hits
30.11.2017

TALEN TIL FARMOR

Nå som det er jul blir gledene større. Og det samme gjelder savnet. De fine minnene kommer frem, minner med mennesker man aldri får se igjen. Da jeg var 16 år mistet jeg farmoren min til kreft, en måned før desember. Jeg er så glad jeg valgte å sove på sykehjemmet da det gikk mot slutten, og fikk sett farmor i øynene og sendt all den kjærligheten jeg kunne. Jeg vet hvor glad hun var i meg, og jeg vet at hun skjønte hva hun betydde for meg også. 
Her om dagen fikk jeg et bilde av meg og farmor som jeg aldri har sett før, bildet ovenfor. Det traff meg rett i hjerterota. Da farmor døde bestemte jeg meg for at jeg skulle holde tale i begravelsen, fordi det var så mye jeg ville si om henne. Jeg var 16 år og usikker, og ikke så glad i den type "voldsom" oppmerksomhet, og grudde meg alltid til foredrag og scenarioer hvor man måtte stå foran folk. Men jeg måtte bare, for farmor. Jeg husker jeg holdt på å trekke meg rett før, da jeg stod utenfor lokalet. Men så tenkte jeg på alt jeg måtte fortelle den fulle salen, og gikk inn. Lite visste jeg da at salen kom til å både le og gråte under talen min, akkurat det som var målet. Da presten sa at barnebarnet Silje ville si noen ord, pustet jeg tungt og gjorde det jeg er aller mest stolt av i livet. Holdt denne talen:

Farmor.

Hei, jeg heter Silje, og jeg har bare lyst til å si noen ord om farmor som jeg føler jeg aldri har fått sagt til henne. Vi er jo her i dag for å minnes farmor, eller Ingrid. Men jeg kommer til å kalle henne farmor nå, siden det er det som er naturlig for meg, siden hun var min farmor.

Jeg vet ikke om dere alle husker eller har sett det, men jeg regner med at de fleste husker barnetv-serien Sesam stasjon, der det er en gul og livlig "person" som heter Alfa. Helt fra jeg var liten, har jeg syntes at farmor lignet så utrolig mye på henne. Det har ikke noen sammenheng med at Alfa er gul eller noe sånt, men det er bare personlighetene deres som er så like.  Alfa var en livlig person som alle var glad i, og hun var også ganske tøysete, men også så utrolig snill. Akkurat som farmor. Farmor var så snill som man nesten kan få blitt, og hun var alltid der. Helt fra jeg var liten, så var farmor på arragementer hvis hun kunne, og jeg husker spesielt at hun var med på 17.mai, da det var feiring oppe i Rehallen. Da hadde hun og farfar alltid med rundstykker eller brødskiver med hjemmelagde karbonader som vi fikk, også var det alltid penger til is og brus og pølser etterpå.

Oppe ved hallen var det også alltid mange leker, sekkeløp og poteløp og alle sånne gamle og morsomme leker. Og farmor var alltid med oss på lekene hvis hun fikk lov. Tror ikke det var alltid hun spurte heller, men det gjorde liksom ikke noe at hun stod litt på siden hvis man løp med potet, det gjorde det litt trygt, og når man mista potenen fra skjea for åttende gang, så kom farmor for å løpe ved siden av å hjelpe til. Og det var ikke alltid bare meg, eller broren min, Sigurd hun hjalp. Hvis hun så noen bak oss igjen, som hang litt etter var det ut med hånda, som for å gi dem litt motivasjon og si noen ord som kunne hjelpe dem også.

Farmor og farfar hadde også en kopp hvor de sparte opp penger hele året, la tiere og tjuekroninger oppi, og da jula kom var det penger til julegaver for alle barnebarna. Jeg og Sigurd var alltid med farmor og farfar til byen og kjøpte julegaver før jul, og ved siden av å kjøpe julegaver til andre, fikk vi også 100 kroner for å kjøpe noe til oss selv. Og når man er liten, er jo 100 kroner helt utrolig, og selvom det alltid var gøy å finne på noe morsomt til andre i familien, var det alltid ekstra spesielt når man kunne få kjøpe noe til seg selv.
Og etter vi hadde handlet ferdig, gikk vil til Torvtoppen i Tønsberg og spiste. Da kunne vi velge hva vi ville, og farmor insisterte på at vi også måtte ha dessert. Og kanskje en dessert til, hvis vi ikke ble mette.

