hits
29.04.2017

FERDIG MED "HAKKETE" BLOGGING

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Hvis det er noen som synes at bloggingen min er litt "hakkete" om dagen, så er jeg helt enig. Med hakkete så mener jeg at det kommer et innlegg en dag, så er det stille og så kommer det to på en dag før jeg kanskje ikke rekker å blogge dagen etter igjen. Jeg vil aller helst blogge hver dag for å ha innlegg med jevne mellomrom, jeg synes det er en fin flyt. I tillegg er det en fin mengde med ett om dagen synes jeg, og to om dagen i blant. 

Hvis jeg har mellomrom i bloggingen, så er jeg opptatt av at det er en veldig grunn! Og grunnen er at jeg lenge har sittet med arbeid opp til halsen, og jobber med et prosjekt som tar mye tid. Etter planen skal jeg fortelle alt om dette 1. mai (til mandag), og etter det er sluppet, skal bloggingen bli normal igjen! Det er et prosjekt som er utrolig gøy, men selv om arbeidet er morsomt er det også veldig tidkrevende.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Gleder meg til å fortelle! Håper du nyter lørdagen ♥ Jeg skal ta meg en pause mot kvelden, og så skal det jobbes i hele morgen også!

- SILJE 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

       
            

 • Dato: 29.04.2017
 • Tid: 10:08
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 3
28.04.2017

KATTENE HAR BURSDAG!

Samarbeid med Royal Canin

MAX OG CHARLIE 4 ÅR ♥
 SANDER 2 ÅR ♥

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Max og Charlie fyller 4 år, og Sander fyller 2 år! Det må feires med litt god mat, kos og gave. Sander fylte 19. april (jeg glemte det faktisk, kom på det dagen etter.. Gjett om han fikk kos da, haha) Mens Max og Charlie som er brødre, fylte 24. april. Da var vi på farten, så det ble best å feire litt på etterskudd i dag! 

Disse tre får så mye kjærlighet hver dag, av to puseforeldre som elsker de SÅ enormt høyt. Max, Sander og Charlie gjør hver dag morsom, og jeg er så glad for at det er akkurat de tre som er våre pusekatter.Til den lille feiringen fikk kattene "Intense Beauty"-våtfôr fra Royal Canin, som bidrar til å vedlikeholde vakker pels ♥ Takket være fettsyrene omega-3 og omega-6. Kattene eeelsker det, og det blir alltid tomt (litt for fort). 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Og så en liten gave etter maten! En morsom fjærstav (eller, hva kaller man sånt egentlig) som alle er helt gærne etter. Den har små bjeller som lager lyd, så det kombinert med en fjær som hopper og danser ble en skikkelig suksess! Også i tillegg pakket inn i gavepapir, som Max elsker. (Bare se videoen fra da jeg skulle prøve å pakke inn julegaven deres i fjor..)♥ ♥ ♥Elsker disse tre SÅ mye, de fortjener det beste! 

- SILJE

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

       
            

 • Dato: 28.04.2017
 • Tid: 17:43
 • Kategori: Katt
 • Kommentarer: 7
26.04.2017

5 MUST-HAVES PÅ HJEMMEKONTORET

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Granateple er noe av det beste jeg vet ♥​

1. Noe fristende i kjøleskapet. Det er ingen overdrivelse at jeg vandrer bort på kjøkkenet hvert 5. minutt, på jakt etter noe som liksom skal gjøre det helt magisk å sitte på kontorpulten. Ja - det er digg med noe på kontoret, men altså.. Jeg må bare lære meg at jeg faktisk klarer å jobbe uten også.

2. Trøtte katter. Hvis de ikke har spist eller lekt, så flyr de mellom beina mine, oppå pulten, mjauer så det synger i veggene... Så ja - de må helst være litt utslitte og ha lekt masse, eller nettopp spist. Haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Ryddig. Jeg er nødt til å ha det ganske ryddig på pulten, hvis ikke blir hodet mitt helt kaotisk og jeg får ikke konsentrert meg. Derfor rydder jeg alltid litt før jeg starter jobbeøkten. Orden har blitt mer og mer viktig for meg med årene. 👵🏻👵🏻

4. Almanakken min. Jeg har jo tilgang på digitale kalendere, men almanakken min klarer jeg ikke gi slipp på. Der skrives alle avtaler, jobboppdrag og deadlines, og det er alltid den jeg bruker om jeg må sjekke kalenderen.

