Silje Reistad

 • MINE PRIVATE IPHONE-BILDER

  Publisert den 30.09.2016 kl. 15:13

  God fredag! Nå skal jeg fortelle dere noe som er skikkelig irriterende; å ta med kamera på tur til Trondheim, ta bilder til bloggen, sette seg ned for å legge de over, og akkurat i det innlastingen skal begynne, sier kamera at det er tomt for strøm. WHAT? Jeg var helt sikker på at jeg hadde med et fulladet batteri på tur, og lot laderen ligge igjen hjemme. Hadde jo tenkt til å ta masse bra bilder i helgen, men ser ut til at jeg må holde meg til iPhonen gitt. Jaja. 

  Derfor tenkte jeg å ta en kikk på bildene jeg har på iPhonen, og lage et innlegg over snaps og bilder som jeg i utgangspunktet aldri hadde tenkt til å legge ut på bloggen. Er det gøy? Er det kjipt? Ikke vet jeg, men sånn ble det i dag gitt!

  Processed with VSCO with a5 preset
  Mine to sider... Vet ikke hva mer jeg skal si, haha. Han jeg spiller på høyresiden er en del av det filmprosjektet vi lagde i helgen, forresten! Gleder meg til å vise :-)
   


  Jepp.. Snart blir soverommet vårt fornyet dere! Skulle gjerne sagt at jeg tulla, men gjør ikke det. Hehehhe


  Hver gang noen spør hvorfor jeg ville ha tre katter..


  Marius og jeg laget et bilde som heter; "Når kjæresten snikleser meldingene dine.." Hihi


  Hver måned skriver jeg på Høyskolen Kristiania sin blogg, og dette innlegget fikk litt mer oppmerksomhet. Gøy!


  Når jeg heiser extensionet, må det tas av og mitt vanlig hår skal vaskes. Var så uvant! 


  Beste filteret! (Etter det andre katte-filteret selvfølgelig..)  Jepp.. Sånn ble det i dag. Får bruke mobilen til å ta litt bedre bilder i helgen, så skal det vel bli OK blogginnlegg likevel! 

  - SILJE ♥

  TIPS FOR Å KOMME SEG OPP

  Publisert den 28.09.2016 kl. 17:07

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Fikk et spørsmål om å skrive et innlegg om hvordan man skal unngå å forsove seg, uten de typiske "skru på høyere alarm" og "legg deg tidligere". Ææ, vet ikke om jeg kommer på så mye bra, men jeg skal prøve! Jeg jobber jo hjemmefra til vanlig, så dette med å forsove seg har jeg ikke såå mange gode tips om, (det får jo ikke akkurat så fatale konsekvenser) men jeg skal blande litt med tips om hvordan man kommer seg opp :-)

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  1. Legg deg tidlig  - neeidaaaa. Jeg tuller. Alle vet det, så jeg tenker heller at du bør huske på MOBILFRI et par timer før du legger deg. Lyset fra mobilen gjør at du bruker lengre tid på å sovne, så prøv å gjøre det til en vane å avslutte mobil og PC-bruk et par timer før leggetid. Hvis mulig.

  2. Vannflaske ved senga er gull. Drikk litt (eller mye) når du har lagt deg, så er sjansen stor for at du bare MÅ opp imorgen for å gå på do.

  3. Jobb med tankegangen din. Det er ikke gjort på et knips, men begynn å stille deg spørsmålet "Hva gleder jeg meg til imorgen?" før du sovner, og "Hva gleder jeg meg til i dag?" før du står opp. Gjør du dette over lengre tid, kan det spørsmålet være med på å få deg opp av senga. Er det ikke noe å glede seg til, så kan du jo jobbe med å putte det inn i hverdagene dine :)

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  4. Kjøp deg en ekstra alarm, i tillegg til mobilen. Sett den i andre enden av rommet, og pass på at den har høy lyd. 

