hits
30.09.2016

MINE PRIVATE IPHONE-BILDER

God fredag! Nå skal jeg fortelle dere noe som er skikkelig irriterende; å ta med kamera på tur til Trondheim, ta bilder til bloggen, sette seg ned for å legge de over, og akkurat i det innlastingen skal begynne, sier kamera at det er tomt for strøm. WHAT? Jeg var helt sikker på at jeg hadde med et fulladet batteri på tur, og lot laderen ligge igjen hjemme. Hadde jo tenkt til å ta masse bra bilder i helgen, men ser ut til at jeg må holde meg til iPhonen gitt. Jaja. 

Derfor tenkte jeg å ta en kikk på bildene jeg har på iPhonen, og lage et innlegg over snaps og bilder som jeg i utgangspunktet aldri hadde tenkt til å legge ut på bloggen. Er det gøy? Er det kjipt? Ikke vet jeg, men sånn ble det i dag gitt!

Processed with VSCO with a5 preset
Mine to sider... Vet ikke hva mer jeg skal si, haha. Han jeg spiller på høyresiden er en del av det filmprosjektet vi lagde i helgen, forresten! Gleder meg til å vise :-)
 


Jepp.. Snart blir soverommet vårt fornyet dere! Skulle gjerne sagt at jeg tulla, men gjør ikke det. Hehehhe


Hver gang noen spør hvorfor jeg ville ha tre katter..


Marius og jeg laget et bilde som heter; "Når kjæresten snikleser meldingene dine.." Hihi


Hver måned skriver jeg på Høyskolen Kristiania sin blogg, og dette innlegget fikk litt mer oppmerksomhet. Gøy!


Når jeg heiser extensionet, må det tas av og mitt vanlig hår skal vaskes. Var så uvant! 


Beste filteret! (Etter det andre katte-filteret selvfølgelig..)Jepp.. Sånn ble det i dag. Får bruke mobilen til å ta litt bedre bilder i helgen, så skal det vel bli OK blogginnlegg likevel! 

- SILJE ♥

 • Dato: 30.09.2016
 • Tid: 15:13
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
28.09.2016

TIPS FOR Å KOMME SEG OPP

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fikk et spørsmål om å skrive et innlegg om hvordan man skal unngå å forsove seg, uten de typiske "skru på høyere alarm" og "legg deg tidligere". Ææ, vet ikke om jeg kommer på så mye bra, men jeg skal prøve! Jeg jobber jo hjemmefra til vanlig, så dette med å forsove seg har jeg ikke såå mange gode tips om, (det får jo ikke akkurat så fatale konsekvenser) men jeg skal blande litt med tips om hvordan man kommer seg opp :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Legg deg tidlig  - neeidaaaa. Jeg tuller. Alle vet det, så jeg tenker heller at du bør huske på MOBILFRI et par timer før du legger deg. Lyset fra mobilen gjør at du bruker lengre tid på å sovne, så prøv å gjøre det til en vane å avslutte mobil og PC-bruk et par timer før leggetid. Hvis mulig.

2. Vannflaske ved senga er gull. Drikk litt (eller mye) når du har lagt deg, så er sjansen stor for at du bare MÅ opp imorgen for å gå på do.

3. Jobb med tankegangen din. Det er ikke gjort på et knips, men begynn å stille deg spørsmålet "Hva gleder jeg meg til imorgen?" før du sovner, og "Hva gleder jeg meg til i dag?" før du står opp. Gjør du dette over lengre tid, kan det spørsmålet være med på å få deg opp av senga. Er det ikke noe å glede seg til, så kan du jo jobbe med å putte det inn i hverdagene dine :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Kjøp deg en ekstra alarm, i tillegg til mobilen. Sett den i andre enden av rommet, og pass på at den har høy lyd. 

5. Bytt alarmlyd hver kveld. Verdt et forsøk? Alle kjenner vel til følelsen av å våkne av alarmen, og så sover du videre fordi kjenner lyden så godt at det har blitt en vane. Sett på ny lyd eller sang hver kveld, så kanskje du våkner litt mer til!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


6. Radio som starter når du skal stå opp er kjempelurt! Har ikke dette selv, men husker at foreldrene mine hadde det. Radioen begynner når du må opp, og da er det så mye lyd og støy at det er nesten uunngåelig å våkne. Fant noen på Clas Ohlson HER :-)

7. Kjøp deg god frokost! Prioriter å bruke penger på fristende frokoster, som får deg opp og bort til kjøleskapet om morgenen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Skulle gjerne hatt flere tips, men dette med å stå opp tidlig og ikke forsove seg er jo faktisk ganske vanskelig. Har du andre tips?