5. MacBooken (som dessverre er død). Jeg har en iMac jeg jobber mest fra når jeg sitter på hjemmekontoret (som jeg hadde råd til fordi jeg kjøpte den brukt). Men noen ganger får jeg behov for å flytte på meg, sette meg på badet, kjøkkenet, gulvet, senga.. Og da har det vært så godt å ha den fine, lille MacBook Air-en min.. Dessverre har den takket for seg fordi jeg sølte kaffe på den, og nå må det bare spares til ny. 😭 😓

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rart å tenke på at hverdagen med hjemmekontor er forbi, nå som jeg snart begynner i VG. Det blir spennende! Har du noe du MÅ ha hvis du skal jobbe hjemme?

- SILJE ♥ ✌🏼

 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

       
            

 • Dato: 26.04.2017
 • Tid: 19:44
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 7
24.04.2017

FRUSTRERT OVER SNØEN? IKKE DENNE KAREN ..

Max elsker snø, haha ♥ De andre to er liiitt mer forsiktige.. Snøen er jo tross alt litt skummel!


- SILJE 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

       
            

 • Dato: 24.04.2017
 • Tid: 12:02
 • Kategori: Katt
 • Kommentarer: 6
23.04.2017

DET VI LIKER BEST

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg hatt en skikkelig bra søndag i Oslo med Ida min ♥ Vi har jobba med et lite prosjekt (følg med på bloggen 1.mai om dere vil vite hva det er). Har det så gøy med denne jenta! Vi eeelsker lange dager i Oslo med god mat, frappuccino og skravling. Det rare er jo at timene bare flyr forbi, plutselig er det kveld og vi skjønner liksom ikke hvordan det skjedde. 😝Nå vurderer jeg å ta meg en tur til 7eleven for å kjøpe meg sorbet! Min STORE craving om dagen. Hadde egentlig ikke tenkt til å innrømme det, men jeg sluker en boks fortere enn jeg tør å skrive her. Det er jo såå digg og friskt. Men så er det jo frukt. Og da er det sunt, ikke sant? Haha. 

Hva gjør dere i kveld? 

- SILJE ♥

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

       
            

 • Dato: 23.04.2017
 • Tid: 20:25
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 3
22.04.2017

JEG ER EN KLØNE PÅ TRENING

Jeg har nevnt tidligere på bloggen at jeg ikke er så fan av treningssenter. Trange rom, mange mennesker og at jeg i utgangspunktet ikke liker å "trene for å trene" er jo ikke et veeldig godt utgangspunkt.

For å hjelpe meg sier venner at folk på trening har nok med seg selv og ikke kikker på andre. Det er veldig snilt sagt ♥ og stemmer selvfølgelig noen ganger. Men altså.. det er ikke heeelt sant. For jeg har jo hørt folk snakke om raringer på treningssenteret som ikke visste hva h*n dreiv med. Folk ser på hverandre. Noen tenker hyggelige tanker, noen har nok med seg selv, og noen tenker kjipe tanker. Det er faktisk enklere for meg å tenke at det faktisk skjer, for da er det lettere å bare gi litt f.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uansett - jeg er en av de raringene på trening (og det er helt greit). Her er 6 grunner til hvorfor;

1 ) Jeg har veeldig mange ganger sittet bom stille 5-10 minutter i garderoben. Bare for å manne meg opp.

2 ) Ved hver maskin prøver jeg å late som om jeg kan den, mens jeg egentlig leser forklaringene 20 ganger og gjentar hver trinn driiiitsakte for å gjøre det riktig.

