hits
26.09.2017

DERFOR SKAL DU IKKE BRY DEG OM ARR OG STREKKMERKER

Forrige uke var jeg hos legen for å sjekke ut noen føflekker. Etter Syden-turer synes jeg det er greit å ta en sjekk, og se om det er noen som bør fjernes. I tillegg har jeg en tanke om at jeg heller fjerner for mange enn for få. Legen så ingen som så skumle ut, men jeg foreslo likevel å ta vekk noen av de neste gang. "Men da blir det et arr her..?" sa legen. "Åja, men det gjør ingenting", sa jeg. Vi avtalte en ny time, og på vei hjem tenkte jeg en del over dette. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b5 preset

For hva er vel et arr, når man kanskje fjerner noe som kan være livsfarlig? Nå gjaldt ikke det meg denne gangen, men jeg håper aldri dere vurderer å ikke fjerne en skummel føflekk fordi man kan få arr. Jeg har alltid hatt et sunt forhold til nettopp arr. Jeg synes de er kule, og har aldri sett på arr som "feil". Arr på kroppen viser hver sin historie.

Jeg har et arr fra den gangen jeg skulle spikke noe til hele familien, skjærte meg i tommelen og hylte at jeg kom til å dø. Det gjorde jeg ikke, (dramatisk, jeg?) men jeg har et arr på tommelen som minne. Jeg har også arr fra føflekker jeg har fjernet, og fra sår fra da jeg falt mens jeg lekte i barndommen. Hvis jeg kunne valgt, ville jeg ALDRI fjerna noen av dem. Ikke en gang om ingen fikk vite at jeg hadde fjernet arrene. Fordi de har blitt meg.

Nå vet jeg at arr kan symbolisere noe vondt og vanskelig, kanskje noe man helst vil glemme også. Så jeg ser litt bort fra dette nå. For det er ingen skam i å ville fjerne arr eller strekkmerker, men aller først mener jeg man skal jobbe med å godta dem, og at de kommer. Og det gjelder både kvinner og menn, om det er deg selv eller partneren din som får det.
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with g3 preset

Jeg har det litt på samme måte med strekkmerker. Foreløpig har jeg ingen, men sannsynligheten for at de kommer i løpet av livet er stor. Derfor vil jeg jobbe for å ha et sunt forhold til dette, for jeg vet at mange kvinner sliter med dem. Er det ikke rart med det vi ikke har, hvor fascinert man blir av det? Har du ansiktet fullt av fregner, vil du kanskje ikke ha det. Mens venninna di synes fregner er SÅ fint, og skulle gjerne hatt. Strekkmerker har alltid fascinert meg, og jeg synes de er kule! Jeg skjønner at det høres rart ut, men det er helt sant. JA - jeg forstår at det er tøft å se at kroppen forandrer seg, og strekkmerkene blir kanskje også dermed en litt tyngre påkjenning, kanskje mer for hva de symboliserer. Men damer som går gravide, FOR en jobb kroppen gjør. Og dersom du har gått ned i vekt og fått merkene, så viser de en historie, en del av deg. 

Om ikke det jeg skriver her er grunn nok til å slutte å bry seg, så kan jeg bruke grunnen jeg lærte at var den beste da jeg var liten: Fordi jeg sier det. ❤️

 • Dato: 26.09.2017
 • Tid: 16:06
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 3
25.09.2017

PLANENE FOR UKA

Denne helgen var så fin! Jeg og Marius dro til familien i Vestfold torsdag, etter en tur til dyrlegen. Der fikk vi vite at kattene var friske og raske, men at vi må pusse tenner på alle tre, og at de bør gå litt ned i vekt. Så snart starter de alle på en slankekur. Mer om det senere, haha. Fredag dro jeg og mamma på hyttetur med hunden Dennis. Jeg trengte å jobbe litt med nettstudier og fikk gjort en del. Vi lagde oss god mat og koste oss veldig med litt mor- og dattertid! Så ble jeg, Marius og kattene kjørt hjem i går, og hadde en skikkelig fin kosekveld i leiligheten. ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

I kveld har jeg jobbet med litt frilansjobb, og skal fortsette med det utover kvelden. Jeg jobber hos VG hver dag denne uka, og har også planlagt noen blogginnlegg med litt meninger og tanker jeg vil dele. Jeg har litt på hjertet om dagen og har fått kommentarer på å lage flere menings-innlegg her. Synes det er så kult at folk liker å lese om litt "dypere" ting også. En god miks er det beste! Gleder meg til denne uka, vi blogges imorgen. ✌️

 • Dato: 25.09.2017
 • Tid: 20:19
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 5
20.09.2017

FOR TRE ÅR SIDEN

I mars 2014 siden tok Georg noen bilder av meg i studio, og jeg husker at det var veldig gøy! Føles som en evighet siden jeg så disse bildene sist, og var så gøy at han fant de frem igjen. Her var det tre måneder til jeg fylte 22 år, føles så nært og likevel så lenge siden 😛  Om det gir mening. Georg er utrolig dyktig, og dere burde sjekke ut hjemmesiden hans, følge Facebooken og Instagram. Man vet aldri når du eller noen du kjenner trenger en fotograf, og da er det gøy å følge noen over tid!

