hits
31.08.2016

10 TING JEG VIL GJØRE I HØST

Bilder: weheartit

1) Hyttetur med både studiebøker og andre bøker. Både 1,2 og 3 ganger må det bli! 

 

2) Fikse en del på interiøret hjemme. Skal bli en tur til Ikea!3) Gå en lang tur i skogen, og puste inn høstluften ♥
 4) Trondheimstur med Maria & Susanne! Gleder meg, det blir SÅ kos! ♥


 

5) Telttur! Har såå lyst til å få det til, om jeg så må dra alene. Haha.

6) Gå 40 000 skritt på en dag. Det er et mål jeg og kjæresten har, og vi må jo bare få det til en dag. Kjæresten var nemlig på 38 000 en gang, og rakk ikke gå resten fordi det ble midnatt. Så jeg vet han gjerne vil nå det målet. Kos å gjøre det sammen ♥

7) Ha Halloween-fest. Det hadde vært så gøy! 

8) Spania-tur med kjæresten, blir veldig bra!9) Lage videoblogger! Har en plan med flere jeg skal spille inn utover høsten, det er jo så gøy med redigeringen synes jeg. 

 

10) Bli ferdig med julegaver i november! Har så lyst til å være tidlig ute i år :-)Hva vil du gjøre denne høsten?

- SILJE ♥

 • Dato: 31.08.2016
 • Tid: 21:33
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 4
31.08.2016

SISTE SOMMERDAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen! Siden jeg tok meg bloggfri i går, tenkte jeg å ha to innlegg i dag. Så da er vi tidlig på'n! (Ikke at det er så tidlig da, men)

Tenk at i dag er det siste sommerdag? Imorgen er det faktisk høst. Jeg tar imot høsten med åpne armer, men holder meg i sommermodus i dag. Hvis været er fint utover dagen, tenkte jeg å sitte litt ute for å studere. Vi tok i alle fall frokosten ute i dag sammen med kattene, mens marsvina fikk tasse i gresset og spise så mye grønt de ville.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er det hjemmekontor og litt besøk utover dagen. Også må jeg prøve å få gått 10 000 skritt også. Har klart det nesten hver dag de siste ukene, fordi jeg og kjæresten bruker appen "Fitbit", som motiverer veldig. Anbefales om du trenger et lite push for å komme deg ut døra, sånn som meg ;-p

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er du klar for høsten?

- SILJE ♥

 • Dato: 31.08.2016
 • Tid: 09:48
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 5
29.08.2016

PUSEMAMMA TIL TRE?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter Haugesund har jeg vært litt opptatt her hjemme. Vi har nemlig hentet et nytt familiemedlem ♥ 

Planen har aldri vært å ha tre katter, men i sommer skjedde det noe spesielt. Jeg har lenge hatt kontakt med de som har hatt broren til Max, fra samme kull. Det har vært så gøy å se bilder av broren, og vi har snakket litt om likheter mellom kattene og sånne ting. I sommer fortalte de at de så etter et nytt hjem til Charlie, som broren heter. De har også en hund som Charlie ikke gikk så godt overens med, og trodde han kanskje ville hatt det bedre i et hjem uten hund. 

Jeg har spurt flere venner og familie om de ville ha Charlie, men det har ikke passet så bra. Og da begynte jeg å tenke på om vi hadde mulighet? Vi ble jo raskt sjarmert av bilder og video med denne karen, og på lørdag ble han med hjem fra Haugesund. (Var liksom for tilfeldig at han bodde der, som vi uansett skulle i august? Hehe..)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Charlie er skikkelig sjarmør, og veldig lik Max i utseende og personlighet. Selv om han er grå hvor Max er brun, og mørk i ansiktet hvor Max er hvit. Og nå som vi blir kjent med han, ser vi jo at han har sin helt egen, unike personlighet - selvfølgelig. Men det er gøy med de små likhetene, som å ligge på ryggen, prate masse og være kosegutt ♥

Vi tar oss god tid til å bli kjent med Charlie før han introduseres for Max og Sander, noe jeg tenker er lurt. Vi bytter på å ha kattene på hver sin "del" av leiligheten, sånn at de blir vant til hverandres lukt og lyder. Jeg vil bruke goood tid, sånn at jeg vet at Charlie er helt trygg i sitt nye hjem. Så krysser jeg fingrene for at de kommer til å gå bra sammen, men det tror jeg skal gå bra med tiden. Vi får bare se, men jeg håper!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så det er hva jeg har drevet med siden jeg kom hjem! Er han ikke skjønn? ♥

- SILJE

 • Dato: 29.08.2016
 • Tid: 18:52
 • Kategori: Katt
 • Kommentarer: 10
27.08.2016

EN AMANDA MED HJEM

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For en dag gårsdagen ble. For tenk at filmen til Marius faktisk vant Amandapris for beste kortfilm! Jeg holdt på å miste mobilen i det Per Sundes sa "Frysninger" (Han var programleder for del en av showet) og da Marius og Trude-Sofie gikk opp på scenen for å ta imot prisen. Jeg måtte jo filme dette øyeblikket, samtidig var jeg så sinnsykt glad og rørt, og dermed holdt på å miste den ene linsa i tillegg..

Denne prisen er SÅ fortjent, og det er rart, og ekstra sterkt, å ha vært med Marius helt fra han fikk ideen for to år siden, til han spilte den inn for et år siden, og alt etterarbeid med klipp, lyd og så videre. Han har jobbet så hardt med denne filmen, med research og karakterarbeid, og temaet er heller ikke av det letteste. Et tungt tema om et ganske spesielt forhold mellom mor og sønn, men som dessverre ikke er så uvanlig. 

Siden Marius ble igjen i Oslo på vei hjem fra Haugesund, var det jeg som tok med Amanda-frøkna hjem i dag. Så nå er spørsmålet hvor hun skal stå! Men vi skal vel finne et fin plass til henne.
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takk til Max Factor-loungen som sminket alle gjester til showet i går, og var sykt flinke. Gøy at vi ikke-nominerte også kunne føle oss fjonge - haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOg igjen: gratulerer til flinke Marius (regissør) og skuespiller i filmen Trude-Sofie ♥

Jeg synes det var et supert Amanda-show i år! Og tydeligvis var jeg ganske linselus også, haha. Har fått noen bilder, huff! Vi fikk helt tilfeldige plasser, så jeg tenkte jo ikke på at jeg kom til å snike meg inn på TV- skjermen. Yeye, sånt skjer. Så du utdelingen?