3 ) Dere vet på film når man later som man er på "98....99" når man skal ta armhevinger og noen kommer inn i rommet? Jeg gjorde det da Marius kom inn på rommet jeg trente i en gang. Er det muulig. (Ikke at det var 98 da, tror jeg sa mer sånn 9... 10.. Kremt, det er mange for meg, haha)

4 ) Jeg kan bli helt vrang hvis noen skal snakke til meg på senteret og jeg ikke kjenner dem. En gang kom det en fyr som skulle vise meg maskinen jeg satt på, tok meg på skulderen og skulle forklare. Jeg ble helt kald, gikk i garderoben og meldte meg ut av treningssenteret da jeg kom hjem. #truestory

5 ) Hvis Marius har sagt han ønsker å trene en time, så setter jeg på nedtelling på mobilen. Det er bare helt sykt motiverende og se at det blir mindre og mindre tid igjen av treningen... *heh*

6 ) Jeg er veldig glad når treningssøkten er over! Haha, følte jeg måtte si noe positivt om meg selv her. Men det blir jeg altså, superglad og fornøyd. Så glad at jeg unner meg en stooor pizza og dermed blir all treningen bortkastet. Neida. Joda.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men til tross for alle disse punktene er jeg stolt av at jeg kommer meg på trening. Etter vi flyttet har det blitt lettere å dra, og jeg er faktisk motivert. Så hurra for det! 😛

- SILJE ♥

 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

       
            

 • Dato: 22.04.2017
 • Tid: 17:47
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 3
21.04.2017

117 ÅR GAMMEL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går var jeg og Marius på Theatercafeen, noe jeg har hatt lyst til så lenge. Siden vi spiste ute på mandag, skulle det egentlig bli lenge til neste gang, men sukk - det var jo så koselig. Så da ble det en gang til! 

Jeg har hatt lyst til å besøke Theatercafeen helt siden jeg så "Gurin med reverompa" (som etter min mening er en helt fantastisk film, best i jula). Solan Gundersen tar seg nemlig en tur hit, og jammen hadde han ikke lagt igjen en hilsen i gangen! Hihi, gøøøy ♥ Maten var helt nydelig, jeg spiste fiskesuppe (sjokk) og Marius spiste cheeseburger. I tillegg hadde vi søtpotet-fries til, veldig digg. Visste dere at Theatercafeen i Oslo er 117 år gammel? Den åpnet i 1900, helt sprøtt å tenke på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag spiste vi frokost på terrassen sammen med kattene, siden det var så fint vær. Nå blir det hjemmekontor før jeg skal bli med Marius på trening, og så er det jobbe-jobbe-jobbe resten av dagen! Håper dere har en fiiin fredag og helg ♥

- SILJE 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

       
            

 • Dato: 21.04.2017
 • Tid: 11:13
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 6
18.04.2017

FAVORITTSTEDENE I HJEMMET

I samarbeid med Royal CaninOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har vi bodd i den nye leiligheten i snart 3 uker, og kattene har funnet seg godt til rette. Jeg var veldig spent på hvor de kom til å legge seg, og hvor de faste plassene kom til å bli! Charlie, som dere ser over, har en greie for skittentøyskurven. Han elsker å dytte den over ende, og legge seg i den (hvis det er plass). 

Sander henger også mye på badet, og har blitt ekstremt opptatt av vinduet. Han får akkurat plass! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så er det Max da, som *kremt* veldig sjokkerende henger mest rundt matskålene. Vi har jo begynt å fôre Max og Charlie med et lettere fôr, siden de begge må ned i vekt. Det er "Light Weight Care", som jeg har skrevet om HER tidligere. Foreløpig går det bra! Problemet har vært at Sander skal ha et annet fôr, nemlig "Hairball Care" som jeg har skrevet om HER.

Altså, det er jo en grunn til at Max må ned i vekt, for han spiser jo bare opp Sander sin mat! Så nå har vi faktisk begynt å ha Sander sin mat på benken, fordi han er den letteste av de tre, og har ikke noe problem med å hoppe opp dit. Jaja, det hindrer ikke Max i å henge ved matskålene, og håpe at Sander sin skål på magisk vis vil komme tilbake.. Haha ♥