Og det er noe av det jeg kommer til å huske best med farmor, hvor utrolig snill hun var, og hvor trygg jeg følte seg sammen med henne helt fra jeg var liten. Og det er sånt man ser spesielt når man er liten, for da legger man merke til ting på en helt annen måte enn man gjør når man blir eldre.

Og det er mange som tenker at det å skåle i dag, er det riktig?

Og ja, det er det. For vi må huske at for hver gang vi skåler i dag, så skåler vi

for farmor.

Silje, 16 år


 • Dato: 30.11.2017
 • Tid: 17:53
 • Kategori: Skriverier
 • Kommentarer: 5
30.11.2017

DEN BESTE HUDEN TIL VINTEREN

Reklame for Tittins Tønsberg ♥Jeg pleier å dra til Tittins i Tønsberg for å farge vipper og bryn (noe jeg kjøper selv). Det er SÅ deilig å ha dersom jeg går inn i en travel periode. Litt hudkrem og en foundation, og så er jeg klar til å gå ut døra. Jeg synes hudpleie og sminke er gøy, men jeg er veldig utålmodig! Helst skal det ta kort tid 😛 

På mandag var jeg hos Tittins igjen, og jeg hadde så dårlig hud fordi jeg har stresset en del. Jeg tok før-bilde, men ikke klarer å legge det ut her.. Så det sier jo litt 😅  Men jeg kan vise bilder etter en av de flinke makeup-artistene deres sminket meg! Om jeg skulle dratt på julebord i jula, ville jeg vurdert å bestille sminketime først. (Jeg skal jobbe når det er julebord, så jeg får heller skåle litt når jeg kommer hjem på natta, haha) Det er jo så mange happenings i desember! I tillegg får man så gode tips som man kan ta med seg til den daglige rutinen sin. Vi brukte sminke fra Bare Minerals og Mimi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kjøpte også med meg disse tre produktene over, som jeg fikk tips om. Et serum og en krem for morgen og kveld, og en booster som skal brukes 2-3 ganger i uka. Nå har jeg brukt disse siden mandag, og urenhetene mine er snart helt borte. I tillegg er huden veldig myk, så nå gleder jeg meg til å prøve de videre for å se om de fortsetter å være like bra!

Tittins i Tønsberg har jeg brukt i over 5 år, til blant annet farging av vipper og bryn, hudbehandling og negler. Jeg får altså ikke betalt for å skrive dette, men jeg velger å skrive "reklame" siden jeg ble sminket gratis!  ♥

Bestill time via nett HER, eller klikk deg inn og lik siden deres HER 
💅🏽

 • Dato: 30.11.2017
 • Tid: 17:04
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 2
26.11.2017

ÅRETS BESTE KJØPFor noen uker siden kjøpte jeg meg noe jeg har ønsket meg leeeenge. Så hvis du trodde jeg var crazy cat lady før, har jeg tatt det et skritt lenger! Neida.

Dette er hjemmekamera som kan brukes til å følge med på et rom (eller flere) når man ikke er der. For eksempel ved innbrudd, hvis du har kjæledyr eller til babyrommet. Jeg bruker det til å se at dyra har det OK hvis vi er borte for eksempel en natt. Som da vi var på hytta, kunne jeg se at marsvinet Millie hadde det fint, sette på musikk eller si «natta» gjennom mikrofonen. Haha, sprøtt. Men SÅ kult synes jeg. Det gir meg en skikkelig ro å se at kattene har det fint og at det ikke brenner. (Er så redd for brann)

Så er det jo en god investering til et eventuelt fremtidig babyrom? (Her prøver man å finne gode grunner for kjøpet 🙈 ) Jeg kjøpte den på Coolstuff.no, den heter «Nokia Home»!

