Silje Reistad

 • Savner pusene mine! (VIDEO)

  Publisert den 30.10.2015 kl. 20:13

  Herregud, jeg får vondt langt inn i sjela. Savner de her sånn! For noen dager siden fikk jeg en link av kjæresten min - en video som han hadde slengt sammen på noen minutter etter at jeg dro til Lofoten. 

  Kan være at det bare er mammahjertet som gjør meg helt koko, men jeg synes jo de er såå skjønne og rare. Hvis du vil se videoen, klikk under, så kommer du til den!

  mo9rO5pdpoU

  God helg til deg! 

  - Silje ♥

  LIVET SOM FRILANSJOURNALIST

  Publisert den 29.10.2015 kl. 16:54
  Jeg og mamma var i Kabelvåg samtidig i dag, så da tok vi lunsjen på brygga der. Rart å tenke på at jeg bodde der et helt år!  Etter en lang (og fin altså!) dag med mange intervjuer og knipsing med kamera, har jeg akkurat rukket og spise en middag i rorbua hvor jeg bor. Om få minutter skal jeg ut å kjøre igjen for og gjøre det nest siste intervjuet til reportasjen, en interiørsak som jeg tror blir veldig fin! Kjenner det skal bli ordentlig godt å komme hjem i kveld og legge seg. Dyna ♥♥

  Imorgen skal jeg som nevnt legge inn alt arbeidet på kontoret, og selv om jeg sikkert kommer til å holde på med det fra morgen til sent på kveld, er det alltid gøy når man ser hvordan resultatet blir! Nå får jeg farte videre. God torsdag! (Er det torsdag? *sjekke mobilen* Ja, det var det!) Imorgen er det heeelg ♥

  Hva skal du i helgen?

  - Silje 

  TO DAGER IGJEN

  Publisert den 28.10.2015 kl. 20:52

  I dag har jeg kjørt rundt i Lofoten fra morgen til kveld, og har gjennomført fire intervjuer til magasinet. Var en lynrask tur innom Reine, måtte bare vise dere denne vakre plassen! En spennnende og fin dag, men nå er jeg SÅ sliten. 

  Skal komme litt sterkere tibake imorgen - da blir det også jobb fra morgen til kveld. Til slutt skal fredagen brukes til å skrive alt inn på kontoret i Svolvær, og settes sammen med bildene, det er alltid gøy! Håper du har en kjempefin onsdagskveld :-)

   Har du vært i Lofoten?

  - Silje ❤

  SOM JEG GLEDER MEG

  Publisert den 27.10.2015 kl. 17:33

  Jeg som snakket om at jeg ikke var klar for vinter for bare èn dag siden.. I dag våknet vi nemlig opp til et snødekt landskap, og det var så utrolig koselig! Solen skinte og ga skikkelig stemning over byen, og jeg merket at jeg gleder meg ekstremt til jul. Det var litt godt å kjenne på det ❤

  I dag har jeg gjort forskjellige saker rundt omkring i Lofoten, og jeg var også en snartur innom Lofotakvariet. Hilste på den lille oteren Nusse, som bare var 5 måneder og sååå skjønn. Minte meg om pusene mine faktisk, haha. (Jaa, jeg savner dem!) Nå er jeg på plass i rorbua igjen, og skal jobbe med litt forberedelser til morgendagens jobb - som blir den dagen denne uka med flest intervjuer. Er nok hjemme på kvelden, og da gleder jeg meg til å oppdatere med enda flere bilder fra Lofoten! (Om dere synes det er gøy å se? Jeg synes jo det er såå fint her.)

  - Silje ❤

  KLAR FOR VINTER?

  Publisert den 26.10.2015 kl. 15:49

  Første dag på kontoret i Lofoten er over, og jeg har lagt planer for intervjuer og møter til julemagasinet. Sitter og pusler litt her "hjemme" i rorbua med jobb fortsatt, og kommer nok til å gjøre det utover kvelden.

