hits
30.11.2017

DEN BESTE HUDEN TIL VINTEREN

Reklame for Tittins Tønsberg ♥Jeg pleier å dra til Tittins i Tønsberg for å farge vipper og bryn (noe jeg kjøper selv). Det er SÅ deilig å ha dersom jeg går inn i en travel periode. Litt hudkrem og en foundation, og så er jeg klar til å gå ut døra. Jeg synes hudpleie og sminke er gøy, men jeg er veldig utålmodig! Helst skal det ta kort tid 😛 

På mandag var jeg hos Tittins igjen, og jeg hadde så dårlig hud fordi jeg har stresset en del. Jeg tok før-bilde, men ikke klarer å legge det ut her.. Så det sier jo litt 😅  Men jeg kan vise bilder etter en av de flinke makeup-artistene deres sminket meg! Om jeg skulle dratt på julebord i jula, ville jeg vurdert å bestille sminketime først. (Jeg skal jobbe når det er julebord, så jeg får heller skåle litt når jeg kommer hjem på natta, haha) Det er jo så mange happenings i desember! I tillegg får man så gode tips som man kan ta med seg til den daglige rutinen sin. Vi brukte sminke fra Bare Minerals og Mimi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kjøpte også med meg disse tre produktene over, som jeg fikk tips om. Et serum og en krem for morgen og kveld, og en booster som skal brukes 2-3 ganger i uka. Nå har jeg brukt disse siden mandag, og urenhetene mine er snart helt borte. I tillegg er huden veldig myk, så nå gleder jeg meg til å prøve de videre for å se om de fortsetter å være like bra!

Tittins i Tønsberg har jeg brukt i over 5 år, til blant annet farging av vipper og bryn, hudbehandling og negler. Jeg får altså ikke betalt for å skrive dette, men jeg velger å skrive "reklame" siden jeg ble sminket gratis!  ♥

Bestill time via nett HER, eller klikk deg inn og lik siden deres HER 
💅🏽

 • Dato: 30.11.2017
 • Tid: 17:04
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 2
26.09.2017

DERFOR SKAL DU IKKE BRY DEG OM ARR OG STREKKMERKER

Forrige uke var jeg hos legen for å sjekke ut noen føflekker. Etter Syden-turer synes jeg det er greit å ta en sjekk, og se om det er noen som bør fjernes. I tillegg har jeg en tanke om at jeg heller fjerner for mange enn for få. Legen så ingen som så skumle ut, men jeg foreslo likevel å ta vekk noen av de neste gang. "Men da blir det et arr her..?" sa legen. "Åja, men det gjør ingenting", sa jeg. Vi avtalte en ny time, og på vei hjem tenkte jeg en del over dette. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b5 preset

For hva er vel et arr, når man kanskje fjerner noe som kan være livsfarlig? Nå gjaldt ikke det meg denne gangen, men jeg håper aldri dere vurderer å ikke fjerne en skummel føflekk fordi man kan få arr. Jeg har alltid hatt et sunt forhold til nettopp arr. Jeg synes de er kule, og har aldri sett på arr som "feil". Arr på kroppen viser hver sin historie.

Jeg har et arr fra den gangen jeg skulle spikke noe til hele familien, skjærte meg i tommelen og hylte at jeg kom til å dø. Det gjorde jeg ikke, (dramatisk, jeg?) men jeg har et arr på tommelen som minne. Jeg har også arr fra føflekker jeg har fjernet, og fra sår fra da jeg falt mens jeg lekte i barndommen. Hvis jeg kunne valgt, ville jeg ALDRI fjerna noen av dem. Ikke en gang om ingen fikk vite at jeg hadde fjernet arrene. Fordi de har blitt meg.

Nå vet jeg at arr kan symbolisere noe vondt og vanskelig, kanskje noe man helst vil glemme også. Så jeg ser litt bort fra dette nå. For det er ingen skam i å ville fjerne arr eller strekkmerker, men aller først mener jeg man skal jobbe med å godta dem, og at de kommer. Og det gjelder både kvinner og menn, om det er deg selv eller partneren din som får det.
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with g3 preset

Jeg har det litt på samme måte med strekkmerker. Foreløpig har jeg ingen, men sannsynligheten for at de kommer i løpet av livet er stor. Derfor vil jeg jobbe for å ha et sunt forhold til dette, for jeg vet at mange kvinner sliter med dem. Er det ikke rart med det vi ikke har, hvor fascinert man blir av det? Har du ansiktet fullt av fregner, vil du kanskje ikke ha det. Mens venninna di synes fregner er SÅ fint, og skulle gjerne hatt. Strekkmerker har alltid fascinert meg, og jeg synes de er kule! Jeg skjønner at det høres rart ut, men det er helt sant. JA - jeg forstår at det er tøft å se at kroppen forandrer seg, og strekkmerkene blir kanskje også dermed en litt tyngre påkjenning, kanskje mer for hva de symboliserer. Men damer som går gravide, FOR en jobb kroppen gjør. Og dersom du har gått ned i vekt og fått merkene, så viser de en historie, en del av deg. 

Om ikke det jeg skriver her er grunn nok til å slutte å bry seg, så kan jeg bruke grunnen jeg lærte at var den beste da jeg var liten: Fordi jeg sier det. ❤️

 • Dato: 26.09.2017
 • Tid: 16:06
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 3
15.04.2017

POSITIVT OG NEGATIVT MED EXTENSIONS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden jeg nettopp har satt inn nye hår-extensions, vil jeg fortelle litt om min erfaring! Hva er positivt og negativt, er det verdt det? Hvis noen lurer, så bruker jeg Hairtalk som jeg har fått høre er noe av det beste på markedet. 

