Silje Reistad

 • DERFOR SKAL DU IKKE BRY DEG OM ARR OG STREKKMERKER

  Publisert den 26.09.2017 kl. 16:06

  Forrige uke var jeg hos legen for å sjekke ut noen føflekker. Etter Syden-turer synes jeg det er greit å ta en sjekk, og se om det er noen som bør fjernes. I tillegg har jeg en tanke om at jeg heller fjerner for mange enn for få. Legen så ingen som så skumle ut, men jeg foreslo likevel å ta vekk noen av de neste gang. "Men da blir det et arr her..?" sa legen. "Åja, men det gjør ingenting", sa jeg. Vi avtalte en ny time, og på vei hjem tenkte jeg en del over dette. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b5 preset

  For hva er vel et arr, når man kanskje fjerner noe som kan være livsfarlig? Nå gjaldt ikke det meg denne gangen, men jeg håper aldri dere vurderer å ikke fjerne en skummel føflekk fordi man kan få arr. Jeg har alltid hatt et sunt forhold til nettopp arr. Jeg synes de er kule, og har aldri sett på arr som "feil". Arr på kroppen viser hver sin historie.

  Jeg har et arr fra den gangen jeg skulle spikke noe til hele familien, skjærte meg i tommelen og hylte at jeg kom til å dø. Det gjorde jeg ikke, (dramatisk, jeg?) men jeg har et arr på tommelen som minne. Jeg har også arr fra føflekker jeg har fjernet, og fra sår fra da jeg falt mens jeg lekte i barndommen. Hvis jeg kunne valgt, ville jeg ALDRI fjerna noen av dem. Ikke en gang om ingen fikk vite at jeg hadde fjernet arrene. Fordi de har blitt meg.

  Nå vet jeg at arr kan symbolisere noe vondt og vanskelig, kanskje noe man helst vil glemme også. Så jeg ser litt bort fra dette nå. For det er ingen skam i å ville fjerne arr eller strekkmerker, men aller først mener jeg man skal jobbe med å godta dem, og at de kommer. Og det gjelder både kvinner og menn, om det er deg selv eller partneren din som får det.
   

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with g3 preset

  Jeg har det litt på samme måte med strekkmerker. Foreløpig har jeg ingen, men sannsynligheten for at de kommer i løpet av livet er stor. Derfor vil jeg jobbe for å ha et sunt forhold til dette, for jeg vet at mange kvinner sliter med dem. Er det ikke rart med det vi ikke har, hvor fascinert man blir av det? Har du ansiktet fullt av fregner, vil du kanskje ikke ha det. Mens venninna di synes fregner er SÅ fint, og skulle gjerne hatt. Strekkmerker har alltid fascinert meg, og jeg synes de er kule! Jeg skjønner at det høres rart ut, men det er helt sant. JA - jeg forstår at det er tøft å se at kroppen forandrer seg, og strekkmerkene blir kanskje også dermed en litt tyngre påkjenning, kanskje mer for hva de symboliserer. Men damer som går gravide, FOR en jobb kroppen gjør. Og dersom du har gått ned i vekt og fått merkene, så viser de en historie, en del av deg. 

  Om ikke det jeg skriver her er grunn nok til å slutte å bry seg, så kan jeg bruke grunnen jeg lærte at var den beste da jeg var liten: Fordi jeg sier det. ❤️

  POSITIVT OG NEGATIVT MED EXTENSIONS

  Publisert den 15.04.2017 kl. 15:11

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Siden jeg nettopp har satt inn nye hår-extensions, vil jeg fortelle litt om min erfaring! Hva er positivt og negativt, er det verdt det? Hvis noen lurer, så bruker jeg Hairtalk som jeg har fått høre er noe av det beste på markedet. 

  POSITIVT
  - Fyldigere hår
  - God kvalitet (er jo ekte hår)
  - Færre dårlige hårdager <3 
  - Tas ut igjen etter ca 8-12 måneder, så er jo ikke for alltid!
  - Skader ikke håret ditt
  - Ser naturlig ut

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  NEGATIVT
  - DYRT. For god kvalitet på extensionshår (og hvis man setter det på hos frisør) må man ut med mange tusenlapper. I tillegg koster det å heise opp håret hver 6.-8. uke. 
  - Festene i håret gjør at du ikke kan behandle håret på samme måte som før. (Farvel hodebunnsmassasje..)
  - Mye å tenke på, som å sove med flette, ikke bade i klorvann (da må du ha badehette, lekkert!) og ikke sette opp håret høyt, av mange ting.
  - Du kan ikke ta en spontandusj og være klar etter 10 min. (Noe jeg kunne før) Håret bruker lang tid på å tørke, selv med hårføner, og det er jo så masse hår også! Jeg må sette av rundt en time nå. 
  - Du må bruke produkter for akkurat ditt extensions-hår, så du må alltid ha med dette hvis du skal bort osv. Du kan ikke bare låne litt shampo av venninna di eller bruke hotell-balsamen lenger!