- Silje & pusene 🐱

 • Dato: 18.04.2017
 • Tid: 16:03
 • Kategori: Katt
 • Kommentarer: 8
18.04.2017

SKUMMEL FILM

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går var jeg og Marius på Vika kino og så "Life". Det var så godt med litt kjærestetid igjen. Marius har den siste uka spilt inn et kortfilm, og jeg har hatt 30 saker å skrive for Topp.no, i tillegg til studieoppgaver. Så dagene har bare gått til jobb, og endelig får vi vært sammen på dagtid igjen ♥

Vi gikk til en fransk restaurant som heter "Albert Bistro" og fiskesuppa var helt AMAZING. Tror vi må tilbake om ikke lenge, altså...... Filmen var forresten spennende (og skummel), verdt å se! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da vi kom hjem, tok vi med kattene en tur på terrassen. Etter å ha blitt godt kjent med leiligheten, tenkte vi det var på tide! Godt å se de kose seg med nye lukter, snuse rundt og fange blader som blåser av gårde, haha. 

- SILJE ♥

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

       
            

 • Dato: 18.04.2017
 • Tid: 13:29
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 3
16.04.2017

2 UKER SOM VEGETARIANER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da har jeg hatt to uker som vegetarianer! Så, hvordan har det gått? Noe for meg, eller ikke?

Jeg har kost meg med god og "lett" mat, og har ikke blitt stappmett som jeg pleier. *hehe, wupsi* Det har blant annet gått i taco med bønner, grønnsakspizza, pasta-retter, supper og knekkebrød-mat. Jeg har faktisk kost meg veldig med maten, og fant mange oppskrifter hos Rema 1000. (Huk av for vegetar)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min konklusjon etter disse to ukene er at jeg har det bedre med vegetarmat. Jeg klarer mye lettere å ta sunne valg som er bra for meg, og det føles bedre for både samvittigheten og kroppen min. Så dette blir det nok mer av fremover! Min store svakhet er sjømat, så det blir nok en mer "pescetarianer"-livsstil på meg. I tillegg liker jeg ikke å være til bry når jeg kommer på besøk til andre, så det blir sikkert kjøtt i sammenheng med selskap og sånne ting. Men forhåpentligvis er jeg på vei inn i en litt annen livsstil, og jeg gleder meg til å lære å lage flere veggisretter ♥ Kanskje dere har noen å anbefale meg? 

- SILJE 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

       
            

15.04.2017

POSITIVT OG NEGATIVT MED EXTENSIONS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden jeg nettopp har satt inn nye hår-extensions, vil jeg fortelle litt om min erfaring! Hva er positivt og negativt, er det verdt det? Hvis noen lurer, så bruker jeg Hairtalk som jeg har fått høre er noe av det beste på markedet. 

POSITIVT
- Fyldigere hår
- God kvalitet (er jo ekte hår)
- Færre dårlige hårdager <3 
- Tas ut igjen etter ca 8-12 måneder, så er jo ikke for alltid!
- Skader ikke håret ditt
- Ser naturlig ut

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NEGATIVT
- DYRT. For god kvalitet på extensionshår (og hvis man setter det på hos frisør) må man ut med mange tusenlapper. I tillegg koster det å heise opp håret hver 6.-8. uke. 
- Festene i håret gjør at du ikke kan behandle håret på samme måte som før. (Farvel hodebunnsmassasje..)
- Mye å tenke på, som å sove med flette, ikke bade i klorvann (da må du ha badehette, lekkert!) og ikke sette opp håret høyt, av mange ting.
- Du kan ikke ta en spontandusj og være klar etter 10 min. (Noe jeg kunne før) Håret bruker lang tid på å tørke, selv med hårføner, og det er jo så masse hår også! Jeg må sette av rundt en time nå. 
- Du må bruke produkter for akkurat ditt extensions-hår, så du må alltid ha med dette hvis du skal bort osv. Du kan ikke bare låne litt shampo av venninna di eller bruke hotell-balsamen lenger!


Kanskje noen som har lurt på om de skal ta extensions, fikk noen svar? Det er mye "negativt", men for meg går det opp i opp fordi jeg har så stor glede av håret. Men jeg tenker det er lurt å vite om de negative sidene også før man gjør det. Bare spør om dere lurer på noe annet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du brukt eller hatt lyst på extensions? 