- SILJE ♥

27.09.2016

SAK I NYE SHAPEUP

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I det nyeste nummeret av ShapeUp som kom for noen uker siden, er det SÅ mange spennende saker. Jeg har også skrevet en artikkel om hvordan du blir effektiv denne høsten, og merker at jeg vil lese denne igjen selv. Begynner å bli en stund siden jeg skrev den nå, jeg snakket med en utrolig dyktig mentaltrener som skal få fart på sakene! Jeg liker egentlig ikke å lese egne saker, for jeg blir så selvkritisk. Men denne må jeg lese igjen, husker at hun ga så utrolig mange gode tips og interessante svar :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leser du ShapeUp? 

- SILJE ♥

 • Dato: 27.09.2016
 • Tid: 21:46
 • Kategori: Jobb
 • Kommentarer: 8
26.09.2016

FERDIG MED INNSPILLING

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Åh, jeg kjenner det er godt å skrive innlegg her igjen! Hele helgen ble hektisk med innspilling av det lille film/serie-prosjektet til meg og en venninne. Fotografen flyttet inn hos oss i helgen, og vi har spilt inn hver dag på forskjellige locations, fra morgen til kveld. Nå er jeg sliten! Vi har hatt det supergøy, og nå skal jeg klippe det sammen de neste dagene. Holder dere oppdatert om hvor det vil vises etter hvert, i mellomtiden har jeg lagt ut en liten sniktitt på Insta. Meg som en av karakterene, sjekk gjerne ut på Instagram: @siljereistad, hihi ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg vært hos frisøren og "heist" opp extensionet. Selv om jeg var hjemme og ble ringt opp av frisøren, og jeg bare: "Åååå det var i dag!"  Jaja, sånt som skjer når man har hatt hodet fullt av innspillingstanker.. Nå blir det klipping av materialet resten av kvelden, og egentlig resten av uka - sammen med studier mellom slagene. Og tusen takk for god respons på min siste video, forresten! ♥ Gleder meg til å lage neste :-)

Hva er dine planer for kvelden?

- SILJE ♥

Følg gjerne bloggen på Facebook! 

22.09.2016

VIDEO: 50 ekstremt random fakta

Her om dagen spilte jeg inn en video, med 50 random fakta om meg. Dette må virkelig være den mest random videoen jeg har laget til nå, herlighet så mye RART jeg forteller dere om meg. Blir jo flau, men whatever. Gøy å lage video, og mer skal det bli - så jeg får bare vende meg til det!Hint: Kattene er innom, jeg viser bilder fra emo-perioden min *kremt*, og forteller hvorfor det å fjerne mandlene var det verste jeg har opplevd. 

  
Husk å ta på best mulig kvalitet :-)

Hva synes du om videoen? 

- SILJE ♥

 • Dato: 22.09.2016
 • Tid: 17:01
 • Kategori: VIDEO
 • Kommentarer: 15
20.09.2016

FØR OG ETTER - SKRIVEBORD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag var jeg på Clas Ohlson og kjøpte inn litt nytt til skrivebordet, for å prøve og holde mer orden fremover. Kanskje det bare er jeg som ser forskjell, men det var utrolig deilig og få puttet alt i de hvite boksene! Kjøpte også litt nytt dill dall, alt fra Clas Ohlson. 

FØR ...
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

... ETTER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Posen kan også brukes til så mangt!

Hva synes dere? ♥

- SILJE 

19.09.2016

FOR ET ÅR SIDEN

Noe av det morsomste med å ha blogg er alle bildene, tekstene og tankene man en gang hadde, som en dagbok. Innimellom er det så gøy å sjekke hva man gjorde for et år siden. Så i dag måtte jeg kikke litt i arkivet, og fant bilder fra september 2015! Slik var starten på høsten i fjor:


♥ Jobbet mye med bloggen. Daglige innlegg og mange kreative innlegg som jeg husker tok mye tid!
 


♥ Jeg hadde akkurat kommet hjem fra Hellas, og mimret tilbake.


♥ Hadde nettopp farget håret brunt!


♥ Hadde en stor sak i Kamille Puls fra Balituren tidligere det året!


♥ Dro til Lofoten på jobbtur (savner det!) og sov på Gardermoen. Litt for å teste hvordan det var, og litt for å lage et nytt blogginnlegg. Haha. Les innlegget om opplevelsen HER..


