hits
31.08.2017

MIN UKESMENY (MIDDAG)

Jeg ELSKER følelsen av å handle inn mat med penger man vet man har jobbet hardt for. Det er noe av det beste jeg vet, jeg føler meg så selvstendig, og (fuck janteloven) flink! Kan også ha noe med at matgleden min er ekstremt stor, jeg får mye større glede av å bruke penger på mat enn klær. Uansett tenkte jeg å vise en typisk uke for meg og hva jeg handler inn, nå som jeg er en dedikert pescetarianer. Let's go!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I DAG, TORSDAG: Tomatsuppe og egg
Namnamnam. Førstnevnte var på tilbud på Meny, er kanskje det flere steder?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FREDAG: Italiensk-inspirert salat med urtedressing + smoothie
Da skal jeg en tur på jobb, og må ha noe raskt før vakten starter. Elsker denne raske salaten over, og så metter smoothie litt ekstra.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LØRDAG: Salat med pinjekjerner, ost ++
Vi får gjester på vin og kjeks denne dagen, og da må jeg spise en litt lettere middag. Hvis ikke ruller jeg til sengs med vondt i magen, og det hater jeg virkelig. Da liker jeg å blande en salat med alle mine favoritter, kjøpte også en liten dressing til 10 kr på Meny som jeg skal prøve.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SØNDAG: Fiskeboller og grønnsaskspasta
Jeg har en vakt hos VG denne dagen, og trenger litt å gå på før den starter. Prøver meg på grønnsakspasta for første gang, noen som har prøvd før?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MANDAG: Rester
Her er resten av det jeg handlet, så blir vel en miks av noe av dette kanskje. Er så hekta på søtpotetfries og denne over er kjempegod! De to iskaffene som står der har jeg på menyen i dag da. Har hjemmekontor i dag og må jobbe effektivt, så da kommer det godt med!

- Silje 🖤

LES ANDRE INNLEGG: 
Veggisburger fra McDonalds
Mine 6 favoritt veggis-retter
Burger uten kjøtt
Etter 5 måneder som vegetarianer

 

28.08.2017

MIN MANDAG

Mandaaag! Har den vær grei med dere? 😛  Her startet vi dagen med en tur på trening, i nye treningsko. Hjelper å kjøpe litt nytt, snart må jeg investere i ordentlige treningsklær også. Hiver bare på meg en tights og en t-skjorte, men jeg må vel snart innse at jeg trenger klær som puster litt bedre. Prøver å gi mandagen litt attitude 👇Jeg henger fortsatt litt etter med tekstoppdrag og diverse frilansjobb, og gleder meg helt sykt til å være à jour med dette igjen. Det er egentlig hele planen min for uka, samt flere fine sosiale ting. Har også en vakt hos VG+, så blir en perfekt uke med litt jobb her og der. Håper dere har en bra kveld!


SILJE

 • Dato: 28.08.2017
 • Tid: 21:01
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 3
27.08.2017

TA MED FERIEFØLELSEN HJEM

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

Når jeg er på ferie, kan jeg ofte lure på hvordan jeg klarer å slappe godt av. Lese bøker etter bøker, senke skuldrene og nyte hvert øyeblikk. Hvorfor klarer man ikke det hjemme oftere? Denne gangen hadde jeg så lyst til å ta med feriefølelsen hjem. Og det har funket!

Til vanlig har jeg ikke klart å lese særlig mye i en bok i egen stue uten å bli rastløs, men i dag har jeg sittet på terrassen i flere timer og lest. Mobilen har fått ligge mye i fred, og det er også ekstremt deilig. Ingen tvil om at jeg skal bli flinkere til å legge den vekk, og stole på at folk ringer om det er noe viktig. Å sjekke sosiale medier hvert femte minutt er jo ikke nødvendig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selv om det er herlig å være tilbake i leiligheten og hos kattene, drømmer jeg litt om ferien fortsatt.. Men det har hjulpet å beholde denne feriefølelsen, noen av ferievanene er jo helt supre å ta med hjem; roen i kroppen, lese bøker, legge vekk mobilen og nyte de små tingene. Haha, sammen med dette innlegget og det om å legge vekk mobilen virker det kanskje som jeg har blitt helt koko, men jeg har lest mye mentaltrening på turen, hvor det vært flere kapitler om å legge merke til det som skjer rundt oss og være helt til stede akkurat nå. Det er viktig! 🤓

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nok mindfulness-prat fra meg, imorgen er det ny uke og jeg gleder meg veldig. Selv om vi går inn i den siste sommer-uka (!).