- SILJE 

26.08.2016

AMANDA-PRISEN I DAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag våknet jeg opp i Haugesund, med utsikt utover vannet og den superkoselige byen. Marius er nominert til Amanda med kortfilmen "Frysninger", og i dag er det prisutdeling. Om en time, faktisk. Og her sitter jeg i håndkleet fortsatt.. *treig*

Det var en veldig hyggelig avslutning på filmfestivalen i Haugesund i går. Filmen "Cave" ble vist, som jeg anbefaler å se på kino når den kommer neste helg. Etter det var det avslutningsfest med sjømat på kaia her, utrolig kos. Og fantastisk mat, hehe. Altså, det er jo det viktigste?? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nei, nå må jeg faktisk komme i gang og få på meg finstasen, om en time begynner Amanda-prisutdelingen del 1. Senere i kveld er det del 2, som er den som kommer på TV. Og så er det Filmweb sin fest helt til slutt. Gleder meg! Tar kanskje med kamera, men tror jeg kommer til å bruke mobilen mest uansett i kveld. Så du må gjerne følge meg på Snapchat (siljereistad) hvis du vil se hva som skjer utover kvelden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fun(?)fact: glemte å ta med sokker, så de her får gjennomgå.. *wups*

Håper du har en fantastisk fredag, og god helg! ♥ ♥

- SILJE

24.08.2016

MOTIVERT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sånn bortsett fra at det er mye å gjøre, og at været forvirrer meg TOTALT om dagen - er dagene veldig bra! Koselig med hjemmekontor sammen med kjæresten, og kattene lager alltid liv. Har det i grunn veldig bra om dagen, og gleder meg til mye som skal skje fremover. Begynner å bli veldig klar for Spania neste uke for eksempel ♥

Det blir en tøff høst med mye jobb og studier, men jeg er motivert og gira! Har også laget en bloggplan med innlegg og videoer som jeg skal lage fremover. Håper at bloggen min kan være et lite fristed for dere i høst, uansett om du trenger en pause fra jobb, studier eller andre ting. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg på middags-date med kusina mi (vi er jevnaldrende altså, tenker alltid at folk tror jeg skal møte en 10-åring når jeg sier det), men først må jeg hive i meg litt smoothie og Skyr. Jeg er jo alltid sulten nærmest, så jeg elsker sånne små, enkle måltider som kan ligge i kjøleskapet. 

Hva skal DU i dag?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- SILJE ♥

 • Dato: 24.08.2016
 • Tid: 16:43
 • Kategori: Livsstil
 • Kommentarer: 5
22.08.2016

MINE BESTE STUDIETIPS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er så koselig å sitte inne med lys og te når det regner! Sukk, kanskje det blir greit med høst likevel ♥ Jeg har studiefokus på planen i dag, og derfor tenkte jeg å gi mine beste tips. Ting som jeg har funnet ut av ved å prøve og feile, og mye det siste! *kremt* Dette er tips for deg enten du er student på høgskole, videregående, eller har lyst til å studere i voksen alder - kanskje på nettstudier? Det anbefaler jeg, i alle fall!
 

1. Start tidlig
Å utsette til siste liten er verdens dårligste idé, likevel var det min slagplan gjennom store deler av ungdomsskolen og videregående. Det gikk liksom alltid bra, men det er jo stressende, og kan ofte resultere i dårligere resultater enn hvis du startet tidligere. Nei, start tidlig med pensum, oppgaver og eksamenslesing, og unngå utsetting så godt du kan.

2. Varier omgivelsene
Det finnes så mange hyggelige steder man kan jobbe med studiene. Kafé, biblioteket, i Syden, på hytta, på et hotellrom helt alene, eller hos besteforeldrene dine. Varier omgivelsene, og finn ut hvor du jobber best.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Lag små mål
Lag deg en studieplan for det neste halvåret, med mange små mål som du krysser av underveis. Hvilke pensumsider du skal lese, oppgaver og så videre. Prøv å ta med alle de små målene på veien til eksamen, slik at du oftere får tilfredstillelsen av å ha gjort noe bra! Det gir mestringsfølelse, noe man trenger når man studerer for å holde seg motivert.

4. Din beste venn - og verste fiende
Hva er det? Jo, mobilen.. Den stjeler tid, sånn er det bare. Når du studerer burde den ikke være i samme rom en gang, med mindre du har ekstremt bra kontroll. Finn ut hva som funker for deg - er det å sette på alarm, eller legge den i et annet rom? Eller prøv å bruke appen "HOLD" som skal gi deg premier jo lenger du klarer å vente med å være på telefonen. Dette er genialt, men funker ikke (foreløpig) for nettstudenter da..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5. Studiekompis
Kjenner du andre som studerer? Da burde dere prøve å treffes for å jobbe sammen. Dette fungerer selvfølgelig bare hvis dere begge er motiverte for å jobbe, da det fort kan bli mye skravling. Men det burde eeegentlig bare være forbeholdt pausene, som selvfølgelig også er viktig i løpet av en studieøkt. 

6. Spis riktig
Det er egentlig litt synd at studenter er av de som spiser mest pasta, pizza og potetgull. (Skjer med tre p-er) Studietiden er jo faktisk da man trenger mest konsentrasjon, og da er maten utrolig viktig! Husk dette når du handler inn, og velg mat som gir deg langvarig energi :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


7. Belønn deg selv
Ah, min favoritt. Bli streng med å belønne deg selv ETTER du har gjort studiemålene dine. Det kan være å se på Netflix-episoder, bestille en tur eller lage en kake. Da har du en "grunn" for å lese ferdig pensum eller få sendt av gårde den oppgaven, og du kan kose deg etterpå med god samvittighet!

