Silje Reistad

 • DE SISTE DAGENE + SPILLELISTE

  Publisert den 08.10.2017 kl. 20:17

  De siste dagene har vært så fine! Torsdag var jeg på visning av filmen "Hva vil folk si", som virkelig gjorde inntrykk. Anbefaler å se den! Fredag reiste jeg til Trondheim etter jobb, og overnattet hos Vilde etter en koselig tacokveld ♥ Lørdagen rakk jeg ta en kaffe med barndomskompis Håkon før jeg dro til Susanne og kjæresten, og krasjet der for natten. Skikkelig bra dager, med bra folk. 😍  Nå er jeg i Oslo igjen og har akkurat kommet hjem fra trening. Det er jo veldig godt å være hjemme hos pusene, marsvinet og kjæresten også. Gleder meg til ny uke! 💃

  Lite bildedryss fra de siste dagene:

  Processed with VSCO with a5 preset
  Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with kk1 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset
  Processed with VSCO with a5 preset

  Rart med det, blir alltid så mye bilder av mat..... Jaja, man er den man er! 😅  Nå skal jeg legge meg i sofaen med spillelista mi "RO", som jeg ikke er helt ferdig med, men. Du finner den her på Spotify om du vil høre. xx 

  HER BODDE VI

  Publisert den 03.10.2017 kl. 14:05


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Et utrolig koselig gjestehus på Tolga som vi fikk helt for oss selv! Stort kjøkken, stue og nydelige soverom. Helt umulig å ikke få ro i dette huset. Nå er vi på vei hjem, men FOR noen fine dager vi har hatt med huset for oss selv ♥ Fant Snekkargarden gjestehus her på Facebook, og det ligger rett ved siden av gården som mormoren min vokste opp. Da blir det jo litt ekstra fint. 

  Blogges hjemmefra neste gang! Gleder meg sååå til å se pusene 🐱 🐱 🐱

  SVIPPTUR TIL RØROS

  Publisert den 02.10.2017 kl. 19:38

  Processed with VSCO with a5 preset
  Processed with VSCO with f2 preset
  Processed with Rookie CamOLYMPUS DIGITAL CAMERA
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Processed with VSCO with a6 preset

  Hei fra Tolga! Jeg og kusina mi er på tur, og koser oss masse her oppe. Vi har familie fra Tolga og har reist hit mye i barndommen, derfor er det så hyggelig å dra opp hit for å ta litt vare på tradisjonen. 💟  Vi bor i et koselig gjestehus som jeg tenkte å dele bilder av imorgen. Siden vi bare var en halvtime unna, dro vi på spontantur til Røros i dag! Det var regn og sykt mye vind, men vi koste oss med lunsj, kaker (mmmmm) og å kikke i butikker. Jeg kjøpte meg en bambus to go-kopp, duftlys og "husets salve" som skulle være bra for huden. Sånn hvis dere lurte, haha. Håper dere koser dere i kveld!

  xx 

  I DAG BLE JEG MEDLEM

  Publisert den 03.09.2017 kl. 20:15

   

  Noe jeg setter stor pris på fra oppveksten min er at mamma og pappa tok med meg og broren min mye ut på tur. Både til utlandet og i Norge. Og vi var mye på tur i Norge! Jeg glemmer aldri hvordan jeg lot fantasien herje mens jeg gikk langs tur-stiene, hvor mange historier som blomstret i hodet mitt som jeg skrev ned i full fart i det vi var hjemme igjen.

  Jeg lærte meg å bli glad i norsk natur da jeg var ganske så liten, og det sitter dypt igjen. Og i dag meldte jeg meg inn i Den Norske Turistforening! Sykt tilfeldig at i dag var det en sånn "kom deg ut"-kampanje eller noe, så det kostet meg 350 kr for både resten av 2017 og 2018. Et tips til andre som vil bli medlem, for jeg tror bare dette gjelder i dag!

   

   

  Jeg har allerede begynt å tenke ut turer jeg skal på denne høsten og vinteren, og hvordan jeg kan få med bloggen på en kreativ måte. Det er bare å følge med fremover nå som jeg skal bli en skikkelig turgåer. 💃

  Noen andre som er medlem, og har noen tips til steder eller lignende?

