Silje Reistad

 • VIDEO: 50 ekstremt random fakta

  Publisert den 22.09.2016 kl. 17:01

  Her om dagen spilte jeg inn en video, med 50 random fakta om meg. Dette må virkelig være den mest random videoen jeg har laget til nå, herlighet så mye RART jeg forteller dere om meg. Blir jo flau, men whatever. Gøy å lage video, og mer skal det bli - så jeg får bare vende meg til det!  Hint: Kattene er innom, jeg viser bilder fra emo-perioden min *kremt*, og forteller hvorfor det å fjerne mandlene var det verste jeg har opplevd. 

    
  Husk å ta på best mulig kvalitet :-)

  Hva synes du om videoen? 

  - SILJE ♥

  VIDEO: På tur med pusene

  Publisert den 11.07.2016 kl. 23:14  Har merket at bloggere har en greie med å unnskylde seg før videblogger, og nå blir jeg en av dem. Nok en gang! Det er bare det at jeg har lyst til å lage flere videoer her på bloggen, og denne ble et litt rustent forsøk. Kom ikke inn på redigeringsprogrammet jeg bruker; Adobe Premiere, så jeg klippet i iMovie - et bra program, men har aldri brukt det før! Så forvent litt bedre video neste gang, regner med det blir etter Hellas! Er jo gøy med video ♥

  Her har dere altså meg og kattene på tur, på vei til Kragerø og svigers. Filmet kattene etter vi kom fram også, vi pleier å bo i kjellerstua hvor de koser seg masse. Men lyset her var litt dårlig, så jeg tok det ikke med i videoen. Men de ligger ved siden av meg her nå mens jeg skriver dette, maler og koser seg.

  Enjoy! (?)   Har du tips til andre videoer du vil se?

  - SILJE 

  Psst: Følg bloggen på Facebook da vel ♥

  Vis flere innlegg

  hits