8. Riktig innstilling
Blir du umotivert, bør du tenke over hvorfor du studerer. Kunnskap er ALLTID nyttig, så prøv å fokuser på det positive ved å studere. Om det er vanskelig kan du fokusere på det du skal gjøre etter eksamen, noe du gleder deg til når du er ferdig. Men det er uansett viktig å holde seg positiv. Går du på høyere utdanning har du vel valgt studiet av egen fri vilje, og da bør det ikke være så vanskelig å finne gløden igjen. OBS: Husk å skryte av deg selv, til deg selv. Legg merke til bra ting du gjør, og ikke bare dersom du gjør noe feil. Viktig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Studerer du? 

- SILJE ♥

21.08.2016

10 TING Å VITE OM BLOGGERE

God søndag! Jeg planlegger aldri å ha to dagers bloggpause, bare så jeg har nevnt det ;-p Liker ikke at det skjer, men hvis det er en veldig full helg med mye spontan reising, kan det jo skje. Vi har hatt en skikkelig familiehelg ved å besøke både Kragerø og Holmestrand, og nå er vi på plass i leiligheten med verdens to fineste puser. Håper du har hatt en bra helg, og nyter søndagen! 

I dag tenkte jeg å skrive litt om hva som er typisk for bloggere, fun facts og ting som er greit å vite. Kanskje gøy for deg som ikke helt skjønner bloggverdenen, eller for deg som synes slike innlegg er interessant! Dette gjelder selvfølgelig ikke aaaalle bloggere, men mange av oss.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. "Tusen" bilder
Vi bruker kanskje 3-4 bilder i et blogginnlegg, men tro meg - det blir ofte tatt rundt 50 bilder. Og gjerne mer! Som vi deretter ser igjennom, så velger vi kanskje ut 10 som vi redigerer, og så blir dette igjen kortet ned til de som fungerer best i innlegget.

2. Vi eier ikke skam
Etter flere år som bloggere, blir vi helt immune mot å ta bilder i offentlighet. Nesten, i allefall. Ta en selfie midt på Gardermoen? Null problem. Sette på selvutløser på en strand mens man gliser mot kamera og barnefamilier går forbi? Ikke noe stress. (Egen erfaring, hehh...) Vi glemmer helt å være flaue, for bloggen er viktigst!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

3. Forsvare jobben/hobbyen
Det er veldig forskjellig om bloggere tjener penger eller har bloggen som hobby. Fellestrekket er at vi uansett må forsvare bloggingen i forskjellige sammenhenger. Det er så mange meninger om denne verdenen, og mange av dem er så feil at det er vanskelig å ikke engasjere seg. Blogging er som de fleste andre hobbyer og kunstformer, det finnes ikke bare én type blogg.

4. Tid på innlegg
Mange lurer på hvor lang tid man bruker på et innlegg. Dette er nok veldig forskjellig, men jeg selv bruker alt fra 2-6 timer på ett innlegg, det er helt avhengig av hva man skriver om.

5. Kommentarer ♥
Vi lever for kommentarer fra leserne. Et innlegg uten kommentarer er litt som å holde en forestilling som ingen kommer på. Vi vil vite hva dere synes, tenker og mener. Så aldri vær redd for å kommentere, vi elsker det! (Men følg vanlig folkeskikk, da :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

6. Peace!
Vi tar bilder hver eneste uke, og er egentlig ganske kreative. Men peace-tegnet er vår faste følgesvenn og funker alltid! Så tilgi oss for at det til stadighet kan dukke opp.

7. Blogg på hjernen
Som blogger tenker man på innlegg konstant. Nye ideer dukker opp hele tiden, og den minste ting kan bli et blogginnlegg. Ofte kan man gjøre ting fordi det blir et kult innlegg, som for eksempel da jeg sov på Gardermoen i fjor. Jeg hadde jo litt lyst, men tenkte også at det kunne bli morsomt på bloggen. Og jammen ble det et av mine mest leste den måneden! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

8. Pirke, pirke
De fleste bloggere er opptatt av "perfekte" bilder, fordi vi ønsker at bilder skal være fine og inspirerende. Vi står på stoler og flytter på ting for å ta et bra bilde av maten. Vi slår av lyset i taket for å få bedre lys, vi trekker for gardiner, vi rydder på stua, and the list goes on. For å opprettholde en fasade? Nei. Med hånden på hjertet; Jeg har ikke noe problem med å innrømme at jeg har det rotete i blant, og at jeg ikke har giddet å støvsuge. Men bilder blir bare ikke fine og inspirerende av det. Så enkelt er det.

9. Facebook
Jeg tror de fleste bloggere får flest klikk fra Facebook, i alle fall veldig mye derfra! Derfor har mange av oss egne sider, hvor vi legger ut hver gang vi har skrevet nye innlegg. Følg gjerne min side HER ♥

10. Vi elsker det
Det viktigste av alt, er selvfølgelig at vi elsker det vi gjør. Det finnes unntak, så klart. Men de fleste som blogger elsker å inspirere, underholde, skrive, ta bilder. Vi jobber hardt for å dele gode innlegg til leserne, og blir rett og slett skikkelig glade av å trykke "publiser". Og det topper seg jo selvfølgelig dersom kommentarer tikker inn!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noe av dette som var nytt for deg, eller noe som traff deg som blogger selv? Kjempegøy å høre!

- SILJE ♥

 • Dato: 21.08.2016
 • Tid: 08:07
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8
18.08.2016

SUSHI FOR UNDER 100-LAPPEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ville bare titte innom med et ekstra blogginnlegg i dag, og tipse om sashimi! Jeg er helt hekta og handler det alltid hvis jeg skal "unne meg noe". Det er ikke sjelden sashimi dukker opp i hverdagsinnlegg på bloggen heller, så ville bare dele hvor lite man trenger, og at det faktisk kan bli for under hundrelappen! Jo mer du har hjemme, jo billigere selvfølgelig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DETTE TRENGER DU TIL SASHIMI ♥
- Sashimi-laks
- Ferdig ponzusaus (kan også lages selv, google oppskriften. Vanlig soyasaus går også, men ponzu er enda bedre)
- Sesamfrø (jeg kjøper økologiske fra Coop, nam!)
- Spisepinner (skrev først strikkepinner, HAHA)
- Evt. ingefær, syltet

1. Skjær opp laksen i små biter, skjær mot mønsteret i fisken, mot det "hakket". Husker ikke hvor jeg lærte dette, men det funker best!
2. Legg bitene på en tallerken, strø sesamfrø over.
3. Dypp bitene i ponzusaus og nyyyyt!
4. Ta gjerne en bit ingefær mellom hver laksebit :-)
 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kan vi også få??