POSITIVT
- Fyldigere hår
- God kvalitet (er jo ekte hår)
- Færre dårlige hårdager <3 
- Tas ut igjen etter ca 8-12 måneder, så er jo ikke for alltid!
- Skader ikke håret ditt
- Ser naturlig ut

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NEGATIVT
- DYRT. For god kvalitet på extensionshår (og hvis man setter det på hos frisør) må man ut med mange tusenlapper. I tillegg koster det å heise opp håret hver 6.-8. uke. 
- Festene i håret gjør at du ikke kan behandle håret på samme måte som før. (Farvel hodebunnsmassasje..)
- Mye å tenke på, som å sove med flette, ikke bade i klorvann (da må du ha badehette, lekkert!) og ikke sette opp håret høyt, av mange ting.
- Du kan ikke ta en spontandusj og være klar etter 10 min. (Noe jeg kunne før) Håret bruker lang tid på å tørke, selv med hårføner, og det er jo så masse hår også! Jeg må sette av rundt en time nå. 
- Du må bruke produkter for akkurat ditt extensions-hår, så du må alltid ha med dette hvis du skal bort osv. Du kan ikke bare låne litt shampo av venninna di eller bruke hotell-balsamen lenger!


Kanskje noen som har lurt på om de skal ta extensions, fikk noen svar? Det er mye "negativt", men for meg går det opp i opp fordi jeg har så stor glede av håret. Men jeg tenker det er lurt å vite om de negative sidene også før man gjør det. Bare spør om dere lurer på noe annet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du brukt eller hatt lyst på extensions? 

- SILJE ♥

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

       
            

 • Dato: 15.04.2017
 • Tid: 15:11
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 2
14.04.2017

NY SVEIS!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Først må jeg bare si noe om den uplanlagte pausen jeg har hatt de siste dagene. Det er så teit at jeg klarte å ødelegge Macbooken min, det er den jeg alltid har blogget fra hvis jeg har vært i farta. Ingen tvil om at jeg må få reparert den eller kjøpt meg ny, for dette går jo ikke. 😛 Jeg har heldigvis brukt dagene godt da! Vært med familie og venner og kost meg, og det synes jeg påsken skal brukes til ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På onsdag var jeg hos frisøren og fikk meg ny sveis! Jeg satte på nye extensions, i min "egen" lengde. Jeg er SÅ fornøyd. Dette er lengden jeg alltid har trivdes best med, og jeg har alltid drømt om litt mer fylde i håret. Det føles mer naturlig, og det beste jeg kan høre er når noen sier "Hæ, har du gjort noe med håret?" (som alle har sagt til nå). Haha, det høres kanskje rart ut, men jeg vil jo at det skal se naturlig ut. Og jeg ser ekstremt forskjell, jeg satt ikke to timer i frisørstolen for ingenting. Så det er en del hår som har blitt festet! Likevel er det jo for meg selv at jeg gjør det, så hvis ingen andre ser det, gjør det meg ingenting. 

Ser dere at det har blitt fyldigere? ♥

Påskeklem fra Silje 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

       
            

 • Dato: 14.04.2017
 • Tid: 18:31
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 8
05.04.2017

FARGER HÅRET ROSA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vant noen av disse pakningene gjennom Vita, og har vært så nysgjerrig på hvordan de funker! De fleste i kommentarfeltet syntes jeg burde prøve rosa, så da gikk jeg for det. Denne fargen varer et par vask, og det følger med én tube i pakningen. Dette er farge og etterbehandling i ett :-)

Før:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MIN ERFARING
Det ble jo ganske svakt, og det er halvveis fordi jeg ikke brukte så mye i håret (jeg ville ha en svak "ombre"). Og halvveis fordi jeg ikke vasket håret først. Det står det flere steder på pakningen, og nå skjønner jeg ikke hvorfor jeg droppet det. Det var vel fordi jeg nylig hadde vasket håret, og tenkte det var greit. Hvis du vil ha best mulig farge, vask håret rett før, og tørk det. Det er en grunn til at det står flere steder i bruksanvisningen, hehehe..

Har du prøvd disse fargene fra L'oréal? Noen farge du vil prøve? 

SILJE ♥

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

       
            

 • Dato: 05.04.2017
 • Tid: 08:28
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 4
26.10.2016

DIY: KATT TIL HALLOWEEN

* HOW TO GET THIS LOOK *

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

​Jeg elsker å være kreativ, og har derfor omfavnet Halloween de siste årene. Kostyme kjøpte jeg inn for et par uker siden, og var innom å være katt (of course) cat woman, bat girl, Boble fra Powerpuffjentene og myee mer, men til slutt fant jeg mitt kall... Gleder meg til å vise hva jeg skal være!
.
Uansett - i dag har jeg prøvd meg på noe enkelt og billig man kan være på Halloween, nemlig katt! Alt du trenger er din egen sminke, et svart antrekk og katteører (evt. også hale og sløyfe). Jeg kjøpte herfra! Men du kan enkelt lage dette selv, i tillegg finnes det i flere kostyme- og klesbutikker akkurat nå. Og dere: jeg er generelt ekstremt dårlig på sminke - så dette er bare for å vise at det kan være enkelt, selv om man ikke er så flink!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JEG BRUKTE DETTE: (I tillegg til foundation)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. HUD OG ØYNE: 
Bruk valgfri foundation, marker øyenbrynene godt og bruk svart kajal/eyeliner på våtkanten oppe og nede. Prøv deg på "winged eyeliner" med en flytende eyeliner hvis du har det! Jeg er bare så ELENDIG på det, så jeg brukte kajalen til å lage en litt lenger linje fra øyet. Husk rouge i kinnene! (Jeg kunne nok brukt mer)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Øyesminken på plass (sorry alvorlig-trynet)


2. VÆRHÅR OG SNUTE:
Lag en enkel opp-ned trekant som snute, eller prøv deg på noen mer kompliserte (google it). Bruk litt highlighter under nesa der "prikkene" skal være. Spiss kajalen din og lag prikker. Deretter streker du på plass værhårene!