♥ Koste meg i vakre Lofoten. Jeg skal tilbake! Lofotsommer 2017 ass.
♥ Vi fikk et nytt familiemedlem! Lille, skjønne Sander fra sørlandet. 


♥ Fikk plutselig en pakke med denne boka, hvor Atle Antonsen og Johan Golden hadde plukket ut min sak, haha. Det var så morsomt, elsker den boka der. (Ny hylle på Prix heter den)


♥ Max og Sander ble til slutt gode venner. (De ble det ganske raskt, i følge Sander..)Det var noen av bildene fra september-arkivet! Morsomt å mimre litt tilbake. Leste også at fjorårets høst startet skikkelig stormfullt med flom og uvær. Ganske kontrast til årets september, som virker som en forlengelse av sommeren. Husker også at jeg hadde en skikkelig bloggeglede, var full av ideer. Det har jeg jo fortsatt, men det har blitt mye jobb og studier i tillegg. Så nå skal jeg prøve å bli flinkere til å prioritere tid til bloggen, så det blir like gøy å se tilbake på arkivet neste år! 

Kanskje det er noen som har fulgt bloggen min siden den gang? I så fall, takk for at du fortsatt er innom. Hvert klikk betyr masse for meg :)

- SILJE ♥

Pst: Et av mine mest leste innlegg denne måneden i fjor, var dette HER om min dramatiske dag.. Haha, sånn kan det gå.

 • Dato: 19.09.2016
 • Tid: 18:09
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 6
17.09.2016

SENGELIGGENDE MED ET KNIPS

Hei til dere fra senga, på en lørdag.. Her har dagen blitt ganske annerledes enn jeg hadde planlagt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

I går var jeg i Oslo
på en kveldstur for å feire Tina sin YouTube-kanal "UpCloseTV" som hun har med venninnen sin. De er så tøffe og flinke! Glad jeg tok turen, fikk hilst på mange koselige mennesker, catchet opp med bra folk og sett Tina fremføre sin nye singel. Dere må sjekke ut "Mondelia" på Spotify og følge med der fremover :)

Da jeg våknet i dag var jeg derimot ikke helt i form, har hatt vondt i magen og er tett i halsen. Og jeg som skulle ha så sosial og koselig dag! Klokka 13:00 skulle jeg i bursdag til en venninne, 17:00 på middag med Marius og et vennepar, og senere i kveld er egentlig planen å bli med kusina mi ut. Bursdagen måtte jeg droppe, selv om jeg hadde så lyst til å feire fine Janniche! Hun fristet jo både med bobler og sin fantastiske bakst, så det var skikkelig nedtur å bli i sengen i stedet for. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Men! Det er håp i sikte, haha. I stedet for å spise ute, ble middagen flyttet hit til leiligheten hvor vi skal ta en pizza nå. Så nå håper jeg at jeg blir bedre utover kvelden, får bare se. Håper du har hatt en litt bedre lørdag formiddag enn meg? 

- SILJE ♥

 • Dato: 17.09.2016
 • Tid: 17:55
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 4
15.09.2016

MIN DAG, TIME FOR TIME

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

07:00 - Vekkerklokka ringer, og jeg står opp for å sjekke hvordan det har gått med pusene. 

08:00 - Kjæresten lager kaffe før han drar på jobb, og jeg begynner å pusle med dagens planer. 

09:00 - Tid for studier, og oppgavesending. Jeg jobber med neste oppgave i flere timer.

14:00 - Oppgaven sendt!

15:00 - Etter og ha nerdet i flere timer, tar jeg på joggeskoa og går tur. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

17:00 - 20 000 skritt senere er jeg hjemme... Såå sliten!

18:00 - Har kjøpt med meg pai og sjokolademelk, og leser Det Nye mens jeg setter beina på bordet. DET var digg etter en lang tur.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

19:00 - Prøver å lese pensum, men har fått hodepine og blir liggende på sofaen med pusene og mobilen. 
Får mail med svar på oppgaven - den er godkjent! Hurraaa :-D

19:30 - Pusene vil ut, så jeg blir med dem ut for en siste kveldstur.