Hva synes dere om bildene? 📸  

 • Dato: 20.09.2017
 • Tid: 16:36
 • Kategori: Foto
 • Kommentarer: 4
19.09.2017

SÅNN BLIR BLOGGEN NÅ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tilbake hos de tre fineste pusene ♥ Fortsatt i dårlig form, men det begynner å komme seg - wiiiihuuu. Med full jobbuke så er det på tide! Hater når kroppen ikke lystrer og jeg ikke kan gjøre alt jeg ønsker i løpet av en dag. Men snart har jeg formen tilbake ☺️ Tenkte jeg bare ville skrive litt om bloggen, og hva planene er med den!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

* Jeg prøver alltid å blogge hver dag. Det er fordi bloggen er noe som gir meg masse, og jeg synes det er så gøy. Samtidig har jeg lært dette på så mange kurs; at det er viktig å oppdatere ofte. Men - jeg har bestemt meg for å ikke være helt nazi på det, og godta at det ikke alltid går. Jeg vil heller dele gode innlegg enn innlegg som bare er skrevet for å skrive noe. Det tror jeg blir bra ♥ Følg gjerne Facebook-siden min hvor jeg legger ut de fleste innleggene.

* Jeg har mange morsomme innlegg planlagt i samarbeid med Royal Canin. Disse innleggene vil jeg skal gi god info, men også gi dere morsom underholdning. Åh, gleder meg ekstra mye til flere av dem! Dere skjønner nok hvorfor 🐱 

Processed with VSCO with a5 preset

* Jeg har planlagt litt turer denne høsten og da elsker jeg å ha med bloggen. Dele bilder, erfaringer og tips. Æææ, det blir bra!

* Forhåpentligvis får jeg tid til å lage litt flere videoer også, det er så gøy. 🎬

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det har vært litt bloggpauser her i det siste, og det har gjort meg så stressa. Det er jo ingen som lider av at jeg ikke blogger hver dag, men det er noe med at jeg har blogget så og si daglig siden 2015, og når man begynner å endre dette, har jeg strittet helt imot og føler at jeg mislykkes. Nå har jeg skjønt at bloggen blir bedre ved at jeg aksepterer at det ikke alltid er tid til daglige innlegg. Det føles som om 100 kilo letter fra skuldrene mine, og jeg tror virkelig at det vil gi bedre kvalitet her.

Jeg skal alltid jobbe for å blogge daglig, men nå godtar jeg at det kan bli vanskelig når hverdagen blir travel💛

 • Dato: 19.09.2017
 • Tid: 14:40
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 4
15.09.2017

SLAPP IKKE UNNA

De siste dagene har jeg passet familiehunden Dennis i barndomshjemmet. Han er bare 10 måneder, og derfor går ting i et helt annet tempo enn det gjør hjemme med kattene. Likevel synes jeg det har gått bra med meg og Dennis, og vi har kost oss masse. Men jeg ble selvfølgelig syk denne uka, og derfor blir det høy puls bare av gå gå en liten tur med vofsen. Men tur må han ha, så her er det bare å knyte skoa. Klarte ikke å slippe unna det som går nå, dessverre.. 🤧  🤧  Jeg har heldigvis hatt en effektiv uke likevel; vært mye sosial, jobbet mye og kommet à jour med en del oppgaver.

Jeg har også fått nytt bloggdesign! Er SÅ fornøyd med Bloggdesign.no, og liker designet både på mobil og PC. Håper dere liker det også! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Good helg! Og god bedring til andre som er syke ♥

 • Dato: 15.09.2017
 • Tid: 12:53
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 4
11.09.2017

PAKKE I POSTEN.. TIL KATTENE?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God mandag til dere ♥ Det har jo lenge vært populært med "doggiebag" og lignende, hvor hunder får en pakke i posten hver måned med masse gøy. Jeg husker at jeg mailet flere av disse og spurt om de skal gjøre noe lignende til katter, men jeg fikk ikke noe napp der. Så kom jeg plutselig over "Treat for Tails" på Facebook, og bestilte meg et abonnement. 249 kr for en pakke som sendes annenhver måned. 