- SILJE ♥

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

       
            

 • Dato: 15.04.2017
 • Tid: 15:11
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 2
14.04.2017

NY SVEIS!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Først må jeg bare si noe om den uplanlagte pausen jeg har hatt de siste dagene. Det er så teit at jeg klarte å ødelegge Macbooken min, det er den jeg alltid har blogget fra hvis jeg har vært i farta. Ingen tvil om at jeg må få reparert den eller kjøpt meg ny, for dette går jo ikke. 😛 Jeg har heldigvis brukt dagene godt da! Vært med familie og venner og kost meg, og det synes jeg påsken skal brukes til ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På onsdag var jeg hos frisøren og fikk meg ny sveis! Jeg satte på nye extensions, i min "egen" lengde. Jeg er SÅ fornøyd. Dette er lengden jeg alltid har trivdes best med, og jeg har alltid drømt om litt mer fylde i håret. Det føles mer naturlig, og det beste jeg kan høre er når noen sier "Hæ, har du gjort noe med håret?" (som alle har sagt til nå). Haha, det høres kanskje rart ut, men jeg vil jo at det skal se naturlig ut. Og jeg ser ekstremt forskjell, jeg satt ikke to timer i frisørstolen for ingenting. Så det er en del hår som har blitt festet! Likevel er det jo for meg selv at jeg gjør det, så hvis ingen andre ser det, gjør det meg ingenting. 

Ser dere at det har blitt fyldigere? ♥

Påskeklem fra Silje 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

       
            

 • Dato: 14.04.2017
 • Tid: 18:31
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 8
10.04.2017

UNGER ALTSÅ

Siden jeg ville dele tre-rettern jeg spiste på Fridays forrige uke, ble det bildet i dagens innlegg. Det har nada å gjøre med overskriften, for det kommer nå...Jeg har nemlig hatt hjemmekontor i dag, og da låser jeg verden litt ute. Bokstavlig talt, jeg låser alltid døra og fokuserer på mac-skjermen og jobben jeg skal gjøre. Vi har jo nettopp flyttet til utkanten av Oslo, i et rolig strøk med mange barnefamilier. Og i stad møtte jeg visst en nabo for første gang. 

Jeg sitter og jobber, og hører plutselig en stemme fra kjøkkenet. Noe som ikke ga mening for meg, siden jeg hadde vel låst døra? Det er en barnestemme som roper og spør meg om noe. Hjernen begynner å jobbe, jeg skjønner at jeg tydeligvis har glemt å låse døra da jeg hentet posten, og tenker på kattene som kan løpe ut. Jeg småløper fra kontoret og ut i gangen, hvor jeg finner en liten gutt på sikkert 6-7 år, lys i luggen. Samtalen foregår nøyaktig slik:
 

"Hei..?"
"Jeg ville bare si atte, atte. Dere kan gå opp på det taket der. *går ut av gangen og peker på huseierens garasjetak*
Jeg følger etter. ".. Åja?"
" Ja! Dere kan bare stå på de stolene og gå opp på taket.."
"Åja *tenker at dette er tidenes mest randome samtale* Men er ikke det litt skummelt da?"
"Nei" Han rister kraftig på hodet, og blir stående mens han ser på garasjetaket.
"Okei.. Så, det var det du skulle si?"
"Ja.. Ha det!"
"Ha det"


Jeg ser etter ham der han løper ned trappa. Fortsatt litt forvirra over hva som nettopp skjedde (what, hva skal jeg opp på garasjetaket til huseieren og gjøre, liksom?) sniker jeg meg ut på balkongen for å se hvor guttungen kom fra. Det viser seg at han er nærmeste nabo, og går mot trampolina hvor broren hans hopper. Faren hans er ute i hagen og fikser bilen, og jeg prøver å høre hva de snakker om fra balkongen.. 

Faren: "Hvor var du da?"
"Jeg skulle bare fortelle de der at de kunne gå på taket jeg"
"Åja?"
"Men det var ingen hjemme nede, så da gikk jeg opp trappa!"
"Var det noen der da?"
"Ja.. "
"Hva sa de da?"
"De spurte om jeg ville komme inn!"