  Kanskje noen som har lurt på om de skal ta extensions, fikk noen svar? Det er mye "negativt", men for meg går det opp i opp fordi jeg har så stor glede av håret. Men jeg tenker det er lurt å vite om de negative sidene også før man gjør det. Bare spør om dere lurer på noe annet!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Har du brukt eller hatt lyst på extensions? 

  - SILJE ♥

   

  Følg meg gjerne på sosiale medier:

         
              

  NY SVEIS!

  Publisert den 14.04.2017 kl. 18:31

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Først må jeg bare si noe om den uplanlagte pausen jeg har hatt de siste dagene. Det er så teit at jeg klarte å ødelegge Macbooken min, det er den jeg alltid har blogget fra hvis jeg har vært i farta. Ingen tvil om at jeg må få reparert den eller kjøpt meg ny, for dette går jo ikke. 😛 Jeg har heldigvis brukt dagene godt da! Vært med familie og venner og kost meg, og det synes jeg påsken skal brukes til ♥

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  På onsdag var jeg hos frisøren og fikk meg ny sveis! Jeg satte på nye extensions, i min "egen" lengde. Jeg er SÅ fornøyd. Dette er lengden jeg alltid har trivdes best med, og jeg har alltid drømt om litt mer fylde i håret. Det føles mer naturlig, og det beste jeg kan høre er når noen sier "Hæ, har du gjort noe med håret?" (som alle har sagt til nå). Haha, det høres kanskje rart ut, men jeg vil jo at det skal se naturlig ut. Og jeg ser ekstremt forskjell, jeg satt ikke to timer i frisørstolen for ingenting. Så det er en del hår som har blitt festet! Likevel er det jo for meg selv at jeg gjør det, så hvis ingen andre ser det, gjør det meg ingenting. 

  Ser dere at det har blitt fyldigere? ♥

  Påskeklem fra Silje 

   

  Følg meg gjerne på sosiale medier:

         
              

  FARGER HÅRET ROSA

  Publisert den 05.04.2017 kl. 08:28

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg vant noen av disse pakningene gjennom Vita, og har vært så nysgjerrig på hvordan de funker! De fleste i kommentarfeltet syntes jeg burde prøve rosa, så da gikk jeg for det. Denne fargen varer et par vask, og det følger med én tube i pakningen. Dette er farge og etterbehandling i ett :-)

  Før:

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Etter:

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  MIN ERFARING
  Det ble jo ganske svakt, og det er halvveis fordi jeg ikke brukte så mye i håret (jeg ville ha en svak "ombre"). Og halvveis fordi jeg ikke vasket håret først. Det står det flere steder på pakningen, og nå skjønner jeg ikke hvorfor jeg droppet det. Det var vel fordi jeg nylig hadde vasket håret, og tenkte det var greit. Hvis du vil ha best mulig farge, vask håret rett før, og tørk det. Det er en grunn til at det står flere steder i bruksanvisningen, hehehe..

  Har du prøvd disse fargene fra L'oréal? Noen farge du vil prøve? 

  SILJE ♥

   

  Følg meg gjerne på sosiale medier:

         
              

  DIY: KATT TIL HALLOWEEN

  Publisert den 26.10.2016 kl. 15:37

  * HOW TO GET THIS LOOK *

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  ​Jeg elsker å være kreativ, og har derfor omfavnet Halloween de siste årene. Kostyme kjøpte jeg inn for et par uker siden, og var innom å være katt (of course) cat woman, bat girl, Boble fra Powerpuffjentene og myee mer, men til slutt fant jeg mitt kall... Gleder meg til å vise hva jeg skal være!
  .
  Uansett - i dag har jeg prøvd meg på noe enkelt og billig man kan være på Halloween, nemlig katt! Alt du trenger er din egen sminke, et svart antrekk og katteører (evt. også hale og sløyfe). Jeg kjøpte herfra! Men du kan enkelt lage dette selv, i tillegg finnes det i flere kostyme- og klesbutikker akkurat nå. Og dere: jeg er generelt ekstremt dårlig på sminke - så dette er bare for å vise at det kan være enkelt, selv om man ikke er så flink!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  JEG BRUKTE DETTE: (I tillegg til foundation)

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  1. HUD OG ØYNE: 
  Bruk valgfri foundation, marker øyenbrynene godt og bruk svart kajal/eyeliner på våtkanten oppe og nede. Prøv deg på "winged eyeliner" med en flytende eyeliner hvis du har det! Jeg er bare så ELENDIG på det, så jeg brukte kajalen til å lage en litt lenger linje fra øyet. Husk rouge i kinnene! (Jeg kunne nok brukt mer)

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Øyesminken på plass (sorry alvorlig-trynet)


  2. VÆRHÅR OG SNUTE:
  Lag en enkel opp-ned trekant som snute, eller prøv deg på noen mer kompliserte (google it). Bruk litt highlighter under nesa der "prikkene" skal være. Spiss kajalen din og lag prikker. Deretter streker du på plass værhårene!

  TIPS (av erfaring)
  - Vær bestemt når du tegner værhårene, hvis ikke blir det ujevnt. Hos meg ser man VELDIG forskjell på høyre og venstre side, så man ser godt hvilken side jeg startet med! 


