen", som en liten start. ♥ 
Uansett: Da jeg så i går at Oslo får sin første kattekafé med samme konsept, ble jeg først sånn som Sander:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.. men så ble jeg skikkelig glad. Så ble jeg ikke den første til å starte kattekafé i Norge (haha), men noen andre starter det med samme idé om å gi kattene nye hjem. Og nå krysser jeg fingrene for at alt går i orden for kafeen, og at dette blir en skikkelig suksess. Så hvis du vil støtte dette, kan du følge facebooksiden til Oslos nye kattekafé HER!

På søndag er det også et arrangement i Oslo hvor du kan støtte kafeen og høre om konseptet, det finner du HER. 

Og bare for å ha sagt det: Jeg skjønner også at jeg ikke var den første i verden til å tenke ut at en kattekafé kan være et sted for å adoptere katter, altså. Men der og da på restauranten i Hellas føltes det sånn. Og noen ganger er det inspirerende bare det. Selvfølgelig har jeg en haug med andre planer for kafeen som jeg skal tillate å holde for meg selv, til den dagen det kanskje blir aktuelt? Hihi, lov å drømme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tirsdagsklem til dere fra Silje - fremtidig kattekafé-eier, hehehe ♥

 • Dato: 05.04.2016
 • Tid: 11:26
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 2
03.04.2016

RESPEKT FOR VIDEOBLOGGERE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg fått stor respekt for videobloggere! Begynte å svare på spørsmålene jeg fikk inn på spørsmålsrunden min, og det er jammen ikke bare bare. Jeg elsker jo å se på videoblogger selv, og har laget masse videoer før. Men det begynner å bli en stund siden, og nå blir jeg SÅ klein av å sitte der og se i kamera, haha. Så her må det øves!

Derfor ga jeg meg selv et pusterom etter en time med innspilling. Tenker å spille inn resten imorgen, og så kommer videoen i løpet av uka. Om du kommer på noen spørsmål er det bare å legge de igjen her, så kan jeg ta de med imorgen. ♥ Lover en gjesteopptreden fra pusene også!Nå får vi et lite kaffebesøk, før vi skal hjem til familien min på middag. Imorgen reiser Marius til Oslo for en uke, så da blir det sikkert litt Netflix-kos i kveld også. Rop ut om du har noen filmanbefalinger!

Hva gjør du i dag? Nyt søndagen! 

- SILJE ♥

 • Dato: 03.04.2016
 • Tid: 13:42
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 3
02.04.2016

ULEMPEN MED LYKKE

Vi mennesker går ofte rundt og føler at vi trenger mer. 

Mer penger, for eksempel. Eller hvis vi bare hadde den bilen, eller den tingen. Da hadde vi vært lykkelige da! Men noen ganger, når vi skjønner at vi har alt vi trenger her og nå, da kjenner vi det. En lykkerus. Lykke.

Dette innlegget skulle egentlig handle om bildene jeg tok denne uka da jeg, kjæresten og kattene var på hytta, men jeg tror jeg må skrive om noe annet. Så får bildene fra hytta bare bli med i innlegget. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For da jeg kom hjem i går kjente jeg at jeg hadde det så bra. Jeg hadde hatt en uke med kjæresten min og pusene som hadde vært helt fantastisk. Senke skuldrene, lese, skrive. Jeg har en jobb hvor jeg kan være min egen sjef, noe jeg setter pris på hver eneste dag.

Kjæresten min og jeg har hatt det så gøy på denne turen. Alt fra å spille Scrabble, til å spise pinnebrød, (jaa, jeg er matvrak, så det betyr mye for meg, haha) lese sammen foran peisen, eller gå tur - hvor vi plutselig stod og fektet med hverandre med pinner vi fant på en bålplass. Som skled over i å være på lag, og kjempe med sverdene (pinnene) mot et stort troll. (Kremt, treet som dere ser på bildet over..) Vi vant over trollet altså, hvis det skulle være noen tvil.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er det ikke rart dere? Når hverdagen kommer og vi glemmer å være takknemlige for hva vi har, finner vi så mange ting vi tror at vi trenger. Vi klager over oss selv, været, jobben, livet. Men når vi ser hva vi har, og er lykkelige - hva skjer da? Jo, da kommer det nye tanker.

For etter at jeg hadde kjent på den sitrende lykkefølelsen i går, så dukket noen mørke tanker opp. "Nå har jeg det så bra, så nå skjer det sikkert et eller annet.. Marius skal ut og kjøre etterpå, tenk om han blir påkjørt? Og jeg har jo hatt litt vondt i magen i det siste, det er sikkert kreft.."


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er sikkert ikke alle som har disse tankene, men jeg har blant annet en god venninne av meg som jeg har snakket mye om dette med. Når man først kjenner at man har det bra, så er det som om man ikke tillater det. Som om vi stopper oss selv i å være lykkelige. Er vi mennesker selvdestruktive? 

Jeg skal ikke bli for dyp her, og jeg tror at dette er noe man kan jobbe med. Selv klarer jeg å legge disse tankene vekk, fordi jeg bare bestemmer meg for det. Og fordi jeg har blitt veldig god på å tenke postivt, etter flere års øving. Men etter at jeg begynte å være mer takknemlig i hverdagen, over hva jeg har og hvor fint jeg har det - så kommer også de mørke tankene om at jeg lever i en drømmeboble som kan sprekke når som helst. Det er rett og slett fucked up, det der.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kanskje det er en del av livet. Det at man alltid kommer til å bekymre seg for det man setter pris på, og de man er glad i.
Jeg vet ikke.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjenner du det igjen? Har du noen tanker om hvorfor vi mennesker er sånn?

- Silje ♥

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no