Eh... what??? Så her står jeg på balkongen og bare: 

Faren: "Å..? Hva sa du da?"
"Jeg sa nei!" svarer gutten og løper opp på trampolina til broren. 


Altså, unger?? Hva gir du meg. Nå tror jo nabopappaen at vi er noen freaks som har bedt sønnen hans inn. Hvorfor fant ungen på det, og hvorfor hadde han så stort behov for å fortelle meg at jeg kan klatre opp på garasjetaket hvis jeg vil? 😝  Den som forstår seg på unger: gi meg gjerne et svar i kommentarfeltet. Haha. 

- Silje 

 • Dato: 10.04.2017
 • Tid: 21:25
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 10
09.04.2017

LEILIGHETEN VÅR

Nå har vi bodd et par uker i den nye leiligheten, og jeg tenkte det kunne være gøy å vise! Denne er halvparten i størrelse enn det vi hadde på Nøtterøy, men vi ser positivt på det; mindre å vaske :-)))

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
INNGANG: Gangen, badet til høyre og kjøkkenet vårt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
UTSIKT: Fra kjøkkenet ser vi over til den minste balkongen vår, og litt av nabolaget. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
KJØKKEN: Max henger ofte på kjøkkenstolene, hvis han ikke ligger på det varme badegulvet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
STUA VÅR: Enkel og ikke så stor, men vi trives såå godt her. Elsker å sitte her på kveldene ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
HJEMMEKONTOR: Fra å ha hvert vårt store skrivebord, har vi bestemt oss for å dele ett. Men det er veldig koselig, og jeg er helt forelsket i de skrå vinduene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
DYREHJØRNET: Millie har fått hedersplassen der hvor TV-en egentlig skulle stå. Men vi fant ut at vi kan vente med TV, og siden Millie er en gammel frøken synes vi hun skal få den beste plassen ♥ Her har vi også fått hengt opp kattetårnet som pusene bruker masse.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
SOVEROMMET: En liten bit av soverommet, som går ut til balkongen. Keyboardet ble med, så jeg snart får spilt litt igjen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
BALKONG NUMMER TO: Hehe, glemte visst å tørke av bordet.. Jaja. Vi har to balkonger som jeg synes har blitt utrolig koselige. Denne er favoritten! 

Ting er jo fortsatt ikke heeelt på plass ennå, men blir nok ikke så mange forandringer enn disse bildene. Hva synes du om leiligheten? 

- SILJE 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

       
            

 • Dato: 09.04.2017
 • Tid: 15:33
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 7
05.04.2017

FARGER HÅRET ROSA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vant noen av disse pakningene gjennom Vita, og har vært så nysgjerrig på hvordan de funker! De fleste i kommentarfeltet syntes jeg burde prøve rosa, så da gikk jeg for det. Denne fargen varer et par vask, og det følger med én tube i pakningen. Dette er farge og etterbehandling i ett :-)

Før:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MIN ERFARING
Det ble jo ganske svakt, og det er halvveis fordi jeg ikke brukte så mye i håret (jeg ville ha en svak "ombre"). Og halvveis fordi jeg ikke vasket håret først. Det står det flere steder på pakningen, og nå skjønner jeg ikke hvorfor jeg droppet det. Det var vel fordi jeg nylig hadde vasket håret, og tenkte det var greit. Hvis du vil ha best mulig farge, vask håret rett før, og tørk det. Det er en grunn til at det står flere steder i bruksanvisningen, hehehe..

Har du prøvd disse fargene fra L'oréal? Noen farge du vil prøve? 

SILJE ♥

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

       
            

 • Dato: 05.04.2017
 • Tid: 08:28
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 4
04.04.2017

GJØREMÅL OG NY "HOBBY"I dag våknet jeg i fin form og en mage som var snill, haha. Gikk en morgentur med kjæresten og handlet, før vi satte oss på kontoret. Jeg jobber med artikler for Topp.no, blogginnlegg som må lages for samarbeidspartnere og film som må klippes. Prøver å ta én ting av gangen så jeg ikke opplever stress som i helgen. Så i dag har det vært en fin dag så langt, og jeg er positiv til å få gjort alle gjøremål ferdige i april. Det er en god følelse! ☀️

♥♥♥

Vi har begynt å høre på lydbok, en liten ny "hobby". Det er jo skikkelig koselig! For litt siden snakket jeg om at vi burde prøve det ut, men vi gadd ikke kjøpe noe abonnement. Men så var det jammen meg en rabattkode på Tine-melka i kjøleskapet som ga gratis prøveperiode på Storytel i ca en måned. Så da gjorde vi det! 