TIPS (av erfaring)
- Vær bestemt når du tegner værhårene, hvis ikke blir det ujevnt. Hos meg ser man VELDIG forskjell på høyre og venstre side, så man ser godt hvilken side jeg startet med! 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. SISTE STEG:
Ta på rød leppestift, og marker rundt med svart kajal om du vil. Så tar du på ører, og hale / sløyfe hvis du har det. Jeg droppa sløyfa, følte meg helt kvalt. Håret valgte jeg å krølle og ha løst, men det velger du jo helt selv!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva synes du om katten Silje? Fikk jeg det til? (Be nice, haha)

♥ ♥

 • Dato: 26.10.2016
 • Tid: 15:37
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 6
05.08.2016

JEG HAR FÅTT LANGT HÅR

Før .. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.. og etter! ​

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For lenge siden skrev jeg på bloggen om "Morsom sparing" som man kan gjøre på DNB. Altså hver gang du trekker kortet, sparer du for eksempel 10 eller 20 kroner. Dette har jeg gjort en stund nå, med et spareformål som var: lengre hår! Jeg har alltid drømt om det, og har prøvd å spare håret så det skal bli langt. Aldri har jeg fått lenger enn rett under skuldrene. 

Derfor har extensions vært noe jeg har spart til lenge nå, og da jeg fikk penger igjen på skatten, (wuhuu) tok jeg litt til resten av beløpet. Så i dag har jeg vært og satt på hår! Det er SÅ uvant, og jeg valgte en ganske lang lengde. Jeg stod mellom denne lengden og en kortere en, og til slutt ble det nesten et skudd i blinde. Tenkte at det er litt gøy å prøve litt ekstra langt når jeg først gjør dette. Så kan det jo alltids klippes om jeg angrer. Men foreløpig er jeg fornøyd, selv om det som sagt er syyykt uvant. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Får ikke tatt de beste bildene i dag, siden håret er litt annerledes den første dagen. Med en gang jeg begynner å vaske det, blir det lettere å "jobbe med", så da kommer jeg nok til å lage bølger så det blir litt mer liv i det. Så nå er det litt flatt, men dere ser i allefall hvordan lengden er :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Følg med i helgen, så skal jeg ta litt bedre bilder ♥

Q: Har du erfaring med extensions? 

- SILJE 

 • Dato: 05.08.2016
 • Tid: 18:54
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 8
07.07.2016

IKKE BRUNETTE LENGER

I dag har jeg farget håret! Sååå lenge har jeg hatt lyst til å bli blond igjen, og nå var endelig frisørtimen her. Det er vel noe med å ha sin naturlige farge sin tror jeg, ble nesten blank i øya på vei hjem fra frisøren. Følte meg mer som "meg".

Det har vært så gøy å være brunette det siste året. (Bare jenter kan bruke ordet gøy om å ha en hårfarge, haha) Har fått høre at jeg ikke burde bli blond igjen fordi jeg er finest mørk (takk for komplimentet?), men når det gjelder håret mitt så må jeg bare gjøre det jeg har lyst til. Det er jo det som er så gøy! (Der kom det igjen..)

FØR:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.. ETTER!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg dro til "Bare hår" på Nøtterøy, og er veldig fornøyd. Anbefales! Dere kan følge salongen på Facebook her :-) Kjøpte også en shampo til å gjøre fargen kaldere hvis jeg trenger det.

Håret blir sikkert enda lysere i sommer også, pleier jo alltid det. Det føles i alle fall godt å være litt blondere igjen. Hva synes du om hårfargen?

- SILJE ♥

 • Dato: 07.07.2016
 • Tid: 20:43
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 7
15.06.2016

FRISØRTIME BESTILT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Jeg elsker å snakke om hår. Er det en jentegreie? Hva slags hår man har hatt før, hva som hadde vært gøy å prøve en gang. Nå har jeg prøvd mye forskjellig de siste årene, og snart har jeg vært brunette i et år. Og nå kribler det i fingrene igjen, hehehe.

For noen uker siden bestilte jeg derfor frisørtime, og nå blir det stor forandring igjen! Vet jeg er kjip når jeg ikke sier hva jeg skal, men er ikke såå lenge til jeg skal dit. Så er gøyere om det er en liten overraskelse, tenkte jeg. Dere som har fulgt med på bloggen min en stund, blir nok ikke så overrasket da ;-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetI dag sitter jeg hjemme hos foreldrene mine og jobber, faktisk. Skal på et lite journalistoppdrag senere i dag, og mamma er så grei og kjører meg. ♥ Så da er det kontor i barndomshjemmet i dag, med Golden Retrieveren Billy og fuglen Pelle.