xx

 • Dato: 26.11.2017
 • Tid: 18:22
 • Kategori: Foto
 • Kommentarer: 2
24.11.2017

SMÅ GLEDER, TIL KJÆRESTENS FORTVILELSE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

Åh, julelysene i Oslo. De er så fine at jeg orker ikke ♥ En annen ting som er bra med Oslo er at tilbudene ofte kommer hit først. Jeg husker at da vi bodde i Vestfold var det såå mange morsomme tjenester jeg ville prøve, men som alltid kom så sent dit. Nå tror jeg "Kolonial.no" dekker ganske mange områder? Men uansett - jeg er ikke så fan av å handle i matbutikken, så dette er jo PARADIS. Og jeg måtte prøve det denne uka.

Marius synes jeg var litt vel engasjert i Kolonial-mannen som kom på døra med fire bæreposer, og han ble litt furt da jeg ble stående og se etter ham da han kjørte. "Fælt så opptatt du er av Kolonial-mannen da..."  Haha. Da vi møtte en venninne i går, forklarte han hvordan jeg ble da jeg åpnet døra, og jeg hadde vært såå takknemlig og tatt meg til brystet og bare "Tuuuuuuuuusen takk!!" (Selv om han mannen egentlig ikke fortjente det, han bare heiv posene inn døra, haha) Jeg bare blir så sinnsykt glad av sånne ting, at man kan handle mat på nett! At det kom mat på døra! At jeg slapp å bære en gigantisk dorull-pakke gjennom butikken! Herregud, små gleder dere. Det er viktig. 😅
 

 • Dato: 24.11.2017
 • Tid: 14:59
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 2
22.11.2017

VIDEO: KATT PÅ SKOGSTUR

Annonse: Royal Canin ♥

Her er videoen fra hytteturen, hvor jeg, Max og kjæresten tok oss en liten gåtur! Veldig koselig, og må gjentas. (Husk å se videoer på Facebook i HD, da får de den kvaliteten de skal ha!)

xx

 • Dato: 22.11.2017
 • Tid: 16:51
 • Kategori: Katt
 • Kommentarer: 2
21.11.2017

ARTIKKEL OM FØLELSER

Har helt glemt å nevne at jeg har hatt en artikkel i magasinet PLOT, som finnes både digitalt og i trykk. Det er i nummer 38, og er usikker på om man får tak i dette nå som det er nytt nummer i salg. Men saken kan leses på nett HER, og er egentlig bare en liten del av en større sak som dyktige Mariann Aaland har skrevet, som du finner HER. Temaet om menn og følelser synes jeg er så viktig!

Jeg skrev også et blogginnlegg om temaet i fjor sommer. Husker så godt at jeg hadde masse på hjertet, men holdt på å lukke macen. Glad jeg valgte å skrive likevel, selv om det er helt uredigert og skrevet på 5 minutter, for Nettavisen plukket det opp og jeg fikk besøksrekord på bloggen, som var velsig hyggelig! Innlegget kan du lese her.

xx

PS: Jeg elsker størrelsen på dette magasinet, er så mye lettere og lese (og ta med seg) når blader er litt mindre synes jeg😍

PS2: Tenker å dele ut to av PLOT-magasinet på Instagram, så følg med der om du vil ha et! @siljereistad

21.11.2017

MED KATTEN PÅ TUR

Annonse: Royal Canin ♥

På hytteturen i helgen hadde jeg så lyst til å ta med Max ut på en liten tur. Han maste sånn om å få komme ut, så da fikk han det! Med Royal Canin-våtfôr i sekken, vedkubber, sitteunderlag og kakao, gikk vi en liten runde før vi slo reir... sånn 10 meter unna hytta, haha. Vi ville ikke være så langt unna, siden de to andre ble igjen på hytta. (De er litt mer forsiktige av seg) Men Max fikk seg en tur og fikk snust og sett mye spennende. Rundt bålet spiste han litt tur-snack, og vi drakk kakao. Skikkelig koselig at Max trives på tur, gleder meg til flere turer i de andre årstidene også ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAStillbilde fra video av turen, som kommer imorgen! 🎬  Hvis du vil lese mer om våtfôret, står det mer HERSkal nevnes at vi ikke satt ute så lenge, jeg var så redd for at Max frøys, haha. Men koselig var det 🐱