20:00 - Spiser middag, og tar turen til kusina ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg kose meg på besøk, håper dere får en veldig bra kveld! Hva er dine planer? :-)

- SILJE ♥

 • Dato: 15.09.2016
 • Tid: 21:29
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 6
14.09.2016

20 TING SOM GJØR MEG GLAD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Handle, med min egen lønn. Jeg elsker følelsen av å trekke kortet når jeg vet at jeg har fått penger for en jobb. Helt siden jeg begynte å jobbe som 12-åring har det vært noe som alltid gjør meg litt stolt.

2. Jobbe. Mestringfølelse er så viktig, og derfor er jeg skikkelig workaholic. Jeg elsker å lære, jobbe, utvikle meg og bli litt klokere for hver dag

3. Når alle tre kattene sover etter en aktiv dag. Da snakker vi ro i sjela altså.

4. Sitte med bena i vannet, enten bassengvann eller sjøen. Gjerne med en god bok!

5. Sunn livsstil - når man først klarer det, er det jo så deilig! Mindre plager og man føler seg så mye bedre.

6. Finne en ny sang. Det er sikkert flere som finner et par låter man blir totalt forelsket i, og så spiller man dem i hjel? Da er det så deilig å finne en helt fersk låt igjen. 

7. Tid med folk jeg er glad i. Middag, reiser, gåturer, kino, flimkvelder, spillkvelder. Det er så koselig, og viktig!

8. Å skrive. Når fingrene bare løper over tastaturet uten at man nesten trenger å tenke. Elsker det ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


9. Morgenstund, våkne til en ny dag. Det er lenge siden jeg grudde meg til en ny dag, eller til å dra på jobb. Det hende jeg grudde meg til å stå i bakeriet da jeg jobbet i butikk for eksempel, og nå har denne følelsen blitt så fjern for meg. Trikset er å jobbe med noe man elsker, uten tvil! 

10. Nå målene mine. Apropos mestringfølelse igjen, denne følelsen slår det meste! Spesielt når man klarer de litt "større" målene.

11. Oppmuntring fra andre. Når andre tar seg tid til å fortelle deg at noe ved deg er bra, en idé du har eller noe du har gjort. Sånne folk♥

12. Spille i film. Jeg savner å være skuespiller, og heldigvis blir det mer av det fremover! Det er så sykt gøy å spille nye roller, bli kjent med dem og fortelle historien deres. Sukk, gleder meg såå til å gjøre det igjen.

13. Lang gåtur. Har blitt en sucker for frisk luft, spesielt i skog og fjell. Det er jo helt fantastisk å komme hjem igjen etter en lang tur, eller når man tar seg en pause underveis med en litta Kvikklunsj. #LYKKE

14. Å avslutte en god bok. Er kanskje noe som burde gjøre meg trist, men jeg elsker følelsen når man lukker permen etter siste side. Man blir sittende å tenke, blir kanskje inspirert og tankefull. Også er det en digg følelse å ha fullført en ny bok!

15. Gladnytt i mediene. Dere vet når VG eller en annen avis skriver om katten Ragnar (random navn) som kommer hjem etter 10 år, eller om et eldre ektepar som har vært sammen i mange år? Slike saker som nettrollene kaster seg over og skriver "Det er krig i verden, dette er ikke viktige nyheter". Bare dropp det, sånne nyheter er GULL når det skjer så mye annet fælt i verden. Derfor er det viktig!

16. Når maten kommer på restaurant. Fikk en følelse av at jeg har skrevet om dette før, er jo matmoms delux.... Men det er jo ekte glede å se servitøren komme med maten! Når han går rett forbi derimot....

17. Kjøpe gaver til andre. Jeg gleder meg til jul!! Hadde jeg bare vært rik så jeg kunne kjøpe alt jeg ville til venner og familie. Kanskje en dag?

18. Pakke ut på hotellrom. Når man "flytter" inn på et hotellrom for en natt eller en uke, pakker ut og lager liksom et lite "hjem". Jeg gjør i alle fall alltid det, liker å få følelsen av at jeg bor der med én gang, haha.

19. Fullt kjøleskap. Er man matmoms, så er man matmoms. Er jo så kjedelig når det ikke er noe å finne i kjøleskapet, så denne setter jeg ekstra stor pris på!