SILJE           

 • Dato: 27.08.2017
 • Tid: 19:49
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 2
26.08.2017

HELLAS PÅ MOBILEN

Da er vi tilbake på norsk jord, og jeg savner allerede å slippe matlagingen! Hehh... Skal nevnes at vi dro rett til foreldrene mine for en natt der med pusene (som hadde vært på ferie der), og kom rett til ferdiglaget pizza. Men i dag er luksusen over, og vi måtte lage middagen selv. Det har vi godt av, men fy søren som jeg nøt hvert eneste øyeblikk av den fine turen til Kos ♥ Fant frem noen bilder fra mobilen til et siste innlegg fra Hellas: 

Processed with VSCO with a5 preset

8 fantastiske dager ♥ Nå er det tilbake til hverdagen med oppladet batteri. Føler meg motivert og klar for en hektisk høst fylt med jobb, studier og kreative prosjekter. Bare å kjøre på, og jobbe hardt! Vi blogges jo på veien :-)

SILJE 

 

 

          

 • Dato: 26.08.2017
 • Tid: 20:03
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 3
24.08.2017

FERIE UTEN MOBIL?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mens vi har vært her har vi prøvd å legge igjen mobilen på hotellrommet ganske mye. Spesielt når vi skal ut å spise. Og det har vært SÅ deilig og nesten helt rart. Har man den i veska eller lomma, er muligheten til å ta den opp, og da er det så lett. Vi er vant til å bli stimulert og underholdt konstant i dag, og ved det minste sekund hvor noe ikke skjer, dukker mobilen opp.

Hva gjør man egentlig? Sjekker VG, ikke noe nytt. Scroller gjennom Instagram for femtiende gang den dagen, før man er innom Facebook (ikke noe nytt siden sist der heller) og deretter Instagram igjen. Så er man innom Snapchat, sender bilde av maten eller svarer på en annens snap. Alt dette er kanskje innenfor om man har alenetid, men at man gjør dette mens man sitter sammen med andre? Er det ikke rart, hvis vi tenker over det? Overalt i restauranten ser vi andre, par og familier, med nesa nedi mobilen. Sjekker hva som skjer i Norge, mens de er i Hellas denne ene uka. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mens hvis man løfter blikket, er det faktisk en perfekt temperatur nå på kvelden. Ikke for varmt, ikke for kaldt. Kanskje den du sitter med har noe morsomt å fortelle. Vinen smaker søtt eller bittert, eller kanskje begge deler, og maten så god som bare gresk mat kan være. Der, borte i gresset løper en liten kattunge med sine tre søsken. Pusemoren sitter stille ved et bord og lurer på om det kanskje faller noe spiselig ned snart. En to-åring har fått latterkrampe av at pappa tuller med maten, og en av servitørene går til et keyboard og begynner å spille. Tonene fyller lokalet, og det turkisblå bassengvannet er helt rolig for første gang siden frokosten. 

Det er så mye å se. Vi må ikke glemme det. Mobilen kan vente.- SILJE 

 

          

23.08.2017

MIDDAG VED BASSENGET

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen bilder fra middagen i dag. Her går dagene for det meste i det samme; sole seg, bade, drikke, spise, trene, lese og duppe av mens solstrålene varmer. Det er jo ganske behagelig. Vi har en siste dag med alt dette før vi setter kursen hjem, til kattene og hverdagen. Skal bli veldig bra det også!