Andre som hører på lydbok og har noen boktips? 

Silje ✌🏽

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

       
            

 • Dato: 04.04.2017
 • Tid: 13:51
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 9
03.04.2017

STRESSE SEG SYK?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God mandag! Denne dagen er litt bedre enn i går, for i helgen ble jeg faktisk sengeliggende med ekstremt vondt i magen, selv om jeg hadde masse på planen. Et helt annerledes mageknip enn jeg noen gang har hatt, og jeg har til slutt skjønt (etter Google fortalte meg at det var både kreft og magesår, hehh...) at det er noe som kalles "stressmage". Eller funksjonell dyspepsi som det også heter. For meg var symptomene at det var utrolig vondt i øvre del av magen, ganske stabilt vondt med plutselige "slag" i magen som kom innimellom. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har altså stressa uten at jeg har skjønt det selv, og det synes jeg er ekkelt. Tror det var kombinasjonen med all jobb og gjøremål, flytting og katter, at jeg ødela macbooken min og alle andre ting som har skjedd i det siste. På fredag skal jeg også i en bisettelse for et nydelig menneske som forlot denne verdenen alt for tidlig. Tydeligvis har alle disse tingene kvernet rundt i hodet uten at jeg har skjønt at kroppen ville reagere på det.

Selv føler jeg at jeg har så god kontroll på ting, selv om jeg er travel. Men det jeg opplevde i helgen tar jeg som en advarsel på at det er mulig å stresse uten å forstå det selv, utrolig nok. Fordi du gjør det på innsiden, på en måte, selv om du er i ro. Gir det mening? Uansett kommer jeg ikke til å kutte noen gjøremål. Alt må jo gjøres, men jeg skal prøve å fokusere på én ting av gangen. Og være flink til å koble av innimellom. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du opplevd noe lignende? 

Klem fra Silje,
og pusene som passer på meg♥

 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

       
            

 • Dato: 03.04.2017
 • Tid: 17:55
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 4
03.04.2017

SANDER TRENGER LITT HJELP ..

I samarbeid med Royal Canin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Her er den yngste pusen i flokken, Sander (fyller snart 2) ♥ Den nydelige tassen er uten tvil den med mest energi her i huset, og jeg vet ikke hvorfor; men den som har flest hårballer. Disse rare klumpene som kattene hoster opp, virker kanskje harmløse og er i utgangspunktet ikke farlige. Men det er ingen tvil om at det ikke er behagelig for Sander eller andre katter å få dem. Og i verste fall kan de føre til oppkast, forstoppelse eller blokkering av tarmen. Innekatter er spesielt utsatte, så jeg må følge litt med og gre pusene ofte.

Siden Max og Charlie er på slankern om dagen og spiser lett-fôr, må jeg finne et fôr tilpasset Sanders behov. Han er ikke overvektig eller på vei til å bli det, men jeg får vondt av ham med tanke på alle hårballene han får. Så han har begynt på "Hairball Care" i Feline Care Nutrition-serien. Dette finner du i vanlige dyrebutikker. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

HVORFOR "HAIRBALL CARE"?
Jeg vil prøve ut dette til Sander for å forebygge nye hårballer. Fôret er for voksne katter (1-7 år) som er utsatt for hårballer:

* Skal hjelpe katten med å eliminere dobbelt så mye hår ved naturlig fordøyelse
* Næringsinnholdet skal opprette god helse til en voksen katts urinveier
* Balansert innhold av ulike fibertyper er med på å transportere hår katten har svelget regelmessig ut gjennom systemet, og forhindrer at hårene samles og danner nye hårballer.
* I kombinasjon med disse fibrene spiller også psyllium en viktig rolle i forebyggingen. Psyllium er rik på planteslim som legger seg som en gelé rundt hårstråene, og forhindrer at de danner hårballer.
* Målet med fôret er at hårene elimineres naturlig, i stedet for å samle seg i magen og bli gulpet opp senere.