  5. Bytt alarmlyd hver kveld. Verdt et forsøk? Alle kjenner vel til følelsen av å våkne av alarmen, og så sover du videre fordi kjenner lyden så godt at det har blitt en vane. Sett på ny lyd eller sang hver kveld, så kanskje du våkner litt mer til!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


  6. Radio som starter når du skal stå opp er kjempelurt! Har ikke dette selv, men husker at foreldrene mine hadde det. Radioen begynner når du må opp, og da er det så mye lyd og støy at det er nesten uunngåelig å våkne. Fant noen på Clas Ohlson HER :-)

  7. Kjøp deg god frokost! Prioriter å bruke penger på fristende frokoster, som får deg opp og bort til kjøleskapet om morgenen!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


  Skulle gjerne hatt flere tips, men dette med å stå opp tidlig og ikke forsove seg er jo faktisk ganske vanskelig. Har du andre tips?

  - SILJE ♥

  SAK I NYE SHAPEUP

  Publisert den 27.09.2016 kl. 21:46

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  I det nyeste nummeret av ShapeUp som kom for noen uker siden, er det SÅ mange spennende saker. Jeg har også skrevet en artikkel om hvordan du blir effektiv denne høsten, og merker at jeg vil lese denne igjen selv. Begynner å bli en stund siden jeg skrev den nå, jeg snakket med en utrolig dyktig mentaltrener som skal få fart på sakene! Jeg liker egentlig ikke å lese egne saker, for jeg blir så selvkritisk. Men denne må jeg lese igjen, husker at hun ga så utrolig mange gode tips og interessante svar :-)

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Leser du ShapeUp? 

  - SILJE ♥

  FERDIG MED INNSPILLING

  Publisert den 26.09.2016 kl. 18:38

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Åh, jeg kjenner det er godt å skrive innlegg her igjen! Hele helgen ble hektisk med innspilling av det lille film/serie-prosjektet til meg og en venninne. Fotografen flyttet inn hos oss i helgen, og vi har spilt inn hver dag på forskjellige locations, fra morgen til kveld. Nå er jeg sliten! Vi har hatt det supergøy, og nå skal jeg klippe det sammen de neste dagene. Holder dere oppdatert om hvor det vil vises etter hvert, i mellomtiden har jeg lagt ut en liten sniktitt på Insta. Meg som en av karakterene, sjekk gjerne ut på Instagram: @siljereistad, hihi ♥

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  I dag har jeg vært hos frisøren og "heist" opp extensionet. Selv om jeg var hjemme og ble ringt opp av frisøren, og jeg bare: "Åååå det var i dag!"  Jaja, sånt som skjer når man har hatt hodet fullt av innspillingstanker.. Nå blir det klipping av materialet resten av kvelden, og egentlig resten av uka - sammen med studier mellom slagene. Og tusen takk for god respons på min siste video, forresten! ♥ Gleder meg til å lage neste :-)

  Hva er dine planer for kvelden?

  - SILJE ♥

  Følg gjerne bloggen på Facebook! 

  VIDEO: 50 ekstremt random fakta

  Publisert den 22.09.2016 kl. 17:01

  Her om dagen spilte jeg inn en video, med 50 random fakta om meg. Dette må virkelig være den mest random videoen jeg har laget til nå, herlighet så mye RART jeg forteller dere om meg. Blir jo flau, men whatever. Gøy å lage video, og mer skal det bli - så jeg får bare vende meg til det!  Hint: Kattene er innom, jeg viser bilder fra emo-perioden min *kremt*, og forteller hvorfor det å fjerne mandlene var det verste jeg har opplevd. 

    
  Husk å ta på best mulig kvalitet :-)

  Hva synes du om videoen? 

  - SILJE ♥

  FØR OG ETTER - SKRIVEBORD

  Publisert den 20.09.2016 kl. 15:32

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  I dag var jeg på Clas Ohlson og kjøpte inn litt nytt til skrivebordet, for å prøve og holde mer orden fremover. Kanskje det bare er jeg som ser forskjell, men det var utrolig deilig og få puttet alt i de hvite boksene! Kjøpte også litt nytt dill dall, alt fra Clas Ohlson. 

  FØR ...
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  ... ETTER

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Posen kan også brukes til så mangt!

