hits
02.12.2017

TILBAKE TIL 2000-TALLET

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nytt innkjøp! I bilen vår er det ingen AUX-inngang, og nå er det jo ikke FM-radio heller. Og musikk må man jo ha? Så da gikk jeg inn på nett og bestilte en del CD-er, i tillegg har jeg jo de gamle fra jeg var liten. Det var så utrolig rart, men litt morsomt. Ønsket meg jo alltid CD-er til jul og musikken blir ekstra spesiell. Er dere enig? På mobilen kan man bytte sang hele tiden, og jeg tenker alltid at jeg kan sette på noe bedre. Men med CD-ene er hvert spor så "verdifullt". Nostalgi altså ♥ Flere som har savnet CD-er? 🎵 🎶

xx Silje

  • Dato: 02.12.2017
  • Tid: 08:21
  • Kategori: Musikk
  • Kommentarer: 2
19.05.2017

VEGGIS-BURGER FRA MCDONALD'S

Processed with VSCO with a5 preset

McDonald's har jo nettopp kommet med en vegetarburger. Da vi hadde roadtrip til Kragerø i går, kjøpte vi McDonalds-mat til å ha i bilen, det er jo så kos! Og da var det andre gang jeg prøvde "Veggie McSpice". Sååå, hva tenker jeg om den? 

Processed with VSCO with a5 preset

Helt ærlig så er jeg ikke helt frelst. I følge McDonald's (kanskje ikke sjokk) så elsker folk den, og den er ikke ille eller noe altså. Den er crunchy med god smak, og jeg følte meg ikke stappmett etterpå som jeg gjør med hamburgerne. Men hvorfor må det være "McSpice?" 😛 Haha. Jeg er ikke så glad i sterk mat og skulle ønske det var en annen dressing over, som ikke var så sterk. 

Processed with VSCO with a5 preset

Har noen av dere smakt den? Og hva synes dere i så fall? 🍔 🍔

- SILJE 


Følg meg gjerne på sosiale medier:

       
            

  • Dato: 19.05.2017
  • Tid: 19:31
  • Kategori: Musikk
  • Kommentarer: 6

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no