Fun(?)fact: Katten bruker mer enn 30 timer i uka på pelsstell, og 2/3 av pelsen den mister ender opp i magen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Royal Canin har også "Hairball Care" i våtfôr. Og siden Sander så glad i våtfôr, får han også dette innimellom! En veldig fin artikkel om hårballer hos Royal Canin her!

- Silje ♥

 • Dato: 03.04.2017
 • Tid: 12:08
 • Kategori: Katt
 • Kommentarer: 4
02.04.2017

SØNDAGSTUR

Processed with VSCO with a5 preset

Det var en veldig god følelse å våkne opp i ny leilighet, sammen med hele den lille familien vår. (Bortsett fra at Sander vekka oss med en pote i ansiktet, lille hypern...) Startet dagen med en søndagstur, det vil jeg gjøre mer av fremover ♥ Nå har vi litt hjemmekontor før vi skal lage oss veggistaco og se en film senere i kveld. Det er travle dager med veldig mye jobb om dagen, men det er jo egentlig en positiv ting. Forhåpentligvis roer det seg i mai når jeg begynner i VG og bare kan fokusere på det!

Hva gjør dere i dag?

xx Silje  

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

       
            

 • Dato: 02.04.2017
 • Tid: 16:00
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 8
01.04.2017

TO UKER SOM VEGETARIANER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Jeg har bestemt meg for å kjøre to uker som vegetarianer. 🍊 🍋 🍌 🍉 🍇  🍈 🍒  🍍 🍅   Ikke noe stor greie egentlig, det har jeg gjort flere ganger før. Men denne gangen tenkte jeg å skrive litt om det på bloggen, for kanskje det er andre som vil prøve det ut? Det kan være vanskelig å omstille seg når man er vant til å spise kjøtt, hva skal man ha til middag hver dag?

Jeg har vært "flexitarianer" en stund nå (at man kutter ut kjøtt flere dager i uka), og er ganske vant til å tenke kjøttfritt. Men det er gøy å dele oppskrifter og mine erfaringer tenker jeg. Kanskje jeg har noen lesere som vil dele tips til retter? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

I dag spiste vi veggispizza! Bunnen kostet 20 kroner på Rema, og så slang jeg på tomatsaus, ost, champignon​, paprika, vårløk og tomat. Da pizzaen var ferdig stekt tok vi på litt mager kesam og pesto, suuuupergodt! 

- Silje 

 


Følg meg gjerne på sosiale medier:

       
            

01.04.2017

JEG HAR FLYTTA 🙊

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

I dag våknet jeg i den nye leiligheten, tenk at jeg faktisk har flytta! Jeg, Sander og Charlie kom flyttende i går. Da var kjæresten og Max allerede på plass, de har vært her en uke. Kommer til å dra hjem til Nøtterøy noen ganger i april, men det blir for å hente noen siste ting og vaske oss ut. Veldig, veldig rart......

Fra mandag av vil posten min bli sendt hit i stedet, så nå er det virkelig offisielt! Skulle egentlig blogge da jeg kom frem i går, men tiden har gått til å rydde, pakke ut og få alt på plass. Skal lage to innlegg i dag for å gjøre opp for det! ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Det er alltid spennende å utforske det nye stedet når man flytter, og i dag har jeg gjort nettopp det. Det er virkelig et fint område, og jeg tror vi skal få det fint her! Alle dyra ser ut til å trives, selv om Sander altid trenger litt tid på seg. Han tilbrakte de første timene under senga, og flyr under den så fort det kommer en mystisk lyd. Men nå er han fremme sammen med de to andre pusebrødrene sine. Vi koser oss og jeg gleder meg til ALT er på plass og hverdagen kan starte, med blogging, frilansjobb og hverdagsrutiner. 

Xx Silje 
 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

       
            

 • Dato: 01.04.2017
 • Tid: 19:51
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 5

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no