20. Å være forelsket. Derfor kan jeg med hånden på hjertet si at jeg de siste 8 årene har hatt det veldig bra. #harverdensbestekjæreste osv

Hva gjør deg glad? ♥

- SILJE

13.09.2016

MINE BLOGGPLANER FREMOVER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God tirsdag, håper den har vært bra for deg så langt! Jeg har handlet inn for uka og prøvd å jobbe effektivt i dag, men sov sammen med alle tre kattene i natt, såå... Jeg fikk ikke så mye søvn for å si det sånn, hehhee.. Tenkte det kunne hjelpe dem å bli vant til å være rundt hverandre også om natten, men det betyr jo også at det kommer en ny katt opp i senga hver time. Jaja, sånn er pusemamma-livet! I dag kommer Marius hjem fra kurs, og da sover vi nok uten kattene tenker jeg. 

Når jeg har levert de neste studieoppgavene mine skal jeg lage litt mer innhold her på bloggen igjen. Tips, tanker og så videre  - og videoer! Har blitt så gira på å lage mer videoer, for eksempel av en vanlig dag her hjemme, videoer fra turer og 50 random fakta - det er alltid interessant å se hva man har til felles med andre. Kanskje jeg også tør å lage en sangvideo? 

Lista mi med ideer er lang, tenker å begynne med noen av innleggene denne uka. Så håper jeg du vil titte innom utover høsten også, gjerne med noe varmt i koppen og godt plassert under teppet! Selv om det fortsatt er sommer i været, så nærmer jo høstværet seg. Gleder du deg? Jeg kjenner meg klar, har tatt frem lua og vantene i allefall, haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For spesielt interesserte så er status med de tre kattene at de fortsatt jobber med vennskapet. 😛  Men jeg innbiller jeg meg jo at det går bedre og bedre for hver dag, mindre brumming og hvesing. Problemet er at Sander er så leken, så jeg tror Charlie oppfatter det som at han er klar for kamp. Men har lest så mange artikler om akkurat dette, og det kan ta dager, uker, til og med måneder for katter å bli venner. Så jeg tror vi har et godt utgangspunkt her hjemme altså! 

Håper du har en fin tirsdagskveld, jeg vil gjerne vite hva dere driver med i kveld? Jeg har kjøpt inn en vin og litt god mat til kjæresten kommer hjem, og gleder meg til sofakos.

- SILJE ♥

PS: Lik gjerne siden min på Facebook, hvor jeg legger ut innleggene mine! ♥ Bare klikk her :-)

 • Dato: 13.09.2016
 • Tid: 18:05
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 6
12.09.2016

30 000 SKRITT SKJER IKKE OFTE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Både i går og i dag har jeg hatt hjemmekontor hele dagen. Jeg ble nettopp ferdig nå, og kjenner at skjermen forsvinner litt foran meg her, haha. Det er så mye på planen for tida, og da går fort hele dagen foran Macen. Har heldigvis fått krysset ut mange punkter på Todo-lista nå, og de som ble igjen har jeg skjøvet over på morgendagen. Prøver å ikke ha dårlig samvittighet for det, det hjelper jo ikke akkurat.

Mens jeg står og skriver dette, driver Max og mjauer ved ca annenhver setning. Nå fant han ut at han vil ut en tur. Men jeg liker ikke å slippe han ut når det har blitt så mørkt, med mindre jeg har tid til å sitte der ute sammen med han og følge med. For etter jeg skriver dette, er jeg nemlig nødt til å gå en liten kveldstur. Jeg. Trenger. Luft! Er med i en skrittkonkurranse i Fitbit-appen, som varer hele uka. Jeg får ikke gått så mye i kveld, men i går gikk jeg 30 000 skritt, og det sier jeg meg veldig fornøyd med! Er mange som går både 30 000 og dobbelt så mye på én dag i disse konkurransene, men jeg er uansett fornøyd med at jeg kommer meg ut på tur. En stor forbedring bare det, hilsen sofagris92.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nå skal jeg og skrittelleren ut og gå!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her har det gått i hjemmelaget pizza de to siste dagene, min favoritt. I stad satt jeg forresten i sofaen med Max på den ene siden og Charlie på den andre, noe som er stort for pusemammaen - ettersom de bare har hatt to dager sammen. Ville ta bilde, men jeg nøt øyeblikket i stedet. #mindfulnes ✌️

Da de oppdaget hverandre "på nytt" etter de hadde sovet, ble det litt brumming igjen - så nå ga jeg dem litt pause på hver sin del av leiligheten. Det går bedre for hver dag, og det er jeg veldig glad for. En vakker dag ligger kanskje alle tre sammen i sofaen, og er venner? ♥

- SILJE 

 • Dato: 12.09.2016
 • Tid: 20:53
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 5
11.09.2016