- SILJE


 

          

 • Dato: 23.08.2017
 • Tid: 20:12
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 3
22.08.2017

JEG VIL BO I CAMPINGVOGN

Noen tenker kanskje at å være kreativ og ha en veldig "fri" tankegang er noe positivt. Men jeg så nylig en video om at å være kreativ er en forbannelse. Og det er så sant! Er man kreativ, må man få utløp for det for å være lykkelig. Men å hele tiden få nye ideer i hodet kan bli for mye av det gode.

Hver uke får jeg en haug med ideer som spinner rundt i hodet, og jeg kan ikke ta alle ut i live. Jeg må holde på noen, la noen gå og ikke minst fullføre de jeg allerede har satt i gang. Det gjør ingen dag kjedelig, men kan være slitsomt. Da Marius skulle trene tidligere i dag, ble jeg liggende ved bassenget i 50 minutter. Og da begynte jeg å tenke.... .. at jeg vil flytte i campingvogn! Haha, altså.... Jeg gir opp meg selv. Men det begynte slik: jeg tenkte på at jeg og Marius som frilansere kan få tøffe dager i fremtiden. Jeg liker å være forberedt på kjipe ting som kan skje, og gjøre noe positivt ut av det. Så jeg tenkte: "Hm, hvis vi ikke har inntekt om 1 år, så må vi kanskje flytte i campingvogn og bo på en campingplass (som flere faktisk gjør i Norge!)

Så tenkte jeg: "Men det trenger jo ikke være så ille.. Det kan jo faktisk være ganske kult! " Så begynte jeg å google dette. .. Og fant ut at ved å bo på en campingplass kan vi første året spare rundt 70 000 kr (man må jo først kjøpe denne vogna og fikse den opp). Når vogna er på plass kunne vi spart rundt 100 000 kr per år. Vips, så kan boligdrømmen være på plass bare på noen år! Jeg ble ivrig, begynte å google ideer og tanker, hvordan pusse opp vogna og hvordan vi kunne bygget den om til et katte-paradis både inne og ute. Altså, bare se hvor fint det kan være i en campingvogn - jeg ELSKER små hjem og kreative løsninger. Synes disse bildene er helt fantastiske. Da Marius kom tilbake fikk han altså høre at kjæresten vil flytte i campignvogn...😅   På et punkt der måtte jeg understreke; "Det er bare hvis det går dårlig for oss altså", hvor Marius måtte si: "Ja, men nå er det plan B og hvis du tenker noe mer på dette så blir det plan A". Og han har jo helt rett. Men jeg lovet at dette bare er noe jeg synes var gøy å tenke på akkurat nå. (Tror jeg).Neida - helt ærlig, vi har det jo kjempefint i leiligheten vi har nå og vi skal ikke flytte inn i en vogn.... (SØREN, neida) Jeg bare kunne virkelig tenkt meg å bo i campignvogn en gang i løpet av livet, selge og gi bort ting, leve skikkelig minimalistisk og spare penger. Kanskje jeg heller må nøye meg med en vogn et par måneder en sommer, haha. Kunne du bodd i en campignvogn? 😛  Og er det flere som er fascinert av små hjem?

- SILJE


 

          

Bilder fra Pinterest

 • Dato: 22.08.2017
 • Tid: 18:54
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 15
21.08.2017

EN BLÅ DRINK, SMÅ GLEDER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

Når du spør om en "Blue Lagoon" og ukontrollert roper "DEN ER SÅ BLÅ OG FIN" i det drinken blir laget. Jaja. Sånn er det når man er lett å glede 💃 (Sorry hvis jeg sprengte trommehinna til noen i baren)

Det føles litt rart å legge ut et innlegg med drinker mandag morgen, men er man på ferie så er det jo sånn. Deilig å våkne opp og vite at vi ikke skal hjem før fredag. Prøver virkelig å ta inn alle inntrykk og være skikkelig i "nuet" på denne turen. Vips, så er den over og da vil jeg kose meg maks mens jeg er her. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