Forresten, må bare fortelle noe morsomt. Dere vet jo at undulater hermer etter eierne sine og kan begynne og plystre eller si noen ord? Pelle har i stedet kopiert lyden av pipe-lekene til hunden vår Billy. Dere vet sånne som piper når man tråkker på dem? Det er det rareste jeg har hørt, må prøve å filme det en gang, haha. Helt likt er det! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Hva tror du jeg skal gjøre hos frisøren? Har du egne hårplaner du vil fortelle meg om? :-D

- SILJE ♥

Følg bloggen min på Facebook!

 • Dato: 15.06.2016
 • Tid: 14:29
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 2
25.05.2016

FOREVER LIVING - IKKE SOM JEG TRODDE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går var jeg på velværekveld hos min flinke venninne Janniche, som har startet som forhandler av Forever Living-produkter. Elsket å se Janniches engasjement for disse produktene, for jeg skal jo innrømme at jeg var veldig spent! 

Har hørt mye om disse, og det er vel fort gjort å bli litt skeptisk når "alle" lovpriser dem. Men jeg kunne ikke annet enn å bli veldig nysgjerrig og positivt overrasket i går. Hovedingrediensen i Forever Living-produktene er aloe vera, som jeg jo vet er veldig bra for huden. Jeg ble så imponert over at de ikke er testet på dyr, og at de er økologisk dyrket! Og at det ikke er noen som "presser" forhandlerne til å selge, for av en eller annen grunn trodde jeg det. De styrer helt selv hvor mye de vil holde på med dette - det liker jeg! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har hørt mye om den gule dunken på bildet over, som er 96 % aloe vera gel. Det drikker man som en "shot" hver morgen for å stabilisere magen. Jeg bestilte den som står ved siden av, med 91 % aloe vera - for den litt feige. Haha, den har litt juice i seg sånn at den smaker litt bedre. Hvis jeg liker den, skal jeg prøve meg på den gule neste gang!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bestilte også en eske med disse proteinbarene siden jeg synes de var så gode. Også var de glutenfrie, og det har jeg savnet! Ofte når jeg kjøper proteinbarer føler jeg at det er mye hvete og korn som kan gi litt vondt i magen. Så er spent på disse :- )

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg bestilte alt for mange produkter, for når jeg testet de ut i går føltes de så bra på huden! Så derfor måte jeg sette foten ned på et punkt, og stå over den serien over her. Haha. Tenker jeg skal prøve ut denne når jeg er tom for ansiktsprodukter. De luktet skikkelig friskt og føltes veldig behagelig mot huden. Kan jo fortelle dere om min erfaring når jeg bestiller disse neste gang, om dere vil :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bestilte også tannkremen til høyre, som skal være være veldig 'snill' mot munnen. Jeg er nemlig så klønete at jeg biter meg selv i munnen i ny og ne (vet ikke hvordan jeg får det til......) og da er det gjort. Så denne skal ikke svi dersom man plutselig får sår, for eksempel.

Gleder meg til jeg får produktene jeg har bestilt! Kanskje jeg skal ha en test av dem her på bloggen. Tenker at det kan være litt gøy å høre min mening om produktene som er kjøpt og betalt, så dere vet at dere får 100 % ærlig meninger! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvis du har lyst til å teste ut noe, kan du bestille av Janniche via Facebook-siden hennes HER! Du kan også lese Janniches tanker om produktene på bloggen hennes HER. ♥

Har du noen erfaring med disse produktene? 

- Silje ♥​

#foreverliving #skjønnhet #hudpleie

 • Dato: 25.05.2016
 • Tid: 23:12
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 10
15.05.2016

BLONDINE THROWBACK


Vi jenter er rare. Spesielt når det kommer til hår. Vi drømmer om en type hår vi ikke har, samtidig som vi savner en type hår vi hadde før - som vi lenge etterpå synes var såå fin. Jeg har i allefall ofte denne praten med mine venninner! 

I august i fjor farget jeg håret brunt, hjelpes, det føles ikke så lenge siden! Jeg hadde planer om å være brunette rundt et år, og det begynner det jo å bli nå. Kjenner meg selv såpass godt at jeg visste jeg kom til å savne det blonde håret. Akkurat når jeg går tilbake til blondt har jeg ikke bestemt, men det skjer nok i løpet av sommeren. Tror jeg! Er en vims, så plutselig får jeg for meg at jeg skal klippe meg kort eller få rastafletter. (Neida, det skjer nok aldri..) 

Så jeg kjører på med litt super-ego-mimre-hår-bilder jeg, da. 

Har du noen hår-planer du vil dele med meg? Jeg vil gjerne høre!

- Silje ♥

 • Dato: 15.05.2016
 • Tid: 12:13
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 14
01.05.2016

TESTER ANSIKTSMASKE + RABATTKODE

Sponset produkt
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk spørsmål om jeg ville prøve ut "The Incredible Face Mask" fra MayBeauty for litt siden. Og i dag tenkte jeg å prøve! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HVORDAN GJØR DU DET?
1) Påfør masken med børsten på et rent og tørt ansikt. Jeg dusjet først :-) Unngå øyenbrynene da den kan ta med seg noen hår på vei av. 
2) La masken tørke i 30-45 minutter, jeg ventet i 40 minutter.
3) Dra av masken forsiktig. Dette kan gjøre litt vondt første gangen, men er ikke farlig. Og forbered deg på at noen ansiktshår kan bli med på reisen, haha.

HVA GJØR MASKEN?