TRE GODE VENNER?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var kjipt å reise fra sol og varme i går, men godt å komme hjem til pusene. Nå er Charlie, Sander og Max sammen på "ordentlig". Vi har jo hatt de i hver sin del av leiligheten og byttet på ca annenhver dag, men nå spiser de sammen og får gå hvor de vil. Charlie brummer litt på de andre to innimellom, men det blir mindre og mindre av det. Så jeg har en god følelse på at de skal bli venner etter hvert. Små skritt av gangen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I hele dag har jeg tenkt at det er mandag, fordi jeg har satt av dagen til både studier og artikkeljobbing. Nå trenger jeg en liten tur ut i frisk luft før jeg setter i gang med en skikkelig effektiv søndag. Det tar på å være pusemamma altså, for jeg blir så bekymra for at noen av dem skal mistrives. Men nå har jeg fått en god følelse på at pusene kommer til å bli venner, så jeg skal holde på den♥

Hva går din søndag til? 

- SILJE ♥

Lik gjerne siden min på Facebook, hvor jeg legger ut innleggene mine! ♥ Bare klikk her :-)

 • Dato: 11.09.2016
 • Tid: 14:01
 • Kategori: Katt
 • Kommentarer: 10
09.09.2016

EN ETTERLENGTET GOD NYHET ♥​

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with g3 preset

Imorgen er siste dag i Spania, og hjemreise til Norge. Har kost oss så mye her denne uka, men nå kaller hverdagen igjen. Det kommer til å bli spennende, for i går fikk jeg en god nyhet. Jeg sa til kjæresten for litt siden at det føles lenge siden jeg har hatt en "opptur" på den kreative fronten. Som "kunstner" som det så fint kalles, er man ofte avhengig av pengestøtte for å få gjennomført de fleste prosjekter, og jeg sender SÅ mange søknader hvert år - som jeg til nå bare har fått avslag på. 

UANSETT: Et av prosjektene jeg skriver på med en venninne har fått støtte! Dette er takket være en fantastisk person som skulle vurdere søknaden, og jeg er så takknemlig for at han valgte å hjelpe oss. Jeg kan ikke si så mye om prosjektet, mest fordi jeg ikke vet 100 % hvordan det vil bli ennå. Men det er et film/video-prosjekt som vi skal bruke pengene for og få spilt inn, og så må jeg bare se hvordan ballen ruller derfra. Deler på bloggen når det kan vises her, selvfølgelig! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with g3 preset

Nå skal vi avslutte fredagskvelden med middag og brettspill. Hva er dine planer for helgen?

- SILJE 

PS: Lik gjerne siden min på Facebook, hvor jeg legger ut innleggene mine! ♥ Bare klikk her :-)

 • Dato: 09.09.2016
 • Tid: 20:51
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 4
08.09.2016

NYTT LEKETØY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

For litt siden fikk kjæresten seg en klokke for appen Fitbit, som teller skritt, kalorier og mye mer. Han har blitt så motivert av klokka, så jeg har også blitt litt nysgjerrig på den. Jeg bruker appen Fitbit til vanlig til å telle skritt og sette meg mål, men tenkte jeg skulle vente lenge med å få meg klokke. 

Men i går var vi på en elektronikkbutikk her i Spania, og Marius kjøpte denne til meg! Jeg sa at det må regne som hans julegave til meg, så jeg håper han lover det snart, han er nemlig ikke heelt overbevist ennå. Den kostet jo over 1000,- så det synes jeg er rett og rimelig ;-p

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Nå blir det spennende å se om jeg blir motivert av den når jeg kommer hjem! Kan jo se for meg at jeg blir gira på å gå mer tur, har blitt så utrolig glad i frisk luft og det å komme hjem igjen etter en lang tur. ♥

Har du skritteller eller fitnessklokke? 

- SILJE 

 • Dato: 08.09.2016
 • Tid: 10:29
 • Kategori: Livsstil
 • Kommentarer: 6
06.09.2016

INGEN BLEKKSPRUT I DAG 


 


 En liten oppdatering fra Spania! Vi valgte å ligge ved et basseng i nærheten av leiligheten i dag, og koste oss veldig. Jeg er en bassengperson, det merker jeg mer og mer. Men det blir litt som å velge mellom to ting man liker, det er jo deilig på stranda også! Men det er noe med det blå bassengvannet, og sitte med bena nedi vannet på kanten av bassenget, mens man leser en bok eller kjøper en is fra baren. Også trenger jeg ikke bekymre meg for at en gigant-blekksprut skal dukke opp og ta meg med ned i dypet.. Hehe. Neida. Joda.