I går fikk vi servert nydelig gresk mat, og jeg ble så glad da jeg så en som stod og lagde saganaki! Det er SÅ godt, og jeg måtte forsyne meg flere ganger. Første gang jeg har smakt det med syltetøy til, så jeg var skeptisk. Men det var helt nydelig, er jo kanskje ikke så sjokkerende at ost og syltetøy passer sammen. Etter middagen var det gresk dans og underholdning, og vi satte oss heeelt i hjørnet for å unngå og bli dratt opp på dansegulvet. Det er gøy å se på da! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

Nå skal jeg prøve å vekke kjæresten og gå ned til frokosten. Det største spørsmålet for dagen er om vi skal ligge på stranda eller ved bassenget. Ferie altså.. 💛

- SILJE


 

          

 • Dato: 21.08.2017
 • Tid: 08:10
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 6
20.08.2017

FØRSTE TUR SOM PESCETARIANER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nei, jeg skal ikke forvandle bloggen til å handle om hva jeg spiser altså. Men jeg prøver bare å unngå "Hellas dag 3"-innlegg som jeg alltid pleier å ha, hehehe. Så da må det jo vinkles mot noe? 

Dette er nemlig min første utenlandstur hvor jeg ikke spiser kjøtt (utenom fisk). Altså første gang med en pescetarianer-livsstil. Når det er sagt så vil jeg også nevne at jeg ikke er 100 % streng på det ennå, jeg spiser fortsatt kjøtt om jeg får det servert foran meg. Så får jeg bare se hvordan jeg utvikler dette etter hvert. UANSETT - det har gått overraskende bra! Jeg koser meg med blant annet gresk salat og fetaost, innbakte grønnsaker, oster og salater, noe sjømat, og god hvitvin. Vi reiser jo med all inclusive, så man kan hente hvit, rød eller rosé-vin fra en tapp!🍷  Det er mål for fremtiden, å ha en sånn hjemme. 😛

Matkunst 👇🏼 ​
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så det overrasket meg litt hvor enkelt det går, jeg som alltid har elsket gresk souvlaki og mye annet. Jeg elsker at jeg ikke blir stappmett som jeg alltid har blitt tidligere, og jeg nyter faktisk maten like mye. Men nok om det - i kveld er det gresk aften, og jeg gleder meg til å se hva vi får servert! 🇬🇷

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blogges imorgen ✌🏼

- SILJE


 

          

18.08.2017

VI ER I HELLAS! 🌴

Hei, fra Kos i Hellas! Det jeg skulle i helgen som var gøy, var altså å dra hit. Det er ikke mange uker siden vi bestilte, og nå er vi her i 30 grader. PUH, greit varmt, men så deilig. Vi fant ut at jeg avsluttet sommervikariatet samme dag som Marius wrappet den nye kortfilmen, og da passet det alt for bra å ha en tur sammen dagen etter, for å slappe av etter en hektisk (og bra!) jobbsommer. Så nå skal vi ha late dager, koble av og gjøre oss klare for en fokusert høst.

Men først: sol, bading, all inclusive, Hellas, søte katter, bøker, palmer og lave skuldre.

💛

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gleder meg til å blogge litt fast igjen de neste dagene! 

- Silje


 

          

 • Dato: 18.08.2017
 • Tid: 20:16
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 12
15.08.2017

VENTER PÅ REGNET

Jeg har kommet hjem fra jobb, og sitter i sofaen med Sander. Planen var jo å lage et blogginnlegg i går, men jeg ble sittende med en deadline hele kvelden. Det skal komme heftig med regn på Østlandet i kveld, så jeg venter egentlig bare på det. Jeg elsker å lytte til regnet dundre mot vinduene, og da kan jeg slippe ut kattene litt. Det er alltid så gøy å ha de ute når det regner. Da skjer det mye spennende, og så går de ikke så langt, haha. Har alltid døra stående oppe når de er ute, så når det regner pleier de egentlig bare å sitte i åpen dør alle tre og se på regnet. ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I helgen skal jeg noe veldig gøy, og jeg vil heller vise det når helgen kommer! Håper du vil følge med, og at dere koser dere masse i kveld, enten det regner eller ikke. Jeg skal ha kosekveld med kjæresten, jobbe litt med frilansoppdrag, og lytte til regnet da. Håper ikke regnet skaper for mye problemer for folk i kveld!