Fjerner død hud, svarte prikker, olje og andre urenheter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TIPS: Husk å rense børsten i varmt vann etter bruk, så blir den helt ren igjen. Å bruke børste når man påfører ansiktsmaske skal gjøre at masken trekker inn dypere og fungerer bedre, i følge mitt googlesøk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, sorry for trynet. Her prøvde jeg faktisk å smile, men maska blir ganske stram i ansiktet når den "jobber".

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HVA ER MIN ERFARING?
Etter jeg tok av masken ble huden myk og føltes ren lenge etterpå. Siden det var første gang jeg prøvde, var det litt vondt å ta den av - men det gikk fint om jeg gjorde det rolig.

Jeg lot huden hvile en time før jeg tok på meg sminke, og jeg forventet faktisk ikke at sminken skulle ligge så fint på huden. Den smeltet liksom inn på en annen måte når huden var så "renset". Kan jo være fordi jeg nettopp hadde brukt masken, men uansett en veldig fin effekt! På bildet under har jeg null sminke på huden, og den er mye renere og mindre oljete enn før jeg tok på masken. Den er heller ikke testet på dyr, noe som er en stor bonus ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

RABATTKODE TIL DERE ♥
Leserne mine kan få 30 % på alle Face Mask - pakkene med kupongkoden puse30! Klikk HER for å sjekke ut tilbudene med koden.

Har noen av dere testet masken, eller har lyst til å prøve?

- SILJE ♥

 • Dato: 01.05.2016
 • Tid: 17:35
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 2
29.04.2016

Extensions - ja eller nei?Jeg har leenge hatt et ønske om langt hår. Jeg får ikke særlig lenger enn det jeg har nå, som er så vidt under skuldrene. Uansett hvor mye kur jeg bruker og hvor mye jeg beskytter håret, så stopper det alltid der. 

Extensions virker så gøy å prøve, tenk at det faktisk er mulig for folk med tynt hår som meg å ha langt hår! Men... ... det er ingen hemmelighet at extensions er dyrt. Derfor tenkte jeg her om dagen at neste gang jeg kommer over en rabatt på extensions skal jeg seriøst vurdere det. Og jammen hadde ikke heidichic rabatt på bloggen sin i går!

Jeg har sendt en mail til frisøren, og hvis de har fargen jeg ønsker inne.. da må jeg nesten gjøre det? Eller? Haha, er så usikker. Jeg har bestemt meg for å være brunette en stund til, men jeg planlegger å gå tilbake til blondt etter hvert. Men når jeg først har farget håret mørkt, er det jo gøy å ha det et år i alle fall. Så det blir mørke extensions. Og da er det vanlig å bruke det i 9 måneder eller noe? Jeg er nemlig HELT blank på dette området, så kom gjerne med erfaringer om dere har!Dette før og etter-bildet jeg fant på Google treffer meg veldig, for jeg føler at håret mitt ligner veldig på det til høyre. Åå, dette hadde vært gøy å prøve! Tror uansett ikke at jeg kommer til å ha det for alltid, men å prøve det en gang må vel være lov? Hm......Hva synes dere - skal jeg gå for det eller ikke? 

- SILJE ♥ 


Bilder: weheartit

 • Dato: 29.04.2016
 • Tid: 10:29
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 7
01.03.2016

PAKKE I POSTEN!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvem elsker vel ikke og få pakke i posten? Det var tilbud på nettbutikken til Vita for ikke så lenge siden, og jeg trengte noen nye produkter. 

Bestilte BB-cream, som er det jeg liker best å bruke i hverdagen. I tillegg trengte jeg en ny øyenbrynspenn, tørrshampo og flere Baby Lips! Flere enn meg som er hekta på de søte små lipsylene?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Q: Bruker du noen av de samme produktene kanskje?

- Silje ♥

 • Dato: 01.03.2016
 • Tid: 17:44
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 13
02.02.2016

SNART ER JEG IKKE BRUNETTE LENGER..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg så det var tilbud på hårfarger hos VITA nå, og da måtte jeg klikke noen av dem hjem. Så da har jeg laget en plan for hvilke farger jeg skal ha for håret fremover! 

MARS: Lys, gyllebrun

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
APRIL: Blond

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
MAI: Lyseblond

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg vet at den siste ser helt ekstremt lys ut, men jeg kommer nok til å bruke den som striper. Vi får se! 

Q: Har du farget håret med noen av disse?

- SILJE 

♥ Få med deg alle bloggpostene mine! Følg meg på Facebook HER - På Bloglovin HER

 • Dato: 02.02.2016
 • Tid: 10:13
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 6
29.01.2016

NY DAG - NY HÅRFARGE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Etter at jeg farget håret brunt, har jeg vært overrasket over hvor lenge fargen til Garnier Nutrisse holder seg. Trodde liksom at hjemmefarging bare var tull, men herlighet så mye jeg sparer på å farge hjemme. (Unnskyld alle frisører) Dersom jeg velger og gradvis gå over til blondt igjen, må jeg nok en tur til frisøren da. For ingen kan fikse lyse striper som dem! (Måtte få inn litt skryt også, for å veie opp) 

Anyway: I dag var det på tide og friske opp fargen litt. Jeg prøver en tone lysere hver gang jeg farger håret nå, og denne gangen ble det en gyllenbrun farge. 

FØR:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og ja - assistentene mine er med overalt. Også på badet når mamma farger håret: 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ETTER:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er ikke ekstremt stor forskjell, men synes fargen ble mer jevn og fresh nå! (Begynte selvfølgelig å blåse og regne EKSTREMT på de to siste bildene her, så håret ble vått på grunn av det. OG jeg strevde som en gal for å holde meg inne i bildet..)