Håper dere nyter det fine været som er i Norge om dagen også?

- Silje ❤

 • Dato: 06.09.2016
 • Tid: 21:36
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 3
05.09.2016

HALLO FRA SPANIA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Denne uka har jeg flyttet kontoret til Spania! Jeg og Marius besøker svigers som har leilighet her, og det er så koselig at vi fikk tatt turen. Vi ser på uka som 50 % ferie og 50 % jobb. For eksempel i dag startet vi dagen på stranda, så jobbet vi et par timer. Jeg sendte neste artikkel til Foreldre&Barn og begynte så vidt med den neste på planen som er for ShapeUp. Nå har vi gått en kveldstur (herregud det er 36 grader på kvelden...!!) og nå venter middagen. 

Jeg er jo glad i pent vær, strand og palmer, men at det skulle være rundt 40 grader her hver dag.. Det var jeg ikke helt forberedt på. Så jeg har prøvd å bli med denne spreke gjengen på turer, men jeg ender jo opp heseblesende foran vifta i leiligheten i flere timer etterpå.. Jeg og hodet mitt har litt problemer med varme, så jeg må nesten bare skylde på det. Kanskje jeg vokser det av meg, eller kanskje jeg bare må kjøpe meg en caps med innebygd vifte. Tuller ikke. Det må jo finnes her et sted? Da blir jeg fin da, haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Måtte forresten kjøpe meg joggesko, da jeg ble ledd av første dagen i gladiator-sandalene mine. Første turen kom på 13 000 skritt, så jeg er veeldig glad jeg har skaffet meg joggesko nå. Har bare svart og hvitt i skohylla hjemme, så nå følte jeg for å piffe den opp litt. Elsker disse fargene!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset


Nå skal jeg kose meg med disse bra folka, og en deilig kyllingmiddag. Og si til meg selv at jeg sikkert kan droppe gåturen med dem resten av uka, jeg skal jo bli sprek når jeg kommer hjem.. Hehehe..

Ha en fin kveld♥♥

- SILJE 

 • Dato: 05.09.2016
 • Tid: 20:53
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 10
04.09.2016

TIL DEN USYNLIGE LESEREN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b5 preset

Tidligere har jeg skrevet på bloggen om leserne mine, og dette med kommentarer. At jeg elsker å få kommentarer, og at det er viktig for meg at dere liker innleggene og blir underholdt i hverdagen. Men i lang tid har jeg også skrevet på et innlegg i hodet, til den usynlige leseren. For selv om du kanskje ikke kommenterer, så betyr det mye at akkurat du klikker deg inn. 

Kanskje du kjenner meg fra før, eller kanskje jeg er ukjent for deg. Kanskje du leser bloggen min på bussen i farta, eller kanskje du scroller deg igjennom for å se hva kattene har drevet med siden sist. Uansett hva som får deg inn hit, om det så er for å le av at det faktisk finnes en blogg som heter Pusemamma, så setter jeg pris på deg. Eller kanskje du er en av de som forsvarer bloggverdenen eller bloggen min? Å få kommentarer på det man gjør er viktig og motiverende - men selvfølgelig er det også motiverende at jeg hver dag ser at mange klikker seg inn her. Og til dere vil jeg si.. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

.. takk for at dere leser, skummer igjennom eller ser på bildene. Jeg jobber med flere ting om dagen som jeg håper, håper, håper kan bli til noe spennende. Som er verdt å vente på, håper jeg! Som nevnt tusen ganger så elsker jeg følelsen av å underholde andre, men jeg liker også å skrive, dele tanker og bilder. Det er vel litt terapi for meg, eller no. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b5 preset

Så, nok kliss klass. Men takk for at du leser, og at husk at jeg blir veldig glad for kommentarer eller ønsker om hva jeg kan skrive om. Men det er helt frivillig! 

KLEM SILJE ♥

 • Dato: 04.09.2016
 • Tid: 17:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8
03.09.2016

MINE BESTE OG VERSTE SIDER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk et spørsmål en gang om å lage et innlegg om mine beste sider. Og det er jo ganske gøy, men også litt kleint da. Rart å skulle gå i seg selv og si hva som er bra, på en måte. Så da tok jeg med verste sider også, så føler jeg meg ikke så innbilsk. Haha.