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg snart hente kjæresten på togstasjonen, og så er det roadtrip til Kragerø for helgen! Håper du får en fin kveld ♥

- SILJE 

18.08.2016

10 TING JEG IRRITERER MEG OVER

Det er alltid deilig å starte dagen med en positiv innstilling. Nyte sola og tanken på at dagen skal bli fin. Men hallo - noen ganger er det fantastisk å sette av litt tid til å snakke om ting man blir irritert av også. Er dere ikke enig? 

Jeg fikk spørsmål om å skrive opp hva som irriterer meg, og jeg slår til med 10 punkter. Har hatt et lignende innlegg tidligere med 5 punkter, men nå skal jeg grave i mitt indre mørke, haha..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


1. Mersalg:
Uff, jeg vet det ikke alltid er gøy å være den i kassa som må spørre om mersalg, men..... Når jeg handler ET telys på Nille, og du spør om jeg ikke skal ha en pose Smash eller kanskje noen nye skåler, eller hva med serviettene som er 3 for 1? NEI. Jeg skal ha et TELYS. Hvis jeg skulle hatt servietter, hadde det ligget på disken allerede.

2. Dårlig kundeservice:
Jeg elsker når jeg møter folk i butikker som stråler i yrket sitt. Men når den ansatte snakker i telefonen, gjesper overdrevent, eller ikke får med seg at jeg har gått til kassa... Hadde jeg vært en tegneseriefigur, så er det da jeg blir så rød i toppen at det ryker av meg.

3. Baby på kino:
Kanskje dette er sensitivt, men jeg vet jeg kommer til å mene dette når jeg selv får unge. HVORFOR er babyen din på med på kino? Den er jo ustabil! Den gråter, raper, hikster og ja - verre ting. Jeg beklager altså, men får du ikke barnevakt så må du nesten finne på noe annet. Du ødelegger for resten av salen som har betalt 150 kroner for å se på filmen - ikke høre på ungen din. I tillegg har du de som konstant går inn og ut av salen for å roe ned babyen. Altså, jeg sier ikke mer..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeez, man..
 

4. Radio S-er
Dere vet når det er damer som jobber (eller blir intervjuet) på radio med de syke, skarpe S-ene? Heldigvis er det lett å skifte kanal.

5. Innpåslitne organisasjoner
Dette tar nesten kaka.. Du er på vei til Kiwi, men ikke tro du skal få slippe inn! En eller annen hjelpeorganisasjon har plassert seg FORAN inngangen, og du blir nødt til å ta den klassiske "Beklager, jeg har ikke tid akkurat nå" når de plutselig er helt oppi ansiktet ditt med en penn og et innmeldingsskjema. Altså - det der FUNKER bare ikke. Du går resten av dagen med dårlig samvittighet og føler deg som verdens verste menneske, og samtidig forbinder du den organisasjon med noe negativt. Det finnes bedre måter å opplyse på?

6. Frekke tenåringer:
Nei, jeg tenker ikke på "normal" frekkhet som tenåringer kan ha i ny og ne. Men den ekstra ufordragelige, bortskjemte tenåringen som snakker til foreldre eller besteforeldre som om de er insekter. I Hellas var det to jenter som snakket så sykt frekt til bestemoren sin, som bare var snill og grei. Åh, jeg kunne betalt for å gi dem en bitch slap hver.

7. Noen mødre...
Altså, når det gjelder dette med babyer. Mødre som ikke lar deg mene noe om temaet fordi du selv ikke har barn. "Hehe, men du vet ikke før du har det selv.." "Du aner ikke hva kjærlighet er nå, du!" Jeg skjønner at det blir noe helt annet når man blir forelder selv, men jeg har da for søren lov å mene noe om saker og ting for det. I tillegg er det så forskjellig fra person til person hvordan det vil oppleves, og jeg tror man faktisk har en viss anelse.

8. Masete unger
Haha, jeg har tydeligvis mye frustrasjon mot unger i dag. Nå tenker jeg på de som dukker opp når jeg har reist med kattene på tur, for eksempel Max som både har flydd og tatt tog mange ganger. Samtalen med den innpåslitne ungen som plutselig dukker opp med nesa halveis inni buret, foregår slik:

- Åh, er det en katt???
- ... Ja, det er en katt.
- HALLO, KATTEN! Hva heter katten?
- Han heter Max.
- ÅH! Kan jeg kose med Max?
- Nei, det kan du nok ikke.
- ÅÅÅ.. *går til foreldre og gråter*

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


9. Kløne-syndromet
Okei, jeg vet ikke med dere.. Men når jeg først kløner det til og velter et glass med vann for eksempel, da skal du banne på at jeg OGSÅ dunker hodet i skapet - samtidig som jeg tråkker på halen til katten. Er det ikke noe som heter En ulykke kommer sjelden alene?

10. Mesterne av treningssenteret
Funfact: De to gangene jeg har opplevd dette, har jeg meldt med ut av treningssenteret samme dag. Haha, teit - jeg? Men altså, man sitter på et apparat eller løper på den mølla.. Så kommer det en kar bort i tank top og bare: "Hey, hvis du gjør sånn og sånn, så får du bedre utbytte av treningen, HØHØ".
En gang var det en fyr som måtte TA på meg mens han sa det, og jeg gikk automatisk i ninja-modus. Hva skjer, verden??

Haha, puuuhh... Dette var jo nesten deilig! Å bli irritert i ny og ne er jo helt vanlig. Så lenge man ikke går og fokuserer på dette 24/7 så synes jeg ikke det er noe galt med en liten utblåsing av og til. Jeg er i alle fall glad jeg ikke er langsint ;-p

Hva irriterer du deg over? 