Gleder meg til å farge neste gang, til neste nyanse :-)

- SILJE ♥

#hårfarge #garniernutrisse #hårfarging #hjemmefarge #skjønnhet #hår

 • Dato: 29.01.2016
 • Tid: 12:37
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 4
21.01.2016

HÅR-MIMRING OG NYE PLANER

I dag begynte jeg å tenke på nye planer for håret, nå som det nærmer seg lysere tider. (Vel.. om sånn to måneder i alle fall) Har veldig lyst til å gradvis bli blond igjen, men synes det har vært så gøy å være brunette nå et halvt år. Vi får se. Har også en pakke med dipdye-farge, som jeg har lyst til å prøve til sommeren. Hvilken farge det er får bli en overraskelse! Har mimret litt tilbake til håret mitt de siste to årene med disse bildene:


__________________________________________________________________________________________________Hvilken hårfarge synes du jeg kler best? Og har du egne hårplaner som du vil dele med meg? :-D

- Silje ♥

PS: Og hvis du nå tenker "whaat, et helt innlegg om hår??" - så må jeg si at dette er veldig hellig for oss jenter. Hihii

 • Dato: 21.01.2016
 • Tid: 16:29
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 6
12.01.2016

KLER JEG BRUNE LINSER?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God tirsdag til deg! For en del måneder siden kjøpte jeg en pakke brune linser som egentlig var tiltenkt en filmrolle jeg ønsket meg. Men da denne filmen ble satt litt på vent, har linsene bare ligget i skuffen. Jeg sjekket datoen på de nylig, og fant ut at de snart går ut på dato (ja, faktisk) - så jeg tenkte å prøve dem en gang for alle!

Naturlig har jeg blå øyne, noen ganger blågrønne - kommer litt an på lyset. Så var ganske spent da jeg prøvde disse mørke linsene. Helt ærlig skvatt jeg en liten meter da jeg fikk de på meg, så det var jo ganske uvant!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så... Kler jeg linsene, eller ser jeg bare skummel ut? Haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uansett var det gøy å prøve! Har du prøvd en annen øyenfarge før? 

- Silje ♥♥

 • Dato: 12.01.2016
 • Tid: 16:02
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 10
11.12.2015

8 SKJØNNHETSTIPS FOR HVERDAGENEDet er så deilig og sette av tid til en god dusj og masse gode produkter til hår og kropp. I dag gjorde jeg det, siden jeg er syk og ikke orker å gjøre så mye. Men til hverdags er i hvert fall ikke jeg like flink til å sette av tid til dette. Derfor har vi jo skjønnhetsrutiner, og jeg tenkte å dele noen jeg synes er veldig smarte! Jeg prøver å legge disse inn i hverdagsvanene mine, sånn at det går på automatikk og ikke føles som et ork. (Jeg gjør ikke alle disse alltid altså, men det er målet!) 

1. Kaldt vann i dusjen:
Å avslutte dusjen med kaldt vann i håret, er av frisørenes beste tips. Etter at jeg begynte med dette, føler jeg at håret har blitt mindre tørt og slitt. Er åpen for at det kan være innbilning altså, men jeg tror egentlig ikke det. I tillegg er det kjempebra for kroppen! Kaldt vann øker blodsirkulasjoen i kroppen, virker oppkvikkende og kan motvirke stress. 

2. Bena opp etter veggen:
Dette er jo faktisk en egen yogastilling, og skal være bra for å redusere blant annet depresjon, stress, leddgift, hodepine, åreknuter og ryggsmerter. Uansett innbiller jeg meg at det er bra for beina og ligge litt den veien også, siden vi går så mye. For å putte dette inn i hverdagen, kan man f.eks ligge sånn noen minutter når man har lagt seg, og leser på senga for eksempel. (Ser dumt ut, jeg veet. )

3. Vende seg til å fjerne sminka hver kveld:
Jeg var ikke så flink til dette før, men jeg skjønte at man må bare endret synet på hvor viktig det er. Haha, hørtes ganske alvorlig ut men. Dette er visst noe av det viktigste for ren og pen hud i maange år. Så jeg har begynt å tenke at å fjerne sminka er like viktig som tannpussen. Og jeg legger meg ALDRI uten å ha pusset tenna. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dagens produkter ♥

4. Tørke håret riktig:
I alle år har jeg bare kastet et håndkle rundt håret når jeg kommer ut av dusjen, og tørket det raskt. Det er bedre for håret å klemme vannet ut av håret, enn å gnisse håndkleet mot håret. Hvis dere skjønner hva jeg mener. Har merket at håret mitt har blitt sterkere etter at jeg begynte med dette.

5. Vitaminer for hud og hår: 
Jeg har nettopp begynt med Skin Repair som jeg kjøper herfra. Skjønnheten skal visst nok komme innenfra, og selv har jeg ikke tatt kosttilskudd på mange år. Samtidig har jeg begynt å få en del hudproblemer, så derfor vil jeg teste Skin Repair for å se om det gjør noen forskjell. (Noen med erfaringer?) I tablettene er det kollagen, sink, vitamin A, vitamin C, granateple og tomatekstrakt som skal bidra til normal hud. Er veldig spent på om det har noen effekt!

6. Frisk luft:
Kanskje et dårlig tips, men man vet jo at huden har godt av frisk luft. Er det bare meg som synes huden er så sykt myk etter at man har vært ute og gått en tur om vinteren? Det er jo uansett kjempesunt å bevege seg, så jeg måtte bare ha med dette punktet for å minne meg selv på det, hehe. 