  - Silje

  HELLAS PÅ MOBILEN

  Publisert den 26.08.2017 kl. 20:03

  Da er vi tilbake på norsk jord, og jeg savner allerede å slippe matlagingen! Hehh... Skal nevnes at vi dro rett til foreldrene mine for en natt der med pusene (som hadde vært på ferie der), og kom rett til ferdiglaget pizza. Men i dag er luksusen over, og vi måtte lage middagen selv. Det har vi godt av, men fy søren som jeg nøt hvert eneste øyeblikk av den fine turen til Kos ♥ Fant frem noen bilder fra mobilen til et siste innlegg fra Hellas: 

  Processed with VSCO with a5 preset

  8 fantastiske dager ♥ Nå er det tilbake til hverdagen med oppladet batteri. Føler meg motivert og klar for en hektisk høst fylt med jobb, studier og kreative prosjekter. Bare å kjøre på, og jobbe hardt! Vi blogges jo på veien :-)

  SILJE 

   

   

            

  MIDDAG VED BASSENGET

  Publisert den 23.08.2017 kl. 20:12

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Noen bilder fra middagen i dag. Her går dagene for det meste i det samme; sole seg, bade, drikke, spise, trene, lese og duppe av mens solstrålene varmer. Det er jo ganske behagelig. Vi har en siste dag med alt dette før vi setter kursen hjem, til kattene og hverdagen. Skal bli veldig bra det også!


  - SILJE


   

            

  EN BLÅ DRINK, SMÅ GLEDER

  Publisert den 21.08.2017 kl. 08:10

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

  Når du spør om en "Blue Lagoon" og ukontrollert roper "DEN ER SÅ BLÅ OG FIN" i det drinken blir laget. Jaja. Sånn er det når man er lett å glede 💃 (Sorry hvis jeg sprengte trommehinna til noen i baren)

  Det føles litt rart å legge ut et innlegg med drinker mandag morgen, men er man på ferie så er det jo sånn. Deilig å våkne opp og vite at vi ikke skal hjem før fredag. Prøver virkelig å ta inn alle inntrykk og være skikkelig i "nuet" på denne turen. Vips, så er den over og da vil jeg kose meg maks mens jeg er her. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

  I går fikk vi servert nydelig gresk mat, og jeg ble så glad da jeg så en som stod og lagde saganaki! Det er SÅ godt, og jeg måtte forsyne meg flere ganger. Første gang jeg har smakt det med syltetøy til, så jeg var skeptisk. Men det var helt nydelig, er jo kanskje ikke så sjokkerende at ost og syltetøy passer sammen. Etter middagen var det gresk dans og underholdning, og vi satte oss heeelt i hjørnet for å unngå og bli dratt opp på dansegulvet. Det er gøy å se på da! 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

  Nå skal jeg prøve å vekke kjæresten og gå ned til frokosten. Det største spørsmålet for dagen er om vi skal ligge på stranda eller ved bassenget. Ferie altså.. 💛

  - SILJE


   

            

  VI ER I HELLAS! 🌴

  Publisert den 18.08.2017 kl. 20:16

  Hei, fra Kos i Hellas! Det jeg skulle i helgen som var gøy, var altså å dra hit. Det er ikke mange uker siden vi bestilte, og nå er vi her i 30 grader. PUH, greit varmt, men så deilig. Vi fant ut at jeg avsluttet sommervikariatet samme dag som Marius wrappet den nye kortfilmen, og da passet det alt for bra å ha en tur sammen dagen etter, for å slappe av etter en hektisk (og bra!) jobbsommer. Så nå skal vi ha late dager, koble av og gjøre oss klare for en fokusert høst.

  Men først: sol, bading, all inclusive, Hellas, søte katter, bøker, palmer og lave skuldre.

  💛

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Gleder meg til å blogge litt fast igjen de neste dagene! 

  - Silje


   

            

  Vis flere innlegg

  hits