- SILJE ♥

 • Dato: 18.08.2016
 • Tid: 09:03
 • Kategori: Skriverier
 • Kommentarer: 13
17.08.2016

TO LYKKELIGE KATTER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi kjøpte inn litt nytt stæsj til kattene her om dagen, og i gå kom pakken fra Petworld! Den inneholdt ting som er spesielt til de gangene vi står og jobber, og ikke kan fly rundt i leiligheten å leke. Fant en automatisk "laser" som går rundt i rommet, Sander er veldig opptatt av den, men Max gidder ikke helt bry seg. 

I tillegg var det en del andre ting som forhåpentligvis skal gjøre de slitne og fornøyde når dagen er over. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og litt kos til de voksne også - viktig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- SILJE ♥

 • Dato: 17.08.2016
 • Tid: 10:24
 • Kategori: Katt
 • Kommentarer: 5
16.08.2016

"HVA JOBBER DU MED IGJEN?"

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har hatt et innlegg om dette tidligere, men ting har endret seg litt siden sist. Helt siden jeg var liten har jeg vært ekstremt rastløs, og en variert hverdag er perfekt for meg. Men det er ikke sjelden jeg får spørsmål om hva jeg driver og jobber med, og OM jeg driver med noe i det hele tatt. Haha, så da kan jeg jo dele litt av min hverdag ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Når du skal late som du jobber på Macen, og katten er på vei inn i bildet.....

Frilansjournalist -
Hver uke jobber jeg på en eller flere artikler, og det er opp til meg selv å styre når, hvor og hvordan. Jeg har selvfølgelig deadlines og må levere til bestemte tider, så det hender ofte at jeg sitter i helgen, selv om jeg har som mål for høsten å "ta meg helg". Hittil i år har jeg levert artikler til ShapeUp, Foreldre&Barn, Allers, Monitor og Lofotposten. Og tidligere har jeg skrevet for Topp, Kamille Puls, Stella og flere lokalaviser. 

Jeg har jobbet fast i både magasin og avis, som er utrolig gøy begge deler. Men jeg trives aller best som frilanser foreløpig, mye fordi jeg kan styre hva jeg vil skrive om, til en viss grad. Drømmejobb!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Nettstudent -
Jeg studerer ved Høyskolen Kristiania Nettstudier (tidligere NKS). Det har jeg gjort siden 2014, og trives veldig med det. Jeg har rett og slett lært at kunnskap aldri er bortkastet, og jeg lærer masse! Jeg tar forskjellige studier hvert semester, som til slutt faktisk kan bli en bachelor i kultur-og samfunnsfag hvis jeg holder på til 2018. Jeg har lovet meg selv at jeg skal studere så lenge det er gøy, og foreløpig er det jo det. Krevende - ja, men gøy!

- Blogger -
Jeg er faktisk en betalt blogger (wuhuu) fordi jeg skriver for Høyskolen Kristiania sin blogg. Fire innlegg i måneden om studielivet. Den jobben har jeg hatt siden jeg startet studiene i 2014, og jeg elsker det! I tillegg har jeg jo denne bloggen, som jeg også elsker å drive på med. ♥

- Skuespiller / Film -
Det begynner å bli en stund siden sist jeg gjorde en skuespillerjobb. Det er jo fordi det er mange om beinet der ute, men også fordi jobben som journalist har vært såpass givende og gøy at det har tatt mye tid, i tillegg til andre skriveprosjekter. Men jeg skriver for tiden på to kortfilmmanus, som jeg får veiledning på ved et filmsenter. Planen er å jobbe for å spille inn begge i 2017, og kanskje får jeg sneket til meg en rolle i den ene ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA- Pusemamma -
Hehehe, selv om det ikke er en jobb, så vil jeg ha det med. 'Pusemamma' skal jo være en humoristisk tittel på meg og bloggen, men samtidig er det jo en stor del av meg. Når du har to innekatter går mye tid til lek, kos, omsorg og turer ute. Jeg skrev jo tidligere et innlegg om hvilke likhetstrekk det er mellom å ha katt, og ha barn. I love it ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen ganger blir hverdagen min veldig travel, spesielt når jeg "glemmer" å ta helg og bare sitter og jobber. Men det er jo fordi jeg driver med ting som jeg selv synes er så gøy! Jeg vil nyte at jeg er full av energi nå, for hvem vet når det kan forsvinne. Ja, jeg blir sliten innimellom (som alle andre) - men jeg elsker det!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva er din drømmejobb? 

- SILJE ♥

 • Dato: 16.08.2016
 • Tid: 20:37
 • Kategori: Jobb
 • Kommentarer: 10
14.08.2016

POSITIVT FOKUS

De to siste årene føler jeg at jeg har blitt ganske god på dette med positvt fokus. Det er jo egentlig så lett! Og det fører meg uten tvil nærmere målene mine å ha den holdningen. 

Det å glede seg over små hendelser som har skjedd, noe som skal skje - eller noe jeg har fått til. Derfor tenkte jeg å ramse opp noen punkter som jeg liker å tenke på om dagen, som skal skje (eller har skjedd) denne høsten :-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA* Extensions ♥
Akk, så overfladisk. Og samtidig så viktig for meg. Det er noe jeg har ønsket meg lenge, og noe jeg har spart til. Følelsen av å betale for noe da, er liksom så spesiell. Det føles fortjent på en måte? Samtidig har det vært helt fantastisk å endelig få det håret jeg alltid har ønsket meg, uansett hvor sprøtt det sikkert høres ut. 

* Ny tur til Spania ♥
Jeg og Marius var litt spontane og bestilte oss en tur til Spania i september. Gleder meg sånn! Vi skal besøke faren til Marius som har jobb-leilighet der, blir skikkelig kos. Pris for fly ned var ikke så ille, og jeg merker at jeg ikke er heelt ferdig med sommeren heller.. Teller ned dager!


Foto: Gareth Jenkins, blogs.angloinfo.com


* Laget spareplan for høsten ♥
Jeg har aldri vært supergod på å spare, men jeg kommer meg. I høst har jeg laget en ganske bra spareplan, som jeg skal følge! Når pengene settes inn på BSU for eksempel, er det jo ikke mulighet for å få tak i de uten å avslutte kontoen. Noe som er perfekt for sånne eventyrlystne som meg. (Jepp, jeg har prøvd.. Haha)

* Skrivehelg 
Planen er å få til en skrivehelg igjen denne høsten med gode venner, det er så inspirerende! Dra på en hytte, kjøpe inn masse mat - og skrive skrive skrive. 