xx

 • Dato: 21.11.2017
 • Tid: 14:43
 • Kategori: Katt
 • Kommentarer: 2
20.11.2017

MIN ØNSKELISTE TIL JUL


 

Uansett hvor gammel jeg er, synes jeg det er så gøy å lage ønskeliste til jul ♥ 

1. Kullsyremaskin, for eksempel denne fra Clas Ohlson HER || 2. Fujifilm til Polaroid-kameraet mitt, fra Coolstuff HER || 3. Rockering, for eksempel denne fra Clas Ohlson HER || 4. Fitbit, en tynnere og svart en (så kan jeg gi bort den jeg har nå!) For eksempel denne fra Elkjøp HER


5. Det er alltid så gøy med Flaxlodd! || 6. Hårruller (lol) Denne fra Clas Ohlson er faktisk best i test, og jeg er helt enig. 🐱 HER || 7. Opplevelser er så fine gaver, noe man kan glede seg til! || 8. Gaver med mening, fra for eksempel Dyrevernalliansen HER (Synes alt er fint herfra, øredobbene og koppen for eksempel) og fra Plan (elsker det tynne, svarte armbåndet med stjerne) HER 

Hva ønsker du deg til jul? Jeg er snaaart ferdig med julegaver, og det er SÅ kos og pusle med på kveldene nå som det blir mørkt ♥

xx 🎄 🎄 🎄 

 • Dato: 20.11.2017
 • Tid: 17:37
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 3
20.11.2017

STEMNINGS-RAPPORT FRA HYTTA

Her har vi kost oss i helgen ❤ Vil nesten ikke hjem! xx

 • Dato: 20.11.2017
 • Tid: 13:26
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 2
19.11.2017

OM OPERASJONER OG BOKA #BRANOK

For noen uker siden hadde jeg egentlig tenkt meg på lanseringen av boka #branok, som Kristin Gjelsvik har skrevet. Noen som fikk det med seg? Jeg kjøpte meg boka på nett og har ikke lest den ferdig ennå, men målet med den er SÅ viktig. Det er godt at det er en i bloggmiljøet som kjemper imot normaliseringen av å fikse på eget utseende. 

Denne debatten er ikke lett, fordi vi jenter sminker, fikser håret og ordner oss, noe mange bruker som argument i disse diskusjonene som det samme som å fikse på utseendet med sprøyter og operasjoner. Jeg er veldig uenig i dette. Når jeg sminker meg, fremhever jeg punkter i ansiktet jeg er fornøyd med. Jeg ønsker å få øynene til å lyse opp, jeg bruker litt rouge i kinnene mine, som alltid har vært litt runde og gode. Jeg har jobbet - som alle andre - med å godta at jeg ser ut som jeg gjør, og prøve å bli glad i det jeg ser i speilet. Det er ikke lett, og ingen sier det. Men det er mulig, befriende, og jeg tror det blir enklere jo eldre man blir. Jeg tror ikke løsningen er å sprøyte inn botox og restylane, fordi du vil begynne å finne mer ved selv du ønsker å endre på! Her er forskjellen; du fremhever ikke noe, som med sminke, du endrer utseendet ditt. Men når det er sagt. Jeg mener ikke at operasjoner aldri er greit. Jeg tør derfor aldri å si konsekvent at jeg aldri kommer til å gjøre noe med meg selv.