  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  3. SISTE STEG:
  Ta på rød leppestift, og marker rundt med svart kajal om du vil. Så tar du på ører, og hale / sløyfe hvis du har det. Jeg droppa sløyfa, følte meg helt kvalt. Håret valgte jeg å krølle og ha løst, men det velger du jo helt selv!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Hva synes du om katten Silje? Fikk jeg det til? (Be nice, haha)

  ♥ ♥

  JEG HAR FÅTT LANGT HÅR

  Publisert den 05.08.2016 kl. 18:54

  Før .. 
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  .. og etter! ​

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  For lenge siden skrev jeg på bloggen om "Morsom sparing" som man kan gjøre på DNB. Altså hver gang du trekker kortet, sparer du for eksempel 10 eller 20 kroner. Dette har jeg gjort en stund nå, med et spareformål som var: lengre hår! Jeg har alltid drømt om det, og har prøvd å spare håret så det skal bli langt. Aldri har jeg fått lenger enn rett under skuldrene. 

  Derfor har extensions vært noe jeg har spart til lenge nå, og da jeg fikk penger igjen på skatten, (wuhuu) tok jeg litt til resten av beløpet. Så i dag har jeg vært og satt på hår! Det er SÅ uvant, og jeg valgte en ganske lang lengde. Jeg stod mellom denne lengden og en kortere en, og til slutt ble det nesten et skudd i blinde. Tenkte at det er litt gøy å prøve litt ekstra langt når jeg først gjør dette. Så kan det jo alltids klippes om jeg angrer. Men foreløpig er jeg fornøyd, selv om det som sagt er syyykt uvant. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Får ikke tatt de beste bildene i dag, siden håret er litt annerledes den første dagen. Med en gang jeg begynner å vaske det, blir det lettere å "jobbe med", så da kommer jeg nok til å lage bølger så det blir litt mer liv i det. Så nå er det litt flatt, men dere ser i allefall hvordan lengden er :-)

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Følg med i helgen, så skal jeg ta litt bedre bilder ♥

  Q: Har du erfaring med extensions? 

  - SILJE 

  IKKE BRUNETTE LENGER

  Publisert den 07.07.2016 kl. 20:43

  I dag har jeg farget håret! Sååå lenge har jeg hatt lyst til å bli blond igjen, og nå var endelig frisørtimen her. Det er vel noe med å ha sin naturlige farge sin tror jeg, ble nesten blank i øya på vei hjem fra frisøren. Følte meg mer som "meg".

  Det har vært så gøy å være brunette det siste året. (Bare jenter kan bruke ordet gøy om å ha en hårfarge, haha) Har fått høre at jeg ikke burde bli blond igjen fordi jeg er finest mørk (takk for komplimentet?), men når det gjelder håret mitt så må jeg bare gjøre det jeg har lyst til. Det er jo det som er så gøy! (Der kom det igjen..)

  FØR:

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  .. ETTER!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg dro til "Bare hår" på Nøtterøy, og er veldig fornøyd. Anbefales! Dere kan følge salongen på Facebook her :-) Kjøpte også en shampo til å gjøre fargen kaldere hvis jeg trenger det.

  Håret blir sikkert enda lysere i sommer også, pleier jo alltid det. Det føles i alle fall godt å være litt blondere igjen. Hva synes du om hårfargen?

  - SILJE ♥

  FRISØRTIME BESTILT

  Publisert den 15.06.2016 kl. 14:29

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

  Jeg elsker å snakke om hår. Er det en jentegreie? Hva slags hår man har hatt før, hva som hadde vært gøy å prøve en gang. Nå har jeg prøvd mye forskjellig de siste årene, og snart har jeg vært brunette i et år. Og nå kribler det i fingrene igjen, hehehe.

  For noen uker siden bestilte jeg derfor frisørtime, og nå blir det stor forandring igjen! Vet jeg er kjip når jeg ikke sier hva jeg skal, men er ikke såå lenge til jeg skal dit. Så er gøyere om det er en liten overraskelse, tenkte jeg. Dere som har fulgt med på bloggen min en stund, blir nok ikke så overrasket da ;-)

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset  I dag sitter jeg hjemme hos foreldrene mine og jobber, faktisk. Skal på et lite journalistoppdrag senere i dag, og mamma er så grei og kjører meg. ♥ Så da er det kontor i barndomshjemmet i dag, med Golden Retrieveren Billy og fuglen Pelle.

  Forresten, må bare fortelle noe morsomt. Dere vet jo at undulater hermer etter eierne sine og kan begynne og plystre eller si noen ord? Pelle har i stedet kopiert lyden av pipe-lekene til hunden vår Billy. Dere vet sånne som piper når man tråkker på dem? Det er det rareste jeg har hørt, må prøve å filme det en gang, haha. Helt likt er det! 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

  Hva tror du jeg skal gjøre hos frisøren? Har du egne hårplaner du vil fortelle meg om? :-D

  - SILJE ♥

  Følg bloggen min på Facebook!

  Vis flere innlegg

  hits