Pusene på hyttetur i høst ♥​

* Haugesund
Min flinke kjæreste er jo nominert til Amanda-pris for kortfilmen sin i år, og vi drar sammen til Haugesund for å være med på utdelingen. Uansett utfall er det jo kjempemoro med Amanda og filmfestival, så jeg gleder meg :-)

* Selena Gomez
Konsert med herlige Selena Gomez i oktober med Maria, det blir så moro! Elsker sangene på det nye albumet, og det blir garantert kjempestemning.

* Sunne vanner
Jeg har en del personlige mål når det kommer til trening og kosthold, og er motivert! Skal prøve å slenge meg på noen av kjærestens treningsøkter, hvis jeg tør..... Jeg har jo ikke så god erfaring med det, fra innlegget om da jeg begynte å gråte HER.. Men, der det er håp, er det mulighet! Eller no.

* Travel høst
I tillegg er det mye annet spennende som skjer, som jeg håper vil resultere i noe bra som jeg kan dele på bloggen. Litt skriveprosjekter og andre bloggprosjekter som jeg skal jobbe for å realisere! *krysse fingrene*
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva gleder du deg til denne høsten?

- SILJE ♥

13.08.2016

DE SMÅ GLEDENE ER ...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LØRDAG. Fy søren så deilig det er å ta helg når man har gjort unna jobb for uka. Jeg klarer ikke å huske sist jeg og kjæresten tok oss helg uten jobbing, lagde taco og så film. (Altså, vi ser jo på Netflix innimellom slagene, men jeg snakker heeele pakka) Derfor har jeg gledet meg sånn til i dag ♥

Har tatt storhandelen i dag og handlet inn taco til i kveld og mat til resten av uka. Har også hatt besøk av foreldrene mine, ryddet litt hjemme og vært ute med kattene, som koste seg med å jakte på fluer og gresshopper. Imorgen er det den store vaskedagen, og spillkveld med gode venner. Men akkurat i kveld skal vi bare slappe av. Legge vekk mobil, Mac, artikler, og pensum. Selv om jeg bare skal lese liiiitt i bøkene før vi starter med middagen. Hehe.. Men bare litt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Forresten, takk for så hyggelige kommentarer på både Harley Quinn-looken og kjærlighets"rådene". Alltid gøy å høre hva dere synes :-) Hva er dine planer i kveld? 

- SILJE ♥

 • Dato: 13.08.2016
 • Tid: 17:21
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 10
12.08.2016

MIN DOM: SUICIDE SQUAD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 

SUICIDE SQUAD
I dag tenkte jeg å si noe om Suicide Squad! Så den på premieredagen forrige fredag, sykt mange folk som skulle se den. Den har jo vært ganske hypa over hele verden, og jeg ser at den har fått mye kritikk fra fans verden over. 

Jeg er ikke helt inni universet fra før, og hadde egentlig null forventning. Det tror jeg er en fordel med de filmene her, for jeg koste meg maks! Joda, jeg ser den har noen hull fortellermessig og sånt, men underholdningsverdien er høy. Digger Harley Quinn fra før, og er stor fan av Margot Robbie. Så det var vel egentlig 90 % av grunnen til hvorfor jeg gledet meg til å se den. Hun tar jo rollen med stil, og det synes jeg Will Smith og Jared Leto som Joker gjorde også. (Selv om alle jeg har snakket med er uenig i den siste) MUSIKK
Filmen har også
et fantastisk soundtrack, OH MY GOD. Alt ligger på Spotify, og det går på rundgang her hjemme. Mine favoritter er:
Gangsta 
You Don't Own Me
Wreak Havoc
Sucker For PainOLYMPUS DIGITAL CAMERA

MIN DOM

Hmmm... Underholdningsverdi: 5
Terningkast hvis jeg selv hadde anmeldt: 4

En anmeldelse jeg er veldig enig i, fra Aftenposten her. 
Mer om filmen, og for å bestille billetter der du bor HER. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SYKT TYPISK
Jeg fant ut at jeg ville prøve ut Harley-looken nå som jeg faktisk har muligheten med langt hår. Brukte ikke mer enn 5 min, og da jeg var ferdig så bare: Åja, jeg har BYTTA om den rosa og blå siden. Er det mulig. Sikkert fordi jeg så i speilet.. Den "ROTTEN"-tatoveringen hun har på den rosa siden, synes jo ikke på bildene her en gang. Måtte i allefall le høyt da jeg skjønte det, og da følte jeg meg i hvert fall som crazy Harley Quinn.... I tillegg falt begge linsene ut da jeg sminket øynene. Uff, jeg er så kløne.
 
Har du sett filmen?

- SILJE ♥

PS:
For deg som vil prøve Harley-looken, sjekk ut videoer på youtube! Og husk riktig side da, haha ;p

11.08.2016

7 KJÆRLIGHETSRÅD .. SOM IKKE FUNKER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Okei, jeg tenkte å skrive om kjærlighetsråd jeg har fått i løpet av snart 8 år med kjæresten. Råd som jeg har fått, som jeg ikke er så fan av rett og slett. Og dette er absolutt skrevet med et glimt i øyet, kan godt hende noen av disse funker for andre. Så i dag er det ikke lov å være nærtagne på det, vi er alle forskjellige! ♥ Det aller viktigste er hva som funker for deg.