Når jeg kan unne meg negler til 600 kroner som jeg la ut på Instagram, (hadde spart opp altså) så synes jeg kattene skal få en liten oppmerksomhet óg. Tror ikke jeg trenger å skrive så veldig mye mer, men heller vise bilder av hvordan dette gikk! Om du lurer på mer om dette så fant jeg pakken på Facebook her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var utrolig gøy at de likte tingene så godt, og dette holdt kattene opptatt i minst en halvtime. Med andre ord; litt ro for pusemammaen 😝  Foreløpig er jeg veldig fornøyd, og gleder meg til neste pakke kommer til pusene.

Har du prøvd noe lignende til katt eller hund?

- SILJE 

 • Dato: 11.09.2017
 • Tid: 17:24
 • Kategori: Katt
 • Kommentarer: 4
09.09.2017

LIVET SKJEDDEJeg føler det er så typisk når vi som blogger har vært borte et par dager, så sier vi at "livet skjedde". Det sier jo folk i mange andre sammenhenger også, men denne gangen skjedde det faktisk bokstavlig talt. Denne uka har det vært jobb hver dag, og samtidig var jeg og Rebecca i gang med å planlegge hemmelig babyshower til fineste gravide Helene ♥ Men lille Eline i magen ville komme noen uker før tiden, og da ble selvfølgelig uka litt annerledes 😆 😍Jeg og Rebecca besøkte den lille familien på sykehuset i går, såå koselig! Cupcakesene til babyshoweren ville jeg ikke avbestille, for de er så utrolig søte og passet jo perfekt til å ha med på sykehuset. Selv om denne uka ble litt annerledes, så var det nå Eline ville komme, og jeg er så glad det passet å ta en tur hjem for å hilse på. Så på mange måter synes jeg Eline timet dette helt riktig. 👶  Det er jo ingenting i veien med å ha en babyshower senere MED babyen også. Var så koselig å hilse på! Gleder meg til å bli kjent med lille Eline ♥ Nå skal jeg roe helt ned og ha en kosekveld med pizza, fine folk og god drikke. Håper dere har en fin lørdag, så blogges vi imorgen! 💃

- Tante Silje 

 • Dato: 09.09.2017
 • Tid: 17:01
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 3
04.09.2017

TING JEG HAR LÆRT MED KATT I 4 ÅR

I samarbeid med Royal Canin

Det er fire år siden jeg og Marius så Max på en Finn-annonse, og kort tid etter sendte mail for å holde ham av. Deretter fulgte Sander et par år senere, og vi adopterte Charlie for akkurat et år siden. I løpet av disse fire årene med katt har jeg lært et par ting ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. PRIORITERE RIKTIG FÔR: 
Katten din fortjener det beste, både når det gjelder omsorg, aktivitet og fôr. Som frilanser har min økonomi har gått i bølgedaler, men jeg prioriterte å kjøpe Royal Canin-fôr, fordi jeg merket forskjell på kattene fra de gangene jeg kjøpte fra matbutikken. Det gjaldt spesielt pelsen og matlyst, og var en ganske utrolig forskjell. (Tro meg når jeg HÅPET at den billige fôret skulle være like bra.. ) Har du dårlig økonomi og kjøper fôr fra matbutikken så ville jeg tatt en prat med veterinæren og sjekket om katten din har god pels og god helse, for fôret er så viktig. Det er jo her katten din får næring fra, noe jeg vet Royal Canin setter høyt når fôret utvikles.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2. BEHOVENE KAN ENDRE SEG:
Vi har likevel endret fôrtype gjennom årene, da kattenes behov kan endre seg. Max gikk fra å være normalvektig til litt overvektig, og måtte bytte til LIGHT WEIGHT CARE. Sander har også gått på HAIRBALL CARE, og vi har testet INDOOR, BRITISH SHORT HAIR og HAIR AND SKIN CARE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. DU ER BUNDET I 20 ÅR: 
Jeg sier 20 år siden det er ikke snakk om at kattene ikke skal bli så gamle. (Normal alder for Scottish Folder er vel egentlig rundt 15 år..) Man har fått ansvar for et levende vesen som er helt avhengig av deg. Det skal man ta ansvar for, selv om det innebærer å være mer "bundet" enn man var tidligere. Og kanskje pusene kan være med om du skal noe? Kattene har fått være med på mange morsomme eventyr opp igjennom! (Max har for eksempel vært på campingtur fra Lofoten til Vestfold) 🐱 🌲

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.. Og så har jeg lært mange andre ting! Blant annet at du bare blir mer og mer glad i de rare, små pelsdottene, og at man egentlig ikke trenger noen TV når de finner på nye sprell. (True story, vi har ikke TV lenger) 🐈 🐈 🐈

- Silje og katteneLESE MER OM KATT?