 

BESTE

 * Jeg bryr meg mye om andre, og lever meg veldig inn i andres glede og sorger. Prøver så godt jeg kan å være der for venner og familie, men det er jo ikke jeg den beste til å si om jeg faktisk gjør. Men hvis de har det bra, har jeg det bra. 

* Lett å glede. Jeg føler mye, hvis det gir mening. Som er på godt og vondt, men det skal jeg ta i neste punkt. Derfor tror jeg at jeg er lett å glede, jeg setter veldig pris på små ting. Det kan være hva som helst; at noen har med en liten overraskelse til meg, en spontan kinotur eller andre ting. Haha, tidenes dårlige eksempler, men dere skjønner.

* Kjeder meg aldri. Det ser jeg på som en bra egenskap, men vet ikke om det er det. Har alltid vært en rastløs person, og jeg kan finne på noe morsomt på de kjedeligste steder. 

* Jeg er hardtarbeidende, tør jeg å påstå. Uansett hvilken jobb jeg har hatt gjennom livet har jeg virkelig gjort alt for å gjøre jobben bra. Om det var å være utplassert på skolen i dyrebutikk, jobben som avisselger som 12-åring, eller da jeg jobbet i bakeriet på Meny. Det er ikke sikkert jeg var like flink på hjemmebane med å rydde rommet og sånt, men bortsett fra det da, hehehe...

* Jeg elsker å overraske andre, med gaver, en opplevelse, en middag eller noe annet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


VERSTE


* .. Men jeg liker ikke å bli overrasket selv. Stort sett. Altså, det er supergøy med en liten gave eller en tur på kino, men jeg tenker på de litt større overraskelsene. Som surprise party, et overraskelsbesøk eller at hele vennegjengen går sammen om å overraske meg med et eller annet. Jeg freaker helt ut, og takler det bare ikke. Og det er jo teit siden jeg liker så godt å overraske andre selv!

* Jeg er en av de som ikke klarer å beregne tid. Men jeg er nok litt sensitiv på det, for jeg har jo ikke lyst til å være sånn! Uff. Derfor jobber jeg veldig med å planlegge dobbelt så lang tid på ting, eller tenke at noe begynner en halvtime før det faktisk begynner, for eksempel. Så... Jeg jobber med saken altså!

* Hissigpropp. Ja, her kommer det med å føle mye igjen. Jeg kan bli fort sint over ting, noe jeg tror Marius og foreldrene mine har fått merke mest. Men jeg er ikke langsint, og det kan gå over på bare noen minutter. Heldigvis!

* Jeg er alt for svak for sukker og søtsaker. Alltid vært! Jeg blir faktisk litt dårlig av sukker, men hvis noen setter kake, brus eller godteri på bordet, så KLARER jeg ikke å holde meg unna. Jeg må jo være sukker-narkoman eller noe? Det er helt håpløst. Tips tas imot med takk!

* God på å utsette! Jeg tar meg ofte vann over hodet med hvor mye jeg rekker på en dag, og da utsetter jeg de kjipe oppgavene.. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var det jeg kom på denne gangen. Har vi noe til felles? :-p

- SILJE ♥ 

 • Dato: 03.09.2016
 • Tid: 18:44
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
01.09.2016

PÅ BRANSJETREFF

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag er jeg på bransjetreff i Sandefjord! Spennende program, dyktige folk fra filmbransjen som deler kunnskap og erfaring, og mange spennende mennesker å prate med. Det er Viken Filmsenter som arrangerer, det er også de som har arrangert skrivegrupper som jeg er med i. Gruppa mi skal faktisk ha et møte om kortfilmene våre imorgen, snakke litt om neste utkast av manuset og veien videre. For vi skal nemlig sove over i Sandefjord i dag, alt spanderes av filmsenteret. Luksus! 

Innenfor film er jeg mest interessert i skuespill og manus, kanskje aller mest det første. Derfor er det spennende å se hva som rører seg i bransjen, møte gamle kjente og knytte nye kontakter. Det er så mange flinke og hyggelige folk i filmbransjen, og mange spennende og viktige historier verdt å vise på lerretet :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så her er jeg da, litt sliten etter et langt program i dag. Nå har jeg ti minutter på meg, før vi skal møtes igjen. Så sover vi over på hotellet og møtes på nytt imorgen. Et spennende bransjedøgn og fantastisk tiltak! Det er så deilig å møte andre i bransjen når man er vant til å jobbe så mye alene på hjemmekontoret. Gir en felleskapsfølelse som er gull verdt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva gjør du i dag? 

- SILJE ♥

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no