Jeg er 25 år og aner ikke hvordan jeg har det som 50-åring, derfor synes jeg det er vanskelig å uttalte meg sikkert om det. Men jeg håper jeg aldri gjør det! Og nettopp derfor er det så sinnsykt viktig å kjempe mot nettopp normaliseringen - og det er derfor boka og budskapet  til Kristin er så viktig! Har du et problem, mener jeg du skal jobbe med det lenge, psykisk. Operasjoner skal være en liten "fail", det mener jeg helt seriøst. Du skal føle at det er litt svakt. Vi skal ikke nødvendigvis henge ut andre som velger å operere seg, for det kan være de har prøvd alt annet først. Men jeg mener at man skal føle at det er en skuffelse over seg selv. Det er noen operasjoner som selvfølgelig er unntaket her, hvis man har ryggplager på grunn av store pupper, problemer med nese/hals og slike ting. Men når det ene og alene er kosmetiske grunner til at du velger å operere deg, så bør det være siste utvei. Bruk mange år på det, fordi det faktisk mest sannsynlig vil gå over. Jeg har lest om mange bloggere som har sprøytet inn blant annet restylane og fått blant annet leppene endret for alltid. Og de angrer. Men da er det ingen vei tilbake til ditt naturlige utseende.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvis du først begynner, vil du finne feil etter feil. Vi må være med å kjempe mot normaliseringen, både for oss selv, vennene våre, og barna vi en gang skal ha. Jeg satt på t-banen for litt siden og så noen ca 12-13 år gamle jenter snakket om at de måtte ta botox i panna fordi bloggeren Martine Lunde gjorde det. Nå har jeg fått med meg at Martine Lunde gjør det på grunn av hodepine - men eksempelet viser hvor ekstremt lett unge jenter påvirkes av bloggere og eldre jenter. Jeg har lest om 10 år gamle jenter som sparer til operasjoner og restylane - hvor sykt er ikke det? Jeg vil bare ikke leve i en verden hvor min fremtidige datter - om jeg får en - ønsker seg silikon til konfirmasjonen. Vil du? 

xx 

14.11.2017

DEN FØRSTE SNØEN

Sikkert ikke bare jeg som våknet med julestemning i dag? Det er alltid såå koselig med høstens første snø (selv om det er rart å si høst, siden vintermåneden bare er en halv måned unna.) Kattene måtte ut å utforske så klart, og Max var som vanlig den tøffeste. Løp rundt og fanget snøflak mens de andre to skjønningene holdt seg rolig og så på det rare som dalte fra himmelen.

Håper denne snøen får ligge noen dager, må vel bare nyte det når det er så fint som nå. Flere som fikk lyst til å pynte til jul i dag? Jeg tenker at det må være lov, fordi jeg tar ned jula 1.januar. Og siden jula eeeegentliy varer en stund ut i januar.. Så kan jeg vel begynne i november med pynten? 🎄🎄

xx

 • Dato: 14.11.2017
 • Tid: 10:27
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 2
12.11.2017

MÅLET FOR UKA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå sitter jeg hos Tina og den kosete pusen hennes, med pensumbøker og Mac. Vi har en study-date, noe vi har vært flinke på i det siste! Jeg jobber med flere oppgaver, og planlegger uka som kommer. Det blir en uke med jobb hos VG hver dag, konsert, to kino-dater og kanskje hyttetur i helgen hvor jeg må studere litt. Blir jo en skikkelig bra uke, innser jeg nå! ♥ 

Har også mange halvferdige blogginnlegg på lager som jeg rett og slett ikke har hatt tid til å få ut, og noen videoer som skal planlegges. Er alltid godt å komme "a jour" med ting. Haha, elsker det ordet. Når jeg er à jour, har jeg det alltid veldig bra. Så det får vi bli målet for uka! Håper dere også er klare for mandagen 🙅🏼🙅🏼🙅🏼

xx

 • Dato: 12.11.2017
 • Tid: 19:08
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 2
11.11.2017

HØST-SHOOT MED PAPSEN

Da kattene var ute i går, tok Marius med kameraet og knipset noen bilder med alle høstbladene rundt. Jeg synes de ble så fine! Fanger også personligheten deres veldig. Max som bruker god til på å snuse, lukte og kikke. Sander som er over alle hauger, og Charlie som vil inn etter fem minutter. 😛