  Hva synes dere? ♥

  - SILJE 

  FOR ET ÅR SIDEN

  Publisert den 19.09.2016 kl. 18:09

  Noe av det morsomste med å ha blogg er alle bildene, tekstene og tankene man en gang hadde, som en dagbok. Innimellom er det så gøy å sjekke hva man gjorde for et år siden. Så i dag måtte jeg kikke litt i arkivet, og fant bilder fra september 2015! Slik var starten på høsten i fjor:


  ♥ Jobbet mye med bloggen. Daglige innlegg og mange kreative innlegg som jeg husker tok mye tid!
   


  ♥ Jeg hadde akkurat kommet hjem fra Hellas, og mimret tilbake.


  ♥ Hadde nettopp farget håret brunt!


  ♥ Hadde en stor sak i Kamille Puls fra Balituren tidligere det året!


  ♥ Dro til Lofoten på jobbtur (savner det!) og sov på Gardermoen. Litt for å teste hvordan det var, og litt for å lage et nytt blogginnlegg. Haha. Les innlegget om opplevelsen HER..


  ♥ Koste meg i vakre Lofoten. Jeg skal tilbake! Lofotsommer 2017 ass.
  ♥ Vi fikk et nytt familiemedlem! Lille, skjønne Sander fra sørlandet. 


  ♥ Fikk plutselig en pakke med denne boka, hvor Atle Antonsen og Johan Golden hadde plukket ut min sak, haha. Det var så morsomt, elsker den boka der. (Ny hylle på Prix heter den)


  ♥ Max og Sander ble til slutt gode venner. (De ble det ganske raskt, i følge Sander..)  Det var noen av bildene fra september-arkivet! Morsomt å mimre litt tilbake. Leste også at fjorårets høst startet skikkelig stormfullt med flom og uvær. Ganske kontrast til årets september, som virker som en forlengelse av sommeren. Husker også at jeg hadde en skikkelig bloggeglede, var full av ideer. Det har jeg jo fortsatt, men det har blitt mye jobb og studier i tillegg. Så nå skal jeg prøve å bli flinkere til å prioritere tid til bloggen, så det blir like gøy å se tilbake på arkivet neste år! 

  Kanskje det er noen som har fulgt bloggen min siden den gang? I så fall, takk for at du fortsatt er innom. Hvert klikk betyr masse for meg :)

  - SILJE ♥

  Pst: Et av mine mest leste innlegg denne måneden i fjor, var dette HER om min dramatiske dag.. Haha, sånn kan det gå.

  SENGELIGGENDE MED ET KNIPS

  Publisert den 17.09.2016 kl. 17:55

  Hei til dere fra senga, på en lørdag.. Her har dagen blitt ganske annerledes enn jeg hadde planlagt!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

  I går var jeg i Oslo
  på en kveldstur for å feire Tina sin YouTube-kanal "UpCloseTV" som hun har med venninnen sin. De er så tøffe og flinke! Glad jeg tok turen, fikk hilst på mange koselige mennesker, catchet opp med bra folk og sett Tina fremføre sin nye singel. Dere må sjekke ut "Mondelia" på Spotify og følge med der fremover :)

  Da jeg våknet i dag var jeg derimot ikke helt i form, har hatt vondt i magen og er tett i halsen. Og jeg som skulle ha så sosial og koselig dag! Klokka 13:00 skulle jeg i bursdag til en venninne, 17:00 på middag med Marius og et vennepar, og senere i kveld er egentlig planen å bli med kusina mi ut. Bursdagen måtte jeg droppe, selv om jeg hadde så lyst til å feire fine Janniche! Hun fristet jo både med bobler og sin fantastiske bakst, så det var skikkelig nedtur å bli i sengen i stedet for. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

  Men! Det er håp i sikte, haha. I stedet for å spise ute, ble middagen flyttet hit til leiligheten hvor vi skal ta en pizza nå. Så nå håper jeg at jeg blir bedre utover kvelden, får bare se. Håper du har hatt en litt bedre lørdag formiddag enn meg? 

  - SILJE ♥

  Vis flere innlegg

  hits