1) "Flørte på byen"
Jeg vet at mange ser på flørting på forskjellige måter. Noen mener at bare å snakke med det motsatte kjønn er flørting, men jeg ser på flørting som en del mer enn det. Det er mange som faktisk råder til å flørte med andre på byen, og kanskje det funker for noen? Men råd som "Ikke si at du har kjæreste, bare spill med" føles bare ikke riktig for meg. Er det ikke også litt dårlig gjort ovenfor den du snakker med å late som du er singel? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2) ​"Prompe foran hverandre"
Jeg kan nesten høre folk hisse seg opp over at jeg tar med dette punktet. Gudene vet hvor mange som har gitt meg råd om å gjøre dette, og det er helt fint hvis det fungerer for deg, herlighet. Det gjør jo sikkert at man kan slappe mer av. Men hvis man har lyst til å være sammen med kjæresten sin lenge, så kommer dette sikkert for en dag uansett. Eller ikke. Det er ikke noe jeg er fan av, sånn er det bare. La meg også si at de som har rådet meg til dette, ikke er sammen med kjæresten sin lenger .... (Jada, jeg skjønner at det kan være andre ting også, haha ;p ) 

3) "Det som skjer i den byen, skjer i den byen. Ha det gøy!"
Joda, dette rådet har som regel kommet fra greske bartendere eller single gutter med snusleppe. Men det finnes faktisk mange flere som unnskylder seg med denne når de er ute og reiser, og jeg blir like stum hver gang. Det som skjer der du er, blir der? Nei, det har fortsatt skjedd og er i minnet til både deg og de rundt deg, og det er bare sykt respektløst å tenke på den måten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4) "Ikke smink deg/ordne deg for han, se om han fortsatt vil ha deg"
.... Selvfølgelig er det viktig at han liker deg uten sminke og i joggebuksa, men jeg liker å vise at jeg vil være fin for kjæresten min. Kanskje blir vi gamle sammen en gang, og da er det ikke sikkert jeg har like mye energi til å dra frem sminkekosten hver dag. (Selv om jeg tror jeg kommer til å bli en ganske jålete gamlis)

5) "Gjør kjæresten sjalu med vilje"
Altså. Med mindre dere synger på siste verset og du desperat vil finne ut om det er noe følelser igjen, så synes jeg dette er fy-fy. Sjalusi er en vond følelse, og det er dårlig gjort å gjøre det med vilje. Hva godt fører det til egentlig? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6) "Gjør det slutt, det vil ikke vare uansett"
Hehe, måtte ha med dette rådet som jeg faktisk fikk flere ganger da jeg ble sammen med Marius som 16-åring. Sier seg selv at dette ikke er et råd FOR kjærligheten, men fortsatt et råd jeg fikk. 

7) "IKKE flytt med kjæresten din, tenk heller på hva du ville gjort som singel?"
Denne er litt komplisert, for det er på en måte sant. Du skal ikke la deg styre av kjæresten din. Hvis du får en vond følelse av å skulle flytte med han til Japan for eksempel, (random sted) da må du lytte til den. Men hvis kjæresten din gjør deg lykkelig og du elsker hverdagen deres, har dere det kanskje bedre sammen.

I 2013 da jeg var ferdig i Topp i Oslo, ville jeg på et lite eventyr og flytte til et nytt sted. Jeg søkte på skoler i England, og visste at Marius skulle begynne i Lofoten. Men jeg følte nesten at jeg søkte i England BARE for å ikke gjøre det samme som Marius. Det endte med at jeg ble med til Lofoten og jobbet som journalist, og jeg hadde det så bra der. Angrer ikke et sekund! Året etter reiste jeg ned alene til Oslo, for da føltes det riktig :-) 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du fått noen av de samme rådene, er du kanskje uenig med meg, eller har du andre? 

- SILJE ♥

10.08.2016

TAKK TIL DEG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag fikk jeg en kommentar på bloggen som jeg skvatt litt av, men satte veldig pris på. Enkelt og greit stod det: "Bloggen din er kjedelig for tiden, det er synd." Et lite klaps med en gang, haha. Men de siste dagene har det vært lite tid til å blogge, og jeg har savnet det. Jeg blir også så redd for å være "plagsom" på Facebook, men jeg regner jo ikke med at folk følger siden min dersom de ikke har lyst til å se innleggene.

Da jeg sa til Marius her om dagen at jeg lurte på å legge ned bloggen, sa han bare; "Nei. Det lar jeg deg ikke gjøre, du blir jo så glad av å blogge". Han er søt da, og har jo veldig rett. Jeg elsker å skrive og ta bilder, og forhåpentligvis underholde. Selvfølgelig er det gøy for meg å ha dette for egen del, men det er ingenting som motiverer meg mer enn å høre fra dere. Å høre at noen slapper av med bloggen i travle studietider. At andre har lest bloggen min på sykehuset, for å rømme litt bort. Eller har ledd høyt på bussen av et innlegg. DET er det viktigste for meg.

Så selv om det selvfølgelig ikke var en drømmekommentar, tar jeg den til meg. Det betyr at det er noen der ute som følger med, og bare det gir meg motivasjon. Så hvis du leser bloggen min og ikke tør å kommentere (har snakket med flere som sier dette), please do it! Det kan være noe så "lite" som en kommentar som gjør at jeg ikke gir opp hele bloggen på en dårlig dag. (Heldigvis er det ikke så mange av de dagene)

Så takk til deg som kommenterte, og alle dere som klikker dere inn hver dag ♥ Nå er det ny høst, og nye blogginnlegg kommer! Jeg har en perm med ideer, så det skal det ikke stå på, haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det betyr enormt mye for meg å vite hva DU liker å lese om! Synes du det er interessant med jobben min som journalist, å bli med når jeg er på audition, nettstudiene, flere videoer eller helt andre innlegg? Eller vil du egentlig bare se hva kattene finner på? Uansett synes jeg det er veldig gøy å høre.

Let me know: Hva liker du å lese om?

- SILJE ♥

Følg meg på Facebook her da vel :-)

 • Dato: 10.08.2016
 • Tid: 14:51
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 12
08.08.2016

KJEDE SEG, HVA ER DET?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne uka er jeg alene hjemme, og har nok av saker å drive med. Artikler skal skrives, studieoppgaver skal sendes, og leiligheten må ryddes. Nå har det vært mye reising frem og tilbake, så det blir godt å få litt orden igjen! 