8 TING KATTENE GJØR
JEG FIKK HELT SJOKK
KATTENE HAR BURSDAG
DA KATTENE VAR SMÅ
SLIK FÅR KATTEN DET BEST I FERIEN

 • Dato: 04.09.2017
 • Tid: 11:34
 • Kategori: Katt
 • Kommentarer: 9
03.09.2017

I DAG BLE JEG MEDLEM

 

Noe jeg setter stor pris på fra oppveksten min er at mamma og pappa tok med meg og broren min mye ut på tur. Både til utlandet og i Norge. Og vi var mye på tur i Norge! Jeg glemmer aldri hvordan jeg lot fantasien herje mens jeg gikk langs tur-stiene, hvor mange historier som blomstret i hodet mitt som jeg skrev ned i full fart i det vi var hjemme igjen.

Jeg lærte meg å bli glad i norsk natur da jeg var ganske så liten, og det sitter dypt igjen. Og i dag meldte jeg meg inn i Den Norske Turistforening! Sykt tilfeldig at i dag var det en sånn "kom deg ut"-kampanje eller noe, så det kostet meg 350 kr for både resten av 2017 og 2018. Et tips til andre som vil bli medlem, for jeg tror bare dette gjelder i dag!

 

 

Jeg har allerede begynt å tenke ut turer jeg skal på denne høsten og vinteren, og hvordan jeg kan få med bloggen på en kreativ måte. Det er bare å følge med fremover nå som jeg skal bli en skikkelig turgåer. 💃

Noen andre som er medlem, og har noen tips til steder eller lignende?

- Silje

 • Dato: 03.09.2017
 • Tid: 20:15
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 4
02.09.2017

OMG JEG MÅ HA EN DONUT-SHOOT

Hei, fantastisk vakre mennesker. Jeg bare kjenner at jeg er så glad i dere i dag, og for at dere holder ut med meg. 😅  Dette innlegget skulle egentlig handle om at jeg ikke vil at sommeren er over, men jeg klarer ikke å la være å skrive om hva dette egentlig handler om. 

Da vi skulle til Hellas, hadde jeg bestilt en Donut-ring som jeg skulle ha i bassenget og ta noen bilder med. På vei til flyplassen kommer jeg på at jeg har glemt å hente den hos posten. Ganske irriterende, og jeg klarer ikke helt å slippe tanken på at jeg brukte 300 kroner på en f***ings DONUT som jeg ikke får brukt før - ja, mest sannsynlig neste sommer. Eller aldri.Så begynner denne håpløse hjernen min å jobbe, som hele tiden går på høygir med å pønske ut ideer selv om jeg har nok å drive med i hverdagen min. Hjernen min er seriøst programmert inn på dette: Problem? Vær irritert på det i to sekunder, så finner du en løsning. Helst en kreativ en som du bare finner ut at du gjøre hvis du skal ha ro i sjelen. Så jeg fant ut at jeg ville lage et innlegg med donuten når jeg kom hjem, om at sommeren er over, for det er jo helt sykt! Vi er i september, folkens. Hva skjer???? Uansett....Tanken var at jeg skal lage en setting hvor jeg NEKTER å innse at sommeren er over, blåser opp Donuten (tro meg, det tok sin tid), lager drink og pynter terrassen som om jeg later som vi fortsatt er i juni. Denne kreative prosessen elsker jeg. Handle inn til drinken, tenke ut ideer - jeg gliste fra øre til øre mens jeg handlet. Tenkte på ideen, at den var kjempermorsom. Så tar en veldig snill kjæreste bildene, og så begynner steg 3 med å være kreativ..... (Steg 1: Du får ideen som er fantastisk på det tidspunktet, Steg 2: Gjennomføre ideen)Steg 3 dere.... Er det verste steget. Bildene er tatt og du skal gjennomføre hele prosjektet: altså legge det ut på Instagram og blogg. Og hele ideen kollapser. Dette skjer hveeeer gang jeg driver med noe kreativt. Kommer noen til å forstå at jeg prøver å være morsom? Kommer folk til å tenke at jeg "tror jeg er noe"? Er egentlig ideen kul? Hvorfor bryr jeg meg egentlig? Men tenk om jeg mister følgere fordi folk synes det var teit? 

Dere skjønner greia. Det tar gjerne mellom en halvtime og en time for meg å være i denne fasen. Det vil si at du har gjort alt klart på Instagram, men du klarer ikke poste det. Til slutt innser du at du er håpløs og rar som har disse ideene, men det er bare den du er. De som kjenner deg skjønner poenget, og det er det viktigste. Og at folk ikke bryr seg så mye som man kanskje tenker. Så til konklusjonen: å være kreativ fremstilles ofte som en god egenskap, men tro meg når jeg sier at det er 50 % lykke og 50 % ren forbannelse.

God høst da, dere!

Silje

 • Dato: 02.09.2017
 • Tid: 17:16
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 4

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no