7. Putetrekk av silke:
For å ta vare på huden i ansiktet, skal visst putetrekk av silke gjøre susen. Har ikke skaffet meg det selv ennå, men det er jo verdt å prøve!

8. Skrubbe:
Å skrubbe kropp og ansikt er et tips man leser igjen og igjen. Dette er blant annet for å fornye huden, redusere aldringstegn, redusere kviser og gjøre huden glatt. Det beste er at det kan lages hjemme! Her er det egentlig bare å prøve seg frem, men noen eksempler kan være: honning og sukker, sitronjuice og grovt havsalt eller kokosolje med sukker eller havregryn. 

8. Sitroner:
Jeg må alltid ha med sitroner! Ikke bare er en liten skvett sitron i varm eller kaldt vann sunt for kroppen, men det kan også være rensende for huden. Kom over et tips om å blande saften fra en sitron med en kvart kopp olivenolje (eller annen olje). Dette smører man på ansiktet og lar den virke et kvarter før man renser huden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva er dine skjønnhetsrutiner?

- Silje ♥

 • Dato: 11.12.2015
 • Tid: 22:23
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 3
11.12.2015

JULEVASK NUMMER TODet var jo litt teit å si at jeg skulle komme "sterkere" tilbake, for da jeg våknet i går følte jeg meg dobbelt så dårlig. Og brukte hele dagen på sofaen med en katt på hver arm, og "American Horror Story" på Netflix. Så tviler på det hadde vært så spennende å se bilder av det. Heldigvis begynner sykdommen å slippe litt taket i dag, så jeg håper jeg har vært igjennom det verste. 

Nå skal jeg ta en skikkelig julerengjøring, ikke av huset, men av meg selv. Haha, hørtes sykt teit ut. Men dere vet hvordan man føler seg når man blir syk. Så her blir det en lang dusj, farging av hår, masse kremer og skrubb. I kveld skal jeg nemlig legge ut et innlegg om gode skjønnhetsrutiner! Jeg er, som noen av dere kanskje vet, skikkelig fan av å lage hverdagsvaner som man ikke tenker over. Så når jeg kan vende meg til noen ekstra gode (og noen litt rare) skjønnhetsrutiner hver dag, er jeg veldig fornøyd. 


Min mirakelkur, forhåpentligvis.. Uansett smaker det godt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Følg med i kveld da vel! ♥

- Silje

 • Dato: 11.12.2015
 • Tid: 14:36
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 0
17.11.2015

PAKKE I POSTEN ♥

Sponset av Med24

Åå, jeg elsker å få pakke i posten. Det er så gøy! Da jeg fikk en mail fra Med24 med et tilbud om et gavekort, tenkte jeg at dette var helt perfekt siden det var på tide å holde en giveaway for dere. Etter og ha kikket litt på siden, fant jeg jo så mye fint - så jeg spurte om jeg kunne prøve ut noen av produktene jeg skrev om til dere. For det første hadde jeg jo skikkelig lyst på de tingene jeg fant, men jeg ville også teste ut siden før jeg kåret en vinner. Da vet jeg at gavekortet dere får er seriøst. 

Så da jeg fikk denne pakken her om dagen, ble jeg ikke bare lettet over at siden er seriøs - men også over at produktene er så gode! Jeg har ikke fått testet de ut så lenge, så jeg kan eventuelt skrive litt om dem igjen når produktene er tomme. Men altså, den "citrus og olive"-såpen er virkelig verdt å teste ut, den lukter ikke bare godt på hendene, men på hele badet. Nå er jeg veldig svak for sitrus, da. Hehe.. Husk å melde deg på giveawayen min HER, hvor du kan vinne gavekort fra Med24 på 500 kr ♥ For å se linkene til produktene jeg bestilte, kan du også klikke deg inn der. Trekker en vinner imorgen! 

- Silje ♥

 • Dato: 17.11.2015
 • Tid: 15:37
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 2
22.10.2015

BARE FARGET HÅRET LITT, JEG

Nå er det faktisk to måneder siden jeg bestemte meg for å gå fra blondine til brunette, helt spontant. Den siste tiden har det jo kommet mer og mer ettervekst, det lyse håret prøver å snike seg frem! Jeg har lagt merke til det lenge, men når man er fattig frilanser prioriterer man heller mat på bordet enn en tur til frisøren. (Eller er det bare meg?)

Spesielt etter bildene Marius tok av meg i går, skjønte jeg at jeg måtte gjøre noe med håret. Heldigvis hadde jeg en pakke fra Garnier som jeg kjøpte samtidig med den forrige fargen, så i dag tidlig bare kastet jeg meg ut i det. Jeg er så dårlig på gjøre sånt på mitt eget hår, men nå har det jo nesten blitt en liten krisesituasjon synes jeg.

FØR: 

(Overse blikket, tror jeg er på vei til å blunke, haha. Men her kan man hvert fall se at det har kommet mye ettervekst!)

Sander lurte veldig på hva det var mamma drev med på morgenkvisten.

... ETTER!Synes selv det ble stooor forskjell! Og jeg burde nok hatt litt hjelp, for det ble noen punkter jeg ikke kom helt til. Men det får jeg fikse neste gang! (Når jeg har råd til å dra til frisøren..) Hva synes du om fargen? 

- Silje ♥

 • Dato: 22.10.2015
 • Tid: 11:28
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 16
30.08.2015

Jeg er ikke blondine lenger...