- Silje 

 

 


          

 • Dato: 15.08.2017
 • Tid: 19:11
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 6
13.08.2017

FRA 0 TIL 15 GANGERI dag fikk jeg kjæresten til å noen bilder for å sjekke at jeg kledde de nye solbrillene mine, haha. Jeg bruker alltid den samme typen og føler egentlig ikke jeg kler noen solbriller. Så nå kjøpte jeg en litt ny "stil", og jeg må jo søren meg tørre å ha de på. Men tror jeg bare får bare godta at ansiktet mitt ikke passer til så mange solbrille-typer. 😛  Det viktigste er vel at de beskytter for sola!

Jeg sjekket oversikten på nettsiden til Fresh i dag og jeg har trent 15 ganger de siste tre månedene. For mannen i gata er sikkert dette lite, men for meg er det en stor seier! Nå går det bare oppover, og jeg er glad for at jeg faktisk klarer å komme meg på trening nå. Tidligere har jeg bare gått turer og gjort noen øvelser hjemme, og det gjør jeg fortsatt. Men å trene ved siden av er så klart mye bedre for meg. Målet er å trene minst tre ganger i uka, det er jo tre ganger så mye som jeg har gjort før 😆  Så klarer jeg det, er jeg fornøyd.Kattene har vært ute på eventyr i dag, marsvinet Millie har kost seg i sola og nå må jeg bruke resten av søndagen på frilansjobbing. Må komme á jour med oppdrag og skriving, så jeg får bare prøve å stå på. Gjør dere noe hyggelig i dag? Håper det 😻

Vi blogges! 

- Silje

 


          

 • Dato: 13.08.2017
 • Tid: 13:05
 • Kategori: Livsstil
 • Kommentarer: 2
08.08.2017

MIN MENING OM FILMEN KEDI 🐱I dag så jeg filmen "Kedi" på kino, og det er klart den må få litt plass på bloggen! Skal prøve å holde det kort.

Denne dokumentaren handler om gatekattene i Istanbul, den nest største byen i Tyrkia. Og det er den beste oppsummeringen av filmen egentlig, for du må bare se den for å vite mer. Den er så visuelt nydelig, og forteller små og søte historier på en utrolig god og engasjerende måte. Små innsyn i andre mennesker og katters liv, og mange interessante tanker og refleksjoner om livet. 

ADVARSEL: Du kan være litt støl i smile-musklene etterpå, da dette er en skikkelig feelgood-film.Det er så mange herlige katter med unike personligheter, dere kommer til å digge denne! Er selvfølgelig en fordel å være glad i katter, men jeg håper at denne filmen kan gjøre at ikke-katte-elskere også faller litt for disse rare pelsdottene.Denne gjengen for eksempel 👇🏼  Smelt! Triller en 5-er på terningen for denne. Flere som har sett filmen, eller har planer om det? 😻 

(Trailer + mer om Kedi på Filmweb her)

- Silje 


          

07.08.2017

ETTER 5 MÅNEDER SOM VEGETARIANER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Favoritt 1: Veggis-pizza ♥​

For et år siden begynte jeg å kutte ned kjøtt i kostholdet, og rundt april/mai bestemte jeg meg for å prøve hverdagen helt uten kjøtt, bare fisk og sjømat innimellom. (Så blir jo egentlig riktig å si pescetarianer). Det finnes så mange gode grunner for å gjøre dette, men de to største tenker jeg er helse, og at kjøttproduksjonen i verden er for høy. Jeg har begynt med disse små stegene, og vet ikke om jeg kommer til å kutte ut sjømat eller gå hakket videre og bli veganer. Det er i så fall langt fremme i tid for meg.