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva synes dere om bildene? 📷

xx

 • Dato: 11.11.2017
 • Tid: 09:40
 • Kategori: Foto
 • Kommentarer: 4
09.11.2017

SÅNN KOMMER VI OSS GJENNOM VINTEREN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Regner med det ikke bare er jeg som kjenner på at dagene er kortere? Plutselig er det mørkt tidligere, og det legger seg på en måte i kroppen. En liten uro. De tankene man kanskje hadde i sjakk tidligere, får plutselig mer tid til å trekke fremover. De ligger ikke i den skuffen man så for seg, den man lukket og låste med en imaginær nøkkel som man deretter kastet av gårde. Hvordan kommer man seg gjennom høsten og vinteren når dette skjer for de fleste? Jeg har tenkt ut tre ting som kan hjelpe:

* Komme seg opp tidligere, og legge seg tidligere. Jeg har i alle fall erfart at de tankene og det litt kjipe humøret kommer på kvelden, så jeg tror det kan være lurt å snu døgnet litt. Jo før jeg sovner, og jo før jeg står opp - jo lettere tankegang har jeg gjennom ukene. 

* Noe å glede seg til. Dette har det blitt mye av de siste ukene! Nå er det blant annet hyttetur, kinoturer, bursdagsfeiringer og Danmarkstur å glede seg til, og det gjør godt å tenke på dette flere ganger om dagen.

* Fysisk aktiv. Ææææh, ikke lett når det blir mørkt og kaldt! Men derfor så sykt viktig. Jeg har vært flink til å bli med kjæresten på trening, og setter av treningsdager i kalenderen sånn at jeg "må". 

Har du flere tips til en litt lettere høst og vinter? 

Jo lenger jeg er borte fra bloggen, jo vanskeligere er det å legge ut et innlegg fordi jeg føler det må være så bra. Men i det siste har det vært mye overfladisk babbel her synes jeg, haha. Det er så skummelt å åpne seg, men jeg har jo gjort det så mye før. Nei, fader heller. Nå er det på tide å bli litt personlig her igjen. Håper dere er klare for det. ♥ xx 

 • Dato: 09.11.2017
 • Tid: 20:02
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 4
05.11.2017

LITEN SMAKEBIT AV SERIEN VÅR

I fjor på denne tiden var jeg og Ida ferdig med første innspillingshelg av serien vår; "Verdens minste bygd". Neste helg med innspilling var tidligere i år, og vi slapp serien i mai. Utrolig gøy at et år med planlegging, over 10 000 kroner (sykt!) og såå mange morsomme stunder ble til denne serien. I dag ville jeg bare dele et lite klipp, og kanskje jeg deler flere på pagen min fremover. 

Dette er fra kontoret til bygdas eneste avis, med to ansatte - Kjell og Arnfinn. Håper dere liker snutten! Hele serien kan man finne på YouTube her. 

TIPS: Jeg har tekstet denne smakebiten, husk å skru på tekst under 👇👇 (Klikk på tannhjulet hvis du er på PC og på de tre prikkene hvis du er på mobil)

04.11.2017

BABY ELLER KATT?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja, dere.. Pusene har fått seg kattegym! Fikk et blikk fra kjæresten i går da jeg kom hjem med denne, hehh. Og joda - jeg blir sikkert påvirket av at jeg har vært med noen skjønne babyer i det siste, men jeg har alltid elsket å late som om pusene er bebiser innimellom. Jeg nevnte noen eksempler i dette innlegget: En pusemamma er også en mamma 🐱 

Den er kjøpt i Sverige da jeg var der på torsdag, og falt godt i smak hos alle tre! Spesielt Max har tilbrakt mye tid under lekene, og har også prøvd å fange dem, selv om han tok det ganske chill da disse bildene ble tatt. Søt katteleke, ikke sant? 

xx

 • Dato: 04.11.2017
 • Tid: 14:59
 • Kategori: Hverdagsliv
 • Kommentarer: 6

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no