Æææ, nå har jeg farget håret! Jeg er naturlig blondine, og har holdt meg til den fargen mesteparten av livet - med litt eksperimentering selvfølgelig. Tror det snart er 10 år siden jeg prøvde meg på en mørkere farge, da gikk jeg på ungdomsskolen! I går fikk jeg hjelp av Helene og Rebecca (dere er best ♥ ) til å farge håret med en Garnier Nutrisse-pakke som jeg fant på tilbud til 40 kroner. Se resultatet lenger ned!

FØR: 


Rett før farging..


Her begynte jeg å bli sykt spent...


Takk for hjelpen, fine jenter  (Haha, og nå vet vi at jeg ikke kler å være skalla..)

... ETTER! 

Se, nå har jeg jo nesten lik hårfarge som Max! Haha. Det er fortsatt uvant, men tror jeg er fornøyd! Likte fargen veldig godt.

Men nå er jeg spent: Hva synes du om fargen?

- Silje 

 • Dato: 30.08.2015
 • Tid: 12:36
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 10
26.08.2015

Klippet meg + nye planer for håret!

Goood onsdag! Starter teksten her oppe i dag, fordi jeg følte jeg måtte forklare bildene først. Haha. I går var var jeg hos min fine kusine, hvor vi begge hadde bestilt hjemmebesøk fra frisørvenninnen hennes Camilla. (Fra Elins Hårstudio, woop woop) 

Har hatt så slitte tupper i det siste, og føler håret virkelig har trengt en stuss. Alle jenter som sparer til langt hår, kjenner seg vel igjen i at det alltid gjør vondt i sjela (ja, tenkt det gjør det) å klippe vekk lengden - men jeg ble veldig fornøyd! Har vel innsett med tiden at jeg aldri kan få naturlig langt hår, når jeg har så tynt hår som jeg har. Har lyst til å prøve extensions en gang i fremtiden, men det blir ikke ennå.

Jeg fikk nemlig en plutselig idé om å gjøre noe crazy med håret. Har kjøpt inn det jeg trenger, så når Helene og kjæresten kommer på middagsbesøk til lørdag, skal det skje! Jeg og Helene farget alltid håret til hverandre på ungdomsskolen, så det blir akkurat som i gamle dager. En gang fikk vi ikke lov å farge håret, (siden vi hadde gjort det så mye..) så vi gjorde det i skjul, og måtte skylde ut fargen i en foss i skogen utenfor huset mitt - klokka 2 på natta. På jakt etter vann å skylde det ut i (vi prøvde naboens basseng og en hageslange som ikke funka.), brukte vi alt for lang tid. Så da vi først kom til fossen, hadde farget vært så lenge i at håret ble gult. Gooode minner, haha ♥ Blir nok litt annerledes på lørdag!

Før klippen..


.. og etter klippen:


Hva tror du jeg skal gjøre med håret?

- Silje 

 • Dato: 26.08.2015
 • Tid: 10:18
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 6
25.12.2014

Fine nyttårsnegler hos Lofoten Medi Spa

Før jul fikk jeg komme en tur innom Lofoten Medi Spa, et medisinsk spa i Svolvær. Her har jeg gått flere ganger for å fikse negler eller freshe meg opp. Jeg fikk lagt på gellack av flinke Maria, og ble så fornøyd!

Jeg har tidligere vært helt frelst av fransk manikyr, men det kan være utfordrende å legge på mine negler. Jeg klarer nemlig ikke å spare negler, så de blir veldig korte. Nå synes jeg hvite negler er like fint, om ikke finere! Og det er jo også enklere å legge på. Det er jo også lettere å spare negler når man er så fornøyd med dem. Maria ville at vi skulle ha med en liten vri, og fant frem flere varianter med glitter. Jeg er ingen glitter-jente, men godtok litt på hver ringefinger. Synes det ble såå fint! Gellacken vi brukte kan vare opp til 3 uker, noe som er veldig deilig nå i desember med alt som skjer. Jeg synes det er så kjedelig å legge på neglelakk selv, så jeg har blitt veldig fan av å bruke lakk som varer så lenge. For perfekte nyttårsnegler kan man jo trygt ta glitter på alle neglene, de har utrolig mye forskjellige å velge i. 

De har også mange fine behandlinger som jeg vet er veldig populære, og utrolig dyktig ansatte som gir de beste rådene. I tillegg til mange gode produkter som jeg alltid sikler over når jeg er der. (Ikke bokstavelig talt altså. Det ville tatt seg ut) Du kan like Lofoten Medi Spa sin Facebook-side her! De kan nås på 97870106 om du vil bestille en time :) I tillegg har de en konkurranse gående for å nå 2000 likes på Facebook - og om du er med å like og delen siden deres, kan du vinne hårfjerning med laser av legger og armhuler, Elixir-syrebehandling, eller en makeover med makeup fra Hollywood-favoritten Jane Iredale. De trekker en vinner 1. januar!
 

Sponset behandling 

 • Dato: 25.12.2014
 • Tid: 23:09
 • Kategori: Skjønnhet
 • Kommentarer: 0

Om meg

Silje Reistad

Jeg heter Silje Reistad og er en reiseglad jente på 25 år. Jeg jobber som frilansjournalist, er skuespiller i ny og ne, og nettstudent på siden. Stolt pusemamma til Max (3), Sander (1) og Charlie (3) som du ofte møter her på bloggen!

Vi bor i en leilighet i Oslo, og herfra deler vi underholdning, små glimt fra vårt liv, samt tips og inspirasjon for å gi deg en enklere hverdag!

KONTAKT: siljereistad@live.no

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Søk i bloggen
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no