Men det er vanskelig å ikke bli engasjert når man først har tatt dette valget. Plutselig ser jeg dokumentarer om helse- og kjøttindustrien og lærer masse nyttig. Men alt om denne nerdingen kan jeg ta en annen gang, kanskje samle de dokumentarene jeg synes er mest spennende. Hva har det gjort med meg, nå som jeg har prøvd dette i flere måneder? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Favoritt 2: Salat med masse digg ♥​

DETTE HAR SKJEDD:
- Jeg har blitt mer bevisst på hva jeg putter i meg
- Mer engasjert, og elsker å se dokumentarer og lære om dette temaet
- Blir ikke mett på samme måten, noe som er fantastisk (Jeg har overspist i mange år og fikk så vondt i magen)
- Jeg har gått ned i vekt
- Har hatt mindre hodepine (det kan også være tilfeldig, men verdt å nevne)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg trodde det kom til å bli skikkelig kjipt å se andre spise burgere og pizza med kjøtt, men jeg har faktisk ikke lyst på det lenger. Jeg prøvde pizza med kjøtt for ikke så lenge siden, og synes ikke det var godt. (?!) DET var en rar opplevelse. Altså, dette er snakk om en som har nevnt pizza og burgere som favorittmat i årevis, og som alltid må ha Quarter Pounder fra McDonalds hjem fra byen. Nå er jeg mer enn nok fornøyd med en pose søtpotetfries, og det er så rart!

Siden dette temaet er litt i vinden om dagen tenkte jeg det kunne være interessant å skrive om min erfaring. Noen andre som har prøvd å spise mindre kjøtt? Hvordan gikk det? 

- Silje           

06.08.2017

Å VISE TRYNET SITT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og der tok jeg meg jammen meg en uplanlagt bloggpause. Jeg skal være helt ærlig; jeg tror dette er første gang på alle årene jeg har blogget hvor inspirasjonen er på bunn. Jeg har nok av ideer å skrive om, men har ikke klart å prioritere å sette meg ned, eller ta bilder. Jeg har også kjent meg så lei av eget tryne - som er med på bloggen i ny og ne. Det er jo ingen som tvinger meg til å ha bilder av meg selv, eller å blogge i det hele tatt. Men så er det likevel sånn at jeg trives så godt med bloggingen når det er en hverdagsrutine. Jeg elsker å være kreativ og dele, og har stor glede av det.

Jeg kunne kanskje droppet å vise meg selv, men jeg har vært på nok av bloggkurs til å vite at det er en viktig faktor om man først har en blogg. Ikke fordi trynet mitt er så innmari spennende, men det skaper et helt annet engasjement på bloggen. Jeg merker forskjell på engasjementet her hvis jeg ikke viser meg selv på mange uker. Sånn er det med blogger jeg leser selv også, jeg ønsker jo å se bloggeren innimellom. Noen god grunn for det har jeg ikke, men det er kanskje noe med det personlige preget det gir? Heldigvis har jeg kattene de dagene jeg ikke vil ha mitt eget fjes foran kamera. 😛

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SIDEN SIST
Føler jeg bare babler i vei, merker jeg må få bloggingen litt i fingrene igjen. Siden sist har jeg jobbet, vært med gode venner og slappet av uten blogg og sosiale medier, noe som - skal ikke lyve - har vært utrolig godt. Det tror jeg vi alle har godt av, og jeg skal bli flinkere til å innføre tider hvor jeg blogger og er på sosiale medier. Det føles så mye bedre å sette av begrenset tid til å drive med det, i stedet for å sjekke disse kanalene hvert femte minutt uten at det har skjedd noe spesielt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sorry for et kaotisk blogginnlegg i dag, men jeg må bare innhente meg og komme i rutiner igjen. Ny uke imorgen, så jeg har troa! Hva gjør dere i helgen? 

- Silje 

          

 • Dato: 06.08.2017
 • Tid: 14:56
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 5

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no