  Mens jeg sitter her og jobber, snør det faktisk! Så at det var meldt mulighet for snø denne uka, men det er fortsatt rart. Nå må man bare innse at vinteren ikke er langt unna! Jeg er veldig glad i jul og snø, men føler meg ikke heelt ferdig med sol og sommer. Men vinter betyr jo også mye fint; pent landskap, jul, hytteturer, masse kakao og innekos med god samvittighet. Kanskje det ikke blir så ille?

  Er du klar for vinter?

  - Silje ❤

  SNARTUR TIL OSLO

  Publisert den 25.10.2015 kl. 15:51

  Nå sitter jeg på flyplassen i Svolvær! Tre timer, to fly og en calzone etter at jeg var på plass ved gaten i Oslo. Startet dagen med å catche opp med søteste Tina i hovedstaden, var så koselig! (Om du ikke har gjort det allerede, du sjekke youtube-kanalen hennes HER)

  Nå skal jeg sitte her til klokka seks, for da lander mamma. (Innså først nå hvor lenge jeg må vente..) Vi måtte gjøre det sånn fordi det var dobbelt så dyrt for meg å ta det flyet som mamma tar, som var det første hun rakk. Ikke at det er så interessant for dere, haha. Imorgen starter magasinkjøret - jeg skal farte rundt i Lofoten hele uka og lage 8 reportasjer til julemagasinet. Håper du vil følge med! ❤

  Hva gjør du i dag?

  - Silje ❤

  Superhelt i helgen

  Publisert den 24.10.2015 kl. 18:15  Det er ikke så ofte jeg føler meg som en superhelt, men akkurat i dag har jeg prøvd å være flink. Jeg har vasket og støvsugd hele leiligheten mens Marius var på trening, (hadde lovet å vente til han kom hjem, men det er jo så gøy å overraske med sånt!) pakket til Lofoten, vært på handletur, i tillegg til at jeg rakk og få ut dette blogginnlegget. Egentlig er det bare halvparten av alt jeg hadde lyst til å få gjort unna i dag, men tenkte jeg skulle prøve å være positiv, haha.

  Jeg reiser tidlig imorgen, så resten av kvelden skal jeg bruke med de tre gutta mine. Her er det Tikka Masala, Jurassic World og smågodt som står på planen. Mmmm, gleder meg! Så får jeg heller være effektiv på buss og fly imorgen, og gjøre unna resten som står på to do-lista mi.   Hva har du gjort så langt i helgen? Husk å være litt positiv med deg selv da ♥

  - Silje 

  SMOOTHIE OG REISETANKER

  Publisert den 23.10.2015 kl. 07:32  Det er fredag og helg! Egentlig klarer jeg ikke skille forskjell på helg og hverdag selv om jeg prøver. Uansett, det er jo noe med helgefølelsen - frilanser eller ikke. Jeg skal nyte helgen sammen med verdens fineste kjæreste, som jeg må reise fra på søndag. *snufs* Kommer til å savne han og pusene sånn!

  Jeg tror uka blir veldig fin da, sammen med mamma i Lofoten. Gleder meg også til å gjøre julemagasinet for Lofotposten, tror det kan bli skikkelig fint! Også er jeg bare glad for å gjøre litt juleting, kjenner at julestemningen er på vei allerede etter at jeg sniklyttet på julesanger på Spotify. (wuups..) Tenkte forresten å dele en veldig god smoothieoppskrift! Jeg pleier selv og bare kaste ting oppi mikseren, men når det smaker virkelig godt føler jeg at det må skrives ned.  ♥ 1/2 - 1 banan (den tar jo mye smak, så kanskje en halv er best.)
  ♥  Fryste blåbær (valgfri mengde)
  ♥  Fryste bringebær (valgfri mengde)
  ♥  1-2 dl havregryn
  ♥  1-2 dl ananasjuice
  ♥  skvis ut valgfri mengde saft av en sitron 

  Mmmmm!
  Har blitt så glad i "fake" telys! Slipper å tenke på at det plutselig lukter svidd pus.. Ehehe. Neida, ikke morsomt.   Hva skal du i helgen? 

  - Silje ♥

  Vis flere innlegg

  hits