Selv om jeg har mye å gjøre, er det rart å skulle være alene hele uka. Jeg klarer aldri å kjede meg, og har allerede klikka litt på Snapchat, for å si det sånn. Sånn går det når man får mye tid for seg selv. Siden jeg er oppdatert på alle Stories om dagen, må du gjerne legge meg til så jeg har flere å følge med på :-) @siljereistad

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gleder meg til å oppdatere meg på studier igjen, men kommer til å bli gæren av alt pensumet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hehehe, Justin Bieber i hylla fra tidene i Topp. Fortsatt fan jeg :-)

Hva gjør du i dag? 

- SILJE ♥

 • Dato: 08.08.2016
 • Tid: 16:55
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 18
05.08.2016

JEG HAR FÅTT LANGT HÅR

Før .. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.. og etter! ​

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For lenge siden skrev jeg på bloggen om "Morsom sparing" som man kan gjøre på DNB. Altså hver gang du trekker kortet, sparer du for eksempel 10 eller 20 kroner. Dette har jeg gjort en stund nå, med et spareformål som var: lengre hår! Jeg har alltid drømt om det, og har prøvd å spare håret så det skal bli langt. Aldri har jeg fått lenger enn rett under skuldrene. 

Derfor har extensions vært noe jeg har spart til lenge nå, og da jeg fikk penger igjen på skatten, (wuhuu) tok jeg litt til resten av beløpet. Så i dag har jeg vært og satt på hår! Det er SÅ uvant, og jeg valgte en ganske lang lengde. Jeg stod mellom denne lengden og en kortere en, og til slutt ble det nesten et skudd i blinde. Tenkte at det er litt gøy å prøve litt ekstra langt når jeg først gjør dette. Så kan det jo alltids klippes om jeg angrer. Men foreløpig er jeg fornøyd, selv om det som sagt er syyykt uvant. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Får ikke tatt de beste bildene i dag, siden håret er litt annerledes den første dagen. Med en gang jeg begynner å vaske det, blir det lettere å "jobbe med", så da kommer jeg nok til å lage bølger så det blir litt mer liv i det. Så nå er det litt flatt, men dere ser i allefall hvordan lengden er :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Følg med i helgen, så skal jeg ta litt bedre bilder ♥

Q: Har du erfaring med extensions? 

- SILJE 

 • Dato: 05.08.2016
 • Tid: 18:54
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 8
04.08.2016

EN LITEN PAUSE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er mye jobb denne uka, og da trengs det små pauser. Hadde en liten hvil i stad, og da kom Sander for å kose. Det er hektiske dager og mye gøy, men kjenner jeg er litt sliten. Neste uke har jeg beskrevet som #WORKWEEK i almanakken min, så det beskriver vel den uka ganske greit. August er liksom startskuddet for studier, jobb og mye annet, så nå er det bare å jobbe på!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


- Silje 

 • Dato: 04.08.2016
 • Tid: 18:25
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 0
03.08.2016

NY SAK I SHAPEUP

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I august har jeg en ny sak i Det Nye ShapeUp! Den er på fem sider, og handler om hvordan man kan bli bedre på mellommåltider. Da jeg fikk oppdraget, måtte jeg i tenkeboksen for å finne ut hvem som kunne være ekspertkilde. Men der var jeg ikke lenge, for Berit Nordstrand dukket raskt opp i tankene. Hun ville gjerne være eksperten i saken, og gir mange gode tips til sine egne oppskrifter. I tillegg til andre tips om hvordan man lettere husker de små måltidene i hverdagen. (Ja, takk!)

Skal prøve oppskriftene selv når jeg snart begynner med studie- og jobbhverdag for fullt. Det blir en såpass hektisk høst at litt mellommåltider på lur er gull! Kan legge ut resultatene her på bloggen, selv om jeg ikke er kjent for å være en mester på kjøkkenet.. Ting blir brent og jeg får til de merkeligste ting, men pytt pytt. Kanskje jeg klarer det denne gangen? 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sander har en greie for magasiner.. Han MÅ bare skrape på dem hvis han har mulighet. #WHY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
.. Og så legge seg ned på dem!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mange andre fine saker i denne utgaven av ShapeUp ♥​

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvilke magasiner leser du?

- SILJE 

 • Dato: 03.08.2016
 • Tid: 18:58
 • Kategori: Jobb
 • Kommentarer: 4
02.08.2016

FORELSKET I HVERDAGEN

Vi lettet fra Korfu i går natt, og før vi fløy avgårde fikk vi en beskjed fra kapteinen. 50 kofferter måtte lempes av flyet for at de skulle kunne lette. Det ble derfor ganske nervepirrende da vi stod og ventet på Gardermoen, men heldigvis kom alle de fire koffertene frem. *PUH* Vi var hjemme nærmere seks i dag tidlig, og sovnet som zombier i senga, mens kattene var supergira og bare ville kose.

Da jeg våknet på Nøtterøy dag, var det overraskende deilig å være hjemme. Jeg tror jeg er litt forelsket i hverdagen. Teit å si - jeg vet, men jeg setter så pris på leiligheten, kjæresten min, kattene, jobben min, venner, hjemmekontoret og stedet jeg bor. Dere kjenner vel følelsen når dere kommer hjem til Norge? Å drikke vann fra springen, og alt det andre man plutselig setter så pris på. Det å komme hjem til en hverdag hvor jeg kan være min egen sjef, skrive spennende artikler og tenke tilbake på en super tur til Hellas med fine folk. Veldig takknemlig ♥

Men nok kliss, nå er det tid for kake! Vi er hos foreldrene mine i dag, så da blir vi vartet opp som vanlig. - Silje

 • Dato: 02.08.2016
 • Tid: 19:14
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 5
01.08.2016

HA DET, HELLAS

Nå sitter vi i skyggen på hotellet, og venter egentlig bare på bussen som skal kjøre oss til flyplassen i seks-tiden. Heldigvis kan vi bestille mat her, så jeg klager ikke på det!

Jeg har fått solbrilleskille til tusen, så prøver å snike til meg litt sol hvert tiende minutt. Men da blir jeg alt for varm, og forsvinner tilbake i skyggen igjen. Så det er hvor spennende denne formiddagen er her!

Tenkte å legge ved et lite bildedryss fra i dag og i går❤Snart hjem til pusene!

- SILJE ❤

 • Dato: 01.08.2016
 • Tid: 16:52
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 7

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no